Qualcomm знову заявила про перевагу Snapdragon X Elite над Apple M3, Intel Meteor Lake та AMD Phoenix

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

alexeygalas: 06.04.2024 17:32 А про софт для аналізу проблем в OSX - жартуєте?
я думал во втором случае тоже речь за винду шла

Отправлено спустя 5 минут 6 секунд:
Павло: 06.04.2024 17:53 вінда сама не може додуматись закрити ЗАВИСШУ програму
откуда винда знает, зависла программа или криво написан разрабом обработчик сообщений и оно отвиснет потом? Все правильно винда делает

Отправлено спустя 2 минуты 35 секунд:
Павло: 06.04.2024 19:14 Ще раз Вас розізлило що я хочу безглючну ос
то, что вы написали выше, не относится к самой винде. Это к разрабам. Винда в этом случае делает все правильно
Fen1xz
Member

Павло: 06.04.2024 19:14
Fen1xz: 06.04.2024 18:35
Ну так играй в свою готику 3 на айфоне 2018 года. Какой же клоун на Павле, сравнивает винду на пк с телефоном, а в качестве минусов приводит одну из самых глючных игр 2000х которая выходила под хр и висту.
На вот тебе первая ссылка на форум эпл, где у юзера игры вешают систему. Можешь погуглить и увидишь что проблем и на макос хватает. Хотя я не уверен что ты умеешь гуглом пользоваться. https://discussions.apple.com/thread/25 ... ortBy=best
Я пишу що хочу безглючну ос яка буде розуміти що потрібно закрити програму, що видала чорний екран! Я думає це буде усім корисно! Усі притензії я висловлюю компанії яка вартує мільярди! Но чомусь у Вас це викликає агресію! Ще раз Вас розізлило що я хочу безглючну ос… :-/ Це трохи дивно не находите? :rotate:
Устраиваешь цирк сравнивая несравнимое и придумывая претензии из-за использования глючного софта. И это я уже не говорю о том что развел тут оффтоп на 2 страницы, если хочеться высказать претензии - пишем письма в майкрософт, врятли они тут сидят и читают комментарии. И это не агрессия, просто не люблю когда люди пишут откровенный бред натягивая сову на глобус.
Павло
Member

maxsvt: 06.04.2024 19:24
alexeygalas: 06.04.2024 17:32 А про софт для аналізу проблем в OSX - жартуєте?
я думал во втором случае тоже речь за винду шла

Отправлено спустя 5 минут 6 секунд:
Павло: 06.04.2024 17:53 вінда сама не може додуматись закрити ЗАВИСШУ програму
откуда винда знает, зависла программа или криво написан разрабом обработчик сообщений и оно отвиснет потом? Все правильно винда делает

Отправлено спустя 2 минуты 35 секунд:
Павло: 06.04.2024 19:14 Ще раз Вас розізлило що я хочу безглючну ос
то, что вы написали выше, не относится к самой винде. Это к разрабам. Винда в этом случае делает все правильно
2024 рік Вінда не знає чи працює у неї програма чи там чорний екран :rotate: А як же аі ну там штучний інтелект :laugh: Тут вже повним ходом говорять що скоро діпфейки буде не відрізнити від реальних відео... МАЙКРОСОФТ НАМ ПФІГ! МИ НЕ ЗНАЄМ, ЩО У ВАС ЧОРНИЙ ЕКРАН! З ВАС 5000 ГРН ЗА ВІНДУ :rotate:

Відправлено через 2 хвилини 50 секунд:
Fen1xz: 06.04.2024 19:38
Павло: 06.04.2024 19:14
Я пишу що хочу безглючну ос яка буде розуміти що потрібно закрити програму, що видала чорний екран! Я думає це буде усім корисно! Усі притензії я висловлюю компанії яка вартує мільярди! Но чомусь у Вас це викликає агресію! Ще раз Вас розізлило що я хочу безглючну ос… :-/ Це трохи дивно не находите? :rotate:
Устраиваешь цирк сравнивая несравнимое и придумывая претензии из-за использования глючного софта. И это я уже не говорю о том что развел тут оффтоп на 2 страницы, если хочеться высказать претензии - пишем письма в майкрософт, врятли они тут сидят и читают комментарии. И это не агрессия, просто не люблю когда люди пишут откровенный бред натягивая сову на глобус.
Який глючний софт? Куплена гра в офф магазині яка заявлена як така яка працює із коробки... Це лиш один приклад... І чомусь граючи 2010 році Готику 3 у мене таких проблем не було! Як це там називається ПРОГРЕС? Тому майрософт це і є кусок кала РАЗ робить РАЗ не робить!...
maxsvt
Member

Павло: 06.04.2024 20:31 2024 рік Вінда не знає чи працює у неї програма чи там чорний екран
2024 год от 1998 в данном случае не отличается. А если я набираю большой документ в какой-то программе и у меня завис макрос и я не могу сохранить документ, но потом стало ок и я его сохранил, по вашему надо было убить программу с документом? Я вам еще раз повторяю - 'завис' - значит ПО в данный момент не обрабатывает сообщения. Это может быть как реально завис, так и кривой код. Винда об этом ничего не знает
Павло: 06.04.2024 20:31ЗНАЄМ, ЩО У ВАС ЧОРНИЙ ЕКРАН! З ВАС 5000 ГРН ЗА ВІНДУ
вы понятия не имеете, о чем пишете
Який глючний софт?
тот, который у вас завис
РАЗ робить РАЗ не робить
т.е. если вы купили пропавшую колбасу в магазине и отравились, виноват не магазин, а производитель?
Павло
Member

maxsvt: 06.04.2024 20:35
Павло: 06.04.2024 20:31 2024 рік Вінда не знає чи працює у неї програма чи там чорний екран
2024 год от 1998 в данном случае не отличается. А если я набираю большой документ в какой-то программе и у меня завис макрос и я не могу сохранить документ, но потом стало ок и я его сохранил, по вашему надо было убить программу с документом? Я вам еще раз повторяю - 'завис' - значит ПО в данный момент не обрабатывает сообщения. Это может быть как реально завис, так и кривой код. Винда об этом ничего не знает
Павло: 06.04.2024 20:31ЗНАЄМ, ЩО У ВАС ЧОРНИЙ ЕКРАН! З ВАС 5000 ГРН ЗА ВІНДУ
вы понятия не имеете, о чем пишете
Який глючний софт?
тот, который у вас завис
РАЗ робить РАЗ не робить
т.е. если вы купили пропавшую колбасу в магазине и отравились, виноват не магазин, а производитель?
Порівняти ковбасу і програмний код! РОЗРИВНА! Добре програма не працює віндовс не знає що з цим робити... Но я не можу в ручну її закрити бо курсор не появляється у диспетчері... Віндовс напевне думає так користувач хоче відкрити диспетчер ок відкриваю а КУРСОР А В СРАКУ ТОБІ КУРСОР! з тебе 5000 грн за вінду!
Kassatka
Member

Якщо нема курсора миші, але відповідає на клавіатуру, то цілком можна в диспетчері обрати потрібну програму або процес і прибити його за допомогою клавіш і комбінацій клавіш типу Tab, Ctrl+Tab, стрілки, клавіша контекстного меню, пробіл.
Fen1xz
Member

Павло: 06.04.2024 20:43 Порівняти ковбасу і програмний код! РОЗРИВНА! Добре програма не працює віндовс не знає що з цим робити... Но я не можу в ручну її закрити бо курсор не появляється у диспетчері... Віндовс напевне думає так користувач хоче відкрити диспетчер ок відкриваю а КУРСОР А В СРАКУ ТОБІ КУРСОР! з тебе 5000 грн за вінду!
А сравнения винды и камаза с путиным норм ? Сравнение винды которую подвешивает древняя кривая игра и телефона на ios на котором ты хранишь фоточки и кеш телеграма это верх логики ? Почему игнорируются комментарии про глюки на маках? Ведь тогда прийдеться признавать что по твоей же логике макос и эпл делают такой же кал как и майки с виндой.
maxsvt
Member

Павло: 06.04.2024 20:43 я не можу в ручну її закрити бо курсор не появляється у диспетчері
все можно сделать без мыши
tornadox
Member

Порівнювати продуктивність універсальних х86 камнів, умовно універсальних АРМ і супер обмежених емейзін сіліконів М1/2/3 це недоречно. Для перегляду YouTube хватає смарт телевізора/планшета/смартфона, а для роботи потрібен відповідний софт, для ігор - підтримка Vulkan/DirectX.

На АРМ останнім часом відбувся великий прогрес у двох напрямках:

Підтримка лінукса.
Підтримка динамічної рекомпіляції.

На топових смартфонах на АРМ вже запускаються віндові ігри, а також відповідний софт, а macOS поступово перетворюється на iPadOS. Звісно, Asahi Linux також існує, але він ще не готовий до щоденного використання.

Windows в цьому відношенні має свої переваги, оскільки вона готова до щоденного користування, але всі пам'ятають негативний досвід з WinRT.
Fen1xz
Member

maxsvt: 06.04.2024 21:27
Павло: 06.04.2024 20:43 я не можу в ручну її закрити бо курсор не появляється у диспетчері
все можно сделать без мыши
Там можно не то что без мыши убить процесс, а даже без картинки. Человек 15 лет в винде работает, а не умеет базовых вещей делать, но за то во всем винит её. :D
Павло
Member

Fen1xz: 06.04.2024 21:15
Павло: 06.04.2024 20:43 Порівняти ковбасу і програмний код! РОЗРИВНА! Добре програма не працює віндовс не знає що з цим робити... Но я не можу в ручну її закрити бо курсор не появляється у диспетчері... Віндовс напевне думає так користувач хоче відкрити диспетчер ок відкриваю а КУРСОР А В СРАКУ ТОБІ КУРСОР! з тебе 5000 грн за вінду!
А сравнения винды и камаза с путиным норм ? Сравнение винды которую подвешивает древняя кривая игра и телефона на ios на котором ты хранишь фоточки и кеш телеграма это верх логики ? Почему игнорируются комментарии про глюки на маках? Ведь тогда прийдеться признавать что по твоей же логике макос и эпл делают такой же кал как и майки с виндой.
Я ігнорую коментар про глюки на маках БО Я НЕ ВИКОРИСТОВУЮ МАК! :eek: Так для чого писати щось про те чим я не користувався :-/
Fen1xz
Member

Павло: 06.04.2024 21:35
Fen1xz: 06.04.2024 21:15
Я ігнорую коментар про глюки на маках БО Я НЕ ВИКОРИСТОВУЮ МАК! :eek: Так для чого писати щось про те чим я не користувався :-/
Про глюки на айфонах ссылок накидать или сам справишься ? Ты же зачем то айфон с виндой сравниваешь ещё и в абсолютно разных кейсах использования. При этом не умея делать базовых вещей в винде.
Tetronga
Member

Павло: 06.04.2024 11:36 А толку якщо цей квалком запхають в ноутбук на кривому віндоус!… :rolleyes:
Черговий свідок пресвятого Лінукса?
Scoffer
Member

tornadox: 06.04.2024 21:30Порівнювати продуктивність універсальних х86 камнів, умовно універсальних АРМ і супер обмежених емейзін сіліконів М1/2/3 це недоречно.
Чому ж? Епоха універсальності закінчується. Якщо взяти сабжевий снапдрагон, то числодробильня на його армах і числодробильня на його ж гексагонах це раз так в 10 по енергожору не на користь армових ядер. Мобільники просто не мають іншого вибору як клепати специфічні прискорювачі, але і пекарня на х86 до того прийде. Або скопититься на користь мобільників-переростків.
Павло
Member

Fen1xz: 06.04.2024 21:41
Павло: 06.04.2024 21:35
Про глюки на айфонах ссылок накидать или сам справишься ? Ты же зачем то айфон с виндой сравниваешь ещё и в абсолютно разных кейсах использования. При этом не умея делать базовых вещей в винде.
Що поміняють відео того, що айфон глючить якщо він у мене на руках від 2018 і в мене такого не було… А за те що я не такий обізнаний у Віндовс як Ви я і сперечатись не буду! Но це не відміняє того факту що 15 років тому програма зависла чорний екран потрібно ПЕРЕЗАВАНТАЖИТИ ПК 2024 ситуація аналогічна :( Можливо я постарів но тепер я хочу щоб речі робили з коробки і без наявності додаткових знань! Хорошого вечора на цьому дискусію з Вами припиняю. :beer:
Scoffer
Member

ОС, котрі слідкують за станом прог і вбивають їх на кожен чих називаються операційними системами реального часу, і я вас завіряю, вам не сподобається така штука на десктопі як тільки воно пару раз кільне підзависшу на пару секунд ексельку, котру ще не встигли зберегти :laugh:
Rederst
Member

tornadox: 06.04.2024 21:30 Порівнювати продуктивність універсальних х86 камнів, умовно універсальних АРМ і супер обмежених емейзін сіліконів М1/2/3 це недоречно. Для перегляду YouTube хватає смарт телевізора/планшета/смартфона, а для роботи потрібен відповідний софт, для ігор - підтримка Vulkan/DirectX.

На АРМ останнім часом відбувся великий прогрес у двох напрямках:

Підтримка лінукса.
Підтримка динамічної рекомпіляції.

На топових смартфонах на АРМ вже запускаються віндові ігри, а також відповідний софт, а macOS поступово перетворюється на iPadOS. Звісно, Asahi Linux також існує, але він ще не готовий до щоденного використання.

Windows в цьому відношенні має свої переваги, оскільки вона готова до щоденного користування, але всі пам'ятають негативний досвід з WinRT.
По факту усе є аби АРМ стояв у кожного у ПК. ДЕК це зробив, але воно на тому й закінчилося.
alexeygalas
Member

Павло

Чорний екран спокою не дає :lol: :lol: :lol:

Ви усвідомлюєте, що ваша готика написана під старий Direct 3D 9 або Direct Draw 9, backend для яких випилюють поступово в нових версіях, бо тримати усе для усього неможливо. Запускайте через який небудь враппер типу dxVoodoo або DxWnd. Готика не одна така. Я сам ігроман олдскульних ігор і знаю які неприємності бувають з легасі пз. Для всього є костилі. Ну а що зовсім не хоче працювати - збирайте ретро пк для такого на Ivy Bridge і GTX 960 і встановлюйте Windows XP. Там і DX6-DX10 працює чудово.

Бо якщо весь легасі інструментал залишити, щоб запускалось старе - буде 10 систем в одній, вона буде лагати і ви будете скиглити, що повільно робить

Тут були?
https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Gothic_3

Може є фікс вашої проблеми
Mort
Junior

Каждая такая тема скатывается в срач и разбор субъективных кейсов.

Мое имхо, каждая система хороша для своих целей, юзаю w11 десктоп, дуалбут на линух, рядом макбук с м1 про. Ноль проблем везде) все супер, игрульки\работа на десктопе, на выход мак беру.

По теме этих снапов, дело ведь не только в процах, макбук это комплексная система, с потрясным трекпадом, потрясным экраном, потрясной автономкой, звуком, сборкой, материалами, и самое главное, осью, которая все это дело крутит. Именно поэтому на винде никогда не будет такого же уровня. Была надежда на surface серию от майков, но она всратая местами, не то что хотелось бы.

Буду рад если что-то годное покажут в будущем.
Ответить