Qualcomm знову заявила про перевагу Snapdragon X Elite над Apple M3, Intel Meteor Lake та AMD Phoenix

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Rage86
Member

Повідомлення

Павло, просто треба використовувати актуальне залізо. Зазвичай люди бажають пересидіти на умовному "і3" 10-15 років, аргументуючи тим, що не грають в ігри. Воно так не працює ;)
N3CRO
Member

Повідомлення

спойлер
А толку якщо цей квалком запхають в ноутбук на кривому віндоус!
так ставьте *nix ,хто ж заважає?а то багато таких бачив,вінда -кал,але буду сидіти,кажешь йому- так постав богоподібний лінух,і починається-ой,мені для роботи,проги не ідуть в лінухі іі тд,а потік з'язовується що юзверь просто не дуже розумній і взагалі крім вінди і іншої ос не бачив,але кричить шо вінда кал)
coffeeman
Member

Повідомлення

Про ціни вони нічого не сказали, але, напевно, будуть мітити у преміум-сегмент.
А ниття про кривий Windows завжди було. Просто люди такі.
maxsvt
Member

Повідомлення

Павло: 06.04.2024 14:32 2018 року на айфоні і ТЕЛЕФОН НЕ ЗАВИСАЄ! ВІН ПРОСТО ПРАЦЮЄ! ВАУ
потому как там ограничены варианты железа, ограничены возможности кастомизации юзером, сам софт системный не дает альтернатив. Как только шаг в сторону или какой-то баг в системе - приплыли. Я жене колонку homepod две недели не могу подключить к макбуку (хотя колонка зарегистрировалась, Сири разговаривает и в apple home видна). Но передать на нее звук через аирплей - фиг. И что именно ей не нравится в конфигурации сети, хрен узнаешь. Я бы в винде то же самое за два клика подключил, а в случае проблем проанализировал бы все логи. И такие приколы с эппл на ее телефоне/ноуте постоянно. Так что не нужно мне рассказывать про хороший эппл. Нравится - пользуйтесь. А я буду пользоваться системой, которая мне дает все возможности для анализа и кастомизации
Grimmjow
Member

Повідомлення

не, ну название реально превосходит всех, прям как когда малолетки в школе меряются «снэпдрагон ИКС ЭЛИТ лолпро эмэизинг улюлюэдишин «
Павло
Member

Повідомлення

Rage86: 06.04.2024 15:27 Павло, просто треба використовувати актуальне залізо. Зазвичай люди бажають пересидіти на умовному "і3" 10-15 років, аргументуючи тим, що не грають в ігри. Воно так не працює ;)
16 гб озу та 12 потоків та NVMe ssd це вже для роботи вінди не актуально :rotate: Це знову довело мою тезу про КРИВИХ програмістів!
ugluclar
Member

Повідомлення

Є криві програмісти, є криві програми, а є криві юзери. І в сумарному це все складається в ненависть до самої масової операційки. Було у лінукса стільки ж користувачів, теж би постійно нили, а те не працює, а тут не так.

Тема не про ОС, а про порівняння ARM проти x64. Тож не треба тут розводити холівар. Для того є інші теми.
maxsvt
Member

Повідомлення

Павло: 06.04.2024 16:2016 гб озу та 12 потоків та NVMe ssd це вже для роботи вінди не актуально
почему у меня ничего не подвисает в телефоне и винде никогда? Наверное потому, что я потратил пару недель, что бы разобраться во всем встроенном шпионском ПО в винде и его убрать, плюс потратил еще две недели на оптимизацию системы? Аналогично для телефона пару недель сидел на 4pda что бы вычистить там все лишнее предустановленное ПО, оптимизировать систему. Сейчас нигде ни одного глюка. А ошибки в ПО - это неизбежно. Эппл не исключение. Тем более в таком сложном ПО как операционная система
Павло
Member

Повідомлення

maxsvt: 06.04.2024 17:01
Павло: 06.04.2024 16:2016 гб озу та 12 потоків та NVMe ssd це вже для роботи вінди не актуально
почему у меня ничего не подвисает в телефоне и винде никогда? Наверное потому, что я потратил пару недель, что бы разобраться во всем встроенном шпионском ПО в винде и его убрать, плюс потратил еще две недели на оптимизацию системы? Аналогично для телефона пару недель сидел на 4pda что бы вычистить там все лишнее предустановленное ПО, оптимизировать систему. Сейчас нигде ни одного глюка. А ошибки в ПО - это неизбежно. Эппл не исключение. Тем более в таком сложном ПО как операционная система
"Наверное потому, что я потратил пару недель, что бы разобраться во всем встроенном шпионском ПО в винде и его убрать, плюс потратил еще две недели на оптимизацию системы? Аналогично для телефона пару недель сидел на 4pda что бы вычистить там все лишнее предустановленное ПО, оптимизировать систему." Звідки у Вас стільки часу? Вражений вашими зусиллями та терпінням! Походу я постарів мені потрібно щоб воно працювало із коробки :beer:
wolf359
Member

Повідомлення

maxsvt: 06.04.2024 17:01
Клас! Витратити місяць, щоб система просто працювала - це сильно.
alexeygalas
Member

Повідомлення

Павло: 06.04.2024 16:2016 гб озу та 12 потоків та NVMe ssd
В батька Windows 10 працює на старому чахлому FM1 A8-3850 з 16гб озу. Що ви там робите щоб у вас зависало? Може десь в стартапі SuperPi загубився ненароком з майнером крипти на додачу? ))

І P.S. - в OSX не менше глюків, ніж у інших ОС )) Windows на умовному санді брідж працює по сьогодні без проблем. А от Sonoma на на 16" з Coffee Lake Refresh 20 року - це краще повішатись, сходити посрати, і ще раз повішатись ))
maxsvt
Member

Повідомлення

wolf359: 06.04.2024 17:10 Клас! Витратити місяць, щоб система просто працювала - це сильно.
винда - это система, которая работа на миллионе разных конфигураций. Плюс любая крупная корпорация хочет о вас знать все. Из коробки оно и так работает, но, как говорится, хочешь, что бы все работало совсем хорошо, разберись сам
alexeygalas
во всем можно разобраться. Есть куча софта для анализа проблем в системе
alexeygalas
Member

Повідомлення

maxsvt

А результат один - купити свіжий мак, бо в систему цілеспрамовано напихують барахла, шоб змушувати людей переходити на нові моделі, щоб не підтримувати старі. Запрграмоване старіння називається ))

А про софт для аналізу проблем в OSX - жартуєте? Це система порівняно з іншими двома, де дивишся на ліво - паркан, дивишся на право - ворота, дивишся вверх - скляний купол )) Все законопачено системами захисту від дурнів.

Відправлено через 4 хвилини 30 секунд:
Та і на справді, для чого оці бульки пускати. Нікуди ми від Windows не подінемось. Увесь промисловий софт, ремонтні утиліти для прошивання, програмування різних спец девайсів, кади, науково-дослідницький софт - все під Windows. Це універсальна ОС, на якій в принципі сьогодні можна вирішити будь-яку задачу. Всі інші - вузько спеціалізовані. Тому не варто срушувати повітря на цю тему.

Повернусь до того, що казав вище - кожна ОС чудова по свому і має свої сильні сторони.
VRoman
Member

Повідомлення

Сомневаюсь что эти ноутбуки будут поддерживать pcie накопители и дискретную графику... Наверняка всё будет распаяно как в телефоне.
Pushkinyan
Junior

Повідомлення

На MacBook air на m2 не фігово так програм запускається - всі, навіть SketchUp, фотошоп вже йдуть універсальні установщики, де arm або x86 - в залежності де запускаєш, а про моментальну конвертацію з x86 я вже мовчу... Я порівнював роботу з файлом 5 гіг в графічному редакторі мак з i9 та rx6800xt, так m2 легше було, прям відчутно, а ще на MacBook air запускав метро ексодус - ну що, норм, все пішло, без лагів, на пасивному охолодженні.... Я не вірю що снапдрагон взлетить, як користувач мака і вінди для ігор - вінда 11 доставляє постійний головняка і гемор - то комп засинає і не просинається, то не виключається ,вентилі крутяться, то настраював ноут - поки не скачав драйвер на чіпсет самий новий - вентилі маслали як дурні... МакОсь на старому ноуті не переставляв 10 років, постійно оновлення і все ідеально...
Павло
Member

Повідомлення

alexeygalas: 06.04.2024 17:21
Павло: 06.04.2024 16:2016 гб озу та 12 потоків та NVMe ssd
В батька Windows 10 працює на старому чахлому FM1 A8-3850 з 16гб озу. Що ви там робите щоб у вас зависало? Може десь в стартапі SuperPi загубився ненароком з майнером крипти на додачу? ))

І P.S. - в OSX не менше глюків, ніж у інших ОС )) Windows на умовному санді брідж працює по сьогодні без проблем. А от Sonoma на на 16" з Coffee Lake Refresh 20 року - це краще повішатись, сходити посрати, і ще раз повішатись ))
Ви трохи не зрозуміло воно то працює і не зависаю кожного разу! Но наприклад є гра Готика 3 в GOG вона працює но якщо я виходжу з неї то чорний екран і диспетчер відкривається но я не можу закрити процес і потрібно перезавантажувати... І з цією грою так КОЖНОГО разу тобто віндовс не зависає намертво і є можливість відкрити диспетчер но немає курсора... За 15 років 0 прогресу! Нам затирають за нейромережі і т.д. но вінда сама не може додуматись закрити ЗАВИСШУ програму яка видає чорний екран... КЛОУНИ із майкрософта... В айфона такого в принципі жодного разу не було за років 6... Там програма принципово не може тобі повішати телефон! ЇЇ диспетчер задач просто закриє! Но віндовс думає, що чорний екран це нормльно...
waryag
Member

Повідомлення

Павло: 06.04.2024 17:53Ви трохи не зрозуміло воно то працює і не зависаю кожного разу! Но наприклад є гра Готика 3 в GOG вона працює но якщо я виходжу з неї то чорний екран і диспетчер відкривається но я не можу закрити процес і потрібно перезавантажувати
Як і з більшістю інших старих ігор, знайомство з нею треба починати з гайдів: в якому режимі і з якими настройками запустити, які моди ставити, щоб воно працювало.
Павло: 06.04.2024 17:53І з цією грою так КОЖНОГО разу тобто віндовс не зависає намертво і є можливість відкрити диспетчер но немає курсора... За 15 років 0 прогресу!
Ви, мабуть забули, що таке регулярні зависання намертво і трохи менш регулярні переустановки вінди.
Fen1xz
Member

Повідомлення

Павло: 06.04.2024 17:53
alexeygalas: 06.04.2024 17:21

Ви трохи не зрозуміло воно то працює і не зависаю кожного разу! Но наприклад є гра Готика 3 в GOG вона працює но якщо я виходжу з неї то чорний екран і диспетчер відкривається но я не можу закрити процес і потрібно перезавантажувати... І з цією грою так КОЖНОГО разу тобто віндовс не зависає намертво і є можливість відкрити диспетчер но немає курсора... За 15 років 0 прогресу! Нам затирають за нейромережі і т.д. но вінда сама не може додуматись закрити ЗАВИСШУ програму яка видає чорний екран... КЛОУНИ із майкрософта... В айфона такого в принципі жодного разу не було за років 6... Там програма принципово не може тобі повішати телефон! ЇЇ диспетчер задач просто закриє! Но віндовс думає, що чорний екран це нормльно...
Ну так играй в свою готику 3 на айфоне 2018 года. Какой же клоун на Павле, сравнивает винду на пк с телефоном, а в качестве минусов приводит одну из самых глючных игр 2000х которая выходила под хр и висту.
На вот тебе первая ссылка на форум эпл, где у юзера игры вешают систему. Можешь погуглить и увидишь что проблем и на макос хватает. Хотя я не уверен что ты умеешь гуглом пользоваться. https://discussions.apple.com/thread/25 ... ortBy=best
Павло
Member

Повідомлення

Fen1xz: 06.04.2024 18:35
Павло: 06.04.2024 17:53
Ну так играй в свою готику 3 на айфоне 2018 года. Какой же клоун на Павле, сравнивает винду на пк с телефоном, а в качестве минусов приводит одну из самых глючных игр 2000х которая выходила под хр и висту.
На вот тебе первая ссылка на форум эпл, где у юзера игры вешают систему. Можешь погуглить и увидишь что проблем и на макос хватает. Хотя я не уверен что ты умеешь гуглом пользоваться. https://discussions.apple.com/thread/25 ... ortBy=best
Я пишу що хочу безглючну ос яка буде розуміти що потрібно закрити програму, що видала чорний екран! Я думає це буде усім корисно! Усі притензії я висловлюю компанії яка вартує мільярди! Но чомусь у Вас це викликає агресію! Ще раз Вас розізлило що я хочу безглючну ос… :-/ Це трохи дивно не находите? :rotate:
Відповісти