crisisby: ↑
29.05.2024 22:21
nikblack: ↑
12.04.2024 22:32
Доброго вечора!
Хто не читав інсту, трохи про головне:
Апарат Гневковського з ніг зняли через 11місяців... Є шанс що в цьому напрямку обійдемось без операції, коли масажами опустимо ніжки в правильне положення повторний рентген і будемо знати остаточно, можливо ще прийдеться вдягнути шину.
З рукою нажаль без змін взагалі (деградація)
З шиєю трохи краще, але ще треба працювати, висока ймовірність що без операції не обійдемось, але лікарі кажуть що це не складна операція...
З спиною потрібно теж займатись лежаче положення і тримання в апараті безслідно не проходить.
Збір коштів, не хочу навіть нічого писати.
Дякую за підтримку!
Братан, нехай доці стає краще. Не забувай про форум (апати тему). Можливо є ще якісь подібні майданчики. Думаємо про краще, думки матеріалізуються. +++
Дякую друже!!! Да ми вже і не знаємо..., як в дружини так і у мене упустились руки, тому і не пишу, нам і так не легко, а приходиться принижуватись, звісно що ми давно наплювали на себе заради неї, але на цьому шляху ми вже стільки зїли того що інколи просто дах їде, до того всього "добра" щей вартість підняли на курси по реабілітації, альтернативи знайти не можемо вже документи передані в різні країни світу а толку 0 вони не хочуть нічого говорити (везіть дитину, а ми подивимось) з однієї сторони я розумію, але діагностична аппаратура скрізь майже однакова, ну не хочуть дивитись опис (діагнози) гляньте знімки, аналізи, інцефолограму..., так ні. Добре не буду я вдаватись в подробиці бо тексту буде багато а зрозуміти можна буде мало. Ще раз дякую за підтримку!!!