Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
voodoo
Member
murzik, мається вживане сідло WTB Volt (135мм), якщо по кісткам розмір підходить, то пиши в особисті.
-
loner44
Member
-
murzik
Member
у мене є сідло, але воно 165мм, явно зашироке. а якщо ставлю 130мм з GT, то дуже жорстко.voodoo: ↑ 02.04.2024 16:00 murzik, мається вживане сідло WTB Volt (135мм), якщо по кісткам розмір підходить, то пиши в особисті.
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
loner44
щось всі мовчать
-
dead_rat
Member
murzik
Велошортя ти звичайно не купив
Велошортя ти звичайно не купив
-
loner44
Member
Ага. Та мені хоча б приблизно розуміти за скільки його можна продати, шоб і за безцінок не віддати. Наскільки я розумію то шось в диапазоні 5-8к.murzik: ↑ 04.04.2024 13:00щось всі мовчать
-
Hotspur
Member
поміряй кістки тазу . широко і жорстко це різні речі. може бути широко і жорстко і вузько і жорсткоmurzik: ↑ 04.04.2024 13:00у мене є сідло, але воно 165мм, явно зашироке. а якщо ставлю 130мм з GT, то дуже жорстко.
Відправлено через 52 секунди:
треба знати в якому це все стані. Чи не ссохлась резина і який знос ланцюга. 5-6-7-8000 десь такloner44: ↑ 03.04.2024 18:56Несколько фоток под спойлер закинул.
-
murzik
Member
у мене є памперс на ризинках (підтяжках) , все як тру чуваки радили. не зайшла тема мені, імовірно воно мале на мене)) але зад не болить - фактdead_rat: ↑ 04.04.2024 13:32Велошортя ти звичайно не купив
я катаю в штанах https://www.amazon.com/gp/product/B0B68 ... UTF8&psc=1
-
voodoo
Member
На велосипедному сідлі не треба сидіти м'яко нібито на дивані, на нього спираються кістками (паралельно наванаження на ноги), тобто сідло може бути абсолютно жорстким (наприклад, карбон без накладок), але при цьому комфортним. У кожної людини своя ширина кісток, треба підбирати сідло ІНДИВІДУАЛЬНО таким чином, щоб впиратися кістками та не передавлювати простату, розповсюджені розміри: 135, 143 чи 152 мм. Тобі треба знати що саме тобі краще підходить по розміру. Якщо відчуваєш "оніміння" в області простати, значить сідло не підходить по розміру.murzik: ↑ 04.04.2024 13:00у мене є сідло, але воно 165мм, явно зашироке. а якщо ставлю 130мм з GT, то дуже жорстко.voodoo: ↑ 02.04.2024 16:00 murzik, мається вживане сідло WTB Volt (135мм), якщо по кісткам розмір підходить, то пиши в особисті.
Нещодавно замовив собі на алі сідло нонейм, пишуть про 143мм, на дотик воно дуже жорстке, але особисто мені підходить по розміру та комфортно.
-
mumu
Member
Поки підрозділ на відновленні, взяв собі Stevens randonneur. Задоволений і радий
Більше двох років на вєліку не катався, еххх...
Тепер вліплю кріплення на машину і буду катати за можливості. Треба форму трохи відновити, бо м'язи вже відвикли від таких навантажень.
Тепер вліплю кріплення на машину і буду катати за можливості. Треба форму трохи відновити, бо м'язи вже відвикли від таких навантажень.
-
Барбарис
Member
Цікава штука. До цього мав справу тільки з шосерами Stevens, але тепер знайшов фреймсет міського\гревела 8х, хочу гревел на 27.5 зібрати. Ще й всякі допи типу багажника, каретки та передньої вісі є.mumu: ↑ 14.04.2024 18:50 Поки підрозділ на відновленні, взяв собі Stevens randonneur. Задоволений і радий
-
Hotspur
Member
фото дай бо це по гуглу сітібайкmumu: ↑ 14.04.2024 18:50Stevens randonneur.
-
Барбарис
Member
Hotspur, так це і є сіті, але ригідна вилка вже на осі, дорога передня динамо, холовтеч-каретка, Deore XT.
-
Hotspur
Member
україна на максімалкахБарбарис: ↑ 14.04.2024 20:19так це і є сіті, але ригідна вилка вже на осі, дорога передня динамо, холовтеч-каретка, Deore XT.
-
Барбарис
Member
Hotspur, зовсім ні: і ціна, і якість кардинально відрізняються.
-
zmax
Member
хтось користувався такими байками з бошевськими моторами? там редуктор? дуже гудить?
- спойлер
-
mumu
Member
Hotspur: ↑ 14.04.2024 20:10фото дай бо це по гуглу сітібайк
- спойлер
за свої гроші норм комплектація, і доволі легкий, враховуючки, шо тут 13 кг разом з усім барахлом типу ліхтарів, крил, багажника, динамовтулки, підніжки.
-
Hotspur
Member
дуже легкий. якщо все познімати буде 11.5-12mumu: ↑ 16.04.2024 09:35тут 13 кг разом з усім барахлом типу ліхтарів, крил, багажника, динамовтулки, підніжки.
Відправлено через 20 секунд:
за скільки брав ?mumu: ↑ 16.04.2024 09:35за свої гроші норм комплектація
-
DimafonX
Junior
Форумчани, доброго дня.
Що скажете за такий аппарат ?
Merida Big.Nine 400 29 2023
Купили жінці замість старого Лапьєра (на 27.5 / 3х9)
Сам катаю на Dartmoor Primal Evo 29
От мені Меріда всім сподобалась окрім ексцентриків. Хоча дівчинці не критично думаю. В мене осі і це мастхев)
Хтось катає на такому ?
Отправлено спустя 55 секунд:
ще не розумію чого спереду ротор на 180 а сзаду на 160мм.
Що скажете за такий аппарат ?
Merida Big.Nine 400 29 2023
Купили жінці замість старого Лапьєра (на 27.5 / 3х9)
Сам катаю на Dartmoor Primal Evo 29
От мені Меріда всім сподобалась окрім ексцентриків. Хоча дівчинці не критично думаю. В мене осі і це мастхев)
Хтось катає на такому ?
Отправлено спустя 55 секунд:
ще не розумію чого спереду ротор на 180 а сзаду на 160мм.
-
dead_rat
Member
DimafonX
А дружина катає спортивно? Якщо так, то і сама мабуть знає чого хоче, якщо ні, то сенс міняти Лапьєра на бюджетну Меріду?
Диски спереду більші бо на переднє колесо йде основне навантаження при гальмуванні, до того ж розповсюджена причина розкладання на дорозі це залочити заднє колесо при гальмуванні, тож заднє гальмо спеціально роблять слабшим.
А дружина катає спортивно? Якщо так, то і сама мабуть знає чого хоче, якщо ні, то сенс міняти Лапьєра на бюджетну Меріду?
Диски спереду більші бо на переднє колесо йде основне навантаження при гальмуванні, до того ж розповсюджена причина розкладання на дорозі це залочити заднє колесо при гальмуванні, тож заднє гальмо спеціально роблять слабшим.
-
DimafonX
Junior
Дружина катає спортивно і не мало. Наші катки від 50 до 80/100 км за день.
Лапьєр доволі важкий (14.6 по паспорту) + в нього сантур пружина вилка. А для бордюрів та взагалі по місту навіть їздити комфортніше з "воздушкю". М'яка і класно відпрацьовує) . Да і Лапьєру вже 9 -й рік пішов....
Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
за ротори зрозумів, дякую за роз'яснення
Просто в мене стоять 180/180 ось і задався питанням нахіба таке роблять )
Лапьєр доволі важкий (14.6 по паспорту) + в нього сантур пружина вилка. А для бордюрів та взагалі по місту навіть їздити комфортніше з "воздушкю". М'яка і класно відпрацьовує) . Да і Лапьєру вже 9 -й рік пішов....
Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
за ротори зрозумів, дякую за роз'яснення
Просто в мене стоять 180/180 ось і задався питанням нахіба таке роблять )