Так ось хто виграв в розіграші у MSI

Да кожна відеокарта дає тепло на проц і пам'ятьГеральт: ↑ 29.03.2024 18:03 В підсумку маємо систему охолодження, яка частину нагрітого повітря виводить за межи корпусу відразу через задню панель, а частину направляє нагору й далі вже воно виходить завдяки корпусному вентилятору.
То під воду на проці? І навіть там пам'яті перепаде трохи "теплих обіймів".
- спойлер
Очень даже может бытьГеральт: ↑ 29.03.2024 18:03 ... пам'яті перепаде трохи "теплих обіймів".
Вот это я понимаю - настоящий геймер, который знает, что ему нужно. Отличная начинка, и похрен какой корпус
ну таке, бп зверху, температури не найкращі з таким корпусом, він не настільки дорогий, щоб залишати старий гробік, хоча погоджусь, що виглядає це діло забавноSoto: ↑ 29.03.2024 19:40 Сравнение с асусом, который в обзоре так же не сравнивали с рефом.
Как на основании этого обзора можно сделать вывод о приросте производительности относительно рефа?
Вот это я понимаю - настоящий геймер, который знает, что ему нужно. Отличная начинка, и похрен какой корпус![]()
если там киловатник или больше, то без разницы, хоть прям под пиастрой компьютерного креслаEnjthesilence: ↑ 29.03.2024 22:03 бп зверху
А моя нетEnjthesilence: ↑ 29.03.2024 18:32Да кожна відеокарта дає тепло на проц і пам'ять
Это тот случай когда всегда есть хуже:l-m: ↑ 29.03.2024 20:29 Модель тільки для тих, кому дуже сподобався цей дизайн. По ефективності СО це схоже найгірша версія серед усіх 4080с. Та ж референсна FE від Нвідії помітно краще.
в твоєму випадку щей БЖ перепадаєDragobes: ↑ 29.03.2024 19:03
На своем примере могу сказать, что до памяти почти не достает. Но перепадает процессору.