Ну у меня например такой старый велосипед, что если его ремонтировать, выйдёт такая сумма, что легче новый купить. Уже рассматривал варианты в Киевском веломагазине https://veliki.com.ua/ и нашёл аналог своему, очень даже схож видом. Называется Pride Rocksteady AL 7.1, выглядит прикольно очень. Да и цена ему девять тысяч, как для меня топ.Vovchic_jrc: ↑ 07.05.2014 14:59 Замена комплектующих всегда выходит дороже чем покупка велосипеда сразу с ними.
Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
Blockader
Junior
-
murzik
Member
gt alalanche elite 2019 29, рама М - 20 тисяч +- торг на ТО не бажаєте? вилка Сантур повітряна, обвіс Деор, гальма гідравлічні.Blockader: ↑ 24.03.2024 22:00Pride Rocksteady AL 7.1
-
Heatstroke
Junior
ничего не дороже если руки норм а ride Rocksteady AL 7.1 не стоит своих денегBlockader: ↑ 24.03.2024 22:00Ну у меня например такой старый велосипед, что если его ремонтировать, выйдёт такая сумма, что легче новый купить. Уже рассматривал варианты в Киевском веломагазине https://veliki.com.ua/ и нашёл аналог своему, очень даже схож видом. Называется Pride Rocksteady AL 7.1, выглядит прикольно очень. Да и цена ему девять тысяч, как для меня топ.Vovchic_jrc: ↑ 07.05.2014 14:59 Замена комплектующих всегда выходит дороже чем покупка велосипеда сразу с ними.
6 макс
только рама стоит
-
murzik
Member
Heatstroke
якщо це в магазині сказавти - віддадуть за 6к?
напевно Ардіс самий дешевий тисяч 8 коштує
Відправлено через 3 хвилини 10 секунд:
https://ardis-shop.com.ua/velosiped-ardis-colt-vb-275
-
Heatstroke
Junior
если интересно я объясню на словах пишите в личку
почему мусорка
почему мусорка
-
zmax
Member
развернули дебаты на сообщение бота, рекламирующего свой магазин.
-
Blockader
Junior
А что бы ты тогда посоветовал за +- 10к? Нужно что то долговечное, я сильно мучить велик не буду, но допустим на выходные прокатиться по району выйдет.
Відправлено через 56 секунд:
И он норм?murzik: ↑ 24.03.2024 22:46 Heatstroke
-
murzik
Member
Blockader
Не норм. В жодному випадку не брати ардіс. Це був приклад, що навіть такий хлам нині коштує грошей. Вже краще бу шукати.
Не норм. В жодному випадку не брати ардіс. Це був приклад, що навіть такий хлам нині коштує грошей. Вже краще бу шукати.
-
dead_rat
Member
Що поробиш, без Хотспура не стало про що говорити. Хоч боту втюхаємо вєлік.zmax: ↑ 24.03.2024 23:57 развернули дебаты на сообщение бота, рекламирующего свой магазин.
-
murzik
Member
dead_rat
весь форум дохлий без нього) і без "теми"
п.с: хто б це подарував покришки і сідло для Gekko?
весь форум дохлий без нього) і без "теми"
п.с: хто б це подарував покришки і сідло для Gekko?
-
_Andrik_
Member
dead_rat
murzik
Що до Hotspura
murzik
Що до Hotspura
- спойлер
-
l-m
Member
ага, не вистачає прохолодних історій про контактні педалі що ламають ногиdead_rat: ↑ 25.03.2024 08:53 Що поробиш, без Хотспура не стало про що говорити.
-
DimafonX
Junior
А як же суха трава яка ломає переклюки ?
-
Hotspur
Member
написав тобі в приватні. 300 км з початку року. весна тепла. Доповідаю - 280 км на куплених на Алі Continental Terra Trail 700x40C. поставлені камерно. все чудово всім раджу. тільки може трошки менш зубату під асфальт беріть але можете і цюmurzik: ↑ 14.12.2023 12:27де пропав
Відправлено через 32 секунди:
я думаю можна робити фан клуб мене ._Andrik_: ↑ 25.03.2024 17:30За два дні чекайте у кожному обговоренню
Відправлено через 11 хвилин 37 секунд:
сходи купи сідла на харьків туристі покришки на Аліmurzik: ↑ 25.03.2024 15:43хто б це подарував покришки і сідло для Gekko?
-
murzik
Member
та капець. в листопаді 2023 думав, що навіть електровел колись буде, а тепер "ху без солі доїдаю"(с). зп скоротили, інфляція, коти 40 грн до зп (завтра чи субота). GT Avalanche Elite помити треба і на олх закину або через якісь групи-блогерів розіграти , все однто не катаюсь на ньому майже.Hotspur: ↑ 28.03.2024 20:01сходи купи сідла на харьків туристі покришки на Алі
п.с: ще не виїхав з незламної?
-
Hotspur
Member
ні, сиджу тутmurzik: ↑ 28.03.2024 20:06п.с: ще не виїхав з незламної?
Відправлено через 30 секунд:
та ти оптиміст чи берлінський шосерmurzik: ↑ 28.03.2024 20:06в листопаді 2023 думав, що навіть електровел колись буде
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
заведеш бабу грошей на вел не будеmurzik: ↑ 28.03.2024 20:06зп скоротили, інфляція, коти
-
murzik
Member
треба таку, щоб мені велика купилаHotspur: ↑ 28.03.2024 20:09заведеш бабу грошей на вел не буде
-
Hotspur
Member
вистав продай. гроші в бакс готівковий переведиmurzik: ↑ 28.03.2024 20:06GT Avalanche Elite помити треба і на олх закину або через якісь групи-блогерів розіграти , все однто не катаюсь на ньому майже.
Відправлено через 5 хвилин :
можу продати в мене є одне лишне але скажи розміри своїх кістокmurzik: ↑ 25.03.2024 15:43сідло для Gekko
-
alfredhaos
Member
взяв карбоновий вел - алюм продав
звісно трохи інші відчуття в плані комфорту їзди - більш мягка поїздка чи що
-
dead_rat
Member
Hotspur
Вітаю
Клюбу любителів тебе робити не будемо, але добре що ти повернувся і мене не забув
Вже закрив 2000 км з початку року і зараз довгі вихідні на Пасху, тож розкатуюся.
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
Вітаю
Клюбу любителів тебе робити не будемо, але добре що ти повернувся і мене не забув
Вже закрив 2000 км з початку року і зараз довгі вихідні на Пасху, тож розкатуюся.
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
Та то все самонавіювання, карбон чи не карбон - параллельно.alfredhaos: ↑ 29.03.2024 00:02 взяв карбоновий вел - алюм продав