Мав в минулому 2 миші від рейзору і в мене залишились тільки самі погані враженні від мишей рейзор взагаліartko: ↑ 27.03.2024 17:22razer viper mini - оптичні, мала, симметрічна, легкаdaesz: ↑ 27.03.2024 13:55 В мене були конкретні вимоги - не дорога, змінні або оптичні свічі, мала, симетрична, легка.
- спойлер
- https://rozetka.com.ua/ua/37211/p37211/
https://hard.rozetka.com.ua/ua/129377400/p129377400/ (не впевнений чи це конкретно та що в мене була, бачу їх є декілька різних цих ебісусів, а я не пам'ятаю яка була в мене, але наче вона)
По 7-8 годин в день за роботою, а потім ще по декілька годин в забавках. Куди вже більшеtolebamber: ↑ 27.03.2024 16:33 daesz
Вам просто повезло, либо вы им не так интенсивно пользуетесь. По опыту - много случаев после 3-4 месяцев пользования дохнет.
По факту - выбрали мышку, посмотрели все ттх, понравилась, зашел на форум (я же выбрал самый крутой вариант) - убедится что выбор сделан единственный верный, но не поддержали… Такую мышу выбрали идеальную, должна быть у все форумчан… Как так?!?!?
По факту : прайм міні подобається у всьому, ціна до 1.5к, нормальний сенсор, симетрична, мала, легка, почитав що дуже багато проблем звичайної прайм виправлено, в тмоу числі колесо, оптичні свічі, нормальний (і зйомний) кабель, але от проблема - на розетці її немає в наявності Рог імпакс 3 - змінні свічі, симетрична, не дуже мала, але й не дуже велика, легка, була 1.5к, але зараз подорожала до 1.8к, сенсор слабкий (за такий то прайс), кабель не зйомний, але паракорд з коробки.
І власне миша про яку питав вище (а саме dream machines dm7 switch), але замість відповіді отримав поради з мишами які мені не підходять (не від вас конкретно).
З того що було за останні +-10 років :
razer deathadder guildwars edition
razer abyssus
steelseries kana
logitech g102
logitech g303 (зараз)
якийсь дешевий безпровідний a4tech, суто для нетбука в дорогу
На всіх них дохли світчі, на жодній не було проблем з колесом. Мишою користуюсь мінімум 8 годин на день 6 днів на тиждень, по неділях менше, бо тільки бавлюсь а не працюю