Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

artko: 27.03.2024 17:22
daesz: 27.03.2024 13:55 В мене були конкретні вимоги - не дорога, змінні або оптичні свічі, мала, симетрична, легка.
razer viper mini - оптичні, мала, симметрічна, легка :)
Мав в минулому 2 миші від рейзору і в мене залишились тільки самі погані враженні від мишей рейзор взагалі :/
спойлер
https://rozetka.com.ua/ua/37211/p37211/
https://hard.rozetka.com.ua/ua/129377400/p129377400/ (не впевнений чи це конкретно та що в мене була, бачу їх є декілька різних цих ебісусів, а я не пам'ятаю яка була в мене, але наче вона)
Відправлено через 11 хвилин 18 секунд:
tolebamber: 27.03.2024 16:33 daesz
Вам просто повезло, либо вы им не так интенсивно пользуетесь. По опыту - много случаев после 3-4 месяцев пользования дохнет.

По факту - выбрали мышку, посмотрели все ттх, понравилась, зашел на форум (я же выбрал самый крутой вариант) - убедится что выбор сделан единственный верный, но не поддержали… Такую мышу выбрали идеальную, должна быть у все форумчан… Как так?!?!?
По 7-8 годин в день за роботою, а потім ще по декілька годин в забавках. Куди вже більше :)

По факту : прайм міні подобається у всьому, ціна до 1.5к, нормальний сенсор, симетрична, мала, легка, почитав що дуже багато проблем звичайної прайм виправлено, в тмоу числі колесо, оптичні свічі, нормальний (і зйомний) кабель, але от проблема - на розетці її немає в наявності :/
спойлер
https://rozetka.com.ua/ua/steelseries-s ... 323285629/
Рог імпакс 3 - змінні свічі, симетрична, не дуже мала, але й не дуже велика, легка, була 1.5к, але зараз подорожала до 1.8к, сенсор слабкий (за такий то прайс), кабель не зйомний, але паракорд з коробки.
І власне миша про яку питав вище (а саме dream machines dm7 switch), але замість відповіді отримав поради з мишами які мені не підходять (не від вас конкретно).

З того що було за останні +-10 років :
razer deathadder guildwars edition
razer abyssus
steelseries kana
logitech g102
logitech g303 (зараз)
якийсь дешевий безпровідний a4tech, суто для нетбука в дорогу

На всіх них дохли світчі, на жодній не було проблем з колесом. Мишою користуюсь мінімум 8 годин на день 6 днів на тиждень, по неділях менше, бо тільки бавлюсь а не працюю :)
tolebamber
Member

Повідомлення

daesz
logitech g303 - оптическое колесо, там и не будет проблем. Заменить вкруг все кнопки на проверенные, отработает еще не один год. Сам использую G302 на работе с хорошими кнопками - и все ок, дома G303 Shroud с хорошими кнопками - все ок.
DuckRider
Member

Повідомлення

daesz: 27.03.2024 18:43
По факту : прайм міні подобається у всьому, ціна до 1.5к, нормальний сенсор, симетрична, мала, легка, почитав що дуже багато проблем звичайної прайм виправлено, в тмоу числі колесо, оптичні свічі, нормальний (і зйомний) кабель, але от проблема - на розетці її немає в наявності :/
:laugh:
daesz
Member

Повідомлення

tolebamber: 27.03.2024 20:36 daesz
logitech g303 - оптическое колесо, там и не будет проблем. Заменить вкруг все кнопки на проверенные, отработает еще не один год. Сам использую G302 на работе с хорошими кнопками - и все ок, дома G303 Shroud с хорошими кнопками - все ок.
За останні десь 2-3 перепробував - кейли гм4, гм8 та омрони f7n, і всі вони починали дабл клікати через +- рік :/

Відправлено через 37 секунд:
DuckRider: 27.03.2024 20:40
daesz: 27.03.2024 18:43
:laugh:
написав те, що читав :)
tolebamber
Member

Повідомлення

daesz
Ну так поинтересуйтесь что ставить, я менял GM 8.0, после 3-х месяцев, задаблкликали. GM 4.0 - тоже самое. Китайские омроны вообще смысла ставить нет.
Hells Angels
Member

Повідомлення

tolebamber: 27.03.2024 21:31Китайские омроны вообще смысла ставить нет.
так и японские по качеству немного кульгают от партии к партии.

daesz: 27.03.2024 20:53і всі вони починали дабл клікати через +- рік :/
попробовать ttc хотя и они не панацея :-/
creater_ua
Member

Повідомлення

huano blue shell pink dot досить оптимальні, мало даблкліку по відгуках і всі інші аспекти на висоті. XTRFy вибрала ці кнопки в свої ТОП новинки 2024 (на виставці CES), там цінник 150+ баксів. Але ці ж кнопки є в "преміум Китаї" за більш адекватний цінник. Хоча мій вибір оптичні Омрони типу як в Ninjutso Sora чи WLmouse BeastX.
daesz
Member

Повідомлення

Hells Angels: 27.03.2024 21:52 попробовать ttc хотя и они не панацея :-/
На них жаліються в двічі більше ніж на кейли та омрони разом взяті :-/ Десь поряд і хуано валяються по кількості скарг.
artko
Member

Повідомлення

daesz: 27.03.2024 18:43 Мав в минулому 2 миші від рейзору і в мене залишились тільки самі погані враженні від мишей рейзор взагалі :/
ну, на зараз 2+ року вайпер міні - жодних проблем з свічами. 8+ годин на день.
daesz: 27.03.2024 18:43 logitech g102
logitech g303 (зараз)
На всіх них дохли світчі, на жодній не було проблем з колесом. Мишою користуюсь мінімум 8 годин на день 6 днів на тиждень, по неділях менше, бо тільки бавлюсь а не працюю :)
за той час, що користуюсь рейзером - діти вбили дві g102, одну g305 (перепаяв на ній мікрікі на ttc gold)
зараз ради цікавості в обох недороги a4tech з оптичними мікріками та коліщатками, перша вже біля року - теж проблем нема тепер.
creater_ua
Member

Повідомлення

На своїй запасній миші HyperX Pulsefire Haste замінив рідні TTC Gold на huano blue shell pink dot 80М. Не знаю як по довговічності буде, хочиться вірити в краще, але клік мені став подобатись більше чим був рідний. Доречі ці huano в більшості випадків витримують налаштування в драйвері 0 debounce time без даблкліку. Це крутий результат
daesz
Member

Повідомлення

artko: 28.03.2024 11:01
daesz: 27.03.2024 18:43 Мав в минулому 2 миші від рейзору і в мене залишились тільки самі погані враженні від мишей рейзор взагалі :/
ну, на зараз 2+ року вайпер міні - жодних проблем з свічами. 8+ годин на день.
daesz: 27.03.2024 18:43 logitech g102
logitech g303 (зараз)
за той час, що користуюсь рейзером - діти вбили дві g102, одну g305 (перепаяв на ній мікрікі на ttc gold)
зараз ради цікавості в обох недороги a4tech з оптичними мікріками та коліщатками, перша вже біля року - теж проблем нема тепер.
Дивився на ті а4 bloody, але вони дуже масивні та важкі :с
zelenuchka
Member

Повідомлення

tolebamber: 27.03.2024 21:31 daesz
Ну так поинтересуйтесь что ставить, я менял GM 8.0, после 3-х месяцев, задаблкликали. GM 4.0 - тоже самое. Китайские омроны вообще смысла ставить нет.
Подделок много, как и на старую версию Huano Blue Shell Pink Dot.
Нужно правильные микрики выбирать :super:
M-0328242326с.jpg
fludimir
Member

Повідомлення

В подарок к видяхе получил проводную ASUS ROG Gladius II Core, в хозяйстве есть две беспроводные Logitech G902 и G702, асус по сравнению с ними должен быть на уровне или хуже? Стоит ее распаковывать и сравнивать, или лучше выставить на продажу нетронутой (мышка в пленках вся)?
daesz
Member

Повідомлення

fludimir: 01.04.2024 15:30 В подарок к видяхе получил проводную ASUS ROG Gladius II Core, в хозяйстве есть две беспроводные Logitech G902 и G702, асус по сравнению с ними должен быть на уровне или хуже? Стоит ее распаковывать и сравнивать, или лучше выставить на продажу нетронутой (мышка в пленках вся)?
Там сенсор 6200dpi :s
artko
Member

Повідомлення

daesz: 01.04.2024 17:12 Там сенсор 6200dpi :s
а треба більше? (подивився з цікавості, яке DPI ставлять ті ж про гравці в cs2 - частіше усього 400..800. )
DuckRider
Member

Повідомлення

artko: 01.04.2024 17:38
а треба більше? (подивився з цікавості, яке DPI ставлять ті ж про гравці в cs2 - частіше усього 400..800. )
Короч, в двух словах: dpi - маркетинг, но данное значение нам говорит о том, что там отличный от 3389 и всего 3360 семейства сенсор. Помимо dpi есть другие характеристики связанные с размером матрицы, наклоне линзы, высоте отрыва, скорости трекинга, скорости ускорения, алгоритмах влияющих на задержку вывода значений и погрешности. Инымы словами, человек по коственным признакам определил, что там сенсор хуже, скорее всего там мидл или энергоэффетивая вариация сенсора
artko
Member

Повідомлення

DuckRider: 01.04.2024 18:02 Короч, в двух словах: dpi - маркетинг, но данное значение нам говорит о том, что там отличный от 3389 и всего 3360 семейства сенсор. Помимо dpi есть другие характеристики связанные с размером матрицы, наклоне линзы, высоте отрыва, скорости трекинга, скорости ускорения, алгоритмах влияющих на задержку вывода значений и погрешности. Инымы словами, человек по коственным признакам определил, что там сенсор хуже, скорее всего там мидл или энергоэффетивая вариация сенсора
там PAW3327, це явно є в опису на сайті асус.
DuckRider
Member

Повідомлення

artko: 01.04.2024 18:13
DuckRider: 01.04.2024 18:02 Короч, в двух словах: dpi - маркетинг, но данное значение нам говорит о том, что там отличный от 3389 и всего 3360 семейства сенсор. Помимо dpi есть другие характеристики связанные с размером матрицы, наклоне линзы, высоте отрыва, скорости трекинга, скорости ускорения, алгоритмах влияющих на задержку вывода значений и погрешности. Инымы словами, человек по коственным признакам определил, что там сенсор хуже, скорее всего там мидл или энергоэффетивая вариация сенсора
там PAW3327, це явно є в опису на сайті асус.
На сколько помню, это вариация 3325, которая, если не ошибаюсь, развитие 3320, который ам010 от лоджитека для масс маркета, который глубоко переработанный 3050. В общем, продавай
daesz
Member

Повідомлення

artko: 01.04.2024 17:38
То лоу сенс абюзери :)
олсо (імхо звичайно), краще велика чутливість на миші і низька у вінді, ніж наоборот :shuffle:
fludimir
Member

Повідомлення

всем спасибо, жаль конечно. И дурацкий маркетинг когда по названию находится обзор мыши с нормальным сенсором https://www.overclockers.ua/peripheral/ ... ladius-II/ , а по факту надо быть внимательнее :)
Відповісти