Выбор корпуса для ПК + FAQ

Корпуса и источники питания
Відповісти
Автор
Повідомлення
siruf
Advanced Member

Повідомлення

Данная тема предназначена для выбора и обсуждения конкретных моделей компьютерных корпусов.

Похожие темы, которые могут Вам помочь:
спойлер
Моддинг
Выбор БП
Вентилятор в БП. Выбор обсуждение

Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо.
Панели управления и регуляторы (aka реобас) + FAQ
Прежде чем задать свой вопрос в теме, пожалуйста, ознакомьтесь с FAQ

Зображення

Если Вам лень читать FAQ, но Вы желаете задать вопрос по выбору корпуса, пожалуйста, укажите в вопросе:

1. Конфигурацию системы
2. Сумму денег на покупку корпуса
3. Ваш приоритет: А) максимально возможное охлаждение всех компонентов или Б) минимальный уровень шума от всей системы в целом.

Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем

Игнорирование правил конференции наказывается
Востаннє редагувалось 28.08.2012 16:34 користувачем siruf, всього редагувалось 9 разів.
GreenMile
Member

Повідомлення

Despedo: 25.03.2024 02:12 Нормально 4080 себе почуває у Meshify 2 Compact? Я гадав що у компакт вона не влізе
Нормально, але ж в мене супрім, там охлад лютий і в 3 вентиля на вдув стоять. В БГ3 вона градусів 50-55.
Влізає норм, але радіатор на морду не влізе, зазор десь 5-7мм лишається.
Фото тільки таке є.
спойлер
photo_2024-03-25_09-18-43.jpg
Despedo
Member

Повідомлення

heidfeld: 25.03.2024 07:33
Despedo: 25.03.2024 02:12 або може хто підскаже алтернативні варіанти?
https://hotline.ua/computer-korpusa/lia ... lan216x00/
Судячи по оглядах він шумний і якість збірки далека до того ж fractal-у, але дякую що підсвітили )
Avenger80
Member

Повідомлення

Despedo
Я так понимаю, что все МЭШ корпуса нетихие. Просто надо обороты корпусных вентиляторов ставить не на максимум и будет всё нормально. Тот же 500DX тоже громкий на полных оборотах своих 140-ок, поставил на 600 - стало тихо, кроме HDD.
Despedo
Member

Повідомлення

Avenger80: 25.03.2024 13:39 Despedo
Я так понимаю, что все МЭШ корпуса нетихие. Просто надо обороты корпусных вентиляторов ставить не на максимум и будет всё нормально. Тот же 500DX тоже громкий на полных оборотах своих 140-ок, поставил на 600 - стало тихо, кроме HDD.
знайшов такий оглях, судячи по ному Fractal Mesh 2 те що треба, а LianLi 216 гучний (як і Fractal Torrent)
maxn
Member

Повідомлення

Подскажите влезет ли Asus TUF Radeon RX 7900 XTX со своим громадным охладом в Jonsbo D41 MESH Black. Бо в телемарте якись наркоманы процюють два часа думали и в конце скинули скрин с размерами видео карты
oversteve
Member

Повідомлення

maxn: 26.03.2024 18:58 Подскажите влезет ли Asus TUF Radeon RX 7900 XTX со своим громадным охладом в Jonsbo D41 MESH Black. Бо в телемарте якись наркоманы процюють два часа думали и в конце скинули скрин с размерами видео карты
залежить від того, як високо буде висіти ваш БЖ, наприклад якщо у вас вода 360, бж висить низько як на нижніх схемах і сам він 160мм+, то можуть бути проблема
Зображення
daesz
Member

Повідомлення

maxn: 26.03.2024 18:58 Подскажите влезет ли Asus TUF Radeon RX 7900 XTX со своим громадным охладом в Jonsbo D41 MESH Black. Бо в телемарте якись наркоманы процюють два часа думали и в конце скинули скрин с размерами видео карты
Думаю, що влізе без проблем. В мене д31, не модульний АТХ БЖ та 7800хт найтро+ (320мм). Кабелі поскидав як небудь (просто поскручував стяжкавми), бо хочу перебратись в найближчому майбутньому в корпус поменше (хотів до 10л, але не дуже хочу відпродувати ВК, бо дуже сподобалась, то мб підрушкаю щось чуть-чуть більше :) )
Зображення
oversteve
Member

Повідомлення

daesz: 26.03.2024 19:17
Думаю, що влізе без проблем. В мене д31, не модульний АТХ БЖ та 7800хт найтро+ (320мм). Кабелі поскидав як небудь (просто поскручував стяжкавми), бо хочу перебратись в найближчому майбутньому в корпус поменше (хотів до 10л, але не дуже хочу відпродувати ВК, бо дуже сподобалась, то мб підрушкаю щось чуть-чуть більше :) )
Зображення
там карта 350мм+, так що все ж таки треба вважати на положення БЖ
maxn
Member

Повідомлення

У меня бп короткий, и в самом вверху, воды нет. Поэтому в этом плане проблем нет. По длинне карта влезет. Вопрос в ширине. Карта по ширине вроде 158мм. Не упрется ли карта в боковую стенку или в заглушки pci-e. На ютубе у чувака карта не влезла в 501 корпус асус и он болгаркой пилил.
daesz
Member

Повідомлення

oversteve: 26.03.2024 19:29
daesz: 26.03.2024 19:17
Зображення
там карта 350мм+, так що все ж таки треба вважати на положення БЖ
Якщо БЖ не модульний, то повернувши його "змотком" проводів до стінки - мало б все поміститись. Хоча й так - то всього на 3 см довше, не думаю, що мають виникнути якісь проблеми, якщо БЖ буде в самому верхньому положенні :)
Alexiy
Member

Повідомлення

Пожалуйста, посоветуйте компактный и недорогой(!) корпус под mATX материнку, АТХ БП (можно небольшой, но АТХ) и видеокарту длиной 270 мм.
И второй вопрос - те же хотелки, но чтоб влазила материнка АТХ.
daesz
Member

Повідомлення

maxn: 26.03.2024 19:50 У меня бп короткий, и в самом вверху, воды нет. Поэтому в этом плане проблем нет. По длинне карта влезет. Вопрос в ширине. Карта по ширине вроде 158мм. Не упрется ли карта в боковую стенку или в заглушки pci-e. На ютубе у чувака карта не влезла в 501 корпус асус и он болгаркой пилил.
Купіть ось такі, тоді точно проблем не буде.
https://www.aliexpress.com/item/1005004685375726.html
Купляв в цьому магазині двічі вже (десь 2 роки тому, і от недавно докупив ще один для цьої ВК). Використовував донедавна, після заміни МП - зняв і поки стоять :)

Відправлено через 24 секунди:
Alexiy: 26.03.2024 19:53 Пожалуйста, посоветуйте компактный и недорогой(!) корпус под mATX материнку, АТХ БП (можно небольшой, но АТХ) и видеокарту длиной 270 мм.
Jonsbo D31
Jonsbo D41
oversteve
Member

Повідомлення

maxn: 26.03.2024 19:50 У меня бп короткий, и в самом вверху, воды нет. Поэтому в этом плане проблем нет. По длинне карта влезет. Вопрос в ширине. Карта по ширине вроде 158мм. Не упрется ли карта в боковую стенку или в заглушки pci-e. На ютубе у чувака карта не влезла в 501 корпус асус и он болгаркой пилил.
по ширині має бути все ок, рахуйте можна зазвичай попхати відяху з шириною +5мм до висоти кулера, там 168, так що десь 173мм є, роз'єми під живлення утоплені, так що також не будуть сильно випирати, єдине що та вертикальна бокова панелька спереду корпусу може заважати, але і то не факт, та й без неї можна спокійно обійтися в крайньому разі
maxn
Member

Повідомлення

daesz
Нет вы не поняли. Вопрос именно в габаритах радиатора, а не возможности того что кабель упрется. Если посмотреть то видно что разьемы питания сильно углублены в саму карты и кабель не будет сильно выпирать

Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
oversteve
Да панель та декоративная, хотя довольно неплохо стягивает корпус и дает ему жесткость дополнительную
daesz
Member

Повідомлення

maxn: 26.03.2024 19:59 daesz
Нет вы не поняли. Вопрос именно в габаритах радиатора, а не возможности того что кабель упрется. Если посмотреть то видно что разьемы питания сильно углублены в саму карты и кабель не будет сильно выпирать
Ваша 158, моя 134.5, тут ще 40мм залишається (на d31, але вони з d41 тільки висотою відрізняються), думаю з "кутниками" взагалі все без пробелм буде, але й навіть без них можна акуратно вкласти все :)
Зображення
Востаннє редагувалось 26.03.2024 20:02 користувачем daesz, всього редагувалось 2 разів.
maxn
Member

Повідомлення

Ост це відео
0kie
Member

Повідомлення

oversteve: 26.03.2024 19:29там карта 350мм+, так що все ж таки треба вважати на положення БЖ
У меня 35 см до ближайшего ряда модульного подключения кабелей БП. Вода сверху, БП вентилятором на переднюю панель. Сам БП по размерам корзины для него, висит на третьем положении сверху. Вроде бы, не помню точно, а снимать дисплей лень.
maxn: 26.03.2024 19:50Карта по ширине вроде 158мм. Не упрется ли карта в боковую стенку или в заглушки pci-e
От слота до стекла 18 см. Не упрётся даже кабелями дополнительного питания.
maxn
Member

Повідомлення

daesz
Я также мерЯл. Сейчас Radeon RX 6800 XT Розміри, мм:
Red Dragon
310 x 135 x 54.
Намерял 35мм запаса.
oversteve
Member

Повідомлення

Alexiy: 26.03.2024 19:53 Пожалуйста, посоветуйте компактный и недорогой(!) корпус под mATX материнку, АТХ БП (можно небольшой, но АТХ) и видеокарту длиной 270 мм.
залежить від того, що саме маєте на увазі під недорогим і наскільки компактним має бути
це напевно самий компактний для МАТХ і з самою демократичною ціною із компактних, які є в наших магазинах, але щоб туди все попхати треба буде трохи попихтіти
https://vinga.ua/ru/korpus_vinga_cs315b_2p10019
от як раз моя стара збірка з 270мм відяхою і атх бж :D
спойлер
20221103_153112_21.jpg
є ще Qube (Jonsbo) V9, там по дефолту розраховано на СФХ бж, але можна з невеликим колхозом попхати АТХ
https://qube.ua/product/korpus-qube-v9- ... bv9m-wbnu3

трохи більший Jonsbo D30, і ще трохи більший D31, перший скорше вже середній ціновий рівень під 100 баксів, але на правах невеликої реклами зараз такий в білому кольорі продаю за 2.5к

ну і під АТХ - Jonsbo D40, і ще трохи більший D41
Востаннє редагувалось 26.03.2024 20:09 користувачем oversteve, всього редагувалось 1 раз.
daesz
Member

Повідомлення

maxn: 26.03.2024 20:04 daesz
Я также мерЯл. Сейчас Radeon RX 6800 XT Розміри, мм:
Red Dragon
310 x 135 x 54.
Намерял 35мм запаса.
Ну от, все має бути добре. Я правда не впевнений на рахунок цієї лінійки, вона ще радянська, але на 30 см виходить десь на 0.5мм коротша ніж 30см на "рулетці", але навіть так - це все ще 39.5мм запасу :D
Відповісти