Останні статті і огляди
Новини
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
-
Mr_Maksi
Member
Всё всё о покупках на newegg.com а так же в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)
Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину
Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира
Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)
Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину
Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира
Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:28 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Причина: !
Причина: !
-
Alex_Lord
Member
Для браузера ещё хорош 1blockvpn.
Безлимит и неплохая скорость если выбрать Германию.
Безлимит и неплохая скорость если выбрать Германию.
-
Prescott
Member
Использую TunnelBear, трафик почти безлимит для украинцев, то ли 100 гб, то ли около этого, хватит ещё и внукам)
-
yupi
Member
каким образом он вообще работает? пару раз ставил и ни разу не мог зайти через него на яйца, поэтмоу юзаю другойPrescott: ↑ 16.02.2024 13:11TunnelBear
-
Prescott
Member
Я уже не помню какую страну ставил, сейчас перепроверю.yupi: ↑ 16.02.2024 15:19каким образом он вообще работает? пару раз ставил и ни разу не мог зайти через него на яйца, поэтмоу юзаю другой
Отправлено спустя 11 минут 25 секунд:
На США ньюегг открылся.
-
yupi
Member
странно, поставил опять. не открывается все равно. поставил первый попавшийся с магазина хрома - открылся. поставил еще один - опять открылся.
поставил снова тунельбир и не открывается ну и хрен с ним
-
daesz
Member
https://www.newegg.com/asus-rog-strix-z ... 6813119635
240$ (з 300$)
https://www.newegg.com/fsp-80-plus-1000 ... BP9JN97262
300$ (з 350$)
240$ (з 300$)
https://www.newegg.com/fsp-80-plus-1000 ... BP9JN97262
300$ (з 350$)
-
Yurik_9
Junior
У мене питання хтось реєструвався і купував на сайті Micro Center? Є тут такі? Можливо хтось досвідом поділиться?
-
Metroa
Member
Вони не відправляють по США. Тільки якщо маєте знайомих, які підуть самі заберуть з їх магазинів.Yurik_9: ↑ 03.03.2024 10:56 У мене питання хтось реєструвався і купував на сайті Micro Center? Є тут такі? Можливо хтось досвідом поділиться?
-
snapdragon999
Member
а че они блокируют вход с Украины на сайт?
-
7mindfields
Member
Оце латенсі
-
daesz
Member
-
Robostyle
Member
латенси не латенси, а я до сих пор не разгреб ЧЗНХ
-
neo89skynet
Member
Область яка?Robostyle: ↑ 25.03.2024 13:59style
-
Robostyle
Member
neo89skynet
ЗП, но нас из "санкций" исключили вродь давно. Было это хрень еще в 2022, уже в 2023 все ОК, а яйца блоканули нас уже в 2023
P.S. А шо, у Львові всьо ОК?
ЗП, но нас из "санкций" исключили вродь давно. Было это хрень еще в 2022, уже в 2023 все ОК, а яйца блоканули нас уже в 2023
P.S. А шо, у Львові всьо ОК?
-
neo89skynet
Member
Robostyle
не знаю, як там у Львові, а буржуйські сайти/сервіси більшість уже як рік не працюють без впн, у донецькій області.
Також начебто тут на форумi читав, що і в Харківській області деякі провайдери мають таку фігню, як на сьогоднішній день не знаю, не цікавився.
не знаю, як там у Львові, а буржуйські сайти/сервіси більшість уже як рік не працюють без впн, у донецькій області.
Також начебто тут на форумi читав, що і в Харківській області деякі провайдери мають таку фігню, як на сьогоднішній день не знаю, не цікавився.
-
Robostyle
Member
neo89skynet
А какие еще не работают?
А какие еще не работают?
-
yupi
Member
Robostyle
ньюегг ограничили еще в прошлом году, доступ только через впн
ньюегг ограничили еще в прошлом году, доступ только через впн
-
neo89skynet
Member
Robostyle
ебей, драва нвиде не скачати без впн, та багато яких насправді, я вже і не пам'ятаю повний список, в основному популярні сервіси/сайти, давно через впн ходжу на такі сервіси.
ебей, драва нвиде не скачати без впн, та багато яких насправді, я вже і не пам'ятаю повний список, в основному популярні сервіси/сайти, давно через впн ходжу на такі сервіси.
-
daesz
Member
Підкажіть, де "фізично" знаходить амазон або країну на території якої дсотавка амазону безплатна? Пробував вибирати різні країни Європи (Франція/Німеччина/Польща/Іспанія) - всюди є ціна доставки, при тому ціна майже співставна з доставкою в Канаду чи Австралію.
-
Lekrs
Member
В США багато товарів з безплатною доставкою, або безплатна з прайм, на місяць можна отримати безкоштовно.