Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
spoglyadach
Member

Повідомлення

Більше схоже що просто від постійного нагріву змінився колір текстоліту, якби підгоріла то був би майже коричневий або коричневий :lamer:

Відправлено через 25 хвилин 55 секунд:
Ну я можу лише побажати їм хороших продажів, шлях бариги він такий трохи особливий.
Але я б мабуть обрав щось типу такого і не мати справ з такими тіпами взагалі ніколи B-)
спойлер
https://www.ebay.com/itm/204670092810?i ... R6Kx5P7HYw
Або ось наш земляк продав
спойлер
https://www.ebay.com/itm/166558140257?i ... R6Sx5P7HYw
acidburn
Member

Повідомлення

spoglyadach: 15.03.2024 04:28 Більше схоже що просто від постійного нагріву змінився колір текстоліту, якби підгоріла то був би майже коричневий або коричневий :lamer:
Ну воно не має сильно грітися там взагалі, отже, як мінімум підсилювач вже не працює. Цікаво, до 500+ за такий мотлох розженуть?

При тому що наприклад https://www.olx.ua/d/obyavlenie/zvukova ... UDOac.html
На віоліті давно вже немає нормальних цін, одні "колекціонери" та перепродажники на ібей.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Шановні, хто ще не забрав Deus Ex: Mankind Divided у епіку гей стор, то йдіть заберіть
Мабуть теж колись стане ретро-грою :)

Відправлено через 30 секунд:
Хороша ціна, в чому проблема? :laugh:
spoglyadach
Member

Повідомлення

Щяс би канєшно купити сокет 775 на 975 чипсеті з двома ядрами за 5к гривників, ще й без відяхи B-)
спойлер
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/mate ... UKzg4.html
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

spoglyadach
спойлер
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/mate ... UCdcY.html
Є дешевше ;)
spoglyadach
Member

Повідомлення

Нє ну це ж під майнінг і чотири ядра, це не годиться брати :-/
offece-trader
Member

Повідомлення

Чего то я устал возится с дисководами и потому назрел вопрос. Есть старые материнки на 370 сокете. У них есть юсб. В биосе есть вараинты загрузки с этого юсб типа юсб-хдд\юсб-фдд\юсб-кд-пзу\ и еще парочку. Есть флешка с Memtest86+ на линуксе, как сделать так, что бы она грузилась ? Можно как то сделать что бы оно грузилось на старых материнках ? Может флешку как то по хитрому надо переделать ?
moonlight49
Member

Повідомлення

Як варіант - дісководи-емулятори Gotek, щось потипу
offece-trader
Member

Повідомлення

moonlight49: 19.03.2024 01:42Як варіант - дісководи-емулятори Gotek, щось потипу
Ну так то это тоже своего рода костыль, я сейчас с дискетки гружусь, а хотелось бы напрямую с флешки.
radical
Member

Повідомлення

offece-trader
Plop Boot Manager, это тоже костыль, но программный.
Но его тоже надо откуда-то загружать.
Грузиться с флешки напрямую на 370 сокете задача нетривиальная, на 100% рабочего и универсального рецепта я не встречал.
Если это нужно для проверки PC133, то лучше поискать плату поновее, на сокете 478, например, хотя и это не гарантирует успеха.
Мемтест есть для флоппи и CD, у меня CD-шная версия на эмуляторе iodd на USB и то не везде запускается.
offece-trader
Member

Повідомлення

radical: 19.03.2024 07:06Мемтест есть для флоппи
Так и делаю, но хочется же прогресса :) Но таки вашу мысль я понял и наверно действительно надо подобрать материнку поновее с сдрам на борту :(
offece-trader
Member

Повідомлення

А почем вообще сейчас имеет смысл продавать обычные 370 сокеты ? Имеет ввиду рабочая материнка полноразмерная ? Поянтно что всякие туслы идут отдельно, но так сказать среднестатистичеки ? А то может проще их в метал сдать, чем вот это вот возится с прверками и тестами ? Там же драйвера хрен найдет блин :( Или винда стартует - значит мать рабочая ?
spoglyadach
Member

Повідомлення

offece-trader: 19.03.2024 01:19 Чего то я устал возится с дисководами и потому назрел вопрос. Есть старые материнки на 370 сокете. У них есть юсб. В биосе есть вараинты загрузки с этого юсб типа юсб-хдд\юсб-фдд\юсб-кд-пзу\ и еще парочку. Есть флешка с Memtest86+ на линуксе, как сделать так, что бы она грузилась ? Можно как то сделать что бы оно грузилось на старых материнках ? Может флешку как то по хитрому надо переделать ?
О, мені дуже знайомий та зрозумілий ваш біль, я теж цим питанням задавався але так і не зміг побороти ту бідосю і щоразу схрестивши пальців шив з дискетки біоси. Ну а в мемтесті особливої потреби не було бо якщо що то перевіряв пам'ять там де це було можливо за допомогою флешки :up:

Відправлено через 10 хвилин 31 секунду:
offece-trader: 19.03.2024 17:24 А почем вообще сейчас имеет смысл продавать обычные 370 сокеты ? Имеет ввиду рабочая материнка полноразмерная ? Поянтно что всякие туслы идут отдельно, но так сказать среднестатистичеки ? А то может проще их в метал сдать, чем вот это вот возится с прверками и тестами ? Там же драйвера хрен найдет блин :( Или винда стартует - значит мать рабочая ?
А скільки за них на прийомках дають? Я нещодавно взяв ASUS якийсь там преміум тусл-кусл Black Pearl за 250 гривень :up:
Хоча мабуть на якомусь ібєї... :laugh:
offece-trader
Member

Повідомлення

spoglyadach: 19.03.2024 18:01Я нещодавно взяв ASUS якийсь там преміум тусл-кусл Black Pearl за 250 гривень
А потом проснулись :)
spoglyadach
Member

Повідомлення

offece-trader: 19.03.2024 18:20
spoglyadach: 19.03.2024 18:01Я нещодавно взяв ASUS якийсь там преміум тусл-кусл Black Pearl за 250 гривень
А потом проснулись :)
Можу скинути скріна та фото плати B-) що б не думали що я брешу чи щось вигадую
offece-trader
Member

Повідомлення

spoglyadach: 19.03.2024 18:22
offece-trader: 19.03.2024 18:20 А потом проснулись :)
Можу скинути скріна та фото плати B-) що б не думали що я брешу чи щось вигадую
Ну тогда можно сказать что очень повезло :)
mklm
Member

Повідомлення

а чому тусл має іншу ціну?
spoglyadach
Member

Повідомлення

Нє ну я на всяк випадок пруфану, а то може хтось думає що народ колекції збирає по цінах з наібею, хоча там часто дешевше ніж у нас :laugh:
спойлер
Зображення
Зображення
Soto
Member

Повідомлення

ApostolCV: 15.03.2024 01:12 До речі , хто помітив кастом?)
спойлер
image23.jpg
радиатор там случайно не с моста материнки снят? :)
Случайно заглянул в топик
Відповісти