RX 5600 OEM с Ali помилка b2

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Автор
Повідомлення
nam5580
Junior

Повідомлення

Плата брендова чи китайська?
Mimohod
Junior

Повідомлення

Доповідаю громаді. Півнеділі провів над цим чудом китайсбкої думки.
Програматор - прищепка прошиває карту на раз-два, трошки погрався з прошивками але справа виявилась не в прошивках.
Коли я після розібрання добре затягнув радіатор, карта стала стартувати і давати зображення. Я зміг зайти з нею в біос на старій матплаті АМ3+. Але загрузитись так і не зміг - монітор видає чорну картинку, не уходить в стенд-бай, а просто чорний екран і немає загрузки.

Якщо загрузити вінду на встроці, то як друга карта працює без нарікань. Ганяв і бублика і суперпозішн і OCCT.

Я так думаю, що це відвал чіпу?
Не змогли кітаські френди якісно запаяти ГПУ?

Підкажіть будь ласка контакти майстра, який може перекатати чіп.
seraphic
Member

Повідомлення

Mimohod
Сделал бы фото, интересно что за зверь :) но кажется это BC-160 который без видеовыхода
Mimohod
Junior

Повідомлення

seraphic: 18.03.2024 11:21 Mimohod
Сделал бы фото, интересно что за зверь :) но кажется это BC-160 который без видеовыхода
Та не. 3 DP + 1 HDMI и все работают.
Это честный RX5600 OEM. Я катал на него биосы от RX5600 XT но он не сдавался и писал в GPU-Z "5600 OEM - Navi10". А BC-160 - Navi12.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

А що написано на чіпі? По маркуванню чіпа можна ж зрозуміти що це було і для чого воно. Я ставлю на те що це ноутбучний камінь.
Mimohod
Junior

Повідомлення

AntonyKandaurov: 18.03.2024 13:50 А що написано на чіпі? По маркуванню чіпа можна ж зрозуміти що це було і для чого воно. Я ставлю на те що це ноутбучний камінь.
Розібрав карту. Вона чиста, нова плата, припой блищіть. компаунд сірого кольору.
На чипі написано AMD 215-0917240.
Пам'ять Micron D9WCW шість банок. Пустих місць не має, плата спроектована зразу під 6 Гиг.

Я шив туди біос з 5600М. Не завелась. І з 5700 шив. Теж не завелась :)

Це 5600 OEM без варіантів.
Відповісти