Плата брендова чи китайська?Mimohod: ↑ 15.03.2024 12:39 2011-3
Новини
Останні статті і огляди
RX 5600 OEM с Ali помилка b2
-
nam5580
Junior
-
Mimohod
Junior
Доповідаю громаді. Півнеділі провів над цим чудом китайсбкої думки.
Програматор - прищепка прошиває карту на раз-два, трошки погрався з прошивками але справа виявилась не в прошивках.
Коли я після розібрання добре затягнув радіатор, карта стала стартувати і давати зображення. Я зміг зайти з нею в біос на старій матплаті АМ3+. Але загрузитись так і не зміг - монітор видає чорну картинку, не уходить в стенд-бай, а просто чорний екран і немає загрузки.
Якщо загрузити вінду на встроці, то як друга карта працює без нарікань. Ганяв і бублика і суперпозішн і OCCT.
Я так думаю, що це відвал чіпу?
Не змогли кітаські френди якісно запаяти ГПУ?
Підкажіть будь ласка контакти майстра, який може перекатати чіп.
Програматор - прищепка прошиває карту на раз-два, трошки погрався з прошивками але справа виявилась не в прошивках.
Коли я після розібрання добре затягнув радіатор, карта стала стартувати і давати зображення. Я зміг зайти з нею в біос на старій матплаті АМ3+. Але загрузитись так і не зміг - монітор видає чорну картинку, не уходить в стенд-бай, а просто чорний екран і немає загрузки.
Якщо загрузити вінду на встроці, то як друга карта працює без нарікань. Ганяв і бублика і суперпозішн і OCCT.
Я так думаю, що це відвал чіпу?
Не змогли кітаські френди якісно запаяти ГПУ?
Підкажіть будь ласка контакти майстра, який може перекатати чіп.
-
seraphic
Member
Mimohod
Сделал бы фото, интересно что за зверь
но кажется это BC-160 который без видеовыхода
Сделал бы фото, интересно что за зверь
-
Mimohod
Junior
Та не. 3 DP + 1 HDMI и все работают.seraphic: ↑ 18.03.2024 11:21 Mimohod
Сделал бы фото, интересно что за зверьно кажется это BC-160 который без видеовыхода
Это честный RX5600 OEM. Я катал на него биосы от RX5600 XT но он не сдавался и писал в GPU-Z "5600 OEM - Navi10". А BC-160 - Navi12.
-
AntonyKandaurov
Member
А що написано на чіпі? По маркуванню чіпа можна ж зрозуміти що це було і для чого воно. Я ставлю на те що це ноутбучний камінь.
-
Mimohod
Junior
Розібрав карту. Вона чиста, нова плата, припой блищіть. компаунд сірого кольору.AntonyKandaurov: ↑ 18.03.2024 13:50 А що написано на чіпі? По маркуванню чіпа можна ж зрозуміти що це було і для чого воно. Я ставлю на те що це ноутбучний камінь.
На чипі написано AMD 215-0917240.
Пам'ять Micron D9WCW шість банок. Пустих місць не має, плата спроектована зразу під 6 Гиг.
Я шив туди біос з 5600М. Не завелась. І з 5700 шив. Теж не завелась
Це 5600 OEM без варіантів.