Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
spoglyadach
Member
А що це таке і скільки разів його прогріли?
P.S: на скільки релевантно купувати материнку Slot 1 без кріплень проца, бо я так розумію донора де можна їх зняти зараз дешевше 200 гривнів не знайти?
P.S: на скільки релевантно купувати материнку Slot 1 без кріплень проца, бо я так розумію донора де можна їх зняти зараз дешевше 200 гривнів не знайти?
-
ApostolCV
Member
spoglyadach,це мав би бути мутантний 9550 з універсальним вирізом AGP 2/4/8x.
Схоже на рефаб бо після виідтирання сам чіп маркований 9600XT.
Стосовно Slot1 , на мою думку.
Кріплення потрібні тільки якщо ставиться проц із серверним охоадом де алюмінію 400 гр.
Схоже на рефаб бо після виідтирання сам чіп маркований 9600XT.
Стосовно Slot1 , на мою думку.
Кріплення потрібні тільки якщо ставиться проц із серверним охоадом де алюмінію 400 гр.
-
radical
Member
Якщо вам не для краси, проц буде сидіти у слоті і без кріплень, якщо ви не будете системник возити у машині.
У мене таке було колись, знайомим робив комп, а там целерон у адаптері просто стирчав у слоті без кріплень. поки вони системник довезли, він випав, вмикають - не працює
Отправлено спустя 2 минуты 36 секунд:
ApostolCV
у мене є 9550 з двома вирізами робочий, але у 440ВХ все одно не запустився
У мене таке було колись, знайомим робив комп, а там целерон у адаптері просто стирчав у слоті без кріплень. поки вони системник довезли, він випав, вмикають - не працює
Отправлено спустя 2 минуты 36 секунд:
ApostolCV
у мене є 9550 з двома вирізами робочий, але у 440ВХ все одно не запустився
-
offece-trader
Member
А может кто-то пояснить, в чем фишка вот этого лота, что на него такая цена и торги ?
Процесор лот 1
Там на самом деле переходник + 370 проц (Celeron 1300 туалатин) Или это сейчас переходники дорогие пошли ?
Процесор лот 1
Там на самом деле переходник + 370 проц (Celeron 1300 туалатин) Или это сейчас переходники дорогие пошли ?
-
mklm
Member
тут тре питати в тих хто це купує
-
radical
Member
там перехідник самий примітивний, для медосін
туалатин у ньому працювати не буде, якщо, звичайно, там на ньому декілька ніг не викорчувані/замотані дротом
туалатин у ньому працювати не буде, якщо, звичайно, там на ньому декілька ніг не викорчувані/замотані дротом
-
enterprise2k3
Member
Там туалерон 1300 степінгу B1, але чи встане він на 133 шину - це все рівно велике питання. Все таки я думаю що вони через проц деруться
-
radical
Member
навіть 1200 В1 далеко не всі стають, у мене таких пара була.
-
mklm
Member
має стати, 1.73 для B степінгу - це легко
-
offece-trader
Member
Ну так в описании сказано "нерабочий", а у меня рядом продается такой же, только рабочий за 300 грн и нет никакого ажиотажа, потому мне и стало интересно отчего такое в этом лоте твориться. Переходник на вид самый простой, беж джамперов. Но решил тут уточнить, вдруг я чего не знаю, про переходники, потому вопрос и задал...enterprise2k3: ↑ 14.03.2024 18:49Там туалерон 1300 степінгу B1, але чи встане він на 133 шину - це все рівно велике питання. Все таки я думаю що вони через проц деруться
-
enterprise2k3
Member
offece-trader постучался
Востаннє редагувалось 14.03.2024 19:00 користувачем enterprise2k3, всього редагувалось 1 раз.
-
radical
Member
(дістає свою коробочку з процесорами)
SL6JS
SL68P
нікому не треба?
SL6JS
SL68P
нікому не треба?
-
acidburn
Member
А ставки тільки від двох, обидва з нульовим рейтингом, один зареган 3 дні тому, інший приблизно коли і продавець.mklm: ↑ 14.03.2024 18:26 тут тре питати в тих хто це купує
Скандали інтриги розслідування
-
offece-trader
Member
Думаете тупо набивание интереса от подставных, вдруг кто сделает настоящую ставку ? А штрафы есть какие то на виолити за невыкуп лота ? Хотя я думаю если последить за продавцом и лот этот вылезет еще раз то станет понятно что подставные....acidburn: ↑ 14.03.2024 19:14А ставки тільки від двох, обидва з нульовим рейтингом, один зареган 3 дні тому, інший приблизно коли і продавець.mklm: ↑ 14.03.2024 18:26 тут тре питати в тих хто це купує
-
spoglyadach
Member
Эха вайні? Я пару місяців тому взяв схожий лот + 2 плашки по 256 PC133 за 200 гривеньoffece-trader: ↑ 14.03.2024 18:05 А может кто-то пояснить, в чем фишка вот этого лота, что на него такая цена и торги ?
Процесор лот 1
Ну а цим панам на віоліті мабуть весело, чого їм заважати
Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
Пимшіть що хочете за них бо в мене під 370 шото зовсім голяк, а пара цікавих материнок вже є. Навіть якось покажу тут двопроцесорну, просто ще її не зробив для перевірки (має дітих та збитих кондьорів)
-
mklm
Member
корупція, відмивання коштівacidburn: ↑ 14.03.2024 19:14А ставки тільки від двох, обидва з нульовим рейтингом, один зареган 3 дні тому, інший приблизно коли і продавець.mklm: ↑ 14.03.2024 18:26 тут тре питати в тих хто це купує
-
spoglyadach
Member
Я вшатав материнку, але можу вам продати за 750 гривнів (шара)
Рідчяйший 2600 Pro такий всього лише один в Україні і була у Майкла Джексона але він її пожертвував у благодійний фонд
Відправлено через 5 хвилин 38 секунд:
Замовляв в персонажа відяху десь місяць тому, щось за 200 чи 250 гривень, на фото була лише відяха та мануал, ну думаю запитаю раптом коробка є, написав що якщо є коробка було б файно бо мені в колекцію. Чєл кілька днів мурижив годував що боїться відправляти олх-доставкою, скиньте грошів на карту, завтра-завтра відправлю, обстріли, вайна. Корочше угода відмінилась, чєл написав що лот виключно для калікцианєрав, додав фото коробки і влупив цінник 750
Але раптом хтось захоче неперевірену 7800 з коробкою для калікцианєров, звертайтесь
Замовляв в персонажа відяху десь місяць тому, щось за 200 чи 250 гривень, на фото була лише відяха та мануал, ну думаю запитаю раптом коробка є, написав що якщо є коробка було б файно бо мені в колекцію. Чєл кілька днів мурижив годував що боїться відправляти олх-доставкою, скиньте грошів на карту, завтра-завтра відправлю, обстріли, вайна. Корочше угода відмінилась, чєл написав що лот виключно для калікцианєрав, додав фото коробки і влупив цінник 750
Але раптом хтось захоче неперевірену 7800 з коробкою для калікцианєров, звертайтесь
-
offece-trader
Member
Вот это я понимаю бузинес ! Тот переходник с процом про который я спрашивал видать таки реально продался на виолити и теперь продается на олх всего за 1500 грн
-
ApostolCV
Member
offece-trader, чувак навіть фото не змінив
До речі , хто помітив кастом?)
До речі , хто помітив кастом?)
- спойлер
-
acidburn
Member
У нього там ще вбита Авє-64 https://violity.com/ua/115980026-zvukova-karta-lot-1
Хм, вперше бачу щоб настільки текстоліт підгорів в районі усилка, TDA замкнуло?
Хм, вперше бачу щоб настільки текстоліт підгорів в районі усилка, TDA замкнуло?