Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
lewerlin
Member

Повідомлення

Heildvald: 29.02.2024 23:02з хорошим шумодавом бо планую глушити шум на роботі)
Повнорозміри часто здатні пасивно глушити метро(обидві профільні пари спокійно справляються, але вони провідні). Тому я б на цьому не зациклювався, тим більше, адекватні варіанти з активом, ті ж Bose, вилізають з вашого бюджету.
Вам би зайти в якийсь Портатив/Саундмаг/Era-in-Ear, поміряти-послухати.
Heildvald: 29.02.2024 23:02По бюджету, моральний поріг 7-8 к, в іделі б за 4-5, буду дуже вдячний за пораду
Орієнтовний список запропоную такий:
https://hotline.ua/ua/av-naushniki-garn ... ?tab=about
https://hotline.ua/ua/av-naushniki-garn ... 0-1000231/
https://hotline.ua/ua/av-naushniki-garn ... hg500wce7/

Ну або якщо запитів на звук особливо немає - підберіть собі геймерський HATOR за 2к, що наміряється. Більш менш довговічні і гарантія місцева(це наш бренд).
Podyrio
Member

Повідомлення

Heildvald: 29.02.2024 23:02Всім привіт, порадьте,будь ласка, навушники. З критеріїв бездротові повнорозмірні прям з хорошим шумодавом бо планую глушити шум на роботі), буду використовувати в основному для музики, але щоб був мікр, бо часом хочу підключитись пограти щось. По бюджету, моральний поріг 7-8 к, в іделі б за 4-5, буду дуже вдячний за пораду
Якщо не гарнітуру то можна souncore q45, bose qc se, або sennheiser accentum, або пошукати sony wh1000 xm 4 у гарному стані на вторинному ринку.
Heildvald
Junior

Повідомлення

lewerlin: 01.03.2024 07:26
Heildvald: 29.02.2024 23:02з хорошим шумодавом бо планую глушити шум на роботі)
Повнорозміри часто здатні пасивно глушити метро(обидві профільні пари спокійно справляються, але вони провідні). Тому я б на цьому не зациклювався, тим більше, адекватні варіанти з активом, ті ж Bose, вилізають з вашого бюджету.
Вам би зайти в якийсь Портатив/Саундмаг/Era-in-Ear, поміряти-послухати.
Heildvald: 29.02.2024 23:02По бюджету, моральний поріг 7-8 к, в іделі б за 4-5, буду дуже вдячний за пораду
Орієнтовний список запропоную такий:
https://hotline.ua/ua/av-naushniki-garn ... ?tab=about
https://hotline.ua/ua/av-naushniki-garn ... 0-1000231/
https://hotline.ua/ua/av-naushniki-garn ... hg500wce7/

Ну або якщо запитів на звук особливо немає - підберіть собі геймерський HATOR за 2к, що наміряється. Більш менш довговічні і гарантія місцева(це наш бренд).
Дякую за пораду, ну виходитьтреба вилазити з бюджету, і шукати активну шумку, бо в мене на роботі станки, і я б хотівй їх достатньо приглушити і власе варіант з мікром, мені не дуж подобається, бо хотів би виходити в світ) І щоб мати контрольну точку, на скільки вони кращі гірші маршалів 2 бо маю в користуванні.

Відправлено через 12 хвилин 39 секунд:
Podyrio: 01.03.2024 08:18
Heildvald: 29.02.2024 23:02Всім привіт, порадьте,будь ласка, навушники. З критеріїв бездротові повнорозмірні прям з хорошим шумодавом бо планую глушити шум на роботі), буду використовувати в основному для музики, але щоб був мікр, бо часом хочу підключитись пограти щось. По бюджету, моральний поріг 7-8 к, в іделі б за 4-5, буду дуже вдячний за пораду
Якщо не гарнітуру то можна souncore q45, bose qc se, або sennheiser accentum, або пошукати sony wh1000 xm 4 у гарному стані на вторинному ринку.
Дякую за пораду, не дуже зрозумів стосовно не гарнітури, типу погана якість мікро? ну мені насправді за це дійсно не критично, але було б добре якби навушники коли працює мікр, не переходили в монорежим, бо з моїми маршалими такі трабли зараз, до речі це норм?
Podyrio
Member

Повідомлення

Heildvald: 01.03.2024 08:51Дякую за пораду, не дуже зрозумів стосовно не гарнітури, типу погана якість мікро?
Під "гарнітурою" я мав на увазі навушники з виносним мікрофоном.
Heildvald
Junior

Повідомлення

Podyrio: 01.03.2024 12:48
Heildvald: 01.03.2024 08:51Дякую за пораду, не дуже зрозумів стосовно не гарнітури, типу погана якість мікро?
Під "гарнітурою" я мав на увазі навушники з виносним мікрофоном.
а ні, якраз виносний мікр не хочу) з ним по вулиці особливо не походиш) Є варінати в районі 8 9 кращі за соньки WH-1000XM4, чи там вже все потрібно слухати?
ervin
Member

Повідомлення

Heildvald: 01.03.2024 16:14 а ні, якраз виносний мікр не хочу) з ним по вулиці особливо не походиш) Є варінати в районі 8 9 кращі за соньки WH-1000XM4, чи там вже все потрібно слухати?
Ну як мінімум ще Bose 700. Соньки класично більш басовиті, це інколи набридає
Podyrio
Member

Повідомлення

Heildvald: 01.03.2024 16:14Є варінати в районі 8 9 кращі за соньки WH-1000XM4, чи там вже все потрібно слухати?
Sony wh 1000xm5, sennheiser momentum 4, technics eah 800, bose qc45. Але якщо потрібен хороший шумодав то це або sony або bose.
ervin: 01.03.2024 17:19Ну як мінімум ще Bose 700
Як на мене доволі застаріла моделька і тільки на вторинному та і їм заміна нещодавно вийшла у вигляді quiet comfort ultra але ціни на них космос.
ervin
Member

Повідомлення

Podyrio
Ну то ж питання в рамках бюджету. Я вже багато років (5 приблизно) використовую WH1000XM3 і не збираюся міняти. В плані проців можна доволі точно і легко виміряти продуктивність на витрачений долар. В плані навушників - то значно складніше. Старі моделі хоч і однозначно поступаються технологічно новим, але дууууже поступово втрачають свою цінність в плані якості звуку.
P.s. після покупки creative g5 wh1000xm3 заграли по новому. Я їх і до цього не збирався міняти, але це були прям нові враження і "вау як воно вміє"
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

ervin: 01.03.2024 23:59"вау як воно вміє"
:up:
В плані навушників - то значно складніше
Та, залагом, також дуже просто, просто потрібно послухати в один час (і бажано з нормального джерела) декілька моделей, і питання відпадуть :) Просто ще ж є момент що під різні напрямки музики не завжди підходять одні й ті ж навушники (+цап\лампи і тд).
Radio Bay
Member

Повідомлення

ervin: 01.03.2024 23:59 Старі моделі хоч і однозначно поступаються технологічно новим, але дууууже поступово втрачають свою цінність в плані якості звуку
Технологічний процесс та звук прямо не пов'язані, особливо по колонках помітно, шо нове не значит ліпше, та вінтаж може так зіграти, що новодроб курить.
Частоти, чіпсети, а вініл як був, так і є і може грати він дуже круто. Слухйте вухами, це єдиний фінальній порадник. Ціфірки потрібні тільки, щоб зрозуміти, що воно нормально сконструйивано.
ervin: 01.03.2024 23:59після покупки creative g5 wh1000xm3 заграли по новому
Ясен болт, підсилювач та цап - це пів звуку. До речі, Г5, то не кілер-девайс, це заміна встройкі, не більше. Я б дивівся не на зміну вух, а на нове джерело. Мені здаєтся, там буде більше профиту.
lewerlin
Member

Повідомлення

ervin: 01.03.2024 23:59 Старі моделі хоч і однозначно поступаються технологічно новим, але дууууже поступово втрачають свою цінність в плані якості звуку.
З бездротом це не так, там багато, прямо не пов'язаних зі звуком, речей(батарейка, БТ, прошивка, керування). На короткому таймлайні воно гуляє звісно, але з часом завжди йде відчутний ріст характеристик.
Radio Bay
Member

Повідомлення

lewerlin: 02.03.2024 08:30З бездротом це не так, там багато, прямо не пов'язаних зі звуком, речей(батарейка, БТ, прошивка, керування
Так, тут є розвиток
Юра Ray
Junior

Повідомлення

Всім привіт як гадаете які вуха взяти до 3 к для ПК (в основному для геймінгу) наразі в мене 2 варіанти Razer Blackshark V2 X чи HyperX Cloud II 1. https://ek.ua/ua/prices/razer-blackshark-v2-x/ 2.https://ek.ua/ua/review/hyperx-cloud-ii/ Можливо у вас є свої варіанти? Дякую!
Alexsandr
Member

Повідомлення

Стоит выбор между Realme Buds Wireless 2S и Honor Choice Earbuds X3.
Подключ5ение к смартфону, автономность надежность и нормальный звук. Понимаю, что мягко говоря это низ бюджета, но отзывов не нашел практически.
Podyrio
Member

Повідомлення

Alexsandr: 12.03.2024 22:21Стоит выбор между Realme Buds Wireless 2S и Honor Choice Earbuds X3.
Якщо стоїть вибір між tws і "петльою" на шию то краще вже взяти tws
Alexsandr
Member

Повідомлення

Podyrio: 12.03.2024 23:21 Якщо стоїть вибір між tws і "петльою" на шию то краще вже взяти tws
У меня сейчас к примеру петля на шею. Мне очень удобно. Не надо складывать в коробку, вынул зацепил и все ок. Время работы около суток было да и сейчас все еще существенное. Поэтому петля для выбора мне кажется не хуже. На всякий случай, это не мне уши выбор :) Просто пользуюсь такими.
LemonScent
Junior

Повідомлення

Привіт, підбираю бездротові навушники переважно для спілкування у дискорді, зумі, можливо ігор тощо. Якщо я правильно розумію, то слабким місцем бездротових навушників є мікрофон, хотілося б уникнути цієї проблеми. Навушники цікавлять накладні як найбільш комфортні.
Бюджет десь 6к гривень, переплачувати, зрозуміло, не хотілося б. Можливо під мої задачі підійдуть і дешевші моделі, отож, ціна-якість те, що цікавить в першу чергу.
Намагався щось підібрати сам, зупинився на цих 2-х моделях Corsair HS80 RGB Wireless та Logitech G PRO X Wireless, але все ще не впевнений. У першій проблеми з батареєю та зручністю, можуть тиснути на голову. У другій – люди скаржаться на перманентний білий шум. Буду радий будь-яким порадам та рекомендаціям.
Prescott
Member

Повідомлення

Камрады, что можно найти на замену HyperX Cloud Alpha ? Полностью устраивают, хорошо сидят но уже внешний вид оставляет желать лучшего, плюс хочется что-то новенькое потрогать. Дискретной звуковой карты нет, а родная достаточно простая. Т.е отдельного усилка нет и не планируется.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Prescott: 13.03.2024 14:56HyperX Cloud Alpha
Такстары какие-нибудь наверное
Prescott
Member

Повідомлення

Radio Bay: 13.03.2024 14:59Такстары какие-нибудь наверное
Исходя из того что ОЕМ для HyperX выступают они?
Відповісти