В цьому проблема. Ви особисто. І ви, особисто, злили б свій актив якомусь китайському високому чиновнику/держкорпі. Бо це працює на велику аудиторію до першого витоку, а потім все, вас з'їдають. Це той самий тупий мув, про який я казав вище. Бабло-одноденка, з просто гігантськими ризиками. Таким займається або дріб'язок, котрому втрачати особливо нічого, або прямо акули з сильним урядом за спиною(Тенцент).Kirakishou: ↑ 03.03.2024 19:14Особисто я б так і робив
Ви, як проста людина, мислите грошима, а великий бізнес мислить активами. Гроші оборотний засіб, не більше. Вони не мають реально гарантованої цінності.
Різні мутки, як правило виходять від управлінців, в котрих річні бонуси прописані, і за котрими власник не слідкує, бо його нормального нема - акції по руках гуляють. Можете глянути на Фольксваген, до чого призводить подібне.
- спойлер
- Я в Геншині виграв лише одне 50/50 - перше. Опісля я програв всі. ВСІ. Донатив я на старті(зрозумів що гра подобається і я в неї гратиму - можна закинути) без прив'язки до банера, викрутив сігну Тігнарі(для Ембер ) з 45ї десь і не крутив івент банер пів року. Виграв 50/50 на Райден і після все лузи, все на харді, все на різних персонажах. Причому як вайфу, я крутив одну Шень, з запасами в 230 круток і 100% гарантом, решта круток були типу десятку туди, десятку сюди. Паки після старту гри я більше не брав. Де мене хочуть розвести Хойо? При цьому я забивав на гру двічі( я багато в що граю, мені є куди перемкнутися) і все одно після повернення луз 50/50 і все на харді. В зброярці при цьому я лакерна свиня , там навіть три Леги в десятці було( до сігни Шень додались Туман і Вісь).