Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Artem_K
Member
До речі цікаво, а як у нових ексиносів зі зв'язком. У старих це була проблема, якщо сигнал слабкий. В принципі. цк в мене єдине упередження, чому б не взяти смарт на ексиносі. До загальної потужності мені байдуже, бо максимальне, що запускається то умовні "три в ряд".
-
snapdragon999
Member
у них проблема с инетом бывает значок говорит, а соединения нет. Этой болячке лет 10 точно, ещё помню на 2,3 гнусмасе такое было, смотрю форумы и сейчас тоже самое, этот аппаратный сбой они не могут годами пофиксить на этих эксиносахArtem_K: ↑ 21.02.2024 10:06 До речі цікаво, а як у нових ексиносів зі зв'язком.
https://xdaforums.com/t/how-to-fix-faul ... s.4430137/
https://www.reddit.com/r/S22Ultra/comme ... ?rdt=58757
-
7mindfields
Member
А за датчик наближення на ксяомі нічого не чутно? Теж вже років 10 не можуть пофікситиsnapdragon999: ↑ 21.02.2024 11:10у них проблема с инетом бывает значок говорит, а соединения нет. Этой болячке лет 10 точно, ещё помню на 2,3 гнусмасе такое было, смотрю форумы и сейчас тоже самое, этот аппаратный сбой они не могут годами пофиксить на этих эксиносахArtem_K: ↑ 21.02.2024 10:06 До речі цікаво, а як у нових ексиносів зі зв'язком.
-
Artem_K
Member
snapdragon999
Сообщения все про Эксинос 2***, я может к концу года призадумаюсь про 1480-й.Но конечно такое себе... годы идут, а со связью так же.
7mindfields
Уточнення - не не можуть, а не бажають ) Бо якщо бажають, то у окремі моделі ставлять нормальний датчик.
Сообщения все про Эксинос 2***, я может к концу года призадумаюсь про 1480-й.Но конечно такое себе... годы идут, а со связью так же.
7mindfields
Уточнення - не не можуть, а не бажають ) Бо якщо бажають, то у окремі моделі ставлять нормальний датчик.
-
snapdragon999
Member
причем тут сяоми,речь за самс или ты попетросянить решил ?лучше уж датчик чем глючная связь7mindfields: ↑ 21.02.2024 11:23А за датчик наближення на ксяомі нічого не чутно? Теж вже років 10 не можуть пофікситиsnapdragon999: ↑ 21.02.2024 11:10
у них проблема с инетом бывает значок говорит, а соединения нет. Этой болячке лет 10 точно, ещё помню на 2,3 гнусмасе такое было, смотрю форумы и сейчас тоже самое, этот аппаратный сбой они не могут годами пофиксить на этих эксиносах
-
7mindfields
Member
Питання у вартості вирішення запитання, той копійчаний датчик не коштує як socsnapdragon999: ↑ 21.02.2024 13:43причем тут сяоми,речь за самс или ты попетросянить решил ?лучше уж датчик чем глючная связь7mindfields: ↑ 21.02.2024 11:23
А за датчик наближення на ксяомі нічого не чутно? Теж вже років 10 не можуть пофіксити
-
antigore
Member
1. І головне, батарея фігова, на низькому заряді переважно всі телефони підтуплюють, а коли ємність падає в акб, то там пофіг скільки вітсотків, буде вже не то, що нова.Avenger80: ↑ 16.02.2024 09:48 Я не знаю как происходит с Айфонами, но с андроидами, причем средне-бюджетной линейки происходит это так - покупаешь новый смартфон - летает просто идеально, моментальные реакции, быстрый запуск программ и т.д. Проходит около двух лет и чем позже, тем хуже - телефон уже не такой быстрый, постепенно становится тормозом и начинает раздражать и чем дольше ты пользуешься, тем раздражения и тормозов больше. Или программы становятся более тяжеловесные или прошивки, которые выходят в последствии на телефон глючные и тормознутые. Но факт остаётся фактом - андроид телефоны со временем превращаются в тыкву. Почему?
2. Флеша забита, чим менше вільного місця тим повільніше працює
3. Не брати в руки новіші телефони, щоб не бачити як вони швидко працюють))
-
showofsnow
Junior
Добрий вечір, шановні! Є бюджет 10000 грн, і є варіант придбати Poco M6 Pro 12/512GB, буду вдячний за поради, чи адекватне придбання, чи існує варіант краще (за ці ж гроші).
-
snapdragon999
Member
Тільки в Україні якщо тебе називають шановний, то ти ніфіга не шановнийshowofsnow: ↑ 25.02.2024 18:22 Добрий вечір, шановні! Є бюджет 10000 грн, і є варіант придбати Poco M6 Pro 12/512GB, буду вдячний за поради, чи адекватне придбання, чи існує варіант краще (за ці ж гроші).
-
viperest1
Member
До речі - сміх сміхом , но був сьогодні в магазині з телефонами ( поки жіноцтво було на стрижці і т.д. мали 3 години і потрібно було вбити час ). Тримав в руках самс 24 ультра , фолди і все інше , що було на вітрині включено. Враження в цілому нормас , но чомусь не пре мене від цього всього . Старість чи що воно таке ?
В поко і ряду телефонів так взагалі не камера в телефоні, а телефон в камері - то який із їх розмірами .Воно хоч цього вартує чи зараз просто фігачуть , щоб побільше було ?
В поко і ряду телефонів так взагалі не камера в телефоні, а телефон в камері - то який із їх розмірами .Воно хоч цього вартує чи зараз просто фігачуть , щоб побільше було ?
-
Mnemon
Member
Якщо пріоритет камера, то краще якийсь піксель взяти. Наприклад 7а, або 7 про, якщо пощастить знайти б/у.showofsnow: ↑ 25.02.2024 18:22 Добрий вечір, шановні! Є бюджет 10000 грн, і є варіант придбати Poco M6 Pro 12/512GB, буду вдячний за поради, чи адекватне придбання, чи існує варіант краще (за ці ж гроші).
-
den55den
Member
б.у. знайти дуже важки я два тижні еамагався купити, то продавани навіть з рейтінгом 500+ намахують то звичайні люди хитрять, но всетаки по низу ринку вдалося знайти 7 піксель, но це було дуже важко,Mnemon: ↑ 26.02.2024 09:29Якщо пріоритет камера, то краще якийсь піксель взяти. Наприклад 7а, або 7 про, якщо пощастить знайти б/у.showofsnow: ↑ 25.02.2024 18:22 Добрий вечір, шановні! Є бюджет 10000 грн, і є варіант придбати Poco M6 Pro 12/512GB, буду вдячний за поради, чи адекватне придбання, чи існує варіант краще (за ці ж гроші).
-
leif
Member
відкрив опис сабжевого ПОЦО, на одному зі слайдів написано, що в antutu v10 він вибиває 451к, глянув пару оглядів на ютубі, ніби правда десь так і є:
стало цікаво, що зможе g7+ у порівнянні:
зрозуміло, що майже однаковий загальний результат вийшлов за рахунок слабенького GPU у поцо, а в решті тестів лижа зливає. тим не менш для смартфону випущеного в 2018р в синтетиці тримається непогано.
-
Donate
Member
Там немає чіткої методики тестування... Так як оцінка дає загальна...leif: ↑ 26.02.2024 15:50 відкрив опис сабжевого ПОЦО, на одному зі слайдів написано, що в antutu v10 він вибиває 451к, глянув пару оглядів на ютубі, ніби правда десь так і є: стало цікаво, що зможе g7+ у порівнянні: зрозуміло, що майже однаковий загальний результат вийшлов за рахунок слабенького GPU у поцо, а в решті тестів лижа зливає. тим не менш для смартфону випущеного в 2018р в синтетиці тримається непогано.
Наприклад якою повинен бути вплив MEM та UX на результат наприклад? Я ось в методиці тестування ПК наприклад такого взагалі не бачу... Ми там можемо щось окреме тестувати і робити потім висновки...
В мене даже питання в тому чому у поко там більше балів в МЕМ так як традиційно у флагманів шина ширша...
-
antigore
Member
Та пофіг на ті камери, зараз уйма телефонів робить норм фото, питання скільки раз треба цикати, щоб воно вийшло норм))viperest1: ↑ 25.02.2024 23:13 До речі - сміх сміхом , но був сьогодні в магазині з телефонами ( поки жіноцтво було на стрижці і т.д. мали 3 години і потрібно було вбити час ). Тримав в руках самс 24 ультра , фолди і все інше , що було на вітрині включено. Враження в цілому нормас , но чомусь не пре мене від цього всього . Старість чи що воно таке ?
А вот з фото скопіювати цифри, ця тема і ще багато фішок які полегшують життя , це мені подобається, за те і платиш гроші.
-
sselesnes
Member
Взяв собі Pixel 7 (дивився купу оглядів перед покупою). Отримав 90Гц та дійсно плавне використання, не гріється, камера суб'єктивно норм, звук норм, слабке вібро та безлім google photo (стиснене). Десь через тиждень після налаштувань на одну із зарядок отримав 58 годин роботи - 24+24+10 годин, з котрих 4 години було екранних, та 3 години youtube music по bluetooth. Ігор нема. 95% використання телега, вайбер, google, твитер. Всеж таки після попереднього Mi6 вин здається трохи більшуватим та часто використовую "режим однією рукою", але дісплей Mi6 після Pixel 7 вже здається маленьким.
-
Oleg999
Member
Добр вечір
Що краще ? Samsung A54 чи Xiaomі 13T ?
В пріоритеті камера , вже потім інші сукупні параметри
-
pelia
Member
Це все через софт, особливо сервіси гугла. Якщо взяти щось старе та видалити там сервіси, то девайс отримує нове життя. Якщо хочете щоб телефон довше працював, не надто дорого і не лагав, то замість бюджетних телефонів дивіться на попередні флагмани. Зазвичай ціни на них падають після випуску нових моделей, а по факту служать вони краще чим нові моделі за ту цінуAvenger80: ↑ 16.02.2024 09:48 Я не знаю как происходит с Айфонами, но с андроидами, причем средне-бюджетной линейки происходит это так - покупаешь новый смартфон - летает просто идеально, моментальные реакции, быстрый запуск программ и т.д. Проходит около двух лет и чем позже, тем хуже - телефон уже не такой быстрый, постепенно становится тормозом и начинает раздражать и чем дольше ты пользуешься, тем раздражения и тормозов больше. Или программы становятся более тяжеловесные или прошивки, которые выходят в последствии на телефон глючные и тормознутые. Но факт остаётся фактом - андроид телефоны со временем превращаются в тыкву. Почему?
-
7mindfields
Member
Oleg999: ↑ 02.03.2024 22:46 Добр вечір
Поки вибереш, ситуація на ринку мобільних девайсів може змінитися
По факту нічого, обидва девайси не про камеру
-
Oleg999
Member
я вже і бюджет в півтора раза підняв і ніяк )
піксель боюсь не зайде(бо то не мені) , а б.в. не хочу(це про айфон)
піксель боюсь не зайде(бо то не мені) , а б.в. не хочу(це про айфон)