ASUS вивела на український ринок клавіатуру ROG Falchion RX Low Profile

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
WalkMan
Member

Повідомлення

Такс, у новині показали варіант з ANSI, але по факту буде ISO? :(

Відправлено через 22 хвилини 54 секунди:
funkwish: 20.02.2024 10:20Просто залишу це тут (100$)
це звичайно дуже добре, конкуренція присутня, та була у мене K5 SE – візуально мені дуже сподобалась, якісно зроблена (окрім перемикачів OS та on/off/bt) та програмно вона не досконала і були не зрозумілі затупи по BT. Та з цим бреном я ще не закінчив, замовив собі K5 Pro, подивимось чи на клас вища модель – буде зроблена відповідно.
Melofon
Member

Повідомлення

er[socrates]: 21.02.2024 12:28 Melofon
Спору нет, технологии предлагают крутые ништяки. Но они (сайлент-свичи и лоу-профиль варианты) - это еще плюс к стоимости. В итоге при выборе клавиатуры за 25 дол или 100 дол абсолютное большинство выберет вариант дешевле - ничтожнейше мал процент людей в нашей стране, могущий себе позволить 100 дол на клавиатуру. А те механические, которые теоретически могут еще вписаться в бюджет массового покупателя - сейчас это какие-нибудь хаторы от 40 дол - этот покупатель смотрит и не понимает по описанным мной причинам. Это вот личное наблюдение из многолетней практики.
ЗЫ: детвора хочет дарк прожект и кихрон, пусть самые дешевые, но чтоб этих брендов. Предки не понимают, но покупают. Влияние блогеров (:
Откуда ты знаешь что детвора хочет? :gigi:
Дарк проджект самые дешёвые тоже так себе механика, там скелетоны никакущие в самых бюджетных идут, а нормальные Дарк проджект стоят от 2500грн, что ниже 100$, так же само и нормальные Хатор только начиная от 2200-2500, у которых есть хот-свап и другие ништяки типа смазанных стабов и шумки ( хотя есть Хатор дешевле 2к но уже без хот-свапа и тоже норм в принципе) вот они уже реально приятные по тайпингу, так что самые дешёвые кейхрон, Дарк проджект и Хатор это тоже шляпа и я такое не советую, если не хватает денег на бюджетную механику нормального качества то уже лучше реально взять дешёвую мембранку, но её тоже лучше перед этим пощупать, механику за от 800 до 1700грн я не советую брать сейчас, там за эту цену обычно барахло или полу-барахло, иногда лучше обратится к олх и там посмотреть, там бывают вполне неплохие варианты за хорошую цену которых в магазинах даже не бывает.
ALT-F13
Member

Повідомлення

Щодо формату - я вражений агресивністю: "мені не зручно, значить воно не треба". Воно не треба ВАМ. Особисто. І це, звісно, право кожного. І потреба кожного. На те він і ринок, щоб давати асортимент: комусь повнорозмірну за 50 баксів, комусь компактну за 200+. Це просто різні сегменти.

Я скажімо для власного користування завжди купляв повнорозмірні, хоча ніколи не користуюся нумпадом. А зараз от думаю, а нахіба я це робив і дуже чекаю, в результаті, може Razer зробить бездротову компактну з хотсвапом - от і буде на що оновити Huntsman 2.
er[socrates]: 20.02.2024 12:08 Мда, цена на ROG как всегда...
Cadillac теж дорожче за Lanos...
AccessDenied
Member

Повідомлення

ALT-F13
С сабжем ваш ник будет нажиматься тремя клавишами, очень удобно. :gigi:

Ну а если серьезно, то какая агрессия? В чем? На то и форум, чтобы высказывать свое личное мнение и прочитать других.
avuremybe
Member

Повідомлення

AccessDenied: 22.02.2024 09:07 Kosdnepr
У меня длины пальца не хватит для Home, End (а где он?), Page Up, Page Down в коммандере. :D
Терпеть не могу проводник.
Там ще й прінт скріна нема.
Я ним щодня користуюсь, по багато разів.
ALT-F13
Member

Повідомлення

AccessDenied: 23.02.2024 09:00 ALT-F13
С сабжем ваш ник будет нажиматься тремя клавишами, очень удобно. :gigi:

Ну а если серьезно, то какая агрессия? В чем? На то и форум, чтобы высказывать свое личное мнение и прочитать других.
Мій нік натиснути не вийде, бо клавіші F13 все одно в типовій розкладці немає, в тому й фішка ще з 1999 року, так і не з'явилася вона :D

Безумовно, у кожного має бути особиста думка про будь-який продукт. І загалом вона може бути будь-якою - ми вільні люди у вільній країні.

Але невже виказуючи щось, доросла людина не проходить фазу внутрішньої перевірки на хоча б загальну адекватність? Причому це ж дуже нехитро у даному випадку, просто додати особистого характеру в коментар і, якщо не вистачає кваліфікації для об'єктивної оцінки, то оминати узагальнень. Щоб не виглядати злим жлобом.

І тоді все встане на свої місця. Наприклад, "нащо потрібна клавіатура без нумпаду" - це неадекват. А від цілком справедливого коментаря "я використовую нумпад, тому мені така клавіатура не підходить" вже рівно один крок роботи мозку до розуміння, що "тим, хто НЕ використовує нумпад, ця клавіатура підійде" і, відповідно, попередній коментар взагалі не потрібний. В ньому ж буквально немає сенсу, автор сам собі відповів - адже ніхто навіть не пропонує особисто вам її купляти, а для тих, кого вона зацікавить, досвід користувачів нумпадів нерелевантен! І тоді так, на форумі наче й має висловлюватися особиста думка, але _корисна_, а не просто поток слів.

Те ж саме стосується і ціни. На ринку ж сегментація. В кожному сегменті є певні best buy, а є менш вдалі варіанти. Оце важливе питання. І так, іноді бувають об'єктивно занадто дорогі продукти, а іноді бувають унікальні "зірки", коли за Х грошей можна отримати якісь як у інших за Х*2 без якихось мінусів. Але зазвичай ці мінуси є. Просто тому, що так працює ринок - не без помилок, але по системі. Хтось таки думав, коли випускав продукт в серію, приймав рішення про позиціонування і цінник... Так, виробник міг _сильно_ помилитися, але це виключення, а не правило.

Тому мені дуже смішно, коли пересічний користувач з досвідом "одна клавіатура на 5 років" думає, що він з першого разу зірвав джекпот, відкрив святий грааль і знає кунг-фу, бо купив "just as good" товар іншого виробника втричі дешевше і тепер пихато несе цю Особисту Думку на форум, де готовий її висловити, because he can.

Адже як то кажуть, "якщо за покерним столом ти не бачиш, кого тут розводять, то це ти". Зазвичай ти отримуєш те, за що платиш. Тому я там вище й написав, що Cadillac виходить дорожче Ланоса (хоча обидва базову функцію легкового автомобіля виконують). Це не означає, що Ланос автоматом погана машина, чи що всі Cadillac ідеальні. Але не треба думати, що всі хто купив Cadillac - лохи порівняно з тими, хто купили ланоса :D А казати зворотнє вже буде неполіткоректною дискримінацією за рівнем доходів.

Якось так.
AccessDenied
Member

Повідомлення

ALT-F13
Ну это же была шутка, зачем её воспринимать так душно? Пардон, дальше не читал.
ALT-F13
Member

Повідомлення

AccessDenied: 24.02.2024 09:50 ALT-F13
Ну это же была шутка, зачем её воспринимать так душно? Пардон, дальше не читал.
То нащо ви тут взагалі?
Сам же спитав, а тепер "нє чітал".
AccessDenied
Member

Повідомлення

ALT-F13
Это был риторический вопрос, не подозревал, что так станет душно.
ALT-F13
Member

Повідомлення

AccessDenied: 24.02.2024 19:48 ALT-F13
Ясно. Прикрий рівень розвитку та здатності відповідати за слова. Дивно, що це тут толерується.
AccessDenied
Member

Повідомлення

ALT-F13
Какие слова, чьи слова? Я пошутил насчёт ALT+F13 (вроде как можно догадаться, что это шутка, но нет) на урезаной клаве, вы начали шото насыпать, про какие-то Кадиллаки, про законы рынка. Зачем всё это надо? Вы анекдоты тоже воспринимаете как новости?
7mindfields
Member

Повідомлення

ALT-F13: 23.02.2024 08:43
er[socrates]: 20.02.2024 12:08 Мда, цена на ROG как всегда...
Так, але асус, як і рейзер до речі, в сегменті периферії це ланос по ціні каділаку майже завжди :lol:
bes
Member

Повідомлення

ALT-F13: 25.02.2024 04:59
AccessDenied: 24.02.2024 19:48 ALT-F13
Ясно. Прикрий рівень розвитку та здатності відповідати за слова. Дивно, що це тут толерується.
Что надо теперь выходной брать что бы тратить время на твое бомбление ?
ender
Member

Повідомлення

unique-neon: 20.02.2024 22:40
ender: 20.02.2024 21:48Сам уже больше двух лет с Keychron K3, если б не хромой Bluetooth, то и не думал бы о замене.
Не впевнений про що мова, але я трохи користувався блутузом на вінді і на маку на Keychron K3 PRO

Найперша проблема з BT - клава періодично засинає, якщо її не чіпати. Дефолтне налаштування але це відключається.
Після відключення сну в клавіатури на вінді проблем більше і не було, працює добре.
На маку все-одно щось не так, але чи проблема в клаві чи в маку не знаю - якщо кілька хвилин не користуватись, то чомусь відключається від нього.
у меня бывала проблема что нажатия могут не регистрироваться, а потом отправляется куча фиктивных нажатий как будто клавиша залипла.
Это только при Bluetooth подключении под Linux.
Ну и у меня не Pro версия, а обычный K3 первой ревизии.
unique-neon
Member

Повідомлення

ender: 25.02.2024 13:26у меня бывала проблема что нажатия могут не регистрироваться, а потом отправляется куча фиктивных нажатий как будто клавиша залипла.
Ага, такого не було в мене (бувало на іншій радіоклавіатурі, то уявляю про що мова).
Барбарис
Member

Повідомлення

На Keychron K1 з блютус проблем не було ніби, хоча я давно поставив її на юсб - незручно було ставити на зарядку. А коли мені знадобився нампад для ігор(гта, привіт) і програм, купив нампад за 100 грн(треба - дістав, не треба - валяється за монітором вимкнений). :gigi:
ALT-F13
Member

Повідомлення

AccessDenied: 25.02.2024 09:40 ALT-F13
Какие слова, чьи слова? Я пошутил насчёт ALT+F13 (вроде как можно догадаться, что это шутка, но нет) на урезаной клаве, вы начали шото насыпать, про какие-то Кадиллаки, про законы рынка. Зачем всё это надо? Вы анекдоты тоже воспринимаете как новости?
Слухайте, от не треба ліпити з себе дурня і намагатися те ж саме зробити з мене - на жарт про нік та клаву я відповів так само. Погигикали й ОК.

Все інше стосується не жарта, а розмови по суті про цю клаву і про неадекватність коментарів саме про продукт. Включно з ось цим від вас:
Ладно я ще розумію деяким важко читати повідомлення співбесідників, але не читати свої власні і потім дивуватися, що на них відповідають - це клініка.

Відправлено через 3 хвилини 23 секунди:
7mindfields: 25.02.2024 10:10
ALT-F13: 23.02.2024 08:43
Так, але асус, як і рейзер до речі, в сегменті периферії це ланос по ціні каділаку майже завжди :lol:
Цікаво тоді почути вашу думку про "піраміду брендів ігрової периферії" в такому випадку, або хоча б "що ж каділаком по ціні каділаку"?

Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
bes: 25.02.2024 11:22
ALT-F13: 25.02.2024 04:59

Что надо теперь выходной брать что бы тратить время на твое бомбление ?
Ну, якщо тобі є що сказати. Якщо ні - краще мовчи
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

ender: 25.02.2024 13:26
у меня бывала проблема что нажатия могут не регистрироваться, а потом отправляется куча фиктивных нажатий как будто клавиша залипла.
Это только при Bluetooth подключении под Linux.
Ну и у меня не Pro версия, а обычный K3 первой ревизии.
Виглядає схожим на поганий сигнал. В мене так само поводиться коли далеко від ПК віднести.
AccessDenied
Member

Повідомлення

ALT-F13
Та нужны вы мне как собаке пятая нога, вникать в эти пасты. :facepalm:
Не ожидал, что лёгкий юмор вызовет эффект детонации сероводорода.
Відповісти