maxn
Збирачі на алібабаї нелохи та беруть топового сніговика, а те що ви показали це фігня якась за дуже багато грошів
Останні статті і огляди
Новини
Просадки ФПС через падіння навантаження на відеокарту.
-
AntonyKandaurov
Member
-
Nesc
Junior
Так дякую, потицяв врм пальцем, наче горячий. Завтра піду по вінтелятор.AntonyKandaurov: ↑ 11.02.2024 22:32 Доречі, всі хто відписався на рахунок перегріву системи живлення мають рацію, бо це самий найбільший недолік китайбабай мамок, мосфети охолоджуються шматом силуміну і тому проц починає скидати такти. Хуананжи це і досі дикий підвал зібраний із б/в. Нове там максимум текстоліт а вся россипуха на 99% знята із мертвих плат тому і якість цього всього бажає кращого.
-
Steker652
Junior
Поставити на радіатор пару 40 вентилів, може допоможе.AntonyKandaurov: ↑ 11.02.2024 22:32 Доречі, всі хто відписався на рахунок перегріву системи живлення мають рацію, бо це самий найбільший недолік китайбабай мамок, мосфети охолоджуються шматом силуміну і тому проц починає скидати такти. Хуананжи це і досі дикий підвал зібраний із б/в. Нове там максимум текстоліт а вся россипуха на 99% знята із мертвих плат тому і якість цього всього бажає кращого.
-
slv
Member
Ага, і постійно жити із летючим « шахедом» у кімнаті …Steker652: ↑ 11.02.2024 23:44Поставити на радіатор пару 40 вентилів, може допоможе.AntonyKandaurov: ↑ 11.02.2024 22:32 Доречі, всі хто відписався на рахунок перегріву системи живлення мають рацію, бо це самий найбільший недолік китайбабай мамок, мосфети охолоджуються шматом силуміну і тому проц починає скидати такти. Хуананжи це і досі дикий підвал зібраний із б/в. Нове там максимум текстоліт а вся россипуха на 99% знята із мертвих плат тому і якість цього всього бажає кращого.
Добра порада, молодетс
-
lewerlin
Member
Його попрікають більше за претензії до системи дешевої. Чого він хоче від Хуанана? Це як купити подержаного "китайця", вкинути туди РБ26 і дивуватися "чого воно не їде як Скай".Diablique: ↑ 11.02.2024 21:05Оверы, вы серьезно упрекаете человека за то, что он не купил дорогую систему?
-
AntonyKandaurov
Member
lewerlin
Трошки вас виправлю, це як купити китайця із шильдиком "аналог скайніка на рб26детт" і дивуватися чому воно не їде
Отправлено спустя 5 минут 30 секунд:
processsor_ua
Мосфет стрельнув бо жуйка потекла, набрала пилюки і коротнула?
Трошки вас виправлю, це як купити китайця із шильдиком "аналог скайніка на рб26детт" і дивуватися чому воно не їде
Отправлено спустя 5 минут 30 секунд:
processsor_ua
Мосфет стрельнув бо жуйка потекла, набрала пилюки і коротнула?
-
PowerFulls
Member
Тдп цп майже не впав під час фрізу, то це проблема не в врм.
Схоже на затуп по пам'яті при підгрузці, на шляху: диск - озу - гпу_озу. Якщо в kombustor/occt тест пам'яті гпу проходить без помилок, то швидше за все проблема у "диск - озу" або їх зв'язуючому - материнці.
Для озу - тест tm5 конфіги від 1usmus та Extreme1@anta777
Диск - тест в victoria
Та їх комбінації (kombustor/occt, tm5, victoria) щоб нагрузити всю систему пам'яті одночасно
Схоже на затуп по пам'яті при підгрузці, на шляху: диск - озу - гпу_озу. Якщо в kombustor/occt тест пам'яті гпу проходить без помилок, то швидше за все проблема у "диск - озу" або їх зв'язуючому - материнці.
Для озу - тест tm5 конфіги від 1usmus та Extreme1@anta777
Диск - тест в victoria
Та їх комбінації (kombustor/occt, tm5, victoria) щоб нагрузити всю систему пам'яті одночасно
-
Sambrelo
Junior
Та ж сама ситуація була з Asus Rog Strix GTX 1060 6Gb. Шукав причину де тільки міг. В іграх температура ГПУ 60-65, що дуже нормально, а от просадки трапрялись. І я згоден що перегріваються елементи живлення тільки думаю що не на материнці а на відеокарті. Я через MSI Afterburner налаштував програмний авторежим кулерів відеокарти, щоб крутились бистріше відносно температури ГПУ, і проблема зникла. Як я розумію не вистачало відводу тепла від елемнтів живлення тому і були просадки. Ще б порадив замінитити трмопрокладки на елементах живлення
-
ghfijhg
Junior
Раз вже тему оживили, то добавлю свої п'ять копійок. У дитини на компі стала аналогічна ситуація. Теж хуанан тільки qd4. Як виявилось - збоїла одна з плашок пам'яті. Мемтест проходили всі. А виявив, коли почав встановлювати по одній плашці і програвав відео 8к ютуб, на збойній плашці починало сильно підторможувати не тільки відео, навіть курсор мишки, в іграх, тому ж Хогвартс легасі, були лище зрідка підвисання картинки. Після заміни пам'яті все стало Ок. А охолодження ВРМ дійсно потребує заміни термопрокладки одразу, заводська - це скоріш термоізолятор ))) Та й на чипсеті теж замінив жуйку на термопасту. Про косяки цих материнок я начитався ще до купівлі, тому був готовий до цього, причина купівлі - краще підходила в корпус старого Павер Мак, така забаганка дитини)))
-
Dremjke
Member
ghfijhg: ↑ 10.06.2024 08:33Теж хуанан тільки qd4
Гуано-материнка, зате в макінтош влазитьghfijhg: ↑ 10.06.2024 08:33Про косяки цих материнок я начитався ще до купівлі, тому був готовий до цього, причина купівлі - краще підходила в корпус старого Павер Мак, така забаганка дитини)))
Проведіть з дитиною виховну бесіду та покажіть нормальні корпуси
-
nochnik89
Member
ТС копай в сторону видеокарты. Твоя система на хуанане тут ни при чем. Эти рыксы страдают такой темой. Обвал производительности при перегревах. Даже частоты не всегда нужные выдают. Я их много перещупал. Есть там такая проблема. Перегрев памяти/врм /чипа. Сделай андервольтинг для начала.
Отправлено спустя 31 секунду:
ага это получается некропост
Отправлено спустя 31 секунду:
ага это получается некропост
-
ghfijhg
Junior
Одразу пропонував нормальний корпус але .... нічого, подорослішає ще, та й недумаю що хуан довго протягне.Dremjke: ↑ 10.06.2024 10:51 Гуано-материнка, зате в макінтош влазить
Проведіть з дитиною виховну бесіду та покажіть нормальні корпуси
А влізло норм
- спойлер
- viewtopic.php?f=13&t=275145
Інколи в некропостах і корисне попадається, коли з часом люди проблему "розжують"nochnik89: ↑ 10.06.2024 11:00 ага это получается некропост
-
Sambrelo
Junior
Ще як варіант на відеокарті трошки понизити енергоспоживання, щоб не перегріватися елементи живлення. Якщо проблема зникне то значить діло в цьому.
Пишу може кому допоможе
Відправлено через 41 секунду:
Ще як варіант на відеокарті трошки понизити енергоспоживання, щоб не перегріватися елементи живлення. Якщо проблема зникне то значить діло в цьому.
Пишу може кому допоможе
Думаю пару фас не зіграють суттєваї ролі
Пишу може кому допоможе
Відправлено через 41 секунду:
Пишу може кому допоможе
Думаю пару фас не зіграють суттєваї ролі