Kirakishou: ↑
08.02.2024 23:59
Donate
Ось ці матеріали для мене фактично недоступні.
- спойлер

Щоб їх зкрафтити, треба купу смоли. Тут явно не дві неділі смоли. А це тільки один персонаж, а треба вісім. Хай не всіх їх треба качати до максимуму, але все одно треба качати.
Загалом
daesz правий. Якщо ти пропустив початок гри, то потім ти вже наздоганяєш решту гравців. Поки ти наздоженеш до одного рівня, то решта вже будуть на іншому. У тебе менше персонажів ніж у такого ж гравця, як і ти, але який почав грати на три місяці раніше. Поки ти прокачав одну пачку, то він прокачує вже третю пачку. Поки ти прокачуєш пачку, то він забирає всі нагороди з безодні і подій. І загалом у тебе гірші стартові умови, бо ти пропустив всі бонуси і крутки, які давали на старті гри.
Втім, пофіг. А то схоже на те, що я виправдовуюся. Ця гра непогана, але не настільки, щоб ставити її на перше місце серед інших гача-ігор. Поки що граю в неї, але ці полотна тексту в івентах, які навіть не завжди озвучені, вже починають набридати. Особливо мені не подобається, що за весь Between Dusts and Stars і загалом Journey to Mor Pankh є тільки декілька красивих кадрів, скріншоти яких захотілося зробити. В той же час заходиш в якийсь новий регіон Genshin Impact чи Honkai Star Rail і робиш скріншоти сотнями, настільки він гарно намальований. Я розумію, що це ігри різного рівня і Reverse1999 це просто пнг-смітник, але хоча би гарні задники можна намалювати? За весь івент є тільки декілька красивих кадрів з Kaalaa Baunaa і всесвітом.
Ну так i не потрiбно Е3-60 робити на початку гри, там не так багато дають... 10-й резонанс дае 1/4 статiв , пуха 60-
Е2-50 -> 10-й резонанс -> Пуха 60 лвлу -> E3-30 -> E3-60
Перевiряемо чи я не торкнувся кукухою
- спойлер

170 атаки + пасивка + iншi стати... Це за оту купу ресурсiв.
10-й резонанс дае 394 атаки + 13% бонусу до дамагу + 12,5% шансу на крiт
- спойлер

Пуха дае 370 атаки, та 18% бусту до не ультимейт карток...
- спойлер

Проста математика...
Е2-50 Р10 робиш кому потрiбно потiм вже iнших мучаеш. Як перший раз в гача iгри граеш...
Плюс я писав що сiнгл таргет ДПСи тут бiльш зручнi, меланiя в мене не вилазить взагалi з основноi пачки з моменту того як отримав... Джесiку взагалi не використовував на евентi
Я взагалi не розумiю як тут можуть бути проблеми. Гра значно легша за ХСР я там вище сього етажу не пiдiймався до дропу, там прямо на лице ситуацiя коли в тебе немае потенцiалiв i ти не дамажиш. Це офк зрозумiло для чого зроблено, щоб паймонiв подоiти
Ось 30й лвл UTTU
- спойлер

Да i взагалi там десь 15-го рiвня достатньо щоб все самме цiнне забрати
Да й мета по ДПСу тут не буде змiнюватися взагалi до 1.6 так як китайська дiвчинка наносить на 30% бiльше ДПСу чим взагалi будь хто i ще мае АОЕ, i це разова акцiя чи нi невiдомо поки