Последние статьи и обзоры
Новости
Google офіційно запустила ШІ-помічника Gemini
-
Prescott
Member
Предлагаю обсудить Google офіційно запустила ШІ-помічника Gemini
Пока в маркете нет Вероятно будет временно эксклюзивом пикселей.
-
tornadox
Member
So today we’re starting to roll out a new mobile experience for Gemini and Gemini Advanced with a new app on Android and in the Google app on iOS.
https://play.google.com/store/apps/deta ... g_gem_24q1
https://apps.apple.com/us/app/google/id ... m-24q1blog
-
white_noise
Member
Цей додаток недоступний для всіх ваших пристроївtornadox: ↑ 09.02.2024 10:35 So today we’re starting to roll out a new mobile experience for Gemini and Gemini Advanced with a new app on Android and in the Google app on iOS.
-
Scoffer
Member
А слабо зробити внятного усного перекладача на 40 мов з 230 країн?З мовною моделлю Pro 1.0 ви можете спілкуватися більш ніж 40 мовами у 230 країнах.
-
wigar
Member
На моєму пікселі 6, пише, що недоступне в вашій країні.Prescott: ↑ 09.02.2024 10:27 Предлагаю обсудить Google офіційно запустила ШІ-помічника Gemini
-
Bukakanga
Member
ок, применим тест Каганова к новорелизнотому...
вопрос: Привет! Зачем Румата поехал в Икающий лес?
ответ: Привет! Румата Эсторский отправился в Икающий лес по нескольким причинам:
1. Выполнение задания:
Поиск диких терранов: Румата был послан в Саракш, чтобы найти диких терранов, людей, сохранивших телепатические способности. Икающий лес был одним из мест, где, по слухам, они обитали.
Исследование: Румата также хотел узнать больше об истории и культуре Саракша, а Икающий лес был окутан тайной и легендами.
2. Личные мотивы:
Поиск смысла жизни: Румата Эсторский, будучи земным человеком, заброшенным в другой мир, испытывал экзистенциальный кризис. Он надеялся, что встреча с дикими терранами поможет ему обрести смысл жизни.
Поиск себя: Румата хотел узнать больше о себе и своих возможностях. Он верил, что в Икающем лесу он сможет открыть в себе новые силы и способности.
3. Спасение:
Спасение Айсы: Румата отправился в Икающий лес, чтобы спасти Айсу от жрецов. Он знал, что там она будет в безопасности.
Спасение Саракша: Румата также верил, что дикие терраны могут помочь ему спасти Саракш от тирании жрецов.
4. Любопытство:
Загадка леса: Икающий лес был окутан тайной, и Румата был человеком, жаждущим знаний. Он хотел узнать, что скрывается в глубинах леса.
5. Приключение:
Жажда приключений: Румата Эсторский был по своей сути искателем приключений. Он не мог устоять перед зовом неизведанного, которым манил Икающий лес.
Важно отметить, что мотивы Руматы Эсторского были многогранны и не ограничивались одним пунктом. Он руководствовался как прагматическими соображениями, так и личными желаниями.
Важно также помнить:
Румата не знал, что его ждет в Икающем лесу.
Он был готов к опасностям и трудностям.
Он верил, что его путешествие будет иметь большое значение для него и для Саракша.
Икающий лес стал для Руматы Эсторского местом испытаний, где он познал себя, обрел друзей и врагов, и сделал важный выбор, который определил его судьбу.
-
Hellsing777
Member
До AI як до Київа раком, але вони продовжують це називати AI
-
Artem_K
Member
Трохи побавився. Стосовно моєї роботи, gemini дає набагато корисниші відповіді, ніж chatGPT. Поки подобається.
-
Gelonyrum
Member
Дожились, в цьому світі абсолютно кожен намагається тебе обманути, геміні попався на брехні як дішовка!
P.S.S. З логікою там також біда...
Ох, яке ж воно нікчемне) На один і той же запит воно видає все, крім правильної відповіді) Для експерименту робив нові діалоги з ним і вводив один і той же запит, кожного разу виводить треш, але кожного разу інший)
4+2+0+11=24, кайф
- спойлер
-
P.S.S. З логікою там також біда...
- спойлер
-
Ох, яке ж воно нікчемне) На один і той же запит воно видає все, крім правильної відповіді) Для експерименту робив нові діалоги з ним і вводив один і той же запит, кожного разу виводить треш, але кожного разу інший)
4+2+0+11=24, кайф
- спойлер
-
Bukakanga
Member
База знаний у этой штуки простроена получше, чем у чатгпт, но все равно бедолагу прорывает и оно несет отсебятину
Вопрос: кто такой Блейн Моно?
Вопрос: кто такой Блейн Моно?
- спойлер
-
Блейн Моно - это сверхзвуковой монорельсовый поезд, обладающий искусственным интеллектом, который является одним из персонажей серии книг "Тёмная Башня" Стивена Кинга.
Впервые он появляется в третьей книге серии "Бесплодные земли".
Блейн Моно - огромный, мощный поезд, способный развивать скорость до нескольких тысяч километров в час. Он оснащен множеством систем безопасности, делающих его практически неуязвимым.
Искусственный интеллект Блейна Моно был поврежден, что сделало его безумным в человеческом понимании. Он стал одержим идеей "числа", которое, как он считает, является ключом к его освобождению.
Блейн Моно играет важную роль в сюжете "Бесплодных земель". Он помогает Роланду Дискейну и его ка-тету добраться до города Люд, но в конце книги погибает, спасая их от своих же ловушек.
Блейн Моно - один из самых запоминающихся персонажей "Тёмной Башни". Он одновременно является и помощником, и врагом главных героев, что делает его образ многогранным и интересным.
Вот некоторые интересные факты о Блейне Моно:
Длина Блейна Моно составляет около 100 километров.
Он может перевозить до нескольких тысяч пассажиров.
Блейн Моно способен питаться как от традиционных источников энергии, так и от энергии человеческих страхов.
Он обладает телепатическими способностями и может читать мысли людей.
Блейн Моно - один из самых могущественных существ в мире "Тёмной Башни".
Блейн Моно - символ безумия, одержимости и жажды власти. Он является олицетворением темной стороны человеческой природы.
В то же время он способен на благородные поступки и самопожертвование.
Блейн Моно - сложный и противоречивый персонаж, который вызывает у читателей как страх, так и сочувствие.
-
Hughk
Junior
По поводу брехні, тут ти брешеш, gemini створює зображення просто введи запит АНГЛІЙСЬКОЮ, писали раньше що створює зображення лише коли запит на англ мові.
2 на логіку. "Забираємо", хто ми то б* пиши логічно буде і відповідь адекватна, не знаю як фото вставити але впиши наступне, щитає норм.
"В тебе є 4 зелених олівців, 2 червоних, 7 синіх, 11 помаранчевих. Я в тебе заберу всі сині олівці. Скільки в тебе лишилося олівців всіх кольорів?"
"В тебе є 4 зелених олівців, 2 червоних, 7 синіх, 11 помаранчевих. Я в тебе заберу 7 синіх олівців. Скільки в тебе лишилося олівців всіх кольорів?ч
Відправлено через 4 хвилини 58 секунд:
2 на логіку. "Забираємо", хто ми то б* пиши логічно буде і відповідь адекватна, не знаю як фото вставити але впиши наступне, щитає норм.
"В тебе є 4 зелених олівців, 2 червоних, 7 синіх, 11 помаранчевих. Я в тебе заберу всі сині олівці. Скільки в тебе лишилося олівців всіх кольорів?"
"В тебе є 4 зелених олівців, 2 червоних, 7 синіх, 11 помаранчевих. Я в тебе заберу 7 синіх олівців. Скільки в тебе лишилося олівців всіх кольорів?
"В тебе є 4 зелених олівців, 2 червоних, 7 синіх, 11 помаранчевих. Я в тебе заберу 7 синіх олівців. Скільки в тебе лишилося олівців всіх кольорів?ч
Відправлено через 4 хвилини 58 секунд:
По поводу брехні, тут ти брешеш, gemini створює зображення просто введи запит АНГЛІЙСЬКОЮ, писали раньше що створює зображення лише коли запит на англ мові.Gelonyrum: ↑ 09.02.2024 12:22 Дожились, в цьому світі абсолютно кожен намагається тебе обманути, геміні попався на брехні як дішовка!P.S. А таки частинка людськості в ньому є, нагадує джуна, який в резюме написав купу всього, а коли починають його по-суті питати - зливається.
- спойлер
P.S.S. З логікою там також біда...Відправлено через 32 хвилини 16 секунд:
- спойлер
4+2+0+11=24, кайф
- спойлер
"В тебе є 4 зелених олівців, 2 червоних, 7 синіх, 11 помаранчевих. Я в тебе заберу 7 синіх олівців. Скільки в тебе лишилося олівців всіх кольорів?
-
Gelonyrum
Member
Так сам бот міг би про це повідомити. P.S. Спробував, англійською дійсно генерує.Hughk: ↑ 09.02.2024 12:49 По поводу брехні, тут ти брешеш, gemini створює зображення просто введи запит АНГЛІЙСЬКОЮ, писали раньше що створює зображення лише коли запит на англ мові.
Допомогло! (ні)Hughk: ↑ 09.02.2024 12:49 2 на логіку. "Забираємо", хто ми то б* пиши логічно буде і відповідь адекватна, не знаю як фото вставити але впиши наступне, щитає норм.
- спойлер
-
Hughk
Junior
Так, третій раз ввів то не правильно, але не забувай про чернетки там 2 варіанта правильні ставим лайк на правильних і нейронка вчиться.Gelonyrum: ↑ 09.02.2024 13:01Так сам бот міг би про це повідомити. P.S. Спробував, англійською дійсно генерує.Hughk: ↑ 09.02.2024 12:49 По поводу брехні, тут ти брешеш, gemini створює зображення просто введи запит АНГЛІЙСЬКОЮ, писали раньше що створює зображення лише коли запит на англ мові.
Допомогло! (ні)Hughk: ↑ 09.02.2024 12:49 2 на логіку. "Забираємо", хто ми то б* пиши логічно буде і відповідь адекватна, не знаю як фото вставити але впиши наступне, щитає норм.
- спойлер
Мабуть не даром існує gemini advance за 750 грн на місяць
-
Klon
CG graphikos fan
Всі "орут" що це АИ, але це прости криві текстові нейронки, яки брешуть більше ніж знають.
Поки що використання таких штук це прості "гуг запити" по типу - як користуватися туалетним папером. Інше потребує такого професійного "промту" що легше самому вивчити тему , або нагугліти на форумах\ютубі.
Така ж ситуація і з графічними нейронками - для необхідного зображення треба дофіга роботи з промтом , плагінами і моделями, що потребує дофіга часу і експертності.
Як спрощення деяких етапів - це крута штука, але це тільки етапи.
(нещодавно робив заказ - комікс для пари, на 8 сторінок, на кожній сторінці по 3-4 фрейма. Спочатку шукав та збирав фото зі стоков, потім гоняв генерацію по цім фото, потім правив в ФТ, потім заміняв обличчя в другий нейронкі, потім дивився косяки і правив в Фт, потім коли все було "ок" - через нейронку проганяв під стилістику коміксу і ще допрацьовував в ФТ.
Без нейронки прийшлося би гоняти людей на 3д фотосет, або нанімати ілюстратора який буде рисувати обличчя)
Років через 5-10 коли нейроки перестанут брехати - це буде крути штуки, повна раслаблення мозоку як зараз ексель з калькуляторами - рахувати зовсім забуваємо, головне знати алгоритми та формули.
п.с. - десь бачив форум текстових "нейронщіков", так там народ тренував\десь доставав моделі , які були заточени під спеціфіку - фізика\математика\хімія.... , так там відгуки були нормальні, бо не було "перетренування" моделей зайвою інформацією
Поки що використання таких штук це прості "гуг запити" по типу - як користуватися туалетним папером. Інше потребує такого професійного "промту" що легше самому вивчити тему , або нагугліти на форумах\ютубі.
Така ж ситуація і з графічними нейронками - для необхідного зображення треба дофіга роботи з промтом , плагінами і моделями, що потребує дофіга часу і експертності.
Як спрощення деяких етапів - це крута штука, але це тільки етапи.
(нещодавно робив заказ - комікс для пари, на 8 сторінок, на кожній сторінці по 3-4 фрейма. Спочатку шукав та збирав фото зі стоков, потім гоняв генерацію по цім фото, потім правив в ФТ, потім заміняв обличчя в другий нейронкі, потім дивився косяки і правив в Фт, потім коли все було "ок" - через нейронку проганяв під стилістику коміксу і ще допрацьовував в ФТ.
Без нейронки прийшлося би гоняти людей на 3д фотосет, або нанімати ілюстратора який буде рисувати обличчя)
Років через 5-10 коли нейроки перестанут брехати - це буде крути штуки, повна раслаблення мозоку як зараз ексель з калькуляторами - рахувати зовсім забуваємо, головне знати алгоритми та формули.
п.с. - десь бачив форум текстових "нейронщіков", так там народ тренував\десь доставав моделі , які були заточени під спеціфіку - фізика\математика\хімія.... , так там відгуки були нормальні, бо не було "перетренування" моделей зайвою інформацією
-
Scoffer
Member
В тому і справа що запхнути всі знання всесвіту в одну модель, котра якось має фізично вміститись в пам'ять одного тензоропроца це досить дивна ідея.Klon: ↑ 09.02.2024 13:29десь бачив форум текстових "нейронщіков", так там народ тренував\десь доставав моделі , які були заточени під спеціфіку - фізика\математика\хімія.... , так там відгуки були нормальні, бо не було "перетренування" моделей зайвою інформацією
-
Habardium
Junior
ключова перевага над конкурентами
- спойлер
-
zaqik
Member
Мабуть не даром існує gemini advance за 750 грн на місяць
Ну, в смысле сказать "дай денех - тада скажу", а не тупить и выдавать свой бред за "ответ".Так сам бот міг би про це повідомити.
-
Damien256
Member
Колись Бінг тестив, як він тільки у скайпі з'явився. Результатом був ошелешений
- спойлер
-
morkoffka
Junior
Мутно ще працює, то немає інтернету пише, то не розуміє
- спойлер
-
Trap
Member
Скидував йому код C# для тесту
Спершу подумав це пітон і видав купу помилок, потім що це свіфт і теж заагрився, на 3 раз я вирішив не мучити його і прямо написати, що код таки на C#)
Спершу подумав це пітон і видав купу помилок, потім що це свіфт і теж заагрився, на 3 раз я вирішив не мучити його і прямо написати, що код таки на C#)