![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
Останні статті і огляди
Новини
Перезавантаження під час оновлення BIOS
-
Broller
Junior
Вітаю,у мене така ситуація вийшла,я вирішив оновити BIOS для своєї материнки(Rog Strix b650E-F),ну я звісно завантажив біос на флешку перед цим її відформатувавши у ФАТ 32,але яка прикрість
як тільки почалось завантаження біоса,пк перезавантажився ,я звісно трішки посидів і збавив у вазі,але після того як комп перезавантажився біос продовжив оновлюватись і таки оновився,я перевірив версію і все було ок,питання в чому проблема і як її запобігти у майбутньому?
![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
-
Enjoy
Member
ну там обычно несколько этапов обновления и перезагрузка происходит тогда, когда ему надо, если конечно же свет не моргал
-
Broller
Junior
Ні зі світлом було все ок,просто дивно що він перезавантажився майже одразу як почав оновлюватись,можливо оновлення через Flash Bios більш безпечне?
-
Donate
Member
Ну на таких мамках ще б щось тут турбуватись
У вас є можливість аварійного оновлення біоса ![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Rhizone
Member
Як мінімум нічого перезавантажуватись не буде, бо оновлення відбувається при виключеному ПКBroller: ↑ 02.02.2024 01:19можливо оновлення через Flash Bios більш безпечне?
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
Broller
Junior
Я не дуже досвідчений у цьому плані,цікаво чи при аварійному оновленні обов'язково витягати процесор з сокету чи можна це зробити просто при вимкненому пк без зайвих рухів?Rhizone: ↑ 02.02.2024 01:39Як мінімум нічого перезавантажуватись не буде, бо оновлення відбувається при виключеному ПКBroller: ↑ 02.02.2024 01:19можливо оновлення через Flash Bios більш безпечне?![]()
-
Rhizone
Member
Саме так, просто виключаєте ПК і оновлюєте біос згідно інструкції до Вашой МПBroller: ↑ 02.02.2024 01:59чи можна це зробити просто при вимкненому пк без зайвих рухів?
-
Donate
Member
Не займайтеся тим що вам не потрібно. Оновлюйтесь штатними засобами... Аварійне оновлення штука зручна якщо світло вимкнули чи взагалі біос проц не пітримує. В звичайному користуванні і без цього всього все без проблем оновлюється.Broller: ↑ 02.02.2024 01:59Я не дуже досвідчений у цьому плані,цікаво чи при аварійному оновленні обов'язково витягати процесор з сокету чи можна це зробити просто при вимкненому пк без зайвих рухів?Rhizone: ↑ 02.02.2024 01:39
Як мінімум нічого перезавантажуватись не буде, бо оновлення відбувається при виключеному ПК![]()
Подвійні, або потрійні перезавантаження це взагалі не ваша проблема якщо в кінці оновлення було виконано успішно.
Ті ж ноути можуть 3-4 ребути зробити
На рахунок оновлення на сайті асусу є повідомлення. Файлик записали і натиснули кнопку
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
- спойлер
-
AntonyKandaurov
Member
В ноутах захист від дурня у вигляді аккумулятора і біос не буде оновлюватись якщо заряд менше 30% і не підключено мережевий пристрій.
У випадку сучасної матплати із шиттям біоса з флешки корвалол можна навіть не розпаковувати.
У випадку сучасної матплати із шиттям біоса з флешки корвалол можна навіть не розпаковувати.
-
GreenMile
Member
Це норма, ця плата так і оновлюється, в декілька етапів з перезавантаженнями.Broller: ↑ 02.02.2024 00:47 Вітаю,у мене така ситуація вийшла,я вирішив оновити BIOS для своєї материнки(Rog Strix b650E-F),ну я звісно завантажив біос на флешку перед цим її відформатувавши у ФАТ 32,але яка прикрістьяк тільки почалось завантаження біоса,пк перезавантажився ,я звісно трішки посидів і збавив у вазі,але після того як комп перезавантажився біос продовжив оновлюватись і таки оновився,я перевірив версію і все було ок,питання в чому проблема і як її запобігти у майбутньому?
-
Broller
Junior
Дякую що заспкоїлиDonate: ↑ 02.02.2024 02:20Не займайтеся тим що вам не потрібно. Оновлюйтесь штатними засобами... Аварійне оновлення штука зручна якщо світло вимкнули чи взагалі біос проц не пітримує. В звичайному користуванні і без цього всього все без проблем оновлюється.Broller: ↑ 02.02.2024 01:59
Я не дуже досвідчений у цьому плані,цікаво чи при аварійному оновленні обов'язково витягати процесор з сокету чи можна це зробити просто при вимкненому пк без зайвих рухів?
Подвійні, або потрійні перезавантаження це взагалі не ваша проблема якщо в кінці оновлення було виконано успішно.
Ті ж ноути можуть 3-4 ребути зробити
На рахунок оновлення на сайті асусу є повідомлення. Файлик записали і натиснули кнопку![]()
- спойлер