Останні статті і огляди
Новини
Cyberpunk 2077 оновлено до версії 2.11
-
erazel
Member
Пропоную обговорити Cyberpunk 2077 оновлено до версії 2.11
І знову власники нормальних процесорів в прольоті, ніяких цікавих покращень для них. Хоча чо скаржитися, гра свої 60 к/с видає при високих налатштувваннях
І знову власники нормальних процесорів в прольоті, ніяких цікавих покращень для них. Хоча чо скаржитися, гра свої 60 к/с видає при високих налатштувваннях
-
Геральт
Member
Дзеркала пофіксали?
-
Prescott
Member
"Наприклад, вказати грі використовувати насамперед P-ядра процесорів Intel Core останніх поколінь."
А зачем? С этим есть проблемы?
А зачем? С этим есть проблемы?
-
Earanak
Member
Prescott, прошел игру на релизе DLC и 2.0 патча, оно и E-Ядра и P-Ядра грузит.
https://youtu.be/BFDskZjA3NM Проблем никаких небыло.
Когда фреймрейт доползает до 160 там нагрузка на проц в пике доходит до 75%...
И при этом почти все P-Ядра практически по полной загружены
UPD - Хотя вот если по видео посмотреть то HT поток первого и второго ядра простаивают.
Может это спецом сделано что бы первые два ядра не перетруждались.
UPD - Хотя вот если по видео посмотреть то HT поток первого и второго ядра простаивают.
Востаннє редагувалось 01.02.2024 10:16 користувачем Earanak, всього редагувалось 3 разів.
-
HazardVadim
Junior
под каждую игру теперь будут обновления для P ядер? я думал винда должна этим рулить и драйвера чипсета
-
Prescott
Member
Так и есть, запустил бенч с вкл и выкл этой опции, разницы 0.HazardVadim: ↑ 01.02.2024 10:12под каждую игру теперь будут обновления для P ядер? я думал винда должна этим рулить и драйвера чипсета
-
taras_cs
Member
Під кожний квест треба.HazardVadim: ↑ 01.02.2024 10:12под каждую игру теперь будут обновления для P ядер?
Ще й АМД свої енергозберіг. ядра насипе,
потім з'являться ядра 3-го типу - під них патч (а краще 10) потрібен теж.
-
Vpupkin
Member
Я знаю почему у тебя проблемы с зеркалами, потому что в них не отражается твой парик из вампирской мохнатки.Геральт: ↑ 01.02.2024 10:02Дзеркала пофіксали?
-
Spiryt
Member
Тебе видимо не дает покоя слава Мессии и его статтеров в UE4/5, что ты в каждой новости пытаешь упомянуть зеркала. Странно, что в этот раз без того самого скрина из AW2
-
Геральт
Member
Vpupkin
Spiryt
Якісь ви дивні.
То відьмак вже після променястного патчу?
Spiryt
Якісь ви дивні.
Ну, я часто зустрічався в грі з помилками відображення в дзеркалах, от і поцікавився. Звідки стільки агресії?У свіжому патчі розробники зосередилися на виправленні помилок, з якими часто зустрічались гравці.
То відьмак вже після променястного патчу?
-
Pro100SSK
Junior
От за це дяка) не дарма чекав стільки років) от тепер купуюрозробники покращили продуктивність гри, особливо на відеокартах AMD Radeon RX Vega
(не сарказм)
-
Vpupkin
Member
Очевидно же что да, лучи не дружат хаирворксом.Геральт: ↑ 01.02.2024 11:15То відьмак вже після променястного патчу?
Вроде есть моды фиксилки, но мне лениво их ставить.
-
Grava
Member
Треба тестувати десь у центрі де багато народу та автівок з натовпом на максимум у налаштуваннях. Можливо там буде різниця.Prescott: ↑ 01.02.2024 10:19Так и есть, запустил бенч с вкл и выкл этой опции, разницы 0.
-
Геральт
Member
Vpupkin
Не грав після патчу, тому не в курсі. Але якщо так, то одна пропрієтарщина не дружить з іншою пропрієтарщиною.
Не грав після патчу, тому не в курсі. Але якщо так, то одна пропрієтарщина не дружить з іншою пропрієтарщиною.
-
Vpupkin
Member
Обламались женить старую технологию с новой и просто отрубили. Патлы Геральта плохи вписываются в общую картину, у всех корявые угловатые волосы, а он один такой красивый.Геральт: ↑ 01.02.2024 11:31одна пропрієтарщина не дружить з іншою пропрієтарщиною.
-
EkselentE
Member
Поляки до сих пор шлифуют игру, молодцы.
-
Sashr
Member
Протестував Р ядра на 13700к + 4080 і отримав постійні статери. Без цієї опції гра працює плавно.
-
deviconte
Junior
У меня включение опции на Ryzen 7900x показывает бОльшую загруженность ядер, причем на ~20%, но на ФПС практически не влияет, может быть плюс несколько кадров, это максимум.Earanak: ↑ 01.02.2024 10:10 Prescott, прошел игру на релизе DLC и 2.0 патча, оно и E-Ядра и P-Ядра грузит.