Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
spoglyadach
Member
Пффф, так це опше класіка, в мене так 1000 разів було
Велкам ту зе клаб, але як показує досвід то може бути захисний енергетичний бар'єр, наприклад відяха ДОХЛА
Велкам ту зе клаб, але як показує досвід то може бути захисний енергетичний бар'єр, наприклад відяха ДОХЛА
-
Zakarul
Member
enterprise2k3
да, то есть это уже разогнанное объявление?
а он хотя бы работоспособность обещал показать или покупайте как есть?
да, то есть это уже разогнанное объявление?
а он хотя бы работоспособность обещал показать или покупайте как есть?
-
enterprise2k3
Member
Zakarul я тогда даже писать продавцу не стал, просто нажал на кнопку купить. Хотел попробовать взять кота в мешке с неизвестной работоспособностью.
-
spoglyadach
Member
Не розстаюйся (с)
Я ж кажу, що таке іноді трапляється і хоч воно й бісить але треба приймати ситуацію як вона є. Але за 1,5к все ж мабуть купити кота в мішку це не дуже здорова історія, такшо вдачі продавцю і всеееегооо хорооошееегооо
Я ж кажу, що таке іноді трапляється і хоч воно й бісить але треба приймати ситуацію як вона є. Але за 1,5к все ж мабуть купити кота в мішку це не дуже здорова історія, такшо вдачі продавцю і всеееегооо хорооошееегооо
-
Бумик
Member
Посмотрел-мой *кирпичик* Ти 200 тоже GS версия,правда DVI нет,хотя на плате место для разьема и его обвязки есть.Zakarul: ↑ 31.01.2024 12:45 Вот карта сиильно более редкая и интересная чем почти любой ti 200.
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/videoka ... UfRS1.html
Но, состояние не написано, рабочее ли. Если покупать, надо запрашивать скриншоты. Цена немаленькая, кулер не родной.
Зато тут DVI + VGA + GS версия. Частоты подкручены малех.
- спойлер
-
spoglyadach
Member
Ніт, там трохи інша версія, ще зверху над платою йде маленька платка я так розумію там додаткові компонента для відеовиходу розпаяні
Відправлено через 13 хвилин 10 секунд:
Фууух, ось і добігла кінця епопея з залитою, понівечиною і знищеною GeForce 6600 GT
Пацієнт живий та здоровий, помащений Arctic MX-4 та захищений від можливих життєвих негараздів. Найближчим часом поворушу сусєків і можливо знайду там зальмана з роз'ємом що має підійти під стандартну фішку на платі, бо десь воно в мене лежало з мертвої відяхи але чи є в тому сенс не знаю.
А зараз якось так все виглядає
Відправлено через 13 хвилин 10 секунд:
Фууух, ось і добігла кінця епопея з залитою, понівечиною і знищеною GeForce 6600 GT
Пацієнт живий та здоровий, помащений Arctic MX-4 та захищений від можливих життєвих негараздів. Найближчим часом поворушу сусєків і можливо знайду там зальмана з роз'ємом що має підійти під стандартну фішку на платі, бо десь воно в мене лежало з мертвої відяхи але чи є в тому сенс не знаю.
А зараз якось так все виглядає
-
radical
Member
Потрапили до мене два хворі Athlon64 x2 6000+ один 65нм, інший 90нм.
Перший вирубався через декілька хвилин роботи (навіть у біосі), другий наче у біосі не вирубався, але крашив систему при завантаженні.
З першого кришка досить легко була зрізана лезом, під нею виявилася суха сіра паста та голе ядро з кольоровими візерунками, як від перегріву. Намазав сірою КПТ19 під кришку, поставив кулер, наче працює, не вирубається.
З другим процом виявилось цікавіше, чогось у мене було передчуття, що там припой, так воно і виявилося. Теж підрізав з усіх боків герметик лезом, а потім засунув у шпарину лезо канцелярського ножа і кілька хвилин погрів на перевернутій прасці, і кришка знялася. Але на кришці і кристалі залишилось досить багато припою. Проц поки що в плату не ставив (треба буде підібрати для цього найменш цінну, гг), оскільки від горбатої поверхні припою не буде доброго прилягання. Як би його відчистити? На цей проц я якоїсь великої надії не плекаю, припаяний він був добряче, скоріше за все, там кеш навернувся або щось типу того. Але було цікаво запустити, чи вижив він після зкручування черепушки?
Перший вирубався через декілька хвилин роботи (навіть у біосі), другий наче у біосі не вирубався, але крашив систему при завантаженні.
З першого кришка досить легко була зрізана лезом, під нею виявилася суха сіра паста та голе ядро з кольоровими візерунками, як від перегріву. Намазав сірою КПТ19 під кришку, поставив кулер, наче працює, не вирубається.
З другим процом виявилось цікавіше, чогось у мене було передчуття, що там припой, так воно і виявилося. Теж підрізав з усіх боків герметик лезом, а потім засунув у шпарину лезо канцелярського ножа і кілька хвилин погрів на перевернутій прасці, і кришка знялася. Але на кришці і кристалі залишилось досить багато припою. Проц поки що в плату не ставив (треба буде підібрати для цього найменш цінну, гг), оскільки від горбатої поверхні припою не буде доброго прилягання. Як би його відчистити? На цей проц я якоїсь великої надії не плекаю, припаяний він був добряче, скоріше за все, там кеш навернувся або щось типу того. Але було цікаво запустити, чи вижив він після зкручування черепушки?
-
ApostolCV
Member
radical,якщо був під кришкою припой то дійсно наврят че перегрівався.
Секс з ASUS P2V позитивно не закінчився . БІОС-патчер звичайно рапортує , що це АСУС-БІОС але він спробує.
Наче патчить, а реально ні(
Секс з ASUS P2V позитивно не закінчився . БІОС-патчер звичайно рапортує , що це АСУС-БІОС але він спробує.
Наче патчить, а реально ні(
- спойлер
- BIOS Patcher ver. 6.00.alpha9. |for Award/Phoenix & AMI bioses|
Attention! Advanced qualification is required!
Found 2Mbit Award BIOS (4.5x)!
Attention! - ASUS BIOS!
Remove "otkat" (backup key)
1. New CPU Support : -> fixed.
2. P3-detect error : not found.
3. New Koeffs Support :> -> fixed.
4. 32Gb-problem : not found.
5. Some HDD detect-problem : -> fixed.
6. "MB"/"GB" string search : is not needed to be fixed.
9. Error display Freq>999MHz : not found.
10.Error display Koefs>9.5x : not found.
11.New Stepping Support : -> fixed.
12.Tualatin L2-init error : not found.
13.New Freq in Setup open : not found.
14.Set "Y" as default on exit: -> fixed.
Adding timings-tweak.Adding "Turbo RAM"-tweak.
UDMA66/100/133 on UDMA33_only_MB patch: not found.
Tweak options addinng:
CBROM V2.07 (C)Award Software 2000 All Rights Reserved.
[CPUCODE] ROM is releaseCBROM V2.07 (C)Award Software 2000 All Rights Reserved.
Adding modul.tmp 27.5%
Adding tweak.tmp 35.9%
Adding cpucode.bin 50.7%
Warning! BootBlock was changed! Flashing BIOS only WITH BootBlock!
if you can`t see all messages - choose 80x50 mode or run with ">report.txt".
(c)2002-2004 apple_rom, www.ROM.by
-
acidburn
Member
Лезом від бритви акуратно зачистити під гострим кутом і все. Можна ще рідким металом намазати і почекати - він розм'якшує, але думаю тут трохи не той бюджет.radical: ↑ 31.01.2024 20:45 Проц поки що в плату не ставив (треба буде підібрати для цього найменш цінну, гг), оскільки від горбатої поверхні припою не буде доброго прилягання. Як би його відчистити? На цей проц я якоїсь великої надії не плекаю, припаяний він був добряче, скоріше за все, там кеш навернувся або щось типу того. Але було цікаво запустити, чи вижив він після зкручування черепушки?
-
radical
Member
так, там сам проц битий, скоріше за все, просто хотів ввімкнути для перевірки ще разacidburn: ↑ 01.02.2024 04:25 Лезом від бритви акуратно зачистити під гострим кутом і все. Можна ще рідким металом намазати і почекати - він розм'якшує, але думаю тут трохи не той бюджет.
-
ApostolCV
Member
Є тут Ванги з дітьми с сервісу відеокарт , хто тут що бачить ?)
Бо в мене одна ідея перекидати чіп з донора.
Бо в мене одна ідея перекидати чіп з донора.
- спойлер
-
spoglyadach
Member
Так припой був у 90нм чи 65нм? За логікою наче мав би бути в обох але я так розумію на новому техпроцесі амуде вирішило економити копійкиradical: ↑ 31.01.2024 20:45 Потрапили до мене два хворі Athlon64 x2 6000+ один 65нм, інший 90нм.
-
mklm
Member
у 90, причому там не всі на припої
-
spoglyadach
Member
Не дивно, вони навіть в 6400+ фігачили термопасту, просто генії
-
radical
Member
на 90нм 6000+ 3000МГц 2*1024К 125W був припойspoglyadach: ↑ 01.02.2024 09:43 Так припой був у 90нм чи 65нм? За логікою наче мав би бути в обох але я так розумію на новому техпроцесі амуде вирішило економити копійки
на 65нм 6000+ 3100МГц 2*512К 89W паста
вангую, що 125W моделіmklm: ↑ 01.02.2024 09:47 у 90, причому там не всі на припої
то ще було б півбіди, якщо б вона не висихала...spoglyadach: ↑ 01.02.2024 09:49 Не дивно, вони навіть в 6400+ фігачили термопасту, просто генії
зрізав кришку якось з селерона-вілламета (навіщо? а потрібна була сама кришка ), так паста була жива і добре мазалася
Востаннє редагувалось 01.02.2024 09:56 користувачем radical, всього редагувалось 1 раз.
-
spoglyadach
Member
Хтось пояснить мені феномен цієї плати, бо я щось не помітив за нею якихось видатних можливостей або чогось унікального. Може я чогось не знаю?
Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
Треба буде глянути який в мене, бо 6400+ маю мертвий з синіми екранами при завантаженні а на 6000+ одна нога ледь жива то може треба пошукати той що на 125Вт а не ногу перепаювати. А може й той з синьками треба скальпанути і ще побігає козак
Відправлено через 4 хвилини 30 секунд:
Гейтлони 6000+ тепер вже від 300 до 600 гривень? Пааанііімаююю, цікаво їх хтось купує взагалі і хто ці люди
Треба буде глянути який в мене, бо 6400+ маю мертвий з синіми екранами при завантаженні а на 6000+ одна нога ледь жива то може треба пошукати той що на 125Вт а не ногу перепаювати. А може й той з синьками треба скальпанути і ще побігає козак
Відправлено через 4 хвилини 30 секунд:
Гейтлони 6000+ тепер вже від 300 до 600 гривень? Пааанііімаююю, цікаво їх хтось купує взагалі і хто ці люди
-
mklm
Member
точно ні, я делідив LE-1640 (Orleans F3, 45вт) - там припой. кристал 100% двоядерний з одним заблокованим ядромradical: ↑ 01.02.2024 09:53вангую, що 125W моделіmklm: ↑ 01.02.2024 09:47 у 90, причому там не всі на припої
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
ну я колись скуповував, зараз маю 6-7 віндзорів 6000+spoglyadach: ↑ 01.02.2024 10:01
питання?
-
spoglyadach
Member
45Вт - припой
125Вт - паста
Пааанііімаююю, о вєлікоє амд
Відправлено через 32 секунди:
125Вт - паста
Пааанііімаююю, о вєлікоє амд
Відправлено через 32 секунди:
По 300 гривень?
-
mklm
Member
150-300 грн
-
radical
Member
багато гарних блискучих мідних трубочокspoglyadach: ↑ 01.02.2024 10:01 Хтось пояснить мені феномен цієї плати
замість ноги можна шмат голки вставити в сокет на тому місці, якщо не планується перетикати проц частоspoglyadach: ↑ 01.02.2024 10:01 а не ногу перепаювати.
Ну типу топчик, там завжди ціни неадекватні. Я б ніколи їх не купував, хоча є деякі цікаві плати, які розуміють АМ2 максимум. Не 125W, звичайно, бо нахіба ці пічки потрібні у наш час? До речі, всілякі енергоощадливі AM2 45W і нижче теж дорого ціняться у порівнянні з іншими АМ2spoglyadach: ↑ 01.02.2024 10:01 Гейтлони 6000+ тепер вже від 300 до 600 гривень?
mklm
до речі, теж звернув увагу, що ядро у Віндзора, мабуть, рази у півтори більше, ніж у Брізбена