Я вже про них забув, в мене були Acoustic Energy AE1 Active до цього.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор акустики
-
Varvar
Member
-
Radio Bay
Member
Це новий оберт виправдовування свої нікчемності типа "на слух цап на $1000 та встройку не можна відрізнити, хто їх покупає лохи". Я розумію, що не у всіх є косарь на цап, та й те що задоволення від музики можно отримувати за багато менші гроші і навіть на встройці, але не розумію навіщо цю дурню ліпити? )Varvar: ↑ 28.01.2024 17:47Це не якась моя фантазія, це реальні точки зору людей на хоботі читав
Відправлено через 2 хвилини 59 секунд:
А може їм цапа нормального дати треба по аналогу і вони вийдуть на новій рівень?Евгений King: ↑ 28.01.2024 17:48S3000 pro задорого не продадуться бо USB вихід на них спалений
Відправлено через 23 хвилини 18 секунд:
Я питав хлопця чи реагують 2000 на цап по аналогу, ще як
-
Varvar
Member
Radio Bay
В цілому згоден, але одне діло порівнювати 50уе і 1000уе, і зовсім інше діло 50уе і 350куе, а якщо всю систему з предкми і бж, то всі 1кк.
В цілому згоден, але одне діло порівнювати 50уе і 1000уе, і зовсім інше діло 50уе і 350куе, а якщо всю систему з предкми і бж, то всі 1кк.
-
Евгений King
Member
Та мене вони влаштовують і по аналогу з S1220ARadio Bay: ↑ 28.01.2024 18:22А може їм цапа нормального дати треба по аналогу і вони вийдуть на новій рівень?Евгений King: ↑ 28.01.2024 17:48S3000 pro задорого не продадуться бо USB вихід на них спалений
У мене ще валяються creative sxfi amp та G5, та Apple type-C DAC, об'єктивно різниця не велика, creative sxfi amp та G5 трохи міняють звук, не говорячи про те що вони додають гучності, але в цілому я не чую великої різниці, аби діставати з шухляди дискретну ЗК.
Можливо 2000ки більше реагують бо у них вбудований DAC проще і у вашого знайомого дискретна карта краще, а може все це плацебо і він просто думає що це щось дало.
Я якось пізніше прикуплю S/PDIF шнурок аби об'єктивно послухати в режимах:
- BT з ПК
- S/PDIF з ПК
- Аналог через всі наявні у мене ЗК
Я рок/метал слухаю, мені чесно кажучи не колокольчики розслуховувати на фоні оркестру, тому може різниця для мене не очевидна. Накидайте гарних композицій різних жанрів, де можна буде реально почути різницю поміж різними ЗК
-
Radio Bay
Member
В нього Topping D70Евгений King: ↑ 28.01.2024 20:08у вашого знайомого дискретна карта краще
Відправлено через 3 хвилини 35 секунд:
Якщо різниця не очевидна, то не потрібно її шукати, різниця потрібна відчуватися одразу на любому матеріаліЕвгений King: ↑ 28.01.2024 20:08тому може різниця для мене не очевидна
-
Евгений King
Member
Девайс в ціну S3000pro, або б.в. Airpulse A300, ну таке...Radio Bay: ↑ 28.01.2024 20:22В нього Topping D70Евгений King: ↑ 28.01.2024 20:08у вашого знайомого дискретна карта краще
-
Radio Bay
Member
Річ не про ціну, а про те, що вони чудово на цапи відклікаются, а там у списку вище все таке собі, щоб різницю шукати, а, наприклад, з рівнем поочаткового Шііту, думаю, вже буде о чому говорити. Тут непогано б, якжо є змога, самому послухати. Я о тому, шо може 3000 і не потрібно мінятиЕвгений King: ↑ 28.01.2024 20:59Девайс в ціну S3000pro, або б.в. Airpulse A300, ну таке...
-
Евгений King
Member
Як на мене більше профіту взяти Airpulse A300 Pro та юзати їх по USB/SPDIF, аніж городити 500-1000у.е. обв'язку для S3000 Pro в намаганнях зробити з комара F-16 3000 + початковий Шіїт вже вилазять в пряму конкуренцію ціни з A300, котрі переграють цей тандем всуху.Radio Bay: ↑ 28.01.2024 21:35Річ не про ціну, а про те, що вони чудово на цапи відклікаются, а там у списку вище все таке собі, щоб різницю шукати, а, наприклад, з рівнем поочаткового Шііту, думаю, вже буде о чому говорити. Тут непогано б, якжо є змога, самому послухати. Я о тому, шо може 3000 і не потрібно мінятиЕвгений King: ↑ 28.01.2024 20:59Девайс в ціну S3000pro, або б.в. Airpulse A300, ну таке...
По моєму досвіду більше всього грає роль саме акустична система та приміщення, звукова карта на сьогодні відійшла на другий план і аби щось почути треба вдаватись до інвестування у обв'язку співставної ціни самої АС, а чи варто воно таких жертв, якщо мова йде про прослуховування виключно, та ще й під пивко...
S3000 Pro та Airpulse дуже пристойно грають без зовнішніх ЗК, за рахунок вбудованого DAC і саме це робить їх універсальним і відносно бюджетним рішенням для входу в якісний звук, без вдавання в теорії проводів по 1000у.е. і іншої лабуди з тандемів предпосилювач/посилювач/ресивер/окремий опахальщик для АС
-
Radio Bay
Member
Та як бачится, аби подобалося. Я мав на увазы девас у 150-200 уэв. Я такі поради, як "чувак, візьми цапа за косарь та все буде ок" не даю, лише коли оголошуєтся бюджетЕвгений King: ↑ 28.01.2024 21:54Як на мене більше профіту взяти Airpulse A300 Pro та юзати їх по USB/SPDIF,
-
feson
Member
Взагалі люди пишуть що Airpulse A300 - це лайно з ленточним ВЧ який цикає та в цілому грає дуже неприродно.Radio Bay: ↑ 28.01.2024 18:22 Airpulse A300
А може їм цапа нормального дати треба по аналогу і вони вийдуть на новій рівень?
Браку дуже багато також.
Отправлено спустя 5 минут 38 секунд:
І що там за вбудований DAC дешманський та підсилювач рівня LM1875 з імпульсним блоком живлення......до якісного звуку там як до луни пішки...
Отправлено спустя 32 секунды:
Хоча для озвучки контарстрайка - самое оно....
Отправлено спустя 3 минуты 31 секунду:
Були б монітори з USB транспортом XMOS цапа ESS9038 підсилювач А класу та блок живлення лінійний - з ТОРом......о це таке було б діло......
-
Radio Bay
Member
Це не я топив на Эірпульси, я пропонував цап по аналогу та залишити 3000feson: ↑ 29.01.2024 20:41Взагалі люди пишуть що Airpulse A300 - це лайно з ленточним ВЧ який цикає та в цілому грає дуже неприродно.
Мене взагалі ленточні твітери насторжуют, щось я не пам'ятаю лютого екстазу вид них ні у кого. Сам щось слухав з ними на бігу, але не запам'яталось
У любому випадку той обмін мені зда'ться шило на мило, а проблема там одна - цап згорів
-
diman510
Junior
Підтримую Radio Bay. Спочатку візьми цап RME ADI-2 DAC FS .
-
Ostin
Member
diman510
Це професійний девайс, який мало потрібний домашнім колонкам.
Це професійний девайс, який мало потрібний домашнім колонкам.
-
Radio Bay
Member
Не ліпший вибір, так, то для проф, Остін правий. Бачив моцний конфіг для навушників на ньому з ламповим підсилювачем, це багато пояснює.diman510: ↑ 02.02.2024 12:28Спочатку візьми цап RME ADI-2 DAC FS
Та хоча б той же Schiit Modi Multibit туди прикрутити і буде вау, хоча можно і щось простіше навіть, але то дійсно музикальний девайс надовго, сподобався. Чарівна коробка
-
SaratRich
Junior
Є Creative x-fi titanium sb0880. Дивлюсь на Microlab Solo 2 mk3. Але завжди хотів попробувати 5.1, як варіант Logitech x530. Мабуть фільми і ігри на 5,1 класно. В кого який досвід юзання 5.1? Варто брати? В Міклолабах музику наче цікавіше слухати.
Бюджет до 3к.
Бюджет до 3к.
-
Ainger
Member
Вижу вы тут серьезные девайсы обсуждаете, у меня запрос попроще. Был когда-то владельцем легендарных SVEN SPS-702. Звук устраивал более чем, и под музыку, и под все остальное.
Есть ли сейчас что-то подобное на рынке из нового?
Есть ли сейчас что-то подобное на рынке из нового?
-
diman510
Junior
Edifier R1280T
-
Radio Bay
Member
Так, та продовження ціє лінії по коштамdiman510: ↑ 02.03.2024 13:17Edifier R1280T
-
tablestikus
Member
Замінив свою акустику Klipsch RB-41 II на Klipsch RP-500M II Ebony - досить сильно апнувся звук. І об'єм, так і загалом деталізація. Тепер вже буде складніше знайти щось, що зайде так само.
-
heidfeld
Member
чета слабовастенькие ониtablestikus: ↑ 04.03.2024 13:54 Замінив свою акустику Klipsch RB-41 II на Klipsch RP-500M II Ebony - досить сильно апнувся звук. І об'єм, так і загалом деталізація. Тепер вже буде складніше знайти щось, що зайде так само.