Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 27.01.2024 21:19 snapdragon999
Подивився огляд с24 — поділився враженнями. А там вже ти флудити почав, а я підтримав :)
я смотрел обзоры ,там шикарная камера , видео чуть больше дрожит чем на айфон остальное из пальца высосано ,косяки.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999
Толку сперечатися? Ти бачиш так — я інакше, не бачу сенсу повторюватись.
Павло
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.01.2024 21:13
leif: 27.01.2024 20:59
абсолютно крива аналогія.
для меня андроид как лексус в топовой комплектухе,а иос как хюндай барабан эдишн,в чем кривость аналогии?
Ви клоуном не працюєте часом? Досить хороші жарти у вас. І це на фоні того, що самсунг тупо в відкриту скопіювали дизайн айфона із плоским дисплеєм. І визнали, що не можуть у власні проци поставивши у топовий самсунг квалком а не ексінус. Це не згадуючи те, що вони бз перестали класти у коробку вслід за епл… Компанія ВТОРИЧНІСТЬ. І це за ціну більшу ніж у айфона!
snapdragon999
Member

Повідомлення

Павло: 27.01.2024 21:28
snapdragon999: 27.01.2024 21:13

для меня андроид как лексус в топовой комплектухе,а иос как хюндай барабан эдишн,в чем кривость аналогии?
Ви клоуном не працюєте часом? Досить хороші жарти у вас. І це на фоні того, що самсунг тупо в відкриту скопіювали дизайн айфона із плоским дисплеєм. І визнали, що не можуть у власні проци поставивши у топовий самсунг квалком а не ексінус. Це не згадуючи те, що вони бз перестали класти у коробку вслід за епл… Компанія ВТОРИЧНІСТЬ. І це за ціну більшу ніж у айфона!
вибачте, ви гомерично дурна людина, але не в сенсі образи чи негативної характеристики, а прямому - вкрай обмежений інтелект. Тут мова йшла не про те, хто у кого що скопіював,хто з них кращий, а об андроїді та ios як екосистемах.Що єдина претензія була в плані камери, а так андроїд більш переважний.
На рахунок заліза, в версіях для США є Qualcomm в усіх моделях. В ультрі він є всюди.В Бразилії є в комплекті зарядний пристрій :laugh:
Ви можете підняти це питання :laugh:
Що заважає якомусь вищому господарському суду забовязати виробників комплектувати смартфони зарядним пристроєм? Вони просто тупо наживаються нав'язуючи додаткову покупку, якоби турбуючись за екологію.
Павло
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.01.2024 21:46
Павло: 27.01.2024 21:28
вибачте, ви гомерично дурна людина, але не в сенсі образи чи негативної характеристики, а прямому - вкрай обмежений інтелект. Тут мова йшла не про те, хто у кого що скопіював,хто з них кращий, а об андроїді та ios як екосистемах.Що єдина претензія була в плані камери, а так андроїд більш переважний.
На рахунок заліза, в версіях для США є Qualcomm в усіх моделях. В ультрі він є всюди.В Бразилії є в комплекті зарядний пристрій :laugh:
Ви можете підняти це питання :laugh:
Що заважає якомусь вищому господарському суду забовязати виробників комплектувати смартфони зарядним пристроєм? Вони просто тупо наживаються нав'язуючи додаткову покупку, якоби турбуючись за екологію.
Як на мене дурна людина це та, що ставить найкращого виробника смартфонів на рівень із хондою… Якщо б я таке почув то б подумав що така людина дійсно тупа :laugh: Но нічого як виявилось із таким рівнем розумових здібностей можна вижити B-)
snapdragon999
Member

Повідомлення

Павло: 27.01.2024 22:19 [найкращого виробника смартфонів
сразу видно уровень развития :lol:
ты так и не понял о чем говорилось. В машинах тоже 0 как и в телефонах, наверное любитель бмв 90 годов :laugh:
S
Member

Повідомлення

Смотрю на Honor 90 но смущает закругленный экран - почему то думаю что при падениях на ребро легко разобьется. У кого какой опыт с подобными дисплеями?
Filabatya
Member

Повідомлення

S
Правильно думаєте і скло норм не наклеїте
Evgen88
Member

Повідомлення

Donate: 14.01.2024 21:28 Ще раз влізти в верхній сегмент вже як року півтори не так дорого, не потрібно йти і купувати умовний 15 про макс за 60к, поки є умовний 7а за 15к ...
Donate: 13.01.2024 19:22 Нічого в нього там буде наступна проблема це як не купити китайський рефаб по ціні нового :laugh:
Donate: 14.01.2024 22:15 7-а зараз 15к, 6а можна ще дешевше купити

DuckRider: 27.01.2024 18:33 Я возмущался на пиксель и его убогое качество и вот. За меньше чем полгода у меня появились битые пиксели на экране, при чем там, где экран всегда тёмный - вверху в правом углу. При этом всём тема черная, обои темные, подсветка ниже половины.

Думаю, следующий мой рассказ будет о том, что у нас в стране абсолютно не рабочая гарантия на эти устройства. Топ за свои деньги, короче
Donate: 14.01.2024 22:15 Роби висновки :rolleyes:
snapdragon999
Member

Повідомлення

S: 28.01.2024 05:07 Смотрю на Honor 90 но смущает закругленный экран - почему то думаю что при падениях на ребро легко разобьется. У кого какой опыт с подобными дисплеями?
у них плохая автономность.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.01.2024 21:13для меня андроид как лексус в топовой комплектухе,а иос как хюндай барабан эдишн,в чем кривость аналогии?
поясню, а то ж ти сам не зрозумієш.

лексус — бренд високоцінового ринкового сегменту з відповідними якостями за відповідний прайс.
хюдай — середнячок, відповідно пропонує дещо інше, в іншому сегменті за інші гроші.

хто взагалі буде порівнювати якись NX в фулі з tucson в базі при різниці в ціні в ~2 рази?

з айфоном і андроідом інша ситуація, тут питання не в різних класах, а в різній логіці операційної системи, її зручності та продуманості. айось справді відстає від андроїду, але це навіть і близько не така відстань, як між хюндаєм в базі і лексусом в фулі.

до того ж, наводячи криву аналогію з хюндаєм і лексусом, ти порівнюєш один аспект — операційна система — а у телефонів є ще залізо, екосистема та інші чинники. вибір робиться на підставі сукупності чинників, а не чогось одного.

Відправлено через 4 хвилини 40 секунд:
до речі, це не стільки про операційну систему, але от що мені прям подобається на айфоні у порівнянні з відром так це action button та dynamic island. круті фічі. чекаємо в самсунгє через пару поколінь)
Evgen88
Member

Повідомлення

Donate: 20.01.2024 15:25
спойлер
Я возмущался на пиксель и его убогое качество и вот. За меньше чем полгода у меня появились битые пиксели на экране, при чем там, где экран всегда тёмный - вверху в правом углу. При этом всём тема черная, обои темные, подсветка ниже половины.

Думаю, следующий мой рассказ будет о том, что у нас в стране абсолютно не рабочая гарантия на эти устройства. Топ за свои деньги, короче

devais: 31.12.2023 09:53 у них еще частенько связь отваливается и на 8 тоже

Перед евгеном не соромно Donate? :-/
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 28.01.2024 10:27
snapdragon999: 27.01.2024 21:13для меня андроид как лексус в топовой комплектухе,а иос как хюндай барабан эдишн,в чем кривость аналогии?
поясню, а то ж ти сам не зрозумієш.

лексус — бренд високоцінового ринкового сегменту з відповідними якостями за відповідний прайс.
хюдай — середнячок, відповідно пропонує дещо інше, в іншому сегменті за інші гроші.

хто взагалі буде порівнювати якись NX в фулі з tucson в базі при різниці в ціні в ~2 рази?

з айфоном і андроідом інша ситуація, тут питання не в різних класах, а в різній логіці операційної системи, її зручності та продуманості. айось справді відстає від андроїду, але це навіть і близько не така відстань, як між хюндаєм в базі і лексусом в фулі.

до того ж, наводячи криву аналогію з хюндаєм і лексусом, ти порівнюєш один аспект — операційна система — а у телефонів є ще залізо, екосистема та інші чинники. вибір робиться на підставі сукупності чинників, а не чогось одного.

Відправлено через 4 хвилини 40 секунд:
до речі, це не стільки про операційну систему, але от що мені прям подобається на айфоні у порівнянні з відром так це action button та dynamic island. круті фічі. чекаємо в самсунгє через пару поколінь)
я имел ввиду функционал андроида ,по сравнению с айфоном ,там барабан эдишн.Мне например тот остров нафиг не нужен,не пойму почему все от него так пруться ,только полезный экран отъедает
Востаннє редагувалось 28.01.2024 10:45 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 28.01.2024 10:43там барабан эдишн
ні.

ти айфон взагалі коли останній раз в руках тримав?
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 28.01.2024 10:44
snapdragon999: 28.01.2024 10:43там барабан эдишн
ні.

посмотри возможности которые можно реализовать на андроиде https://4pda.to/forum/index.php?showtop ... 6#examples , сравни со своим айфоном

Отправлено спустя 48 минут 41 секунду:
и то малая часть всего
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 28.01.2024 11:49
leif: 28.01.2024 10:44
ні.

посмотри возможности которые можно реализовать на андроиде https://4pda.to/forum/index.php?showtop ... 6#examples , сравни со своим айфоном

Отправлено спустя 48 минут 41 секунду:
и то малая часть всего
Чотири сторінки з 2010 року, дуже популярний тред з автоматизованим планувальником :laugh:
bes
Member

Повідомлення

snapdragon999: 28.01.2024 11:49 посмотри возможности которые можно реализовать на андроиде
кому это надо? :laugh: :lol:
snapdragon999: 28.01.2024 11:49 сравни со своим айфоном
через команды можно реализовать что захочешь для большинства задач что тебе понадобится в жизни :lol:

Отправлено спустя 4 минуты 4 секунды:
спойлер
Reinforced torch (flashlight)
(Усиленный фонарик)
версия: № 0.0.2, 1.9.2021

Разработчик: я
Описание работы, функционал: усиляет системный фонарик (у меня усиляется в 5 раз).
это просто превращает телефон в оружие :weep:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Не скажу что все это понадобиться, но например часто пользуюсь перехватом событий, сделал себе на своём телефоне чтоб сканером отпечатка можно блокировать экран, не только разблокировать, удобно прислонил палец и заблокировал экран. Все это на стоке без рут. Конечно большинство задач, там где используется run shell требуют root, но тут уже надо выбирать несколько это все важно. Суть в том что при желании андроид превращается в очень функциональное устройство.
bes
Member

Повідомлення

snapdragon999: 28.01.2024 12:27 сделал себе на своём телефоне чтоб сканером отпечатка можно блокировать экран, не только разблокировать, удобно прислонил палец и заблокировал экран.
зачем если я просто нажимаю кнопку и он блокируется ?
snapdragon999
Member

Повідомлення

bes: 28.01.2024 12:41
snapdragon999: 28.01.2024 12:27 сделал себе на своём телефоне чтоб сканером отпечатка можно блокировать экран, не только разблокировать, удобно прислонил палец и заблокировал экран.
зачем если я просто нажимаю кнопку и он блокируется ?
а зачем нажимать если можно просто коснуться , неужели не чувствуешь разницы? наверное айфон юзаешь :laugh:Не тот комфорт так сказать
Відповісти