Ок, а где купить аккумулятор, там все уже с остатком 83% продают, а ниже 80 % рекомендуют в идеале заменить ?7mindfields: ↑ 23.01.2024 17:46 12 айфон зараз на вторинному ринку можна взяти за 13-14к з об’ємом на 128гб, це ціна твого поко ф5, якщо ти не забув
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Evgen88
Member
-
7mindfields
Member
Треба шукати 87-89, тоді можна ще рік юзати без заміни акб. алі, олх, пром - акб nohonEvgen88: ↑ 24.01.2024 09:38Ок, а где купить аккумулятор, там все уже с остатком 83% продают, а ниже 80 % рекомендуют в идеале заменить ?7mindfields: ↑ 23.01.2024 17:46 12 айфон зараз на вторинному ринку можна взяти за 13-14к з об’ємом на 128гб, це ціна твого поко ф5, якщо ти не забув
shnok ти вибірково читаєш і вириваєш з контексту, тому що розглядаю не тільки айфони, і рекомендації були на різні бюджети доречі
-
login55
Member
shnok: ↑ 24.01.2024 04:47та добре він виглядає. скажу більше, він виглядає так само, як виглядав 4 рокі потому, зовсім не змінився.Donate: ↑ 24.01.2024 04:03
хоча сам ходить з 11, який зараз в 24р. вже виглядає як кусок лайна[/off]
друга справа як він виглядає у порівнянні з іншими телефонами за схожу остаточну ціну, яку коштує зараз, то я б сказав, що по функціоналу, швидкодії та зручності не набагато гірший за новинки. а вся справа у тому, що цей огризок, зроблений надійно один раз і на довгі роки. У дружини саме 11PRO , якому вже 4 рокі, щодня у тривалому користуванні, зі станом аккумулятора у 77%, і все чудово працює і надає задоволення. протягом цих років не було бажання обговорювати якісь недоробкі у ньому чи надходження сирих/ненадходження оновлень, роботи потрібних програм, налаштувань камер для знімків чи відео, або алгоритмів збереження роботи батареї…
я ніколи не «топив» за яблучні девайси, бо вони мені не до вподоби, однак відкидати той факт, що це телефон, що задовольняє потреби на довгі рокі теж не потрібно.
-
YumaX
Member
Ой, щось я був скептичний до мого моторчика,leif: ↑ 22.01.2024 16:13відкрий огляди на текрадар, на ноутбукчек і т.д. почитай, що там пишуть про політику апдейтів мотороли. я розумію, що 4 апдейти з вересня це не так вже і погано,
- спойлер
Та ні, він просто мазохіст:shnok: ↑ 24.01.2024 04:47. 7mindfields взагалі за яблучну продукцію може прерізати
-
OverPow
Member
А мне на А52 14й так и не прилетел, хотя в списках "счастливчиков" есть
-
7mindfields
Member
Мазохізм в тому, що я в бюджеті до 15000 окрім айфонів розглядаю андроїди, серед яких немає мото або ксяомі?YumaX: ↑ 25.01.2024 20:06 Та ні, він просто мазохіст:
-
Filabatya
Member
Взяв за 15 малій 22+ екран вже рівний камера норм. Хороший телефон правда снеп ген 1 все таки гарячіший за мій 865
-
leif
Member
ти ще більш всратий відос по темі не міг скинути?YumaX: ↑ 25.01.2024 20:06Та ні, він просто мазохіст:
третина "недоліків" про те, що кацапам санкції легше на андроїді обходити. оце ти крінжанув, чувак.
але в цілому, так, айось у порівнянні з відром слабенька і менш зручна і продумана. за три місяці я в принципі вже майже звик і такого підгорання як перші тижні вже не відчуваю. але заперечувати той факт, що відро на голову вище, адекватна людина не стане. залишимо це упоротим яблофілам.
справа в тому, що в моєму кейсі, я цілий місяць носив за собою всюди 8про і 15промакс, користувався буквально по черзі і роздумував, що ж мені важливіше: залізо чи софт. вирішив що залізо. не шкодую.
-
DuckRider
Member
Я возмущался на пиксель и его убогое качество и вот. За меньше чем полгода у меня появились битые пиксели на экране, при чем там, где экран всегда тёмный - вверху в правом углу. При этом всём тема черная, обои темные, подсветка ниже половины.
Думаю, следующий мой рассказ будет о том, что у нас в стране абсолютно не рабочая гарантия на эти устройства. Топ за свои деньги, короче
Думаю, следующий мой рассказ будет о том, что у нас в стране абсолютно не рабочая гарантия на эти устройства. Топ за свои деньги, короче
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Привіт. Панове, цікавить інформація і думки щодо питання придбання телефону з ібея. А саме розблокування блокованих під оператора. Наприклад самсунги с серії ?
-
snapdragon999
Member
В Бразилии суд обязал айфоны и самсы комплектовать зарядкой. Чувак купил 24 ультру с зарядкой в коробке, вот это молодцы поставили на место зажратые бренды
-
7mindfields
Member
Не варте воно того, особливо якщо це якийсь t-mobilePathfinder: ↑ 27.01.2024 18:50 Привіт. Панове, цікавить інформація і думки щодо питання придбання телефону з ібея. А саме розблокування блокованих під оператора. Наприклад самсунги с серії ?
-
Pathfinder
Member
Складно розблоковувати? Є ще веризон і тд...7mindfields: ↑ 27.01.2024 19:14Не варте воно того, особливо якщо це якийсь t-mobilePathfinder: ↑ 27.01.2024 18:50 Привіт. Панове, цікавить інформація і думки щодо питання придбання телефону з ібея. А саме розблокування блокованих під оператора. Наприклад самсунги с серії ?
А взагалі тоді анлокед ?
-
snapdragon999
Member
и кому теперь он нужен, по дешевке разве что или самому доюзывать рыдая от досады.DuckRider: ↑ 27.01.2024 18:33 Я возмущался на пиксель и его убогое качество и вот. За меньше чем полгода у меня появились битые пиксели на экране, при чем там, где экран всегда тёмный - вверху в правом углу. При этом всём тема черная, обои темные, подсветка ниже половины.
-
odessitmws
Member
пару битых пикселей еще не приговорsnapdragon999: ↑ 27.01.2024 19:16и кому теперь он нужен, по дешевке разве что или самому доюзывать рыдая от досады.
-
7mindfields
Member
Багато часу на це може піти, і не факт що буде результат, принаймні в контексті айфонів. Анлокед це ж і є офіційно відвязаний від оператор локуPathfinder: ↑ 27.01.2024 19:16Складно розблоковувати? Є ще веризон і тд...
А взагалі тоді анлокед ?
-
Pathfinder
Member
Про анлок то зрозуміло, більше стосувалося чи варто взагалі.7mindfields: ↑ 27.01.2024 19:29 Багато часу на це може піти, і не факт що буде результат, принаймні в контексті айфонів. Анлокед це ж і є офіційно відвязаний від оператор локу
Розблок більше до андроіда, яблоко не хочу.
-
7mindfields
Member
Треба шукати інфу по конкретній моделі, наприклад lg g7 офіційно відв‘язаний від t-mobile не бачить мобільний інтернет, ніби є рішення, але немає бажання шукати, бо брав під певні задачі, і це не в пріорітетіPathfinder: ↑ 27.01.2024 19:37Про анлок то зрозуміло, більше стосувалося чи варто взагалі.7mindfields: ↑ 27.01.2024 19:29 Багато часу на це може піти, і не факт що буде результат, принаймні в контексті айфонів. Анлокед це ж і є офіційно відвязаний від оператор локу
Розблок більше до андроіда, яблоко не хочу.
-
leif
Member
Подивився огляд с24 ультра. Прикольно, звичайно, все ніби добре: soc, дисплей, батарейка, навіть дизайн мені подобається, самсунгівська оболонка ніби не сильно бісяча відносно стоку. але камера...айфон і піксель значно краще, з того, що я бачив. Досить специфічно Самсунг розуміє "гарний знімок". Якби зробили камеру як на пікселі, було б майже ідеально, взяв би собі.
-
snapdragon999
Member
Ну попробуй такое продайodessitmws: ↑ 27.01.2024 19:27пару битых пикселей еще не приговорsnapdragon999: ↑ 27.01.2024 19:16и кому теперь он нужен, по дешевке разве что или самому доюзывать рыдая от досады.