Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Melofon
Member

Повідомлення

MW124

Это смотря какой формат вам больше нравится, но я себе выбрал как раз iiyama G-Master GB3467WQSU-B5, норм моник, всё нравится, пол года как купил.
Varvar
Member

Повідомлення

Melofon: 25.01.2024 16:31iiyama G-Master GB3467WQSU-B5
Ще трошки і аніме почне подобатись ;)

Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Я б на ньому зупинився, в мене аналогічний, тільки Q, тобто 4к, вогінь, особливо фабричне калібрування. Ну і РРI буде як у 24 в 1080р, зерно велике.
Melofon
Member

Повідомлення

Varvar

Не ещё чуть-чуть, а уже давно нет, да и раньше мне стиль анимэ не то чтобы сильно прям нравился, если мультики то только с хорошей компьютерной графикой, вот что я люблю ;) .

MW124

А на моем мониторе плотность пикселей выше чем у 21,5" 1080р, а на 32" QHD реально пиксель как по мне великоват уже но это сугубо мое мнение, поэтому я и выбрал 34" UWQHD разрешение что сопоставимо с 27" QHD.
MW124
Member

Повідомлення

Melofon
Без різниці в принципі.
Малуватий мені 24, як варіант можна взяти 27 ', але хочеться більшого

Varvar
З таким приколом краще вже 3223q брати.
l-m
Member

Повідомлення

Varvar: 25.01.2024 16:33
Я б на ньому зупинився, в мене аналогічний, тільки Q
Аналогічного там тільки початок назви й корпус (не повністю) :)

MW124: 25.01.2024 18:59 З таким приколом краще вже 3223q брати.
а ось це правильне рішення
Varvar
Member

Повідомлення

l-m
Ну навіщо прям розчаровувати людину, там і ціна в 2 рази відрізняється:) але ж треба розбавляти це засилля рекомендацій китайського ііямного барахла:)
Але, повторюсь, 1440р на 32ʼʼ - це не приємно, якщо зір в порядку,
1440р - 27ʼʼ
4к - 32ʼʼ
heidfeld
Member

Повідомлення

Varvar: 25.01.2024 19:44 l-m
Ну навіщо прям розчаровувати людину, там і ціна в 2 рази відрізняється:) але ж треба розбавляти це засилля рекомендацій китайського ііямного барахла:)
что Делл это ОЕМ китай барахло я уже обосновал viewtopic.php?p=3744081#p3744081

У тебя же против iiyama никаких аргументов нету, только твое бла-бла-бла, пустозвоны вроде тебя они такие
Varvar
Member

Повідомлення

heidfeld
Нічого ти мені не абаснавал. Ти хоть сам розумієш що таке Делл і де він знаходяться по відношенню до твоєї хламоями?)
Ілі нарута сєводня запрєтіл а сібе мєчтать, вот ти і бєсішся?
shnok
Member

Повідомлення

Varvar: 25.01.2024 19:44 l-m
Але, повторюсь, 1440р на 32ʼʼ - це не приємно, якщо зір в порядку,
1440р - 27ʼʼ
4к - 32ʼʼ
32 на 1440p має таку саму ppi як 24 - 1080p, що вам не приємно? Ви користувались таким монітором?
l-m
Member

Повідомлення

shnok: 25.01.2024 23:08 32 на 1440p має таку саму ppi як 24 - 1080p, що вам не приємно?
Отож-бо, вперед в минуле на 20 років, це й не приємно.

Ось є простенький калькулятор - http://tools.rodrigopolo.com/display_calc/
32@1440p чи 24@1080p треба сидіти в метрі від монітора, щоб зі стандартним зором було чітке непікселізоване зображення. Якщо ви так сидите, то ніяких проблем.
Varvar
Member

Повідомлення

shnok
В тебе там з головою все норм? Чи що б тільки в неї їсти? Чи для тебе 24 і 32 - це одне й те саме? Ну може комусь метрові пікселі норм.
shnok
Member

Повідомлення

Varvar: 25.01.2024 23:23 shnok
В тебе там з головою все норм? Чи що б тільки в неї їсти? Чи для тебе 24 і 32 - це одне й те саме? Ну може комусь метрові пікселі норм.
по-перше тикати будете своїм одноліткам з якими пасли корів, по-друге з головою не в порядку у вас, якщо не знаєте що таке ppi.
Зареєструвався 2 місяця назад, і розповідає в кого що з головою, сопляк
Varvar
Member

Повідомлення

shnok
По перше, тикати буду кому захочу, це Інтернет, шчінок, по друге, я тут з 2008 року. Цей спец порвався, несіть наступного.
shnok
Member

Повідомлення

Varvar: 25.01.2024 23:51 shnok
По перше, тикати буду кому захочу, це Інтернет, шчінок, по друге, я тут з 2008 року. Цей спец порвався, несіть наступного.
ось це ти дружок правильно підмітив що інтернет, тут такі як ти особливо круті)
Melofon
Member

Повідомлення

MW124: 25.01.2024 18:59Без різниці в принципі.
Да кто вам тут советовал 24" или 27" вообще? то же просто сравнени для понимания были, берите 34" если хочется больше охвата переферийного зрения, и то что он изогнутый добавит погружение.

Varvar

Варвар форумный, ты так общаться культурно и не научился, с какого ты года тут не имеет значения если ты за месяц общения с начала регистрации уже послал и обосрал кучу людей :facepalm:
MW124
Member

Повідомлення

Melofon: 26.01.2024 07:10
MW124: 25.01.2024 18:59Без різниці в принципі.
Да кто вам тут советовал 24" или 27" вообще? то же просто сравнени для понимания были, берите 34" если хочется больше охвата переферийного зрения, и то что он изогнутый добавит погружение.
в мене зараз 23,6 (24) тому якраз і кажу малуватий, хочу більшого.
Зір вроді не поганий, но я не бачу того пікселя на 1080р сижу з 0,5 м - що не так?
Melofon
Member

Повідомлення

Varvar: 25.01.2024 23:03що таке Делл і де він знаходяться
Это тот кто заказывает мониторы там где и остальные (у ОЕМ производителей) и находится он там же где и остальные ;), в общем ни лучше ни хуже, всё всегда зависит от конкретной модели.

Отправлено спустя 4 минуты 54 секунды:
MW124

Если вас устраивает такая плотность пикселей как на вашем 24" то на 34" будет сильно лучше, у меня друг перешёл с 24" 1080р на 27" 2к и офигел на сколько лучше картинка, у 34" будет такая же плотность но он будет шире, но можете остаться на такой же плотности пикселей купив 32" 2к.
heidfeld
Member

Повідомлення

Varvar: 25.01.2024 23:03 heidfeld
Нічого ти мені не абаснавал. Ти хоть сам розумієш що таке Делл і де він знаходяться по відношенню до твоєї хламоями?)
смешной ты, Dell заказывает моники у BenQ, и тулит цену в 2 раза выше и продает всяким слабоумным вроде тебя. а они еще и кричат чета на форумах :facepalm:
спойлер
наруто лох, так что успокойся
Varvar
Member

Повідомлення

Melofon: 26.01.2024 07:10Варвар форумный, ты так общаться культурно и не научился, с какого ты года тут не имеет значения если ты за месяц общения с начала регистрации уже послал и обосрал кучу людей
Я не винуватий в тому, що куча людей - ідіоти.
Melofon
Member

Повідомлення

Varvar

Ну так и ты тут фигню советуешь иногда, но тебя же идиотом не обзывает каждый встречный и не обсирает, короче надо быть адекватней.
Відповісти