Пам'ятаючи досвід iem планарів прогрів їм був дуже потрібен, динами в основному ні, арматури то взагалі марна трата часу.Radio Bay: ↑ 24.01.2024 19:40планари ніби то ні
Останні статті і огляди
Новини
Выбор наушников
-
Podyrio
Member
-
l-m
Member
У планарів "шматок плівки" і є підвісом для самого себе, теж міняється звук.Radio Bay: ↑ 24.01.2024 19:40 Так, дінамічні треба погріти, планари ніби то ні, бо там гріти нічого, нф подвысів, ні катух, шматок плівки.
Але це все індивідуально, деяким моделям без різниці, деякі вельми відрізняються "прогріті" та ні.
-
SERGBILL
Member
не думаю, що там є чому прогріватися, це ж не динамік з гумовим підвісом і навіть не папір, полімер навряд змінить свої фізичні властивості. але якщо станеться диво, я не проти)))l-m: ↑ 24.01.2024 15:11 SERGBILL
одразу після купівлі порівнював? Дай їм попрацювати 50-100 годин, та потім спробуй ще раз.
-
Dante_Salyeri
Member
Вітаю панове.
Можете будь ласка порадити TWS навушники до 3500 грн?
Поки що пригледів тільки HUAWEI FreeBuds 5i та Redmi Buds 5 Pro. Може хтось може ще щось цікаве порадити?
Дякую!
Поки що пригледів тільки HUAWEI FreeBuds 5i та Redmi Buds 5 Pro. Може хтось може ще щось цікаве порадити?
Дякую!
-
er[socrates]
Member
Dante_Salyeri
для музыки или для общения? нойз канселейшн нужен?
для музыки или для общения? нойз канселейшн нужен?
-
Radio Bay
Member
От і розповіш, гарно, что є з чим порівняти, а не фатазувати о тім, я то було неділю назад )SERGBILL: ↑ 25.01.2024 00:25але якщо станеться диво, я не проти
-
Dante_Salyeri
Member
er[socrates]
В основномя для прослуховування музики.
ANC якщо буде то добре.
Режим прозорості потрібен.
В основномя для прослуховування музики.
ANC якщо буде то добре.
Режим прозорості потрібен.
-
Podyrio
Member
Oppo air 3 pro, є ще soundcore a40 але це ще плюс 500грн.Dante_Salyeri: ↑ 25.01.2024 13:38Вітаю панове.
Дякую!
-
GhostManka
Junior
Dante_Salyeri
Anker SoundCore Liberty 4 NC?
Але треба буде попихтіти, налаштувати звук
Anker SoundCore Liberty 4 NC?
Але треба буде попихтіти, налаштувати звук
-
akr
Member
https://rozetka.com.ua/ua/logitech_l981 ... 380638818/
Чомусь білі на 1800 дешевше за чорні продають. Вони як, не підкажете?
-
lewerlin
Member
В таку ціну - .akr: ↑ 26.01.2024 09:25Чомусь білі на 1800 дешевше за чорні продають. Вони як, не підкажете?
Якщо є 7к+ на вуха, то це явно не логітеч.
-
akr
Member
Вони і по радіо і по блютузу, ще й по проводу можуть
Що ще так вміє?
Що ще так вміє?
-
Dante_Salyeri
Member
Podyrio
Цікавий варіант, вивчу, дякую.
GhostManka
А що там з налаштуванням звуку якісь складнощі?
Затички взагалі не розглядаю. Некоміортниц формат, а вкладиші саме то!
Цікавий варіант, вивчу, дякую.
GhostManka
А що там з налаштуванням звуку якісь складнощі?
Затички взагалі не розглядаю. Некоміортниц формат, а вкладиші саме то!
-
lewerlin
Member
А воно прямо все треба? І радіоканал, і блютуз? Чи просто "щоб було" візьмемо Логітечі в ціну Сеннхейзерів(точніше, дорожче Сеннхейзерів)?
-
Bender911
Member
Думаю через те, що білі засруться через півроку користування і зовнішній вигляд буде вже не такий цікавий. Якщо для ігр, то скоріше за все норм. Для музики я б таке не брав.akr: ↑ 26.01.2024 09:25 https://rozetka.com.ua/ua/logitech_l981 ... 380638818/
-
lewerlin
Member
Воно теж "не норм".Bender911: ↑ 26.01.2024 10:41Якщо для ігр, то скоріше за все норм.
-
Bender911
Member
Ну чому, мікрофони Logitech непогані робила зазвичай. Я колись навіть грав в навушниках ATH-m50x(бо музика важливіша для мене), а мікрофон з вебкамери Logitech.lewerlin: ↑ 26.01.2024 10:47Воно теж "не норм".Bender911: ↑ 26.01.2024 10:41Якщо для ігр, то скоріше за все норм.
-
feniks_tm
Member
Ніколи не розумів цього "А, ну тобі для ігр, значить піде". Все це "ігрове" лайно є лайном як для музики, так і для ігр. Краще одразу брати щось толкове без оцього розділення. Хороші "музикальні" навушники матимуть хорошу сцену, відповідно відмінно підійдуть для ігр у більшості випадків.Bender911: ↑ 26.01.2024 10:41 Якщо для ігр, то скоріше за все норм. Для музики я б таке не брав.
-
lewerlin
Member
Тут питання не в "непогано", а в "7к гривень".Bender911: ↑ 26.01.2024 10:55Ну чому, мікрофони Logitech непогані робила зазвичай.
Єдиний плюс - це реально купа підключень( і бт, і радіо, і шнурок).
В іншому:
Takstar Nous(4,5к) - радіо+шнурок, немає БТ, мік достатній, звук краще.
Sennheiser GSP 370(5К) - тільки радіо, звук класом вище.
Sony INZONE H5(6,5к) - радіо+шнурок, немає БТ, купа свистілок а-ля сумісності з усім, чим можна. Звук не Сенхи, але краще Логітека.
Отправлено спустя 2 минуты 2 секунды:
Це якщо не лізти в бездріт, бо там у не-БТ(радіоканал) "музики" цінники абсолютно не гуманні.feniks_tm: ↑ 26.01.2024 10:57Ніколи не розумів цього "А, ну тобі для ігр, значить піде". Все це "ігрове" лайно є лайном як для музики, так і для ігр. Краще одразу брати щось толкове без оцього розділення. Хороші "музикальні" навушники матимуть хорошу сцену, відповідно відмінно підійдуть для ігр у більшості випадків.
-
akr
Member
lewerlin
Крім Соні, в ваших варіантах, все має вигляд якогось барахла, може воно й краще звучить, але той пластик через скільки развалиться?
А стосовно соні, на ртінгс є огляд старшої h7 та молодшої моделі h3, і оцінки дуже й дуже посередні
Коли не стає питання економії грошей, то критеріям надійності, звука, підключення (хай свисток та дріт) що відповідає? Бо складається враження, що я хочу якийсь самсунг, а мені кажуть бери сяомі, бо там проц кращий
Крім Соні, в ваших варіантах, все має вигляд якогось барахла, може воно й краще звучить, але той пластик через скільки развалиться?
А стосовно соні, на ртінгс є огляд старшої h7 та молодшої моделі h3, і оцінки дуже й дуже посередні
Коли не стає питання економії грошей, то критеріям надійності, звука, підключення (хай свисток та дріт) що відповідає? Бо складається враження, що я хочу якийсь самсунг, а мені кажуть бери сяомі, бо там проц кращий