Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
shnok
Member

Повідомлення

7mindfields: 23.01.2024 14:50
shnok: 23.01.2024 14:38 Donate
7mindfields
Ви 2 троля, можете навіть не відповідати, я вище писав. Перший хай йде дивитись аніме, інший - з 11 айфона видніше).
В пікселя екран 6.1 що для мене замало. 14 edge в магазині стоїть новий з гарантією 12300грн, піксель за ці гроші не купиш, але навіть якщо б вартість була однаковою, 6.1 - зараз мені замало.
У самсунга швидко мізки стали на місце з edge серією, цікаво як у мото буде :laugh:
Звістно що тільки твоя думка є істиною, такий копіум :lol:
Причому тут думка, я 5 раз кажу тобі, що Я НЕ розглядаю смартфони з екраном 6.1 - взагалі. Чи то 15 айфон про який ти мрієш, чи інший. Що не зрозуміло?

Отправлено спустя 6 минут 46 секунд:
До речі редмік note 13 старший який за 18 також з водопадом)
Filabatya
Member

Повідомлення

shnok
то візьміть 14 прошку макс, по місту з перевіркою в максимальній памяті яку найдете в того хто на 15ту переходить і насолоджуйтесь
7mindfields
Member

Повідомлення

shnok: 23.01.2024 15:01
У самсунга швидко мізки стали на місце з edge серією, цікаво як у мото буде :laugh:
Причому тут думка, я 5 раз кажу тобі, що Я НЕ розглядаю смартфони з екраном 6.1 - взагалі. Чи то 15 айфон про який ти мрієш, чи інший. Що не зрозуміло?

15 про для мене оверкіл, нащо він мені?
Так треба називати речі своїми іменами, що то для тебе moto edge 40 через твої суб’єктивні вподобання до фаблетів і заокруглених на гранях екранів, а не розповідати казки про якийсь майже абсолютний топ за версією якихось каналів :lol:
shnok
Member

Повідомлення

shnok: 23.01.2024 14:38 Donate
7mindfields
Ви 2 троля, можете навіть не відповідати, я вище писав. Перший хай йде дивитись аніме, інший - з 11 айфона видніше).
В пікселя екран 6.1 що для мене замало. 14 edge в магазині стоїть новий з гарантією 12300грн, піксель за ці гроші не купиш, але навіть якщо б вартість була однаковою, 6.1 - зараз мені замало.
Ще скажи це Galaxy S23 Ultra який вони випускають? Чому тут не відмовилися? Майже всі флагмани з водопадами, чому ти так до цього причепився - незрозуміло. Одним подобається, іншим - ні. Цілком нормально

Отправлено спустя 2 минуты 32 секунды:
7mindfields: 23.01.2024 15:33
shnok: 23.01.2024 15:01

15 про для мене оверкіл, нащо він мені?
Дійсно, 11 твій кращий ? ;) Хоча я звісно також не купую феррарі, так як це занадто)) навіщо вона мені)
7mindfields
Member

Повідомлення

shnok: 23.01.2024 15:35
Ще скажи це Galaxy S23 Ultra який вони випускають? Чому тут не відмовилися?
«For the S24 Ultra, Samsung dispensed with the curved edges of the display found on the S23 Ultra, leaving a flat front (Samsung claims it has 47% less bezel on the sides)»
Як скажеш :laugh:
shnok: 23.01.2024 15:38 Дійсно, 11 твій кращий ? ;) Хоча я звісно також не купую феррарі, так як це занадто)) навіщо вона мені)
Кращий ніж що, 15 про? :facepalm:
shnok
Member

Повідомлення

7mindfields: 23.01.2024 15:41
shnok: 23.01.2024 15:35
Ще скажи це Galaxy S23 Ultra який вони випускають? Чому тут не відмовилися?
«For the S24 Ultra, Samsung dispensed with the curved edges of the display found on the S23 Ultra, leaving a flat front (Samsung claims it has 47% less bezel on the sides)»
shnok: 23.01.2024 15:38 Дійсно, 11 твій кращий ? ;) Хоча я звісно також не купую феррарі, так як це занадто)) навіщо вона мені)
ти я бачу взагалі гальмуєш і не розумієш про що мова.
Ото я буду сміятися, якщо айфон 16,чи 17 буде з водопадом, але ні, ти правий, ти його не купиш, бо тоді для тебе буде топ 12)) з його "челкою")
7mindfields
Member

Повідомлення

shnok: 23.01.2024 15:45
7mindfields: 23.01.2024 15:41

ти я бачу взагалі гальмуєш і не розумієш про що мова.
Ото я буду сміятися, якщо айфон 16,чи 17 буде з водопадом, але ні, ти правий, ти його не купиш, бо тоді для тебе буде топ 12)) з його "челкою")
Звістно, вони ж кожного року «змінюють» дизайн нової лінійки так само, як Nokia та SE в нульові, продовжуй вірити :laugh:
7mindfields
Member

Повідомлення

shnok: 23.01.2024 15:45 тоді для тебе буде топ 12)) з його "челкою")
Подивися спочатку як спроектований faceid на старіших версіях та скільки там датчиків, буде корисно для загального ознайомлення
snapdragon999
Member

Повідомлення

shnok: 23.01.2024 15:45 бо тоді для тебе буде топ 12)) з його "челкою")
мама пенсию не насобирает на такой, бо ми ж не робим :laugh:
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 23.01.2024 17:19
shnok: 23.01.2024 15:45 бо тоді для тебе буде топ 12)) з його "челкою")
знову якась іронія від спредтрума999. ти ось «працюєш», а нічого кращого за б/в редмі за 5к собі дозволити не можеш, задумайся. Скільки прасок та чайників за сьогодні продав? Бо тебе наврядче з твоїми знаннями техніки до більш складних пристроїв допускають :lol:
12 айфон зараз на вторинному ринку можна взяти за 13-14к з об’ємом на 128гб, це ціна твого поко ф5, якщо ти не забув
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 23.01.2024 17:46 за 5к собі дозволити не можеш, задумайся.
я на гроші жадний :laugh:
odessitmws
Member

Повідомлення

snapdragon999: 23.01.2024 18:39на гроші жадний
Рили зачем тратить больше если в условном поко м5с за 5к и яркий красочный амолед без мерцания и 4к видео, браузер не лагает, батарейки хватает и даже воды не боится что покрывает запросы большинства
snapdragon999
Member

Повідомлення

odessitmws: 23.01.2024 19:44
snapdragon999: 23.01.2024 18:39на гроші жадний
Рили зачем тратить больше если в условном поко м5с за 5к и яркий красочный амолед без мерцания и 4к видео, браузер не лагает, батарейки хватает и даже воды не боится что покрывает запросы большинства
надо айфон за 55к и всех ходить хаить какое у них фуфло
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 23.01.2024 20:18
odessitmws: 23.01.2024 19:44
надо айфон за 55к и всех ходить хаить какое у них фуфло
Ну так, пікселів же не існує, тільки ксяомі і айфони в промакс виконанні :apes:
shnok
Member

Повідомлення

7mindfields: 23.01.2024 17:46
snapdragon999: 23.01.2024 17:19

знову якась іронія від спредтрума999. ти ось «працюєш», а нічого кращого за б/в редмі за 5к собі дозволити не можеш, задумайся. Скільки прасок та чайників за сьогодні продав? Бо тебе наврядче з твоїми знаннями техніки до більш складних пристроїв допускають :lol:
друже так не красиво, навіть якщо людина продає праски чи працює підмітає вулицю. Я ось плачу заробітню плату( декілька чоловік).людям які продають холодильні системи, тобто для Вас це низько? Краще сидіти дома, як Ви? Наскільки я зрозумів, то для вас так. Якщо у вас немає сім'ї , дітей, батьків, обов'язків і для вас люди які продають праски і чайники то нижчий сорт - мені вас шкода. Тобто любий ПП включаючи мене, подивитися на вас, і також скаже що ви "нікчема", так як не маєте достатку, а пригнічувати людей по місцю їх роботи це говорить про Ваші моральні сторони. Зрозумійте, що комусь і мити підлогу потрібно, щоб такі як Ви заходили в чисте приміщення.
snapdragon999
Member

Повідомлення

shnok: 23.01.2024 22:28 "нікчема"
там ещё его клон есть такой же :laugh:

Отправлено спустя 4 минуты 51 секунду:
shnok: 23.01.2024 22:28 друже так не красиво, навіть якщо людина продає праски чи працює підмітає вулицю. .
какая разница шо продавать, если зазор нормальный, можно и праски. Челик видать далёк от бизнеса :laugh:
7mindfields
Member

Повідомлення

shnok: 23.01.2024 22:28
7mindfields: 23.01.2024 17:46
друже так не красиво, навіть якщо людина продає праски чи працює підмітає вулицю. Я ось плачу заробітню плату( декілька чоловік).людям які продають холодильні системи, тобто для Вас це низько? Краще сидіти дома, як Ви? Наскільки я зрозумів, то для вас так. Якщо у вас немає сім'ї , дітей, батьків, обов'язків і для вас люди які продають праски і чайники то нижчий сорт - мені вас шкода. Тобто любий ПП включаючи мене, подивитися на вас, і також скаже що ви "нікчема", так як не маєте достатку, а пригнічувати людей по місцю їх роботи це говорить про Ваші моральні сторони. Зрозумійте, що комусь і мити підлогу потрібно, щоб такі як Ви заходили в чисте приміщення.
Це було адресовано конкретній особі, яка вже далеко не в перший раз насміхається з безробіття, не дізнавшись за яких обставин я залишився без роботи. Працював в кількох галузях, серед яких в тому числі і продавець-консультант в крупній мережі електроніки, багато років працював за технічною спеціальністю на виробництві, з повагою відношусь до всіх професій, якщо когось образило висловлювання - приношу свої вибачення
snapdragon999: 23.01.2024 23:15 Челик видать далёк от бизнеса :laugh:
Ну ти звістно ще той бізнесмен :rolleyes:
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 23.01.2024 23:15 какая разница шо продавать, если зазор нормальный, можно и праски. Челик видать далёк от бизнеса :laugh:
Большая, продавать корма для животных и продавать условную сложную технику это две разные вещи. А сложная техника делится офк на то с чем ты будешь мучаться, и с тем чем нет. И вот весь геморой с устройством это лично твои проблемы, так как любой движ это как правило отстёгивания новой почте если товар официальный :laugh:

Понятно что некоторым тут товарищам виднее как оно происходит на самом деле... И что продавать выгодно, а что нет. Продавать выгодно то что народ хочет и имеет денег, и то что нет желательно у ближайшего конкурента за углом. Зазор это способ втихаря скинуть цену когда клиент даёт по пятам :laugh:
shnok: 23.01.2024 22:28 Краще сидіти дома, як Ви?
О це так, я прям добровільно сиджу дома. Немає чим платити ЗП тому хто як хоче. Можуть звільнити, можуть тримати на увазі. Будуть гроші у населення будемо працювати...

Останні п'ять років працював 6/1. Тому взагалі дякувати богу є на що жити. І було на що купувати якісну ту же техніку в минулому, щоб наприклад зараз взагалі не перейматися тим що мені чогось не влаштовує...

А те що ви там виберете мені то що, ось там спедтрам999 три місяці тому тут бігав кричав що поко ф5 це ультимейт рішення за 16к гривень, зараз вже взнаємо що в екран у нього дно, і щось навіть за 14к по скидону він вже не цікавий. Можете тему почекати тут взагалі багато цікавого. І заміри ШИМу які на кожному радексі чомусь різні, і 732Г який норма за 12к, і те що сучасні самсунги знімають погано тому що текст милить по колу :lol: Тут не тема а цирк :lol:
shnok
Member

Повідомлення

Donate: 24.01.2024 04:03
snapdragon999: 23.01.2024 23:15 какая разница шо продавать, если зазор нормальный, можно и праски. Челик видать далёк от бизнеса :laugh:
Большая, продавать корма для животных и продавать условную сложную технику это две разные вещи. А сложная техника делится офк на то с чем ты будешь мучаться, и с тем чем нет. И вот весь геморой с устройством это лично твои проблемы, так как любой движ это как правило отстёгивания новой почте если товар официальный :laugh:

Понятно что некоторым тут товарищам виднее как оно происходит на самом деле... И что продавать выгодно, а что нет. Продавать выгодно то что народ хочет и имеет денег, и то что нет желательно у ближайшего конкурента за углом. Зазор это способ втихаря скинуть цену когда клиент даёт по пятам :laugh:
shnok: 23.01.2024 22:28 Краще сидіти дома, як Ви?
О це так, я прям добровільно сиджу дома. Немає чим платити ЗП тому хто як хоче. Можуть звільнити, можуть тримати на увазі. Будуть гроші у населення будемо працювати...
скільки Вам років? навіть якщо ви не маєте сім'ю, коли я бачу як 25+ сидить в батьків на шиї, діло добровільне звісно, але коли Ви станете батьками, і дасте своїм дітям освіту і здоровий бугай буде сидіти цілими днями і строчити тут повідомлення незрозуміло кому, виглядає це не ок. Притому, маючи дітей і дружину, як мінімум вже так посидіти не вийде, якщо ви звісно не альфонс)
стосовно телефонів... тут як деякі( це я про Вас і 7mindfields) захищають деякі позиції, складається враження що у вас не все гаразд з оточенням. 7mindfields взагалі за яблучну продукцію може прерізати :D , хоча сам ходить з 11, який зараз в 24р. вже виглядає як кусок лайна(без образ), таке враження, що компанія його, або він володіє акціями, так як так захищати продукцію безоплатно немає ніякого сенсу. Теж саме цих водопадів, ось в мене не було до цього часу, зараз в мене iphone 12 pro max, але я реально думаю придбати- спробувати, я не кричу що OH MY GOD - як ще вони чудово виглядаюсь, і т.д.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 24.01.2024 04:03
Большая, продавать корма для животных и продавать условную сложную технику это две разные вещи.
Я могу и телефоны и компьютеры продавать и корма и дрова и автозапчасти.Цель всего этого - заработок денег и финансовая независимость.И нормальный человек кто чего то сам добился, никогда не скажет что-то в упрёк,даже если он больше продвинулся. Поскольку я работаю в данной сфере, да, я привык считать деньги и бездумно не покупаю дорогие товары, даже если есть на это деньги. Потратить всегда успеешь. А потратить с умом и выгодой ещё надо уметь.

Или лучше сидеть на шее безработным мамкиным айтишником со звездой во лбу :laugh:
Відповісти