цена космос ,экран водопад,камеры слабые уже сказали .Лучше асус рог 7 взять за те деньгиYumaX: ↑ 22.01.2024 10:54Вже пів року юзаю motorola edge 40 pro, апарат досі радує, снап ген 2, чистий андроїд, ufs 4.0 дають про себе знати - ні яких лагів, адаптивний екран теж працює миттєво, є все що потрібно і навіть більше, піксель буде кращий лише камерою, і то в кропі!OverPow: ↑ 20.01.2024 18:57Какие ещё варианты есть? Кроме пикселя, не хочу брать серое без гарантии
В бюджете 40к +-
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
snapdragon999
Member
-
shnok
Member
В бюджете 40к берите айфон, и не сношайте себе мозг, отличные тел.по многим параметрам, если конечно им уже не 5 лет).
-
snapdragon999
Member
14 про макс 256 можно за 38 взять буshnok: ↑ 22.01.2024 13:56 В бюджете 40к берите айфон, и не сношайте себе мозг, отличные тел.по многим параметрам, если конечно им уже не 5 лет).
-
shnok
Member
Я бы лучше взял новым серый, зато новый.
-
snapdragon999
Member
новый дорого стоит )))тогда уже добавить и 15 про максshnok: ↑ 22.01.2024 14:01 Я бы лучше взял новым серый, зато новый.
-
leif
Member
отже офіційно айфони почали продаватись в Україні 26 червня 2014 року. 7 років до цього були виключно сірі апарати. а народу з ними ходило (особливо починаючи від 4ки) просто купа.leif: ↑ 22.01.2024 13:26а в якому році в Україні з'явився оф. дистриб'ютор айфонів?
-
YumaX
Member
Вже хтось тут собі шукав офіційний асус, не вийшло, моторола з офіціалів був найдешевший на снап 2, зараз треба гуглити, водоспад це +, як на мене, зручно жестами керувати, та й на вигляд цікавіше, імхо!snapdragon999: ↑ 22.01.2024 13:35цена космос ,экран водопад,камеры слабые уже сказали .Лучше асус рог 7
-
snapdragon999
Member
все берут не оф и нормальноYumaX: ↑ 22.01.2024 15:33Вже хтось тут собі шукав офіційний асус, не вийшло, моторола з офіціалів був найдешевший на снап 2, зараз треба гуглити, водоспад це +, як на мене, зручно жестами керувати, та й на вигляд цікавіше, імхо!snapdragon999: ↑ 22.01.2024 13:35цена космос ,экран водопад,камеры слабые уже сказали .Лучше асус рог 7
-
YumaX
Member
Ну да, аби позвездіти, це за пів року, до самса йому звичайно далеко, але...leif: ↑ 22.01.2024 11:21апдейти. тут все зрозуміло.
- спойлер
Мова йшла про офsnapdragon999: ↑ 22.01.2024 15:41все берут не оф и нормально
-
leif
Member
а до пікселя?YumaX: ↑ 22.01.2024 15:50до самса йому звичайно далеко
Відправлено через 8 хвилин 24 секунди:
відкрий огляди на текрадар, на ноутбукчек і т.д. почитай, що там пишуть про політику апдейтів мотороли. я розумію, що 4 апдейти з вересня це не так вже і погано, але це актуальний флагман. оглядачі сумніваються в стабільності і вчасності апдейтів. ну тобто три роки вони скоріше за все виходити таки будуть з якоюсь періодичністю (апдейти безпеки), але у порівнянні з конкурентами цей аспект просідає на думку авторів оглядів.
-
YumaX
Member
leif
Я взяв телефон не трястись заради апдейтів, користуватись, андрюшу 14 він отримає, скоріш за все в другій половині року але якщо і пізніше, то мені пшеськоєдно! Є робочі самси, чисто технологічні під конкретні задачі, так їх обнови постійно , це з якої сторони подивитись!
Я взяв телефон не трястись заради апдейтів, користуватись, андрюшу 14 він отримає, скоріш за все в другій половині року але якщо і пізніше, то мені пшеськоєдно! Є робочі самси, чисто технологічні під конкретні задачі, так їх обнови постійно , це з якої сторони подивитись!
-
leif
Member
YumaX
Я розумію, що апдейти не кожного юзера цікавлять.
Якщо цей момент з апдейтами не хвилює, найкращу камеру в класі не шукаєш і дисплей влаштовує, то моторола направду варіант непоганий. Ще й зарядка з чохлом в комплекті
Я розумію, що апдейти не кожного юзера цікавлять.
Якщо цей момент з апдейтами не хвилює, найкращу камеру в класі не шукаєш і дисплей влаштовує, то моторола направду варіант непоганий. Ще й зарядка з чохлом в комплекті
-
YumaX
Member
Я не говорю, що абсолютно не цікавлять, мова про те, що згідний почекати, а не кричати дайте мені вже 14-й Андроїд!leif: ↑ 22.01.2024 17:04Я розумію, що апдейти не кожного юзера цікавлять.
Це лише їх думка за пару днів користування, той же edge 30 ultra оновився до 13-го андроїда!leif: ↑ 22.01.2024 16:13але у порівнянні з конкурентами цей аспект просідає на думку авторів оглядів.
Дисплей шикарний, так званий водоспад, я б сказав це радше просунутий 2D, бо на зображення це майже не впливає, на Mi 11 були більш помітні затемнення по бокам, тут можна сказати, що нема! Авто підсвітка - ідеал, як для мене, перший смарт де я на неї абсолютно не впливаю, працює адекватно, а головне швидко, знову таки ж мі11 в цьому плані пас задніх! Про адаптивну герцовку теж вже писав, я не уявляю як може бути ще краще!?leif: ↑ 22.01.2024 17:04дисплей влаштовує
-
snapdragon999
Member
даже гнусмас отошёл от водопадов теперь как и в айфоне плоский экран и шим уменьшилиYumaX: ↑ 23.01.2024 02:32 ]
Дисплей шикарний, так званий водоспад, я б сказав це радше просунутий 2D, бо на з
-
YumaX
Member
snapdragon999
Бо самса зображення заверталось, а тут ніт, читати ми не вміємо
-
snapdragon999
Member
а в мото чьи экраны стоят?YumaX: ↑ 23.01.2024 07:28 snapdragon999
-
leif
Member
ага, за пару днів тесту апдейту не під'їхало — оглядачі написали, що з апдейтами все не дуже. саме так це і працює, ну як же ще.YumaX: ↑ 23.01.2024 02:32Це лише їх думка за пару днів користування
радий, що тобі подобається дисплей. але краще може бути дуже просто. подивись принаймні тут, порівняй з різними девайсами:YumaX: ↑ 23.01.2024 02:32Дисплей шикарний, так званий водоспад, я б сказав це радше просунутий 2D, бо на зображення це майже не впливає, на Mi 11 були більш помітні затемнення по бокам, тут можна сказати, що нема! Авто підсвітка - ідеал, як для мене, перший смарт де я на неї абсолютно не впливаю, працює адекватно, а головне швидко, знову таки ж мі11 в цьому плані пас задніх! Про адаптивну герцовку теж вже писав, я не уявляю як може бути ще краще!?
https://www.dxomark.com/motorola-edge-4 ... play-test/
-
Hum
Member
leif
По этому рейтингу у Samsung A12 лучше дисплей чем у Huawei P30 Pro
По этому рейтингу у Samsung A12 лучше дисплей чем у Huawei P30 Pro
-
leif
Member
Hum
Спробуй дивитись не на оцінки, а на заміри яскравості, фотографії в тестах на артефакти тощо. А висновки стосовно того що краще, а що гірше робити вже самостійно.
Я вже писав тут в топіку, що вважаю дисплей 15 про макс помітно кращим у порівнянні з пікселем 8 про, більш того, це була одна з основних причин чому я залишив собі саме айфон, а не піксель. За місяць тестування, думаю, якось встиг роздивитись.
Але у dxomark дисплей 8про на першому місці, а про макс на кілька сходинок нижче.
Також, звісно, варто дивитись порівняння і на інших ресурсах. Жоден ресурс — не істина в останній інстанції.
Спробуй дивитись не на оцінки, а на заміри яскравості, фотографії в тестах на артефакти тощо. А висновки стосовно того що краще, а що гірше робити вже самостійно.
Я вже писав тут в топіку, що вважаю дисплей 15 про макс помітно кращим у порівнянні з пікселем 8 про, більш того, це була одна з основних причин чому я залишив собі саме айфон, а не піксель. За місяць тестування, думаю, якось встиг роздивитись.
Але у dxomark дисплей 8про на першому місці, а про макс на кілька сходинок нижче.
Також, звісно, варто дивитись порівняння і на інших ресурсах. Жоден ресурс — не істина в останній інстанції.
-
snapdragon999
Member
у 15 про макс дисплей самсунг последнего поколения, е6, его в с24 только поставили сейчас, шим теперь на уровне айфона, а может и лучше даже.leif: ↑ 23.01.2024 10:32 Hum