Останні статті і огляди
Новини
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
-
sergiiua
HWBOT OC Team
Хочеться до..батись, але нема до чогоVentel: ↑ 15.01.2024 13:48 Сейчас профильный ПК с Gainward GeForce RTX 4090 Phantom выглядит вот так:
- Фото
- IMG_20231201_200542.jpg IMG_20231201_201409.jpg
-
0kie
Member
Deadpool
Не нужно выдёргивать слова и фразы из контекста. Я сначала указал на то, что вид так себе и указал причину этого вида. Ладно, если это Арктик (у меня 280-й) с его вертикальным подводом шланг и остальным дизайнерским неудобством. Но самому колхоз делать и не позаботиться об эстетике - собственно, вся моя претензия.
Не нужно выдёргивать слова и фразы из контекста. Я сначала указал на то, что вид так себе и указал причину этого вида. Ладно, если это Арктик (у меня 280-й) с его вертикальным подводом шланг и остальным дизайнерским неудобством. Но самому колхоз делать и не позаботиться об эстетике - собственно, вся моя претензия.
-
AndP
Member
Нашел я нужный вентилятор, закончил свою, минималистическую сборку.
Минимум проводов
Кстати, в аквариуме, температура процессора в простое, понизилась на 3-4 градуса, по сравнению с обычным корпусом.
Минимум проводов
- спойлер
- спойлер
Кстати, в аквариуме, температура процессора в простое, понизилась на 3-4 градуса, по сравнению с обычным корпусом.
-
0kie
Member
AndP
А фотку нормально сделать что помешало? Ну шо за люди...
А фотку нормально сделать что помешало? Ну шо за люди...
-
Rhizone
Member
AndP
Це у Вас сісоніки інвертовані чи працюють на видув?
Це у Вас сісоніки інвертовані чи працюють на видув?
-
AndP
Member
на выдув Сисоники работают. + Выдув зад 120 мм.
Відправлено через 10 хвилин 52 секунди:
Ширик, захват большой.
- спойлер
-
Artem_M
Member
- спойлер
- AndP: ↑ 20.01.2024 18:18
Відправлено через 10 хвилин 52 секунди:Ширик, захват большой.
- спойлер
- 20240120_181109.jpg
Можна їх на верх поставити, а задній зробити на вдув, і на кулері розвернути що б воно тягнуло в перед корпусу повітря. Ви ж туди ще відяху поставите. Мені здається так буде ефективніше.
-
aaleksandrenko
Member
без відеокарти там нема що охолоджувати й так. Для одного проца 7 корпусних вертушок явно переборArtem_M: ↑ 22.01.2024 23:22А чому чорні на видув з боку?
- спойлер
AndP: ↑ 20.01.2024 18:18
Відправлено через 10 хвилин 52 секунди:
Ширик, захват большой.
- спойлер
- 20240120_181109.jpg
Можна їх на верх поставити, а задній зробити на вдув, і на кулері розвернути що б воно тягнуло в перед корпусу повітря. Ви ж туди ще відяху поставите. Мені здається так буде ефективніше.
-
Rhizone
Member
А яка мотивація саме такого рішення? У Вас правий ліан лі прямим шляхом дує на видув. Середній також добре підкидує на сісоніки, якщо, звісно, обертами не забрутфорсили. Та й в цілому виглядає як конфіг негативного тиску повітря в корпусі. Це можна відкорегувати обертами, але за рахунок різкого дисбалансу RPM між ліан лі та сісоніками.AndP: ↑ 20.01.2024 18:18на выдув Сисоники работают
Якщо додати відеокарту на 300+ Вт, то концепція стає більш логічною, але і сісоніки тоді треба крутити більше, що знову приводить до негативного тиску.
Якщо хочете зберегти саме такий вигляд, то можна поставити задній ліан лі на вдув і розвернути вентилятор на кулері. Але тоді виникає питання зовнішнього вигляду і не зовсім зрозуміла ефективність роботи процесорного вентилятора в режимі соло пул, якщо його не переставляти на ліву сторону. Якщо ж місця для нього на лівій стороні все ж таки вистачає, то виходить досить цікавий варіант. Єдине, що в такому випадку потрібно відкорегувати, це оберти нижнього сісоніка - до мінімального значення при якому він перестане візуально стробити і тоді буде все тіп-топ
Як на мене, то найоптимальніший варіант - розвернути їх на вдув і по бажанню додати один або декілька вентиляторів на верхArtem_M: ↑ 22.01.2024 23:22Можна їх на верх поставити
Востаннє редагувалось 23.01.2024 00:31 користувачем Rhizone, всього редагувалось 1 раз.
-
AndP
Member
Пока зима, будет так, температуры в полном порядке, летом посмотрю на изменения, если они будут. На верх, нет особого смысла ставить, а так сделал упор на разряженность в корпусе. И оно работает, скажу я вам.
Видяху не планирую, до тех пор, пока не куплю замену установленной в другом системнике, но это не скоро. Видяха мне не нужна. Этот комп стоит без монитора, работает в режиме slave.
[/quote]
Відправлено через 20 хвилин 59 секунд:
истина. Вот сейчас, при полной загрузке проца, имею такие температуры. Считаю, очень даже норм.aaleksandrenko: ↑ 22.01.2024 23:47
без відеокарти там нема що охолоджувати й так. Для одного проца 7 корпусних вертушок явно перебор
- спойлер
-
AccessDenied
Member
Всё андервольтнуто, где это возможно. Все профили вертушек направлены на тихий шум в нагрузке.
- спойлер
-
Rhizone
Member
AccessDenied
Гарно виглядає
А верхня корзина не знімається, щоб встановити +1 вентилятор або підняти ті що є?
Гарно виглядає
А верхня корзина не знімається, щоб встановити +1 вентилятор або підняти ті що є?
-
AccessDenied
Member
Rhizone
Дякую. Знімається, але там немає пилового фільтру. Та і двох NF-A12x25 достатньо для свіжого повітря в такій конфігурації.
Доречі, корзину можна використовувати, як тимчасовий сейф для гаманця. Відкрив дверцю, достав, закрив.
Дякую. Знімається, але там немає пилового фільтру. Та і двох NF-A12x25 достатньо для свіжого повітря в такій конфігурації.
Доречі, корзину можна використовувати, як тимчасовий сейф для гаманця. Відкрив дверцю, достав, закрив.
-
daesz
Member
Це хіба А12? З вигляду як А8 чи А9, якісь дуже малі виглядають, як на 120ммAccessDenied: ↑ 28.01.2024 13:48 Та і двох NF-A12x25 достатньо для свіжого повітря в такій конфігурації.
-
MoMiX
Member
Так видно же, що на кулері А15, ззаду а14, відповідно спереду трохи менші - 120...daesz: ↑ 28.01.2024 14:46Це хіба А12? З вигляду як А8 чи А9, якісь дуже малі виглядають, як на 120ммAccessDenied: ↑ 28.01.2024 13:48 Та і двох NF-A12x25 достатньо для свіжого повітря в такій конфігурації.
-
AccessDenied
Member
daesz
Саме вони, непогано підходять якраз для перфорації с пилевим фільтром (або за призначенням до радіатора).
У мене ще лежать дві 80 і дві 92 від Noctua, вони помітно менші, та їх нікуди приліпити.
Треба їх продати, бо куплялись для іншого ПК, а потім все переігралось.
Саме вони, непогано підходять якраз для перфорації с пилевим фільтром (або за призначенням до радіатора).
У мене ще лежать дві 80 і дві 92 від Noctua, вони помітно менші, та їх нікуди приліпити.
-
daesz
Member
AccessDenied: ↑ 28.01.2024 15:48 daesz
MoMiX: ↑ 28.01.2024 15:29Так видно же, що на кулері А15, ззаду а14, відповідно спереду трохи менші - 120...daesz: ↑ 28.01.2024 14:46
Це хіба А12? З вигляду як А8 чи А9, якісь дуже малі виглядають, як на 120мм
Мені на око здалось, що там більше ніж 15% різниці
-
MoMiX
Member
У мене теж трохи назбиралося, ось ніяк не виставлю на продажAccessDenied: ↑ 28.01.2024 15:48 daesz
- спойлер
-
Spiryt
Member
-
r1d3r
Member
Оце я розумію! Це в добірку до системника з ящиків з під бананів, або з комплектуючих, зозвішених на стіні))