Новини
Останні статті і огляди
Опубліковано огляди відеокарти GeForce RTX 4070 Super
-
Nikolayovich
Member
Mixx
Не буде йорзати в експлуатації чи може див. щось серйозніше!?
Не буде йорзати в експлуатації чи може див. щось серйозніше!?
-
Melofon
Member
Nikolayovich
Тобто стойка без поддержки со слотами, но твой вариант тоже не плох когда снизу поддержка и слот, но можно и проще когда просто снизу поддержка, короче как каждому угодно и удобно
Тобто стойка без поддержки со слотами, но твой вариант тоже не плох когда снизу поддержка и слот, но можно и проще когда просто снизу поддержка, короче как каждому угодно и удобно
-
Nikolayovich
Member
Melofon
Та ні, я про deepcool, щоб купити і вже було, а то жлоби з гіги не могли положити того кронштейна вже!?
Та ні, я про deepcool, щоб купити і вже було, а то жлоби з гіги не могли положити того кронштейна вже!?
-
lewerlin
Member
Ще є такий діпкул. Той, що ви вище кидали, в мене стоїть - штука адекватна, але оверпрайс(брав, бо більше не було тоді взагалі нічого).Nikolayovich: ↑ 19.01.2024 23:15Та ні, я про deepcool, щоб купити і вже було, а то жлоби з гіги не могли положити того кронштейна вже!?
-
Nikolayovich
Member
lewerlin
Нема де ставити!
Но та що я скидав, норм. якість, міцна і стоїть тих грошей?
Нема де ставити!
Но та що я скидав, норм. якість, міцна і стоїть тих грошей?
-
lewerlin
Member
Там багато необов'язкового(типу розгалужувач для АРГБ, як і саме АРГБ в принципі) котре ІМХО не варте переплати. Сама конструкція цікава тим, що можна зміщувати верхню точку опори, без шкоди для стійкості. Але низ все одно треба на щось сперти.Nikolayovich: ↑ 20.01.2024 07:35Но та що я скидав, норм. якість, міцна і стоїть тих грошей?
В тієї, що я кидав на розетці - широка основа, можна навіть на вентилятор кинути гриль, як у БП, і поставити її на гриль.
-
Nikolayovich
Member
lewerlin
А прогинатись не буде той гриль!?
А прогинатись не буде той гриль!?
-
lewerlin
Member
Якщо такий, як був у старих БЖ - не буде.Nikolayovich: ↑ 20.01.2024 23:09А прогинатись не буде той гриль!?
-
Nikolayovich
Member
lewerlin
Но його знайти ще...
Но я все-таки див. на той deepcool, но якщо його див.?
Но його знайти ще...
Но я все-таки див. на той deepcool, но якщо його див.?
-
Nikolayovich
Member
Mixx
Підкажіть, коли буде упор в мій проц. при 2К 165 Гц на 4070S і чи дуже часто це буде?
Підкажіть, коли буде упор в мій проц. при 2К 165 Гц на 4070S і чи дуже часто це буде?
-
Melofon
Member
Nikolayovich
Ни когда, будет упор, а где!?, в определенных играх так точно, во многих, но не во всех, и чем дальше тем чаще, этот проц во многих играх уже будет выдавать меньше фпс чем более современные мощные на 1700 и АМ5 даже если вам кажется что видеокарта загруженна по полной, в других играх видяха просто не будет загруженна по полной что наглядно показывает недостаточную мощность проца (при этом он не обязательно будет нагружен на полную хотя будут и такие варианты), ну и конечно будут игры где реально будет упор только в видеокарту.
Ни когда, будет упор, а где!?, в определенных играх так точно, во многих, но не во всех, и чем дальше тем чаще, этот проц во многих играх уже будет выдавать меньше фпс чем более современные мощные на 1700 и АМ5 даже если вам кажется что видеокарта загруженна по полной, в других играх видяха просто не будет загруженна по полной что наглядно показывает недостаточную мощность проца (при этом он не обязательно будет нагружен на полную хотя будут и такие варианты), ну и конечно будут игры где реально будет упор только в видеокарту.
-
Nikolayovich
Member
Melofon
Я і за це питаю, що проц. - слабенький для 4070S, но ще не повинен бути край і чи не будуть часті фрізи із-за цього!?
Я і за це питаю, що проц. - слабенький для 4070S, но ще не повинен бути край і чи не будуть часті фрізи із-за цього!?
-
Melofon
Member
Nikolayovich
Фризить врядли в большинстве игр, но фпс ты не всегда получишь тот на который способна карта при более мощном процессоре, но и разница в ААА играх на ультрах в 2к не то чтобы будет сильно большой с этой картой, но будет, просто не парься, играться должно достаточно плавно в большинстве игр.
Фризить врядли в большинстве игр, но фпс ты не всегда получишь тот на который способна карта при более мощном процессоре, но и разница в ААА играх на ультрах в 2к не то чтобы будет сильно большой с этой картой, но будет, просто не парься, играться должно достаточно плавно в большинстве игр.
Востаннє редагувалось 22.01.2024 10:26 користувачем Melofon, всього редагувалось 1 раз.
-
Nikolayovich
Member
Melofon
Різниця з моєю 2060С - маєте на увазі?
Різниця з моєю 2060С - маєте на увазі?
-
Melofon
Member
Nikolayovich
Я даже не знал какая у вас там карта была, я говорил просто за 4070с с вашим процессором и более мощным, а так разница конечно будет в пользу более мощной карты естественно, фпс будет выше, настройки можно поставить выше.
Я даже не знал какая у вас там карта была, я говорил просто за 4070с с вашим процессором и более мощным, а так разница конечно будет в пользу более мощной карты естественно, фпс будет выше, настройки можно поставить выше.
Востаннє редагувалось 22.01.2024 10:30 користувачем Melofon, всього редагувалось 1 раз.
-
AntonyKandaurov
Member
Плюсую, і в мене такий діпкул тримає карту - справляється дуже добре.lewerlin: ↑ 20.01.2024 07:16Ще є такий діпкул. Той, що ви вище кидали, в мене стоїть - штука адекватна, але оверпрайс(брав, бо більше не було тоді взагалі нічого).Nikolayovich: ↑ 19.01.2024 23:15Та ні, я про deepcool, щоб купити і вже було, а то жлоби з гіги не могли положити того кронштейна вже!?
Отправлено спустя 4 минуты 3 секунды:
6/6 то вже для поціновувачів. Звісно упор буде, 165 фепесів лише в кіберкотлетах, та в старих іграх які здатен ваш кільцевий 8600кей крутити в 165 фпс. Ну або женіть в хвіст та гриву щоб цей посередок стабільності й перформансу малював більше кадрів для 4070с.Nikolayovich: ↑ 22.01.2024 08:18 Mixx
-
Nikolayovich
Member
AntonyKandaurov
Гнати нема як, так як темпи не дають! Мене напрягають ще фрізи, якщо заміню вк і буде упор в проц., і чи не буде ще гірше?
А на рах. теї піставки, то не знаю, вона не для таких корпусів, нема мені де її втикнути, див. ще на ту ST500!
Гнати нема як, так як темпи не дають! Мене напрягають ще фрізи, якщо заміню вк і буде упор в проц., і чи не буде ще гірше?
А на рах. теї піставки, то не знаю, вона не для таких корпусів, нема мені де її втикнути, див. ще на ту ST500!
-
FastBullet
Member
саме так)) маю як ви кажете ужарену 5700ХТ, то все добре)) а от 2 шт 2070 и 2060, які нібито не були "вжарені", вже фсьо...одна по пам'яті, друга по чипу, третя артефакти по екрану (не знаю чип чи пам'ять)Ray2000gt: ↑ 17.01.2024 14:536700/6800/6900 ще не одне покоління будуть актуальними. Це як Поларіси. Їх дуже багато нагребло майнерів, тому ще дового курсуватимуть по руках економних геймерів.FastBullet: ↑ 16.01.2024 18:05 ага)) прям мечта)) точно такя же по скорости как и 6800ХТ 4 летней давности, только урезана по памяти и стоит на 200-300 евро дороже)))![]()
![]()
![]()
Важко знайти аргументи порівнюючи 6800ХТ за $400 з 4070Ti за $800. Аргументи про ужареність майнінгом не канають, адже з моменту виходу до обвалу пройшло менше року, тож ушатати їх банально не вистачило часу.
Та й доки буде бум на ШІ не побачимо ми дешевих відях скоріш за все
-
Nikolayovich
Member
Mixx
Тут ще виникло питання, так як у вас геймінг ос, з який оборотів можна проводити ручні налаштування вентиляторів, що у вас показує графік MSI Afterburner?
Тут ще виникло питання, так як у вас геймінг ос, з який оборотів можна проводити ручні налаштування вентиляторів, що у вас показує графік MSI Afterburner?
-
AntonyKandaurov
Member
Nikolayovich
Ну будь який 1700 камінь, навіть ойтри 12100 буде прудкіше вашого кільцевого 9600к, бо як показує практика 4/8 краще себе показують ніж 6/6. Я вже мовчу за сучасний 6/12 а тим паче новітні штеуди із купою атомів на борту які по суті скайлейки наворочені.
Ну будь який 1700 камінь, навіть ойтри 12100 буде прудкіше вашого кільцевого 9600к, бо як показує практика 4/8 краще себе показують ніж 6/6. Я вже мовчу за сучасний 6/12 а тим паче новітні штеуди із купою атомів на борту які по суті скайлейки наворочені.