Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
WalkMan
Member

Повідомлення

Hash: 15.01.2024 20:11Тоді скажіть в якому випадку вони приймають відправлення через укрпошту назад? Маю на увазі доставка сплачується тільки як відправка на відділення, а не міжнародне.
це вже не безкоштовне повернення 🤷‍♂️ А те, що можуть приймати повернення в Україні, тільки коли є контрагент тут і з Free returns це не пов'язано, оскільки Free returns може бути у Китай (знову ж таки варість доставки компенсується купоном відповідного номіналу)
Hash: 15.01.2024 20:11З приводу бонусів, а не грошима, я не знаю сам процес, але відбувається саме так.
Вартість доставки не компенсовується, але якщо логістикою займався Алі, то тут можливий варіант з відповідним купоном, також.
quadrotony
Member

Повідомлення

Hash
SamsungAuthentic Store

на посилці не написано free return
moonlight49
Member

Повідомлення

А не думали продати цей акумулятор по Україні? Чи рідка модель?
kilroy
Junior

Повідомлення

quadrotony це має бути вказано на сторінці товару.
quadrotony
Member

Повідомлення

you could check how much shipping fee first dear
may be we could pay dear

китаєць пише який хоче повернення, це просто глянути доставку через сайт укрпошти в Китай же можна?

kilroy
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... f19cTD306f

нема
kilroy
Junior

Повідомлення

quadrotony, на вашому товарі не має такої позначки. Ось так має бути.
спойлер
Screenshot_2024-01-19-09-56-44-054_com.alibaba.aliexpresshd-edit.jpg
https://s.click.aliexpress.com/e/_EJ0C9qt
Krawez
Member

Повідомлення

В особистому кабінеті на Алі в статусі посилок написано: Чекає в пункті видачі, але не написано де :) . СМС ні від Укр ні Нової пошт не отримував. У когось було таке, що робити? Вже неділю чекаю.
kilroy
Junior

Повідомлення

Krawez, а трек-номер як виглядає?
Avenger80
Member

Повідомлення

Krawez
А что пишет https://parcelsapp.com/ по поводу вашей посылки? Вбейте номер накладной.
DmitriyBorcyxa
Junior

Повідомлення

Доброго дня шановні. Чи є діючі купони буду дуже вдячний. Посилочка на 65$. :rotate:
Krawez
Member

Повідомлення

Avenger80: 19.01.2024 12:42 Krawez
А что пишет https://parcelsapp.com/ по поводу вашей посылки? Вбейте номер накладной.
No information about your package. We've checked all relevant couriers for «Україна». If the country is not correct, please select the destination country below.

Відправлено через 53 секунди:
kilroy: 19.01.2024 12:27 Krawez, а трек-номер як виглядає?
30289032506ХХХХХ
Avenger80
Member

Повідомлення

Krawez
А это разве номер накладной? Он обычно с буквами. Типа SK********LV или такого...
Востаннє редагувалось 19.01.2024 14:00 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
Krawez
Member

Повідомлення

Avenger80: 19.01.2024 13:58 Krawez
А это разве номер накладной? Он обычно с буквами.
Це Order ID, других номерів в замовленні нема.
kilroy
Junior

Повідомлення

Krawez, а якщо через сайт УкрПошти відстежити, там посилку не видно? І я б на вашому місці спробував у продавця запитати, що це за служба доставки така.
P.S. А якщо через global.cainiao.com відстежити, там ніяких додаткових треків немає чи може посилання на службу доставки?
Avenger80
Member

Повідомлення

kilroy
Дело в том, что должна быть накладная в любом заказе, понятно, что по ID ничего не находится.
Krawez
Member

Повідомлення

kilroy
Avenger80
Та нема в накладній більше нічого є тільки Order ID і статус Arrived at pick-up point. Package available for collection.

Продавець сказав чекати три місяці, а потім будемо щось думати.
kilroy
Junior

Повідомлення

Avenger80 я знаю, просто пока я писал своё сообщение, то сообщения про Order ID ещё не было.

Krawez якщо статуси є, значить і трек-номер має бути. Можете зайти з комп'ютера і на сторінці з замовленнями навести мишку на "Track order".
Avenger80
Member

Повідомлення

Krawez
А вы не подтверждали доставку в Али? Тогда эта накладная исчезает. Получается, что вы вообще не отслеживали пока она шла и ни разу не смотрели - заказали и забыли на месяц?
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 19.01.2024 14:18 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
Krawez
Member

Повідомлення

kilroy
Ось посилання коли нажав трек ордер https://track.aliexpress.com/logisticsd ... 32506ХХХХХ, і появився надпис Хост track.aliexpress.com довго не відповідає. потім браузер завис а сайт Алі перейшов на арабську мову :) .

Так що скоріш за все Order ID і є трек номером.
Avenger80
Member

Повідомлення

Krawez
Сайт алиэкспресс глючит на компе в этой части, поставьте мобильное приложение с плеймаркета на смартфон - там всё нормально.
Востаннє редагувалось 19.01.2024 14:20 користувачем Avenger80, всього редагувалось 2 разів.
Відповісти