Почалися продажі відеокарти GeForce RTX 4070 Super

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

GreenMile: 18.01.2024 12:11 Наочний приклад прямо з меню налаштувань БГ3: натів - вирвиочні сходинки, TAA - мило мильне, SMAA - ні риба, ні м'ясо, середняк і DLAA - кращий варіант з усіх.
DLAA - це по суті DLSS, але який ренедериться на повнорозмірному кадрі без масштабування. Це до питання, як натівне може буте гірше, ніж оброблене ШІ.
спойлер
Зображення
Чудовий приклад мила на всіх режимах зі згладжуванням (зверніть увагу на скелі).
А серед мила так, ТАА виглядає конкретно в цьому випадку гірше ніж DLAA. Але про це я ще раніше писав. Крім того, то не aпскейл. Апскейл там ще свого мила зверху намазюкає.
Востаннє редагувалось 18.01.2024 12:20 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
GreenMile
Member

Повідомлення

daesz: 18.01.2024 12:06 Є ще й такі, які кажуть до длсс кращий за натив :lol:
Дивлячись, що вважати за натів, якщо вимкнути згладжування (або ТАА, як на картинці вище) то від такого натіву у вас очі витечуть куди швидше, ніж від апскейлу ;)

Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
Геральт: 18.01.2024 12:16
GreenMile: 18.01.2024 12:11 Наочний приклад прямо з меню налаштувань БГ3: натів - вирвиочні сходинки, TAA - мило мильне, SMAA - ні риба, ні м'ясо, середняк і DLAA - кращий варіант з усіх.
DLAA - це по суті DLSS, але який ренедериться на повнорозмірному кадрі без масштабування. Це до питання, як натівне може буте гірше, ніж оброблене ШІ.
спойлер
Зображення
Чодовий приклад мила на всіх режимах зі згладжуванням (зверніть увагу на скелі).
Угу, дивимость на скелі, де натів трохи чіткіший за ДЛАА, а піксельний кущ з фантомними гілочками, що в повітрі висять, на передньому плані повністю ігноруємо, ок. :pray:
Ви коли в БГ граєте, то дивитесь тільки на пейзаж на задньому плані, а не на персонажів і те що у вас в фокусі, я правильно розумію? :rotate:

Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
Геральт: 18.01.2024 12:16 Апскейл там ще свого мила зверху намазюкає.
Не намазюкає, бо при апскейлі згладжування вже є, згладжування по згладжуванню не робиться, тут або одне або інше.
Геральт
Member

Повідомлення

GreenMile
Так кущ також в милі. BG3 я пройшов ще Бог зна коли. Вже не згадаю, на що я там дивився. Але мабуть кущам уваги приділяв мало.
Але дякую за картинку, була показовою.
GreenMile
Member

Повідомлення

Геральт: 18.01.2024 12:24 GreenMile
Так кущ також в милі.
А в натіві - піксельний, і це куди гірше.
Геральт: 18.01.2024 12:24BG3 я пройшов ще Бог зна коли. Вже не згадаю, на що я там дивився. Але мабуть кущам уваги приділяв мало.
Угу, а також і моделькам персонажів, зброї в руках і всьому іншому. Це ж гра по скелі.
Геральт
Member

Повідомлення

GreenMile: 18.01.2024 12:26 А в натіві - піксельний, і це куди гірше.
Трошки більш піксельний ніж зі згладжуванням :D
І то ж ви приволокли скрін зі скелями.
Зате я добре пам'ятаю, як виглядало спорядження в старфілді з вимкн ТАА.
GreenMile
Member

Повідомлення

Геральт: 18.01.2024 12:35
GreenMile: 18.01.2024 12:26 А в натіві - піксельний, і це куди гірше.
Трошки більш піксельний ніж зі згладжуванням :D
І то ж ви приволокли скрін зі скелями.
Зате я добре пам'ятаю, як виглядало спорядження в старфілді з вимкн ТАА.
Я приволок, бо це прямо приклад з меню і за ним далеко ходити не треба, я не думав, що ви будете до останнього на чорне казати біле. Ок, ось два приклади, натів без згладжування і ДЛАА :popcorn: В натіві всі прямі лінії виглядають як пилки по дереву, особливо видно на броні Карлак (яскраві дірки по рівним лініям броні) і Лейзель справа, а вишенька на торті - це пікселізоване хутро на перчатках у Кралак і вуса і борода і волосся на піврослику :gigi: Краса яка, зато карта на столі не така мильна :teacher: Повнорозмірні відкриваються по лінку в новому вікні, там краще видно.
спойлер
Без згладжування:
Зображення

ДЛАА:
Зображення
Востаннє редагувалось 18.01.2024 12:49 користувачем GreenMile, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Member

Повідомлення

GreenMile
Ну, розмазня там, на хутрі. Далі що?
GreenMile
Member

Повідомлення

Геральт: 18.01.2024 12:49 GreenMile
Ну, розмазня там, на хутрі. Далі що?
Те, що воно схоже на хутро, а не на дефект текстури. Хоча, ясно, забудьте, у вас типове "всрамся, а не здамся", далі не бачу сенсу продовжувати.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

daesz
Про FG і казати нема чого, фейкові кадри малюються - 480гц тн-ки продаються.
TvoqBatya
Junior

Повідомлення

Nuclear World: 18.01.2024 10:19
lordep: 18.01.2024 09:47 В brain.com.ua "засвітились" ціни на

RTX4080 SUPER https://brain.com.ua/ukr/Videokarta_GIG ... 76475.html
спойлер
Зображення
:eek: 4080 мрсп 1200$ - ~50к. 4080S мрсп 1000$ - ~ 60к.... Б.... (и это даже не барыги...)
Все они барыги
Valera1976
Junior

Повідомлення

TvoqBatya: 18.01.2024 14:02
Nuclear World: 18.01.2024 10:19

:eek: 4080 мрсп 1200$ - ~50к. 4080S мрсп 1000$ - ~ 60к.... Б.... (и это даже не барыги...)
Все они барыги
4080 супер ще не вийшла!!! Хочешь бути першим? плати ))) А взагалі я думаю що це кидалово.
Відповісти