Оголошено дату релізу S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kyro
Member

Повідомлення

Varvar: 17.01.2024 04:25 Впевнений шо буде The Day Before: Ukranian Edition. Я дуже сильно сумніваюсь, що там сумарно хоч рік-півтора активної розробки велось. :lol: :laugh:
Ну естественно, в Microsoft же идиоты одни сидят. И прогресс не отслеживают.
bes
Member

Повідомлення

Kyro: 17.01.2024 11:24
Varvar: 17.01.2024 04:25 Впевнений шо буде The Day Before: Ukranian Edition. Я дуже сильно сумніваюсь, що там сумарно хоч рік-півтора активної розробки велось. :lol: :laugh:
Ну вообще да судя по тем играм что у них выходят от внутренних студий
Kyro
Member

Повідомлення

bes: 17.01.2024 11:32
Ну вообще да судя по тем играм что у них выходят от внутренних студий
Читать буквы могут не только лишь все. Скучная/хреновая игра не равно скам слепленный из тыреных ассетов 3мя ваньками за мивину за месяц перед "релизом".
8day
Junior

Повідомлення

Shkrabaliuk: 17.01.2024 10:33 Перечитав коментарі і почав сумніватись у тому, що це український сайт :down:

Мабуть відкрию для вас секрет, але як мінімум половина українців за росіян. Вони переважно воюють за те щоб зупинити "діда". Якби росіяни нікого не вбивали, що в принципі не можливо через ефект лавини, то вони б захопили країну як і планували.

Знаю одного чоловічка у якого син був штурмовиком, брату відірвалу ноги після обстрілу після приїзду вови на позиції, сам був "десь там", і при цьому несе всяку х*йню якщо добре копнути. Типу за Україну, але жере російські помиї так, що аж давиться.

Те що люди боронять країну від росіян ще не значить що вони цілком і повністю за Україну :rotate:

Varvar: 17.01.2024 10:37 Shkrabaliuk
Логіка урапітріота. Типу якщо це українське, то типу це має бути шедевром? Це буде шматок неоптимізованого гівнокоду з всратим геймплееєм. Можеш скрінити.
Хочу нагадати що GSC роблять чималі пожертвування на ЗСУ. Колись чули вислів "свій до свого по своє"? Ну от тут підтримка GSC робиться саме з цією метою.
Varvar
Member

Повідомлення

8day
Для мене немає кореляції між тим, що вони там куди задонатили і тим, що вони кодять. GSC - це синонім зашквара. Як аналогію можу навести приклад, нехай фаріон хоч там мільярд задонатить, я б всеодно з задоволенням їй при зустрічі розбив голову і обісцяв.
Зараз з системи донатів зробили цілу ідеологію/віру. Типу сам м**ак, але задонатив - і красавчік. Індульгенція. Очєнь удобна. Мені срати абсолютно хто там що і куди донатить, якщо люди дрянь. Це стосується і компаній . GSC - це перевзуті вшкварені кацапи-малороси, точно такі самі як і 4A Games.
Востаннє редагувалось 17.01.2024 13:06 користувачем Varvar, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Member

Повідомлення

8day: 17.01.2024 12:31 Хочу нагадати що GSC роблять чималі пожертвування на ЗСУ. Колись чули вислів "свій до свого по своє"? Ну от тут підтримка GSC робиться саме з цією метою.
Навіщо "підтримувати" GSC, які підтримують ЗСУ, якщо можна підтримати ЗСУ без посередника GSC? От захотів я укр. розробників підтримати і взяв шерлока на релізі, хоча жанр абсолютно не мій. Але купував я таки гру, а не обіцянки.
WoT також ніби то щось там пересилав на ЗСУ.
balao
Member

Повідомлення

удивляют люди взявшие игру предзаказом и турбопатриоты у которых аргумент "это же украинская контора, надо поддержать!"
вы серьёзно? это же та gsc которая едва едва родила тени чернобыля благодаря целебным пендалям от издателя, это та самая gsc у которой и тени чернобыля и чистое небо после релиза настолько изобиловали багами что были почти не проходимыми (вылеты когда приходишь в определённую точку, зависания скриптов которые должны были что-то сделать вроде разблокировать дверь в бункер сахарова - били нормой), это та самая gsc которая не умеет в повествование настолько что если ты с лором сталкера не знаком и впервые играешь в тени чернобыля то первые 2/3 игры ты в принципе не понимаешь что происходит, просто носишься на побегушках у торгашей, воруешь документы и всё такое, то же самое с чистым небом, меня хоть повествование в нём устроило и концовку я понял, она вполне логично ложится в происходящее в чн и тч, но многие не поняли и у них загорелось седалище. это та самая gsc у которой в чн сверхмозги заруинили атмосферу малолюдной и опасной зоны превратив её в цирк шапито кишащей группировками устраивающими разборками, но они и с этим не справились! я такой вижу это, решаю "ну ладно, поиграю в весёлый шутан", вступаю в любую группировку... и всё! зачищаешь форпост, ждёшь отряды которые должны прийти и взять место под контроль а они не приходят. или то что второстепенные задания можно сломать просто взяв задание на поиск флешек у техника на кордоне?) (подсказка, одну из флешек несёт сталкер которому помогаем отбиваться от собак. но внезапно после сдачи задания он по какой-то причине умирает и валяется у костра в деревне, задание которое невозможно завершить блокирует выдачу следующих заданий), бесконечные волны мутантов когда помогаешь отбиться сталкерам и на точке находится всего один непись и т.д, вот это вот всё не починили до сих пор и уже никогда не починят

в общем репутация у gsc ниочень, игру куплю, но только когда игра выйдет, и с пол годика пройдёт чтобы игра настоялась
если кто-то хочет окунуться в приключение в мире сталкера прямо сейчас то поиграйте в мод true stalker, вряд ли разочаруетесь
Drozd
Member

Повідомлення

Боже який милий, майже довоений срач, на хвилинку помріяв що війни нема :)
Earanak
Member

Повідомлення

balao
спойлер
Зображення
Иначе русней заклеймят
Kravan
Member

Повідомлення

Судя по тому что они делают, и их крайним релизам, а также сознательному обсеру с БГ3 - да, там очень все не очень.
theol
Member

Повідомлення

ой як руки чесались взяти передзамовленням гру собі на новий рік, як стала в стімі дата випуску 1 квартал 2024, і прекрасно розумію комментарів за відміну передзамовлення і чим це зумовленно але прям в сильному аху* від мінусів, видимо сильно народ деградує або співає під кожану російську сопілку
п.с: відповідаю за свої слова як людина яка пацювала все літо щоб поміняти стареньку вк мх 220 (чи 440 вже не памятаю) на радеон 9600 заради перешого сталкеру
DneprShark
Member

Повідомлення

К такому прекрасному дню можно и 5800X3D прикупить будет, надеюсь разрабы не подведут :)
MqM
Member

Повідомлення

Varvar: 17.01.2024 10:37 Shkrabaliuk
Логіка урапітріота. Типу якщо це українське, то типу це має бути шедевром? Це буде шматок неоптимізованого гівнокоду з всратим геймплееєм. Можеш скрінити.
Де проходили курси екстрасенса? Як можна серйозно сприймати людей, які кидаються заявами про, що майже ніхто не знає, а тим більше наперед
Varvar
Member

Повідомлення

MqM
Л-Логіка. + досвід. Не треба бути екстрасенсом, щоб зрозуміти, що це буде івно.
MqM
Member

Повідомлення

Varvar: 17.01.2024 20:01 MqM
Логіка і досвід працюють тільки з фактами, а не припущеннями) А як не буде так, то всьому форуму виставите пиво?)
movi
Member

Повідомлення

balao: 17.01.2024 16:00то та самая gsc у которой и тени чернобыля и чистое небо
Так, це та сама контора і ті самі ігри, при яких тепліє на душі і у голові лунає Той Самий мотив)). Навіть Кризис Халфа та Фаркрай 1 так не торкають і не мають такого впливу. Плювати на баги - коли ти граєш на 9600SE та Intel Celeron 2.1 (s478) то взагалі один великий Баг!! (ОЗУ взагалі не пригадую, якась зникаюче-мала величина) :weep:
theol
Member

Повідомлення

ну йомайо знову дєгради наставили мінусів адекватному коменту, блін ну ви теж мінуси ставили людям які казали на умовну зе дей біфор що це якусь дічь втирають під аргументом не купив не критикуй? Це просто якийсь сюр і перекличка мамонтів...
Varvar - :beer:
Varvar
Member

Повідомлення

Давайте хлопці так
Якщо по результатам оглядів, якщо медіанний бал буде вище 6.5 на основі 30 оглядів на метакрітік протягом, скажем, місяця, я кожному по 100 грн, хто кричить, що це буде ГРА, якщо ні, ви мені, йде? Це буде справделиво:)

Якщо згодні, то просто
1.nickname
2.nickname2
3.etc

Відправлено через 5 хвилин 54 секунди:
MqM: 17.01.2024 23:21огіка і досвід працюють тільки з фактами
Ты, навпевно, ще й притулі донатиш?
balao
Member

Повідомлення

movi: 17.01.2024 23:39Так, це та сама контора і ті самі ігри, при яких тепліє на душі і у голові лунає Той Самий мотив)). Навіть Кризис Халфа та Фаркрай 1 так не торкають і не мають такого впливу. Плювати на баги - коли ти граєш на 9600SE та Intel Celeron 2.1 (s478) то взагалі один великий Баг!! (ОЗУ взагалі не пригадую, якась зникаюче-мала величина) :weep:
не спорю) сталкеры тч и чн - одни из не многих игр которые я перепроходил и рекордсмены по количество перепрохождений
играл в них на 939 сокете с 1ядерным атлоном на карте радеон х550) эх, были времена
MqM
Member

Повідомлення

theol: 17.01.2024 23:58
ну йомайо знову дєгради наставили мінусів адекватному коменту, блін ну ви теж мінуси ставили людям які казали на умовну зе дей біфор що це якусь дічь втирають під аргументом не купив не критикуй? Це просто якийсь сюр і перекличка мамонтів...
Varvar - :beer:
Студія, що розробляла Дей Біфор від початку показувала роботу наче це скам, кожен раз різний геймплей, плагіат навіть у трейлерах, скуплені пів магазину асетів Епік стору, якісь волонтери за ідею, ні одної геймплейної презентації навіть журналістам.
І де в цьому схожість з ГСК? Як можна порівнювати це все після геймплейного демо всьому світу? Тут знаходяться унікуми, які досі не вірять, що почали гру розробляти. Якщо ви не можете поїхати на геймплейну презентацію за кордон, то це ваші проблеми, і на вас світ не зупинився
Відповісти