Ну я маю кабель 10м один з самих дешевих. 4К 30фпс 8 біт без ХДР то тягне. МОже й 60фпс тягне, не памятаю, бо потицяв, потицяв і забив. Пробував телевізор до компютера підключати. Коротше якийсь ФуллХД мало б тягнути на 10 метрах стабільно. Це ж звичайна фізика - чим більше розширення тим вищий бітрейт. Тобто треба вищі частоти роботи. А кабель в силу фізичних причин не ідеальний, чим довший тим більші завади, менші частоти може витримати. Так що залишається просто розширення або герцовку скидати. Ну і бітність теж, 10 біт 4К на довгому кабелі буде за щастя.daesz: ↑ 17.01.2024 15:02 Недавно зустрічав на форумі тему, де в людини також були проблеми із виводом зображення по hdmi довжиною 10м, проблемою був як-раз таки кабель.
Відправлено через 3 хвилини 10 секунд:
Ніяк, от конкретно на цій моделі не тягне такі довжини кабеля. У мене таке було що встройка на мамці новій крутій не тягнула хдмі 10м до телевізора в спортзалі. Поставив старенький радеон 3600 - все запахало. Походу тупо через різну аналогову обвязку, біс зна що саме, може конденсатори більш ємністі стояли.Tombolini: ↑ 17.01.2024 15:35 Подключал кабелем 1,8м HDMI 2.1 все ок, если Я достану старую GTX 1080 Ti и подключу ее коротким или длинным кабелем все будет работать, вопрос в красножопыж, мне поставить на телек разрешение 1920*1080?