Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
ApostolCV
Member

Повідомлення

Дякую.
Я раніше тестував. І схоже що після каменя з шиною 800 , якщо 1066-й принудити до 800 то пам'ять норм заводилася.
Але зараз про ці танці з бубнами забув.
Дякую , що поділилися досвідом.
radical
Member

Повідомлення

Пам'ять на 177 при шині 1066 це такі особливості чипсету та самої пам'яті, які не розраховані на ці частоти.

До P5PE-VM є модбіос, де можна примусово виставити 5:4, тобто при 1066 шині на пам'яті буде 213МГц, що більш-менш прийнятно для більшості модулів DDR400
Бумик
Member

Повідомлення

Zakarul: 12.01.2024 16:18 А вот найти his iceq, это уже совсем другая история.
Была у меня пару лет назад AGP Radeon HD 4670 His IceQ .
спойлер
IMG_0103.JPG
спойлер
Не было на тот момент материнки под AGP,чтоб загрузить норм карту.Была AsusP5P800,которая только 1- ядерники держала(одна фаза была нерабочая на питальнике проца).Да и то как-то при очередном включении *приказала долго жить*,начал южник греться очень ну и ,соответственно,мамка уже не работала.Карту потому и продал.не хотелось влаживаться и искать материнку под AGP ,чтоб 2-х ядерники держала.
Сейчас есть три мамки под 2-х ядерники с AGP.
ASUS P5PE-VM с процом Е6600 \ MSI K8N SLI Platinum с процом Х2 4600\N Force3 A939 с процом Х2 4200.
А вот видяшки,самые мощные ,что установлены,это Radeon 1950 PRO ,Radeon 2600 PRO и GF7600GS.
moonlight49
Member

Повідомлення

Тут комусь цікава Commodore Amiga 600 base config + goteck + блок живлення (зовнішньо 3 з 5 балів, трохи іржі на shield). Відсутні чотири кейкапа (клавіші), у справному стані. За ціною приблизно 6000 грн? Можу без goteck скажемо за 4500 грн.
Фото незабаром.
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

фотосрач в темі ПК заліза :facepalm:
spoglyadach
Member

Повідомлення

А чого? Там чєл мені щось пояснити хотів, а я 15 років фотографував і мав штук 25 об'єктосів у користуванні, щяс би був якийсь махач крінжи з старославянамі B-)

Щяс я вам закину трешу з лох.уа
Сподіваюсь оці тіпи що перекупають лоти в приватних повідомлення читають тему (та точно читають), ну шо пацани як покупочкі? Я це до чого, вчора виклав чєл замучану відяху Radeon 9800 Pro
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/vide ... UblHx.html
Ціна була 200 хривень що нормально за кота в мішку, ну і цей продаван вказав без пересилки, інші лоти він теж не пересилав бо щось в нього я вже хотів купити пару місяців тому. Запитав в нього чи не перешле він свій товар, на що він відповів що ціна вже 800 гривень, але на момент прочитання в самому оголошенні цінник вже 1500 що зацей екземпляр прям епік як смішно та щей без жодних тестів.
НУ ШО пацани, перекеупили одне в одного лот? Ржу :up:
ApostolCV
Member

Повідомлення

Шукаю донора TNT2/TNT2 M64 з живим гпу :teacher:
mklm
Member

Повідомлення

харош вже з фотоонанізмом
offece-trader
Member

Повідомлення

Хотел спросить, а интел 740 имеет какую то ценность историческую, потому как по производительность от него смысла, я так понимаю, нет никакого ?
ApostolCV
Member

Повідомлення

offece-trader.
По пунктах:
1) 1-а відеокарта від штеуда;
2) Якщо ви вибираєте режим 640*480*16 то отримаєте в середньому 30 FPS , що досить непогано.
Той самий Serious Sam йде терпимо.
У більшості свої річ колекційна. І , да я коли читав статті по ньому , виявилося , що вендор грає роль.
nummus777
Junior

Повідомлення

ApostolCV: 17.01.2024 01:15 Шукаю донора TNT2/TNT2 M64 з живим гпу :teacher:
Добрий день.
Є живий екземпляр і ціна доступна: https://izi.ua/uk/p-26074785-videokarta ... it-test-ok
ApostolCV
Member

Повідомлення

nummus777, надіюся , що ви пожартувати.)
radical
Member

Повідомлення

ApostolCV
є асус V3800M 16Mb, але його шкода було б пускати на органи

А плати на 815 з вбудованим відео хіба не той же самий 740 мають GPU?
Востаннє редагувалось 17.01.2024 12:46 користувачем radical, всього редагувалось 1 раз.
ApostolCV
Member

Повідомлення

Вже замовив .тож питання зняте. Дякую хто відгукнувся.
offece-trader
Member

Повідомлення

ApostolCV: 17.01.2024 12:23nummus777, надіюся , що ви пожартувати.)
Не, это реальная цена у этого продавца. С уровнем его цен можете ознакомиться: viewtopic.php?f=29&t=275733

там корка е4500 по 150 грн, наверно берут, раз цена такая....
spoglyadach
Member

Повідомлення

E4500 за 150 гривень це прям харош, мабуть теж хтось почав перекуповувати і продавцець подумав що треба ставити нормальний прайс за топ перфоманс B-)
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

Скільки тоді коштує мій Е4700? :insane:
radical
Member

Повідомлення

NikolaZack: 17.01.2024 20:56 Скільки тоді коштує мій Е4700? :insane:
я колись на ібеях купляв його за дурні гроші, щось типу $10 :D
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Маю ноут Acer Eztensa 5630EZ.
Потроху накидав туди топового для його платформи заліза і він працює досить непогано.
Зараз такий:
C2D T9800
Intel GM45
2х2GB DDR2 800 MHz
SSD 64GB акийсь
Цей ноут в мене з 2014 року, до цього декілька років працював в офісі. Що цікаво, так це те, що я і зараз ним користуюсь майже щодня. Стоїть 10-ка, Хром працює доволі жваво при 10-20 вкладках, ютуб 720р ок. Проц більше 65 градусів розігріти нереально. Корпус, не дивлячись на вік 14-15 років, як новий.
Думав туди 2х4GB поставити, але по грошам воно не вписується в концепцію цього ноута. Ось думаю 4-ядернік запхнути, мені казали, що якщо ноут не мав версій з 4-ядерніками, то скоріш за все не заведеться. Але вони не дорогі наче зараз, то думаю, може спробувати? Якщо б Квад завівся, то я б йому ще ssd 128GB Kingston поставив та накатив Win 11.
mklm
Member

Повідомлення

хтось колись шукав радіатори від ріперів

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/oper ... UcFfE.html
Відповісти