Не КС мався на увазі а ті критичні сервіси, що на нього понав'язали, усілякий банкінг, системи оповіщення тревог, термінали і т.д. і т.п., я КС критичною інфраструктурою не вважаю, він би був критичним аби у нього була повна монополія і жодних аналогів.Engineer_1988: ↑ 09.01.2024 12:53Це приватні руки, про які резерви можна говорити. Головне завдання, як здається мені - заробіток (стригти, стригти з цих абонентівЕвгений King: ↑ 09.01.2024 10:31а те що критична інфраструктура не мала резервів і не враховувала навіть можливість такого сценарію - це прямо якось печально)!. Чи може почали ставити нормальні БЖ вибірково на БС?, щоб хочь звязок був не 2 години, а більше. Ога-ога
![]()
Новини
Останні статті і огляди
Київстар — все, що пов'язано з цим оператором / інтернет-провайдером
-
Евгений King
Member
-
_nic
Member
давно пора націоналізувати як прихват, але ж любі друзі ...
-
Engineer_1988
Member
гг, зібралися націоналізатори.... )))
.. Де Ви бачили націоналізоване, щоб працювало відповідно і т.д.? Не може держава - зможуть приватні руки.
-
Varvar
Member
Камради, запустили 3.5кк квот, VoLTE має працювати, я не повірю що ні в кого не завелось.
-
AlexKuzovkov
Member
Привіт. Немає.Varvar: ↑ 14.01.2024 22:33 Камради, запустили 3.5кк квот, VoLTE має працювати, я не повірю що ні в кого не завелось.
-
er[socrates]
Member
из коробки работал или делали манипуляции с shizuku и pixel ims?AlexKuzovkov: ↑ 15.01.2024 10:58pixel 7 pro, але до аварії VoLTE працював.
-
Cirax
Member
Странная ситуация.
Включаю мобильный интернет от лайфа, телефон работает на треть дольше, как минимум.
К вечеру остаток 50%, с интернетом от Киевстар 15-20%.
Включаю мобильный интернет от лайфа, телефон работает на треть дольше, как минимум.
К вечеру остаток 50%, с интернетом от Киевстар 15-20%.
-
AlexKuzovkov
Member
Манипуляціїer[socrates]: ↑ 15.01.2024 11:19из коробки работал или делали манипуляции с shizuku и pixel ims?AlexKuzovkov: ↑ 15.01.2024 10:58pixel 7 pro, але до аварії VoLTE працював.
-
tw-r
Advanced Member
НЕДОоператор НЕ ввімкнув взагалі VoLTE контрактникам та корпораціям. Дівчинка, яка веде корпорацію з боку недооператора, робить круглі очі і каже: у вас телефон треба вимикати, послуга в особистому кабінеті підключена. Корпорації -20% знижка на абонплату до кінця року як цукерка від міграції. Одиниці, які отримали VoLTE після 12.12.23, скаржаться на залипання інтернету. Все як в 2019-2020, тоді коронавірус заважав нормально мережу настроїти, тепер "аварія".AlexKuzovkov: ↑ 15.01.2024 10:58Привіт. Немає.Varvar: ↑ 14.01.2024 22:33 Камради, запустили 3.5кк квот, VoLTE має працювати, я не повірю що ні в кого не завелось.Контракт. Телефон "не сертефікований" pixel 7 pro, але до аварії VoLTE працював.
-
odessitmws
Member
У меня волтя работает кста 
-
Евгений King
Member
VoLTE працює
А у водафона VoLTE нема... При цінах їх тарифів дуже дивно
А у водафона VoLTE нема... При цінах їх тарифів дуже дивно
-
Varvar
Member
tw-r
Хватить триндіти. ВоЛТЄ вже давно працює. Якщо одиниці для тебе - це ~3.5млн активних підписників, то в мене для тебе погані новини.
Хватить триндіти. ВоЛТЄ вже давно працює. Якщо одиниці для тебе - це ~3.5млн активних підписників, то в мене для тебе погані новини.
-
Cirax
Member
-
tw-r
Advanced Member
У нас корпорація на 700 ліній - не працює в жодного абонента, казочки такі як і ти, розказує київстарівська дівчинка. В грудні працювало.Varvar: ↑ 16.01.2024 16:30 tw-r
На пріпейді декілька чоловік отримали VoLTE. Але "працює" той лтє хв 5-10, потім зникає інтернет і треба "літачком" перезапускати, вимкнути-ввімкнути мобільні дані не допомагає!
Балаболи свої 10 грн відробляють, недооператор відбувся знижкою 20% на 2024 рік і казочками.
-
KVM
Member
Чи є якась інфа по відновленню послуги "Додатковий номер"?
-
Cirax
Member
Смотрю, сегодня осликов не подвезли.
Мобильный интернет едва дышит.
Мобильный интернет едва дышит.
-
Varvar
Member
Зараз полегшає.
-
AlexKuzovkov
Member
А коли VoLTE для контракту?Varvar: ↑ 26.01.2024 13:02 Зараз полегшає.
-
Varvar
Member
Не до мене питання, я в КС не працюю:)AlexKuzovkov: ↑ 26.01.2024 13:06А коли VoLTE для контракту?
Відправлено через 26 хвилин 48 секунд:
Мало полегшати.Varvar: ↑ 26.01.2024 13:02Зараз полегшає.
-
Cirax
Member
Varvar
Стало много лучше, даже приложения банков начали открываться.
Стало много лучше, даже приложения банков начали открываться.