Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
quadrotony
Member

Повідомлення

WalkMan
Виглядають як оригінал, і їдуть не з китаю а з німеччини, і відгуки теж ок
quadrotony
Member

Повідомлення

китаєць прислав не ту батарею для ноута

каже повертати

хто стикався, доставку вони компенсують потім?
Avenger80
Member

Повідомлення

quadrotony
Это конечно оффтоп, но не проще иногда купить у нас на пром.ua, на olx или просто в магазине некоторые вещи. Сам для себя недавно открыл алиэкспресс, но как-то странно... Некоторые вещи существенно дешевле купить на Али, а некоторые или также или дороже - как так? Причем в магазине под боком, официальном нормальном - оказывается, что ещё и дешевле и с гарантией... Как так. всегда считал, что Али это очень дёшево. :)
quadrotony
Member

Повідомлення

Avenger80
ну найди мені у нас в наявності RC30-0287
думаєш я не шукав у нас
Avenger80
Member

Повідомлення

Дорогая батарея... https://oki-doki.com.ua/ru/batareya-dly ... o-original Это так, не искал особо - вторая ссылка в гугле. Не знаю, правда, сколько на Али, не смотрел. Да, на Али в 2 раза дешевле примерно... Разве что деньги пусть возвращает... Прикольно, а за чей счёт отправлять и дойдёт или нет... Да, головняк.
torny
Member

Повідомлення

quadrotony: 15.01.2024 11:24 китаєць прислав не ту батарею для ноута

каже повертати

Не компенсують вартість доставки. Ні сюди, ні у зворотньому напрямку.
Є ще ймовірність, що діспут закриють на користь продавця, якщо він не отримає посилку за 30 днів. Тому раджу вибирати компенсацію без повернення товару.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

quadrotony: 15.01.2024 11:24китаєць прислав не ту батарею для ноута

каже повертати

Я колись відправляв проц. Спочатку був диспут, на мою користь. Алі наказав повернути проц, я відправив. Мені повернули вартість процу, але доставка обійшлась за мій кошт. До мене посилка їхала за рахунок продавця. Відправлення в китай, мені ніхто не компенсував.
Відправляти Укрпоштою.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Батарею можуть не прийняти на пошті для відправки в китай
seraphic
Member

Повідомлення

Avenger80: 15.01.2024 11:42
Дорогая батарея... https://oki-doki.com.ua/ru/batareya-dly ... o-original Это так, не искал особо - вторая ссылка в гугле. Не знаю, правда, сколько на Али, не смотрел. Да, на Али в 2 раза дешевле примерно... Разве что деньги пусть возвращает... Прикольно, а за чей счёт отправлять и дойдёт или нет... Да, головняк.
дешевле потому что большая вероятность что не оригинал, работать они будут но калибровка батареи не факт, износ у таких батарей на порядок быстрее
quadrotony
Member

Повідомлення

Avenger80: 15.01.2024 11:42
де гарантія що це не та ж сама батарея з алі?
і якщо подзвонити з 99% скажуть що немає в наявності і очікувати стільки, скільки йде посилка з алі

Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
_clawfinger_: 15.01.2024 12:38
quadrotony: 15.01.2024 11:24китаєць прислав не ту батарею для ноута

каже повертати

Я колись відправляв проц. Спочатку був диспут, на мою користь. Алі наказав повернути проц, я відправив. Мені повернули вартість процу, але доставка обійшлась за мій кошт. До мене посилка їхала за рахунок продавця. Відправлення в китай, мені ніхто не компенсував.
Відправляти Укрпоштою.
чим в китай відправляли?
_clawfinger_
Member

Повідомлення

quadrotony: 15.01.2024 13:27чим в китай відправляли?
Я ж написав, Укрпоштою.
Ще начебто міст чайна може, але тут я не певен.
Avenger80
Member

Повідомлення

quadrotony
Всё может быть... Не спорю. Но сейчас вы оказались в странной ситуации - без денег и с не той батареей из-за Али. Надо требовать с него денег.
Yuri
Member

Повідомлення

Перед вторгненням робив повернення (usb або мережеві з'єднувачі) - Алі надав адресу посередника в Україні, на котрого безкоштовно (оплата отримувачем) відіслав товар Новою поштою на українську адресу, після підтвердження посередником отримання товару, Алі повернув мені кошти.
quadrotony
Member

Повідомлення

torny: 15.01.2024 12:13
quadrotony: 15.01.2024 11:24 китаєць прислав не ту батарею для ноута

каже повертати

Не компенсують вартість доставки. Ні сюди, ні у зворотньому напрямку.
Є ще ймовірність, що діспут закриють на користь продавця, якщо він не отримає посилку за 30 днів. Тому раджу вибирати компенсацію без повернення товару.
а як визначається розмір компенсації без повернення товару?

якщо напишу вертай всю суму + доставку в Китай, тоді тобі вишлю цю батарею назад
torny
Member

Повідомлення

quadrotony: 15.01.2024 14:27
torny: 15.01.2024 12:13 Не компенсують вартість доставки. Ні сюди, ні у зворотньому напрямку.
а як визначається розмір компенсації без повернення товару?
якщо напишу вертай всю суму + доставку в Китай, тоді тобі вишлю цю батарею назад
Якщо доставка сплачувалась окремо, то можна починати з ціни товару. Тобто, якщо товар коштує 100 баксів і доставка 50 басків, то максимум, на який можна розраховувати, це 100 баксів. Але результат залежить від багатьох факторів. Продавець теж має погодитися на розмір рефанда. В свою чергу, він може запропонувати один бакс компенсації.
Якщо сторони не дійшли згоди, то останнє слово за Алі. При наведенні доказів факапу продавця, алі зазвичай вирішує діспут на користь покупця.

якщо напишу вертай всю суму + доставку в Китай, тоді тобі вишлю цю батарею назад - не погодиться. Їм це робити нема сенсу ні за правилами ні за логікою.
Dark Knight
Member

Повідомлення

_clawfinger_: 15.01.2024 12:38
Відправляти Укрпоштою.
а скільки заплатив за доставку в Китай? :spy:
Hash
Junior

Повідомлення

quadrotony
Якщо на товарі було написано "Free Return", то як написали вище дадуть адресу посередника на укрпошту, так було прийнані 2-3 місяці тому, тільки укрпошта (Вийде по суті вартість звичайної відправки по Україні)
Якщо не було надпису, то тут треба уточнювати у продавця чи буде він компенсувати вартість доставки (а це десь 20-25$), але якщо навіть він погодиться, то це скоріш за все що не грошима, а саме алі бонусами на цю вартість доставки.
Якщо там продавець з надписом Shop123123125, то великій шанс що Ви зовсім залишитесь без товару і без повернення коштів за доставку (навіть бонусами), такі магазини люблять давати адресу по типу: China, huanan street 1, building 1, floor 1, appartment 1. Вони потім на таможні не забирають повернення, а так як воно не дійшло до нього, то і повертати нічого. Мені давай майже таку як я написав вище, але я звісно не відправив.
Можу порадити: спробувати з продавцем одразу вирішити. Або відкривати алі диспут туди записати відео, де чітко видно що не тот товар, історію замовлення, розпакування товару і т.д. просто фото це слабенько буде. І також написати що у Вас немає вільних грошей на відправка навіть якщо продавець погодився компенсувати, а вона коштує $$ і це дуже багато для Вас.
Наче все :)
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Dark Knight: 15.01.2024 17:11а скільки заплатив за доставку в Китай? :spy:
Це дуже давно було, тож не пригадую.
WalkMan
Member

Повідомлення

Hash: 15.01.2024 17:24Якщо на товарі було написано "Free Return", то як написали вище дадуть адресу посередника на укрпошту, так було прийнані 2-3 місяці тому, тільки укрпошта (Вийде по суті вартість звичайної відправки по Україні)
це не повязані між собою речі

Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
Hash: 15.01.2024 17:24Якщо не було надпису, то тут треба уточнювати у продавця чи буде він компенсувати вартість доставки (а це десь 20-25$), але якщо навіть він погодиться, то це скоріш за все що не грошима, а саме алі бонусами на цю вартість доставки.
у продавця немає такої можливості

Відправлено через 55 секунд:
Hash: 15.01.2024 17:24Якщо там продавець з надписом Shop123123125, то великій шанс що Ви зовсім залишитесь без товару і без повернення коштів за доставку (навіть бонусами), такі магазини люблять давати адресу по типу: China, huanan street 1, building 1, floor 1, appartment 1. Вони потім на таможні не забирають повернення, а так як воно не дійшло до нього, то і повертати нічого. Мені давай майже таку як я написав вище, але я звісно не відправив.
взагалі ні

Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
Hash: 15.01.2024 17:24Можу порадити: спробувати з продавцем одразу вирішити.
А оце вірно, та у випадку з акумулятором для ноутбука, продавець погодиться лише на незначну компенсацію, я алі - на певернення товару
Hash
Junior

Повідомлення

WalkMan
Тоді скажіть в якому випадку вони приймають відправлення через укрпошту назад? Маю на увазі доставка сплачується тільки як відправка на відділення, а не міжнародне. Бо мені саме так сказали, я не стверджую що це на 100%, бо знаю укрпошту... :mad:
З приводу бонусів, а не грошима, я не знаю сам процес, але відбувається саме так. Скоріш за все там умови між продавцем і аліком. Бо в мене була саме така історія. На питання чому бонусами, а не грошима і навіть наполягав на тому щоб саме грошима, то відповідь продавця була по типу "ну ось так і все", алі діспут не допоміг в цьому.
Відповісти