Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.01.2024 22:12 Donate
Мені треба кимось банально проходити сюжет. Вже зараз не можу пройти з першої спроби деяких противників, а до гаранта на Джессіку треба ще 60 круток.
:lol: Ну так в тебе будь яких з тих кері + хіл провезе всю сюжетку :facepalm: Береш умовну центуріон/лілю і максиш до i2-50 і робиш 10 резонанс, некст робиш таке ж іншому... Коли персонаж не живе качаеш 2 хіла потім вже 2 суппорти. І ти вже безодню проходиш :laugh:
Я після реролу закрив всю сюжетку за 2 дні під анімце Етерніті + вояджер + созебі :laugh:
Созебі як хіл лайно, ще й дуже прожорлива :laugh:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Я качаю, але немає ресурсів. Треба фармити ресурси. У мене з хілерів тільки Епл та Бані Бані.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 09.01.2024 03:46
daesz: 09.01.2024 02:24Бачив десь 70 тайтлів може за весь час, ну гора 100.
Я бачив 1(одне) аміне - по Доті. Все. :gigi:
Раджу глянути АоТ, хто б що не казав - найкраще аніме евер мейд :yes:

Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Kirakishou: 09.01.2024 22:27 Я качаю, але немає ресурсів. Треба фармити ресурси. У мене з хілерів тільки Епл та Бані Бані.
Некрологіст вміє хіляти, правда посередньо але вміє. І у вас мала бути рицар=хіллерр за 10 днів логіну, забув як її звуть (Dikke чи щось таке) :)
Donate
Member

Повідомлення

Ща навідь перевірив...
Зображення
спойлер
Зображення
2 дні щоб взяти 330 зірочок щоб замаксити базу :gigi:

Ще п'ять днів щоб відрити лімбо
спойлер
Зображення
І ще 15 щоб закрити його повністю
спойлер
Зображення
Якщо б я не проворонив перші 2 тижні можна було би зробити швидше все :laugh: Правда до меланії в мене був взагалі один дпс, друга пачка сиділа с вояджер + сотебі :rotate:
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 09.01.2024 22:42І у вас мала бути рицар=хіллерр за 10 днів логіну, забув як її звуть (Dikke чи щось таке) :)
Я ще не логінився 10 днів. Я встановив гру в грудні минулого року, але потім не грав в неї. Тобто фактично я декілька днів назад почав в неї грати. Та і то, я не можу тупо тільки в неї грати, бо крім неї ще шість гача-ігор, в яких треба хоча би дейліки робити. А зараз там не тільки дейліки, а й новорічні івенти.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Мабуть не буду я реверс 1999 реролити, бо вже маю тут трохи персонажів та прокачав їх. Я ось думаю, чи обов’язково забирати Джессіку, чи грати в неспішному темпі та забрати наступного персонажа?
спойлер
Зображення
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 11.01.2024 20:36 Мабуть не буду я реверс 1999 реролити, бо вже маю тут трохи персонажів та прокачав їх. Я ось думаю, чи обов’язково забирати Джессіку, чи грати в неспішному темпі та забрати наступного персонажа?
спойлер
Зображення
Яку джесіку? Тобі лілю збирати треба. 2 DPS + хіл... На перспективу сінгл таргет кращі чим АОЕ в тому контенті який в нас є :rolleyes:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate
Яку мені команду зібрати, щоб вона була відносно універсальна хоча би для сюжету, щоб проходити і важкі рівні? Лілю, а до неї кого? І що з Джессікою робити? Не крутити її банер? У мене на неї гарант, і я круток 20 вже вкинув. Я Зубну Фею пропустив, не хочеться ще і Джессіку проґавити, вона мені подобається. Правда після неї буде Каала Бауна, а вона наче непогана сінгл-таргет керрі судячи по інформації на prydwen.
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 11.01.2024 21:18 Donate
Яку мені команду зібрати, щоб вона була відносно універсальна хоча би для сюжету, щоб проходити і важкі рівні? Лілю, а до неї кого? І що з Джессікою робити? Не крутити її банер? У мене на неї гарант, і я круток 20 вже вкинув. Я Зубну Фею пропустив, не хочеться ще і Джессіку проґавити, вона мені подобається. Правда після неї буде Каала Бауна, а вона наче непогана сінгл-таргет керрі судячи по інформації на prydwen.
DPS + Хіл інше взагалі пофігу. Вояджер зменшує в цілому удар коли є бар'єр що в цілому ОК коли в тебе щось летить... При прогрессії такє. Хоча якщо вкачав можеш таскати з собою.

75% ДПСу наносить саме ДПС інше це для того щоб він наносив ДПС більше, або не сдох :laugh:

Роби центуріон + вояджер + БП, але ресурси вливай сугубо в центуріон (окрім ДПС вливай так щоб вони не сдохли)... Потім в лілю так як закрити бюезодню треба бажано достатньо швидко. Навідміну від міхойо тут нагороди кожної неделі дають з простої безодні :gigi:

Пуху береш 6* в тебе на 4-й день селектор дають. 5* і менше 20 лвл і не більше вони сміття всі :laugh:

Резонанси на авто шляпа, береш на DPS:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =344101610
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate
Дякую, спробую. Щодо безодні, то я не переймаюся, бо я не доначу в цю гру і швидше всього не буду донатити. Просто граю коли є настрій, як і в інші гачі, які нещодавно почав грати. Мені так більше подобається, бо я не прив’язаний до гри. На відміну від ігор, на які витратив купу грошей.

Відправлено через 11 хвилин 55 секунд:
А щодо сігни, то у мене ніякого селектора не було. У мене тільки такі є. А той, що в івенті, я не встигаю забрати, бо пізно почав грати в цю гру. Там треба 8000 валюти, а у мене тільки 1200.
спойлер
Зображення
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 11.01.2024 22:43 А щодо сігни, то у мене ніякого селектора не було. У мене тільки такі є. А той, що в івенті, я не встигаю забрати, бо пізно почав грати в цю гру. Там треба 8000 валюти, а у мене тільки 1200.
спойлер
Зображення
Той івент, де на 10 десь дають dikke - на 4 чи 5 день дають селектор 6* "конуса". Гляньте в інвентарі.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 11.01.2024 22:46Той івент, де на 10 десь дають dikke - на 4 чи 5 день дають селектор 6* "конуса". Гляньте в інвентарі.
Добре, просто зараз читаю сюжет. А ви теж граєте в гру?
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 11.01.2024 22:43 Donate
Дякую, спробую. Щодо безодні, то я не переймаюся, бо я не доначу в цю гру і швидше всього не буду донатити. Просто граю коли є настрій, як і в інші гачі, які нещодавно почав грати. Мені так більше подобається, бо я не прив’язаний до гри. На відміну від ігор, на які витратив купу грошей.
Ну так це не геншин/хонкай. Тут нічого донатити не треба, безодні достатньо легко проносяться :lol: Із цікавого тут лише підписка яка дає дуже багато, і батл пасс в якому є скін і трошки ресурсів :rolleyes:
Але на відміну від гашні в нас тут тайм лімітед речі які дуже лімітовані. Такі як селектора на резонанси вище 9-го, речі на прорив зброї, чи навідь камінці які потрібні на кач резонансу вони всі лімітовані. :rolleyes:

Щоб мали до уваги складність сюжетної лінії :lol: Останній стейдж в харді проходиться одним DPSом :laugh:
спойлер
Зображення
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 11.01.2024 22:49
daesz: 11.01.2024 22:46Той івент, де на 10 десь дають dikke - на 4 чи 5 день дають селектор 6* "конуса". Гляньте в інвентарі.
Добре, просто зараз читаю сюжет. А ви теж граєте в гру?
Ні, я грав на релізі і запам'ятав цей момент :gigi:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate: 11.01.2024 22:52навідь камінці які потрібні на кач резонансу вони всі лімітовані
Так, я це вже помітив. Треба було всі витратити на Центуріон, а я по-троху витратив на Центуріон, Вояджер, Лілю, Некрологіст та Балун Паті.
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 11.01.2024 23:19
Donate: 11.01.2024 22:52навідь камінці які потрібні на кач резонансу вони всі лімітовані
Так, я це вже помітив. Треба було всі витратити на Центуріон, а я по-троху витратив на Центуріон, Вояджер, Лілю, Некрологіст та Балун Паті.
Ну те що ти витратив це копійки в ендгеймі...

Візьми три зброї та прокачай просто до 20 лвлу та не апай... Як дадуть селектор береш щось універсальне... (З того що брати напевно Hopscotch)
Все в ДПС, в підтримку тільки якщо вони не живуть. Так як менше карток менше дпс
Резонанси дають багато, робиш за схемою. Центуріон = Ліля (її ти скіпаеш якщо будеш роляти через неділю Kaalaa Baunaa) > Всі останні десь порівну.
В безодню ідеш якомога раніше... Так як в залежності від зірочок змінюється перманентна нагорода за тиждень. І там отримуеш ресурси на прокачку резонансів.

Сюжет можна прочитати в будь який інший час, там все без проблем повторяється.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate: 12.01.2024 02:27її ти скіпаеш якщо будеш роляти через неділю Kaalaa Baunaa
Я зробив 44 крутки після Центуріон. Думаю, що встигаю забрати Джессіку.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate: 12.01.2024 02:27В безодню ідеш якомога раніше... Так як в залежності від зірочок змінюється перманентна нагорода за тиждень. І там отримуеш ресурси на прокачку резонансів.
Зараз якраз проходжу. Схоже, що я її вже відрив, але якось пропустив цей момент. Не впевнений, що пройду всі 10 поверхів, але хоча б половину треба пройти.

Відправлено через 9 хвилин 44 секунди:
Я ось думаю, чи багато я втратив, що пропустив Зубну Фею? Треба було після того, як в грудні почав грати, не закидати цю гру, а грати і забрати Зубну Фею.
Яка ваша думка щодо Джессіки? Варто її мати в команді? Бо я вже майже докрутив до гаранту. Мені імпонує, що її Афлатус це Плант, а у мене таких персонажів мало. Думаю, що треба мати різних дд під різних противників. І до того ж, ви нею прошли сюжетку на харді.
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 12.01.2024 19:44
Donate: 12.01.2024 02:27В безодню ідеш якомога раніше... Так як в залежності від зірочок змінюється перманентна нагорода за тиждень. І там отримуеш ресурси на прокачку резонансів.
Зараз якраз проходжу. Схоже, що я її вже відрив, але якось пропустив цей момент. Не впевнений, що пройду всі 10 поверхів, але хоча б половину треба пройти.

Відправлено через 9 хвилин 44 секунди:
Я ось думаю, чи багато я втратив, що пропустив Зубну Фею? Треба було після того, як в грудні почав грати, не закидати цю гру, а грати і забрати Зубну Фею.
Яка ваша думка щодо Джессіки? Варто її мати в команді? Бо я вже майже докрутив до гаранту. Мені імпонує, що її Афлатус це Плант, а у мене таких персонажів мало. Думаю, що треба мати різних дд під різних противників. І до того ж, ви нею прошли сюжетку на харді.
:laugh: Ну там різні ДД під різних противників в папірці. А в реалі меланія в другій пачці в безодні сидить як мейн ДД і гарно себе почуває... :laugh: Ща побачимо що там на ресеті буде через недільку, чи вона піде на другий план, так як що сотебі що джесіку я вже на i3-60 R10 зробив. Ще bkornblume треба замаксити :gigi:

Там основний резон в тому що ти б'еш по слабкому елементу це 30% доп урону. І все... В тебе офк на 30% більше влітає також :rotate:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate
Думав, що легко пройду п’ять поверхів, але моїм персонажам важко вже на четвертому поверсі. Треба всіх качати і треба прокачувати їм хоча би якісь психуби.
Відповісти