Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Evgen88
Member

Повідомлення

snapdragon999: 10.01.2024 10:56
Evgen88: 10.01.2024 10:54

Donate мне предлагал купить его для такого -
шо такое 6/128, это 3 года назад было, но не на будущие 3 года.
Так я им уже 3 месяца это объясняю, но они свое. (конечно каждый имеет свой взгляд)
Я уже думал может я не прав, послушаю вроде человек в теме, пишет вроде нормально, приводит пруфы.
А тут выходит как-то странно все, и купить целый прикол. Минусов наставили уже

Отправлено спустя 1 час 40 минут 1 секунду:
Говорят что то 6/128 на года, тип их 11 айфон еще тянет, это как сейчас 12/256, а через 3 года уже все, и что у них NVMe кроет на раз Китай, и что в Китае eMMC, когда тут UFS ;) И процессор там вообще, куча бабла влито, все там круто. :lol:
Что быстрей, куча инфо в гугл для них ;) Вечный спор, как бы тоже, вроде и верно, но принять и сказать что так, нет. :shuffle:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Evgen88: 10.01.2024 12:39
Говорят что то 6/128 на года, тип их 11 айфон еще тянет, это как сейчас 12/256, а через 3 года уже все, и что у них NVMe кроет на раз Китай, и что в Китае eMMC, когда тут UFS
то что они говорят на 0 можно умножить .Там психология нищебродов,если кто то купил дорогой айфон или что то еще, то он типа не должен был,а надо было 11 айфон купить топчик за свои деньги или пиксель 6а))Бери что нравится и не слушай никого.
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 10.01.2024 13:32
Evgen88: 10.01.2024 12:39
Говорят что то 6/128 на года, тип их 11 айфон еще тянет, это как сейчас 12/256, а через 3 года уже все, и что у них NVMe кроет на раз Китай, и что в Китае eMMC, когда тут UFS
Там психология нищебродов,если кто то купил дорогой айфон или что то еще, то он типа не должен был,а надо было 11 айфон купить топчик за свои деньги или пиксель 6а))
«Психолог» намалювався з редмі :lol: це тобі не безкоштовні чохли по 50центів колекціонувати з чергового китайського підвалу, розповідаючи як ти в черговий раз переграв ці крупні корпорації
Є припущення, що ти собі не можеш дозволити навіть той піксель 6а, і це твоя захисна реакція у вигляді необґрунтованого хейту всього бренду, але китай то все одно не вихід, є вторинний ринок :rotate:
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 10.01.2024 15:03
Є припущення, що ти собі не можеш дозволити навіть той піксель 6а
не смеши людей :laugh:
akr
Member

Повідомлення

Так какой айфон взять бедному таксисту эконома без понтов?
Xr не прошел испытания
Я так и не понял, как айос выбирает, что выгружать, а что нет. Нет функции как в Андроиде, "поверх всех окон" и отключения оптимизации
В фоне висит три программы: болт, уклон, Убер
Работает навигатор, ютубмьюзик
В простоях браузер, телеграм, Твиттер
Хочу, чтобы ничего не выгружалось
Хотя я уже знаю ответ, что айфон мне не подходит и при таких вводных, надо добавлять понты
Хочется новых впечатлений. Да и у ребенка айос, а эгоисты из эпла сделали родительский контроль только на своих девайсах, сволочи
shnok
Member

Повідомлення

snapdragon999: 10.01.2024 13:32
Там психология нищебродов,если кто то купил дорогой айфон или что то еще, то он типа не должен был,а надо было 11 айфон купить топчик за свои деньги или пиксель 6а))
«Психолог» намалювався з редмі :lol: це тобі не безкоштовні чохли по 50центів колекціонувати з чергового китайського підвалу, розповідаючи як ти в черговий раз переграв ці крупні корпорації
Є припущення, що ти собі не можеш дозволити навіть той піксель 6а, і це твоя захисна реакція у вигляді необґрунтованого хейту всього бренду, але китай то все одно не вихід, є вторинний ринок :rotate:
та ти вже задовбав всім втюхувати свій вториний ринок і хайтети китай, це в тебе таке враження недостатнього коштів для твоїх улюблених айфонів. Ти сам вище писав що всі свої тел. купував б/у то може це ти не можеш дозволити собі їх купувати новими. а? притому сидить все життя на застрілих айфонах, і хейтить людей з редмі.
7mindfields
Member

Повідомлення

shnok: 10.01.2024 17:07
та ти вже задовбав всім втюхувати свій вториний ринок і хайтети китай, це в тебе таке враження недостатнього коштів для твоїх улюблених айфонів. Ти сам вище писав що всі свої тел. купував б/у то може це ти не можеш дозволити собі їх купувати новими. а? притому сидить все життя на застрілих айфонах, і хейтить людей з редмі.
Ти якби вмів читати і розуміти контекст, то зрозумів би рівень іронії, а так я бачу чергового поціновувача покофонів безкоштовних чохлів і зарядних пристроїв за пару баксів ;)
Я там ще пропонував пікселі і lg, якщо що :lol:
akr: 10.01.2024 16:19 Так какой айфон взять бедному таксисту эконома без понтов?
Xr не прошел испытания
Я так и не понял, как айос выбирает, что выгружать, а что нет. Нет функции как в Андроиде, "поверх всех окон" и отключения оптимизации
Хотя я уже знаю ответ, что айфон мне не подходит и при таких вводных, надо добавлять понты
Хочется новых впечатлений. Да и у ребенка айос, а эгоисты из эпла сделали родительский контроль только на своих девайсах, сволочи
Можна спробувати 12 про (якщо для твоїх кейсів так потрібен девайс на iOS), це найдешевший варіант з тих, де вдвічі більше об’єм озп, ніж в XR, та й ціни на них зараз відчутно впали, але це все ще оверкіл, якщо використовувати суто як інструмент для роботи в таксі, а не як основний телефон
Donate
Member

Повідомлення

akr: 10.01.2024 16:19 Так какой айфон взять бедному таксисту эконома без понтов?
Xr не прошел испытания
Проблема в тому що айфон це не про те щоб нічого не відвантажувалось. Причина проста інженери спільно з розробниками ОС зрозуміли що скільки пам'яті не дай її ніколи не буде достатньо.. Тому всі біоніки мають дуже чумову продуктивність в одне ядро, а топова флешка сидить на інтерфейсі NVMe... Це в цілому дає змогу дуже швидко туди сюди ганяти дані якщо потрібно. Жруть процеси +/- однаково що на андроїді, що на іОS.
Ну типу сама ОС може з'їдати Гіга 2
Фононова підтримка якогось ПО це +50-100 Мб
Месседжери жруть десь трохи більше півгіга
Фаерфокс с тріщки плагінів може 1,5-2гб виїсти.
І це ме не рахуємо ще процеси самого телефону.
І щоб оце все тримати в фоні і не відвантажувати... Да айфон не дозволяє в фоні ганшню тримати гра практично зразу перезавантажується...
То у там коректно буде працювати тільки той софт який система зможи туди сюди ганяти зі свопу.

Тобі там зараз зверху хлопці з eMMC на телефонах пояснять за те що хтось нічого не розуміє... І телефони працюють в них бездоганно :lol: Але eMMC це HDD в телефонах, на яких ще йде своп.
старі айфони і зараз себе добре відчувають, на відміну від багатьох андроїд девайсів. Більшість яких під свій EOL ще не отримали фікси всих багів :laugh:
akr
Member

Повідомлення

Donate
Розумію, про що ви, еплу потрібна оптимізація і юзеру неможна дати більше оперативки, ніж потрібно по їх кейсам, а краще ще трошички ужати, бо ж є про версія.
І все було б ок, аби тільки не потрібно було кожному додатку, після вигрузки, знов отримувати з'єднання з мережею, чЕкати оновлення (чи що воно там робить). Бо наприклад, навігатор не грузиться так як ви кажете: спочатку лого, потім він мене знаходить на карті, потім отримує координати куда мені потрібно и в залежності від якості мережі будує маршрут. Це норм, коли стоїш і не норм коли на перехресті, і треба вирішувати, куда їхати. Ну це мій кейс. Чи наприклад, коли пропадала мережа в тому році, я не міг продовжити перегляд завантаженого відео в ютубі, бо спочатку, після вигрузки, він шукав мережу (вона теоретично була), і доступу до загрузок офлайн я не отримував, тільки після відключення стільникового зв'язку.
А ідеальних умовах їхніх лабораторій, все працює, впевнений, як ви кажете, nvme круто. А в реальних, вони не дарма свій топ назвали про, хочеш працювати, а не інсту дивитись, бери "понти" як тут кажуть
Donate
Member

Повідомлення

akr: 11.01.2024 10:15 Donate
Розумію, про що ви, еплу потрібна оптимізація і юзеру неможна дати більше оперативки, ніж потрібно по їх кейсам, а краще ще трошички ужати, бо ж є про версія.
І все було б ок, аби тільки не потрібно було кожному додатку, після вигрузки, знов отримувати з'єднання з мережею, чЕкати оновлення (чи що воно там робить). Бо наприклад, навігатор не грузиться так як ви кажете: спочатку лого, потім він мене знаходить на карті, потім отримує координати куда мені потрібно и в залежності від якості мережі будує маршрут. Це норм, коли стоїш і не норм коли на перехресті, і треба вирішувати, куда їхати. Ну це мій кейс. Чи наприклад, коли пропадала мережа в тому році, я не міг продовжити перегляд завантаженого відео в ютубі, бо спочатку, після вигрузки, він шукав мережу (вона теоретично була), і доступу до загрузок офлайн я не отримував, тільки після відключення стільникового зв'язку.
А ідеальних умовах їхніх лабораторій, все працює, впевнений, як ви кажете, nvme круто. А в реальних, вони не дарма свій топ назвали про, хочеш працювати, а не інсту дивитись, бери "понти" як тут кажуть
У кого там є якісь питання до того що айфони тормозять? :laugh: Вони працюють блискавично навідь сьогодні якись 6s/7 сьогодні працює дуже чудово, я ставив туди PGR і воно жалілося що там всього 2 гіга але без питань пограв я 20 хвилин :rolleyes: Середньому користувачу цього достатньо :rotate: А для них все й робиться :laugh:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 11.01.2024 03:59 продуктивність в одне ядро, а топова флешка сидить на інтерфейсі NVMe.:
ты на компе когда работаешь, большую разницу видишь в скорости между ссд сата и nwme?да даже и в играх.Важную роль играет проц и тип оперативной памяти, в чем твой древний айфон сливает даже недорогим китайцам.
Avenger80
Member

Повідомлення

Donate
Мне кажется, что айфоны работают хорошо из-за их просто закрытой системы, у них одно и тоже железо (их железо, причем не сильно прям разношерстное), одна и та же ось - их ось. Там уже всё вылизано до блеска и нет той солянки разношерстной как в андроид аппаратах - вот секрет Айфонов. Могу, конечно, ошибаться. Но есть пример из другой сферы с точно таким же принципом - у роутеров на процессорах MTK и одной фирмы, которая только на них специализируется и она так вылизала прошивку, так всё оптимизировала, тоже почти до блеска, а другие фирмы - вечно что-то у них не то, то одно глючит, то другое - потому как кидаются с одних процессоров на другие, с одних платформ на другие и нигде нет идеала и нигде не доводят до совершенства, так как выпускают по кучи моделей на разных процах, с разными особенностями, багами и т.д. - за всеми багами не уследишь, если у тебя модельный ряд большой и ещё он меняется раз в полгода (это я уже за смартфоны). :)
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 13.01.2024 11:18
Donate: 11.01.2024 03:59 продуктивність в одне ядро, а топова флешка сидить на інтерфейсі NVMe.:
Важную роль играет проц и тип оперативной памяти, в чем твой древний айфон сливает даже недорогим китайцам.
Адепт паперової потужності ксяомі знову забув вдягнути червону перуку і носа :laugh:
Ти поко ф5 про вже купив, який ти тут всім рекомендував, там же 1300000 в антуту і 12гб озп? В чому там ще ксяомі домінує, нагадай? Можеш розпочати з ОС :lol:
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 13.01.2024 13:12
Важную роль играет проц и тип оперативной памяти, в чем твой древний айфон сливает даже недорогим китайцам.
Адепт паперової потужності ксяомі знову забув вдягнути червону перуку і носа :laugh:
Ти поко ф5 про вже купив, який ти тут всім рекомендував, там же 1300000 в антуту і 12гб озп? В чому там ще ксяомі домінує, нагадай? Можеш розпочати з ОС :lol:
речь об андроиде идёт, а не только о сяоми. Ты на работу утсроился или дальше будешь с обидой на весь мир сидеть тут свой старый хлам восхвалять? :lol:Ну реально надоел
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 13.01.2024 13:54
7mindfields: 13.01.2024 13:12
речь об андроиде идёт, а не только о сяоми. Ты на работу утсроился или дальше будешь с обидой на весь мир сидеть тут свой старый хлам восхвалять? :lol:Ну реально надоел
Я ж вже казав, це було б смішно, як би ти не працював досі продавцем консультантом у свої 41 :laugh:
Так що там з приводу покофону?
Востаннє редагувалось 13.01.2024 14:09 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
Donate
Member

Повідомлення

ты на компе когда работаешь, большую разницу видишь в скорости между ссд сата и nwme?да даже и в играх.Важную роль играет проц и тип оперативной памяти, в чем твой древний айфон сливает даже недорогим китайцам.
В лінійці? Бачу офк тут тільки сліпий не побаче різницю між 100-300 мб/с і 1000+ що дає NVMe :laugh:
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 13.01.2024 14:06
продавцем консультантом у свої 41 :laugh:
ну хоть у мамки на шеи не сижу в 30 лет :lol:
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 13.01.2024 14:12
7mindfields: 13.01.2024 14:06
продавцем консультантом у свої 41 :laugh:
ну хоть у мамки на шеи не сижу в 30 лет :lol:
Так я також, диво якесь :rotate:
Чого ти уникаєш запитання про те, що твоєму покофону не допомогли ні потужний soc, ні 12гб озп, щоб не бути лайном за 15к? Доречі, коли там HyperOS встане з колін і покаже, що то не черговий підвальний клон iOS? А то це також дуже іронічно виглядає, хейтити айфони і досі користуватися оболонкою, яка злизана з тих клятих айфонів :lol:
Avenger80
Member

Повідомлення

Donate
Это конечно оффтоп в этой теме, но в основном польза от SSD это программы, система - а это мелкоблочка, а не линейные скорости, а там прям не сильно и большая разница - Sata, NVME. Как заметить сильную разницу между Sata и NVME - если у тебя это единственный накопитель такой в системе, остальные, к примеру, HDD или их нет - где на практике увидеть скорость в 560, 3500 или 7500Мбайт/c, кроме бенчмарков?
7mindfields
Member

Повідомлення

Avenger80: 13.01.2024 14:39 Donate
Это конечно оффтоп в этой теме, но в основном польза от SSD это программы, система - а это мелкоблочка, а не линейные скорости, а там прям не сильно и большая разница - Sata, NVME. Как заметить сильную разницу между Sata и NVME - если у тебя это единственный накопитель такой в системе, остальные, к примеру, HDD или их нет - где на практике увидеть скорость в 560, 3500 или 7500Мбайт/c, кроме бенчмарков?
Мова була про те, що ксяомі досі використовує в деяких моделях emmc пам’ять в 22 році (карл), а там вже послідовні читання/запис 250/125, про дрібні блоки можна не згадувати
Відповісти