Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Евгений King
Member

Повідомлення

Donate: 06.01.2024 16:47
Евгений King: 06.01.2024 15:44

Новачка я не рахую
Там зараз банер - Invitation from the water. З нього за 40 пулів отримуєш один з трьох білетів, за білет вибираєш одну з 3-4 лег на вибір, почитайте у грі.
Якщо правильно підійти до реролу і закривати не 1-4, а скажемо перші 2 глави, то у Вас буде під 80 круток.
Я би якби зараз реролив - робив це так:
- роблю 64 копії гри, прохожу 1-4, пуляю в стандарт або в актуальний банер лімітованої леги, в залежності що хочу, якщо хочу Джесіку в лімітований, якщо когось іншого - в стандарт
- після цього відкидаю акк де нічого не випало і продовжую на потенційних аккаунтах, це там де щось випало більш-менш, тобто одна лега і ще щось, і йду далі по сюжету, виролюю цей банер на 40 круток, а вже після нього стандарт як вишенька на торта.
Як результат отримуємо акк з МІНІМУМ трьома легами.
Але по часу це займе мабуть цілий день.

PS: я грав майже за всіх стандартних лег, можу трошки пояснити по персах із стандарту:
- Центуріон імба, в правильній пачці просто розпилює все
- Eternity, слабша за Центуріон, але все ж таки вона іншої стихії, вельми корисна якщо на акк окрім неї є ще пристойний дамагер іншої стихії
- Lilya як на мене сміття, вона просто не дамажить, та ж Bkornblume котра саппорт і котра 5* в рази корисніша за Лілію, хоча може вона мене бісить бо русня :puke:
- Medicine Pocket майже юзлесс, але якщо нема Bkornblume ідеально стає в пачки як потенційний дебафер і сустейн. Проте якщо є нормальні дебафери/сустейни то він відходить на третій план і заміняється 5* Balloon Party або Dikke
- Sotheby сміття якщо немає Jessiсa, разом з Jessiсa це просто імба пачка на отруєнні
- Druvis III, Regulus та A Knight просто посередні дамагери, десь рівня Lilya, ні риба ні м'ясо, але якщо немає чогось кращого - і таке піде, плюс вони всі різних стихій, якщо у вас просто немає інших дамагерів, то в своїй стиїхії вони будуть робити бруд )
Окремо відмічу Bkornblume, Balloon Party це просто універсальні перси, котрі стають в будь-які пачки, ну і Charlie як бюджетний Star ДД теж дуже нічого.

Загалом, якщо вам не сподобалась гра і сюжет то я б взягалі не парився оцим всим, мені просто сподобалась сюжетка, от і залип і оцікуванні продовження.
Робиш рероли поки не буде дабл дропу з банеру джесіки з десятки
Дабл джесіка чи джесіка -> офф банер це взагалі бімба...
Один на 40 аккаунтів як правило такий...
Потім крутиш банер новачка
Потім забираєш за 40 (крутками по одному офк так як може випасти раніше) з гарантованого банеру новорічного.

На основі того що є вже можна легко зробити дві пачки для безодні :rotate: Так як два кері вже є :laugh:
Нуу як і казав вище, хоч і звучить чудово, але є пара об'єктивних мінусів
Під Джессіку треба Сотебі, якщо праямо імбу збирати, хоча і без Сотебі вона наче норм, ну точно краще за стандартні леги, окрім Центуріон.
Ну і ToothFairy вже не буде, хіба зі стандарту ролити в 1.4 чи 1.5 її додадуть, проте шанси там один до 20 мабуть :-/
Хоча з іншої сторони наче як в 1.6 кардинально міняється мета, то ж чи бігти за вже поїхавшим потягом, чи не паритись і виролити зара хоч щось, поки дають стільки халяви :gigi:
Загалом, якщо хто планує грати, то зараз саме час поролити собі акк. Пан Donate звісно дуже агресивну методу реролу пропонує, проте якщо не жалко часу - це найбільш профітний варіант.
Kirakishou
Member

Повідомлення

А ви просто скіпали сюжет, щоб швидше отримати крутки?
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 06.01.2024 17:07 А ви просто скіпали сюжет, щоб швидше отримати крутки?
Якщо не помиляюсь - його можна з меню переглянути не тратячи стаміну :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

Центуріон я отримав на 8 крутці на банері Джессіки. Ні банер новачка, ні новорічний банер ще не крутив жодної крутки. Може у мене і цей аккаунт непоганий, на якому Центуріон отримав. Зараз трохи пограю на ньому і спробую покрутити ще банер Джессіки.
Donate
Member

Повідомлення

Евгений King: 06.01.2024 16:54
Donate: 06.01.2024 16:47

Робиш рероли поки не буде дабл дропу з банеру джесіки з десятки
Дабл джесіка чи джесіка -> офф банер це взагалі бімба...
Один на 40 аккаунтів як правило такий...
Потім крутиш банер новачка
Потім забираєш за 40 (крутками по одному офк так як може випасти раніше) з гарантованого банеру новорічного.

На основі того що є вже можна легко зробити дві пачки для безодні :rotate: Так як два кері вже є :laugh:
Під Джессіку треба Сотебі, якщо праямо імбу збирати, хоча і без Сотебі вона наче норм, ну точно краще за стандартні леги, окрім Центуріон.
Ну і ToothFairy вже не буде, хіба зі стандарту ролити в 1.4 чи 1.5 її додадуть, проте шанси там один до 20 мабуть :-/
Хоча з іншої сторони наче як в 1.6 кардинально міняється мета, то ж чи бігти за вже поїхавшим потягом, чи не паритись і виролити зара хоч щось, поки дають стільки халяви :gigi:
Загалом, якщо хто планує грати, то зараз саме час поролити собі акк. Пан Donate звісно дуже агресивну методу реролу пропонує, проте якщо не жалко часу - це найбільш профітний варіант.
Проблема в тому що якщо реролити вже так. Якщо там у пана є гроші вливати в гашню є гроші на топове залізло. В мене 3600 тянув з тріском але тянув 7 віконець + анімце на другому вікні. Був би якись 12 ядерник з 32 озу можна було би всі 14 бахнути і робити це в 2 рази швидше...

На рахунок мети я думав що в 1.2 щось змінеться. Але поки дуже зручно використовувати саме меланію... Що в UTTU, що в безодні. Побачимо що там в 1.3 буде... Але зараз абсолютно весь контент проходиться з першого разу
Джесіку с созебі вже підготовив :laugh:
Зображення
Евгений King
Member

Повідомлення

Kirakishou: 06.01.2024 17:07 А ви просто скіпали сюжет, щоб швидше отримати крутки?
Всі це схеми що описував я та пан Donate розраховані на реролл і звісно там все скіпається.
Гайд по реролу є на прайден, і якщо б мій ПК не тяг овер 9 вікон я би мабуть реролом не займався. Більш менш нормальний акк коштує в цій грі копійки, сидіти тиждень реролити по одному акк це точно наркоманія )))

Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
Donate: 06.01.2024 17:11
Евгений King: 06.01.2024 16:54

Проблема в тому що якщо реролити вже так. Якщо там у пана є гроші вливати в гашню є гроші на топове залізло. В мене 3600 тянув з тріском але тянув 7 віконець + анімце на другому вікні. Був би якись 12 ядерник з 32 озу можна було би всі 14 бахнути і робити це в 2 рази швидше...

На рахунок мети я думав що в 1.2 щось змінеться. Але поки дуже зручно використовувати саме меланію... Що в UTTU, що в безодні. Побачимо що там в 1.3 буде... Але зараз абсолютно весь контент проходиться з першого разу
Джесіку с созебі вже підготовив :laugh:
Зображення
Там відеобуфер швидше закінчується, для мого профільного конфігу 12 вікон це потолок, наступні просто не запускались або висіли в лагах...
Donate
Member

Повідомлення

Евгений King: 06.01.2024 17:14 Там відеобуфер швидше закінчується, для мого профільного конфігу 12 вікон це потолок, наступні просто не запускались або висіли в лагах...
https://www.mumuplayer.com/index.html
Цей трішки менше жере :rotate:

Added in 38 seconds:
Евгений King: 06.01.2024 17:14 Гайд по реролу є на прайден, і якщо б мій ПК не тяг овер 9 вікон я би мабуть реролом не займався. Більш менш нормальний акк коштує в цій грі копійки, сидіти тиждень реролити по одному акк це точно наркоманія )))
6 годин на дабл ролл аккаунт :laugh:
Евгений King
Member

Повідомлення

Donate: 06.01.2024 17:15
Евгений King: 06.01.2024 17:14 Гайд по реролу є на прайден, і якщо б мій ПК не тяг овер 9 вікон я би мабуть реролом не займався. Більш менш нормальний акк коштує в цій грі копійки, сидіти тиждень реролити по одному акк це точно наркоманія )))
Ну при ціні на всім відомих торгових майданчиках 6.5 у.е. (250грн) за Центуріон + ToothFairy при пройдених 1-4 та нетронутому банері новачка, я б по одному акк точно не реролив :gigi:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Евгений King: 06.01.2024 17:14Більш менш нормальний акк коштує в цій грі копійки, сидіти тиждень реролити по одному акк це точно наркоманія )))
Ні, я по одному аккаунту реролити не буду. Я зараз просто пограю, почитаю сюжет. Може мене гра не зацікавить, то не буде сенсу заморочуватися. Якщо буду реролити, то на вихідних, або просто дійсно придбаю аккаунт. Центуріон на восьмій крутці це наче і не погано. Чи у вас за 10 круток по дві леги випадало?
Зараз на цьому аккаунті мені вже банер Джесіки не крутити, а крутити новорічний банер?
Donate
Member

Повідомлення

Евгений King: 06.01.2024 17:19
Donate: 06.01.2024 17:15

Ну при ціні на всім відомих торгових майданчиках 6.5 у.е. за Центуріон + ToothFairy при пройдених 1-4 та нетронутому банері новачка, я б по одному акк точно не реролив :gigi:
Це все залежить від бажання, там фішка в тому що гра добре на макросс стає, достатньо гарно зробити і можна з легкістю афкати на 10 хвилин і потім тільки робити роли. Запустив собі і дивишся те що запланував :rotate:

Added in 12 minutes 53 seconds:
Kirakishou: 06.01.2024 17:21
Евгений King: 06.01.2024 17:14Більш менш нормальний акк коштує в цій грі копійки, сидіти тиждень реролити по одному акк це точно наркоманія )))
Ні, я по одному аккаунту реролити не буду. Я зараз просто пограю, почитаю сюжет. Може мене гра не зацікавить, то не буде сенсу заморочуватися. Якщо буду реролити, то на вихідних, або просто дійсно придбаю аккаунт. Центуріон на восьмій крутці це наче і не погано. Чи у вас за 10 круток по дві леги випадало?
Зараз на цьому аккаунті мені вже банер Джесіки не крутити, а крутити новорічний банер?
Новачка одиничками і потім вже новорічний.
Хоча якщо не відкривати можеш робити навпаки :laugh:
lewerlin
Member

Повідомлення

Donate: 06.01.2024 17:11Був би якись 12 ядерник з 32 озу можна було би всі 14 бахнути і робити це в 2 рази швидше...
Прикинув і зрозумів, наскільки мені це було б впадлу.
Я ні акк в Гашні, ні ХСР не реролив принципово. Коли таким займаєшся, різко міняється відношення до гри. Вона відчувається як робота, і стає нецікавою.
Kirakishou
Member

Повідомлення

20 круток в банер новачка, 6* немає. Я так розумію, що цей аккаунт невезучий, якщо за 20 круток звідти нічого не випало. А так все добре починалось з Центуріон на 8 крутці.
спойлер
Зображення
lewerlin: 06.01.2024 17:44Вона відчувається як робота, і стає нецікавою.
Коли програєш чи не всі 50/50 на хард-піті, то гра також перестає бути цікавою. І ви тому яскравий приклад, бо закинули геншин. Ну і дейліки, безодня, а також обов’язкові івенти, які потрібно зробити до певного числа — це не робота? Пошук тисяч сундуків заради 10 круток? Добре, що вони ці сундуки не додали в стар рейл. Та і загалом в стар рейл івент можна пройти за присіст, як і сюжет, і за цей час він тобі не набридне. А в геншині купа принеси те, сходи туди, зроби те — це вже набридло ще десь на початку гри, а вони все одно по одному і тому самому шаблону додають це в гру. Я ще Фонтейн майже не чіпав, бо саме із-за програшів 50/50 не хочеться заходити в гру, немає того задоволення. Я і Сумеру закинув, вже ту частину, де пустеля — саме тоді міхойо почали скамити. З банера Дехії. Тепер відношення до гри навіть гірше, ніж до роботи. А коли виграв, то одразу з’являється настрій, одразу хочеться прокачати персонажа, спробувати його. Ось наприклад виграв 50/50 на банері Руан Мей, то я її вже прокачав на максимум всі сліди. Івент вчора пройшов з задоволенням за вечір, де треба котиків збирати. А сьогодні трохи попроходив нову віртуалку, теж з задоволенням.
Єдине, що поки що залишає геншин для мене цікавим, це гарем вайфу.
Але погоджуюся, що витрачати день на рерол не дуже цікаво. Краще дійсно просто придбати аккаунт. Якщо гра сюжетно мене зацікавить, то мабуть я так і зроблю. Поки що сюжет доволі цікавий.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 06.01.2024 19:22 Коли програєш чи не всі 50/50 на хард-піті, то гра також перестає бути цікавою. І ви тому яскравий приклад, бо закинули геншин. Ну і дейліки, безодня, а також обов’язкові івенти, які потрібно зробити до певного числа — це не робота? Пошук тисяч сундуків заради 10 круток? Добре, що вони ці сундуки не додали в стар рейл. Та і загалом в стар рейл івент можна пройти за присіст, як і сюжет, і за цей час він тобі не набридне. А в геншині купа принеси те, сходи туди, зроби те — це вже набридло ще десь на початку гри, а вони все одно по одному і тому самому шаблону додають це в гру. Я ще Фонтейн майже не чіпав, бо саме із-за програшів 50/50 не хочеться заходити в гру, немає того задоволення. Я і Сумеру закинув, вже ту частину, де пустеля — саме тоді міхойо почали скамити. З банера Дехії. Тепер відношення до гри навіть гірше, ніж до роботи. А коли виграв, то одразу з’являється настрій, одразу хочеться прокачати персонажа, спробувати його. Ось наприклад виграв 50/50 на банері Руан Мей, то я її вже прокачав на максимум всі сліди. Івент вчора пройшов з задоволенням за вечір, де треба котиків збирати. А сьогодні трохи попроходив нову віртуалку, теж з задоволенням.
Єдине, що поки що залишає геншин для мене цікавим, це гарем вайфу.
Але погоджуюся, що витрачати день на рерол не дуже цікаво. Краще дійсно просто придбати аккаунт. Якщо гра сюжетно мене зацікавить, то мабуть я так і зроблю. Поки що сюжет доволі цікавий.
Я тому в гачі не заношу нічого. Деколи, на старті якщо є пак типу "персонаж" + якісь там ще мінімальні "плюшки" за 1$ - то шуа, вай нот. А так - тільки ФТП. І якщо гра перестала подобатись, бо чи контент лайно почав йти, чи скамлять, чи ще що - я просто ліваю і все. І мені не обідно, бо я влив в гру стопіцот гривень :)
Евгений King
Member

Повідомлення

Таки пройшов MoC фулл, причому настільки крінж пачками що сам тому не повірив.
спойлер
3323.jpg
Блейд тільки вибитий, голий, 5к ХП та 50/150 кріти. Броні прийшлось дати DanceDanceDance бо не вистачало швидкості.
Кафка зараза як хватала мою Кріо бабку, бабця одразу шотала когось з тіми, якщо в стійці стояла.
Без Руан Мей ця безодня суцільна срака ))) Ну в мене вже в банері 70 круток та гарант, так що Мей заберу, але коли качати поки не ясно. На черзі на прокачку Вельт, Клара Е1, Блейд, ще хотів Сюей качнути + Мей треба качнути/вдягти :banghead:
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 06.01.2024 19:22 20 круток в банер новачка, 6* немає. Я так розумію, що цей аккаунт невезучий, якщо за 20 круток звідти нічого не випало. А так все добре починалось з Центуріон на 8 крутці.
А хто вам обіцяє що все буде сипатись як мана небесна? :lol: Навідь в арці де 6* сипляться непристойно часто як для гачі взагалі не рідкість отримати на 50+ :rotate:
daesz
Member

Повідомлення

Без 2 топових састейнів - 12 поверх неможливо пройти :/
Ні Гепард, ні Байлу, ні Наташа не витягують :с

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Donate: 08.01.2024 01:45
Kirakishou: 06.01.2024 19:22 20 круток в банер новачка, 6* немає. Я так розумію, що цей аккаунт невезучий, якщо за 20 круток звідти нічого не випало. А так все добре починалось з Центуріон на 8 крутці.
А хто вам обіцяє що все буде сипатись як мана небесна? :lol: Навідь в арці де 6* сипляться непристойно часто як для гачі взагалі не рідкість отримати на 50+ :rotate:
Я в аркнайті реролив 9 раз акк поки отримав дабл 6* :)
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 08.01.2024 01:53 Я в аркнайті реролив 9 раз акк поки отримав дабл 6* :)
:laugh: Це вам добре пощастило...
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 08.01.2024 02:14
daesz: 08.01.2024 01:53 Я в аркнайті реролив 9 раз акк поки отримав дабл 6* :)
:laugh: Це вам добре пощастило...
Ангеліна+СільверЕш, і через пару десятків після цього ще Ексія впала на тому аці :rotate:
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 08.01.2024 02:17 Ангеліна+СільверЕш, і через пару десятків після цього ще Ексія впала на тому аці :rotate:
Це треба було ще тоді розуміти мету так як не анжі не сільвер на початку гри це теж не самий гарний варіант так як практично обидва нічого суттєвого не можуть без Е2. В мене зі стартового банеру анжі випала і все. Потім випала єфі яка мені в цілому практично всю сюжетну лінію і пронесла... Хоча б знав би я мету було би менше геморою з підбором операторів на картах... Так як сама тупа помилка це прокачка АОЕ хіллерів на початку гри (якщо це не птіло), ну а ще відсутність прокачаних дп принтерів для раннього старту.

А в цілому аркнайтс саме та гра де взагалі пофігу на банери і гачу, дроп 2% але немає гаранту на банер, тільки на лімітних 300... Замінмаксити все неможливо, викачати те що потрібно достатньо легко... Мета практично не змінна з початку гри, роляєш щоб рольнути і щоб було...

Ща ось глянув... 16 (!) 6* які ніколи в цілому не отримають Е2 :lol: Де б такє було в гачах... Ще б гра роботою не була, ціни би їй не було :rolleyes:
спойлер
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate: 08.01.2024 01:45А хто вам обіцяє що все буде сипатись як мана небесна? :lol: Навідь в арці де 6* сипляться непристойно часто як для гачі взагалі не рідкість отримати на 50+ :rotate:
Вище ж наче говорили, що якщо з цього банеру не випало дві леги, то аккаунт на рерол. У мене там вже 20 круток, але ще жодної леги. Загалом, у мене зараз забагато гача-ігор установлено, я не встигаю у всі грати. Наприклад, в Brown Dust 2 я тільки вчора вже глибокої ночі пограв, щоб забрати трохи круток. До цього увесь тиждень не було як, бо грав в NIKKE та інші гачі. Я думаю, що я залишу ці ігри просто щоб час від часу почитувати сюжет, а крутити гачу і проходити місцеві безодні в них буду по можливості.
Відповісти