Нуу як і казав вище, хоч і звучить чудово, але є пара об'єктивних мінусівDonate: ↑ 06.01.2024 16:47Робиш рероли поки не буде дабл дропу з банеру джесіки з десяткиЕвгений King: ↑ 06.01.2024 15:44
Новачка я не рахую
Там зараз банер - Invitation from the water. З нього за 40 пулів отримуєш один з трьох білетів, за білет вибираєш одну з 3-4 лег на вибір, почитайте у грі.
Якщо правильно підійти до реролу і закривати не 1-4, а скажемо перші 2 глави, то у Вас буде під 80 круток.
Я би якби зараз реролив - робив це так:
- роблю 64 копії гри, прохожу 1-4, пуляю в стандарт або в актуальний банер лімітованої леги, в залежності що хочу, якщо хочу Джесіку в лімітований, якщо когось іншого - в стандарт
- після цього відкидаю акк де нічого не випало і продовжую на потенційних аккаунтах, це там де щось випало більш-менш, тобто одна лега і ще щось, і йду далі по сюжету, виролюю цей банер на 40 круток, а вже після нього стандарт як вишенька на торта.
Як результат отримуємо акк з МІНІМУМ трьома легами.
Але по часу це займе мабуть цілий день.
PS: я грав майже за всіх стандартних лег, можу трошки пояснити по персах із стандарту:
- Центуріон імба, в правильній пачці просто розпилює все
- Eternity, слабша за Центуріон, але все ж таки вона іншої стихії, вельми корисна якщо на акк окрім неї є ще пристойний дамагер іншої стихії
- Lilya як на мене сміття, вона просто не дамажить, та ж Bkornblume котра саппорт і котра 5* в рази корисніша за Лілію, хоча може вона мене бісить бо русня
- Medicine Pocket майже юзлесс, але якщо нема Bkornblume ідеально стає в пачки як потенційний дебафер і сустейн. Проте якщо є нормальні дебафери/сустейни то він відходить на третій план і заміняється 5* Balloon Party або Dikke
- Sotheby сміття якщо немає Jessiсa, разом з Jessiсa це просто імба пачка на отруєнні
- Druvis III, Regulus та A Knight просто посередні дамагери, десь рівня Lilya, ні риба ні м'ясо, але якщо немає чогось кращого - і таке піде, плюс вони всі різних стихій, якщо у вас просто немає інших дамагерів, то в своїй стиїхії вони будуть робити бруд )
Окремо відмічу Bkornblume, Balloon Party це просто універсальні перси, котрі стають в будь-які пачки, ну і Charlie як бюджетний Star ДД теж дуже нічого.
Загалом, якщо вам не сподобалась гра і сюжет то я б взягалі не парився оцим всим, мені просто сподобалась сюжетка, от і залип і оцікуванні продовження.
Дабл джесіка чи джесіка -> офф банер це взагалі бімба...
Один на 40 аккаунтів як правило такий...
Потім крутиш банер новачка
Потім забираєш за 40 (крутками по одному офк так як може випасти раніше) з гарантованого банеру новорічного.
На основі того що є вже можна легко зробити дві пачки для безодні Так як два кері вже є
Під Джессіку треба Сотебі, якщо праямо імбу збирати, хоча і без Сотебі вона наче норм, ну точно краще за стандартні леги, окрім Центуріон.
Ну і ToothFairy вже не буде, хіба зі стандарту ролити в 1.4 чи 1.5 її додадуть, проте шанси там один до 20 мабуть
Хоча з іншої сторони наче як в 1.6 кардинально міняється мета, то ж чи бігти за вже поїхавшим потягом, чи не паритись і виролити зара хоч щось, поки дають стільки халяви
Загалом, якщо хто планує грати, то зараз саме час поролити собі акк. Пан Donate звісно дуже агресивну методу реролу пропонує, проте якщо не жалко часу - це найбільш профітний варіант.