Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Filabatya
Member

Повідомлення

але там немає 120 гц
7mindfields
Member

Повідомлення

Filabatya: 07.01.2024 00:30 але там немає 120 гц
Так, це критично? Анімації в iOS плавніші на 60гц, ніж на андроїді, а ціна рахуй вдвічі менша в порівнянні з 13 про
Filabatya
Member

Повідомлення

7mindfields
як інша релігія після андроїда)
7mindfields
Member

Повідомлення

Filabatya: 07.01.2024 00:37 7mindfields
Якщо перше знайомство, я б для ознайомлення пошукав 7 plus/8 plus/XR, відносно недорого, легко знайти, відносно легко продати, якщо iOS не зайде. Якщо дуже бюджетне ознайомлення - за 2500 можна знайти 6s/6s plus на 64гб
Filabatya
Member

Повідомлення

мав колись 4ку тоді була крута, то ж не мені хочеться щоб камера відповідала цій ціні, вже якщо 120гц не буде)
по батареї велика різниця, тут 13набагато краща.
akr
Member

Повідомлення

Я попробовал ХR как первый айфон и ничего не получилось. Приложения постоянно вылетают, их нельзя закрепить, дать им полный доступ или ещё как-то решить проблему, я так понимаю, с оперативкой. У меня специфические требования: такси программа, навигатор, ещё одна рабочая программа и ютуб/браузер. И все это постоянно вылетает
Пиксель 6 с этим справляется без проблем, но айфон понравился
13 про, наверное, бы решил вопрос оперативки, но очень дорого
shnok
Member

Повідомлення

7mindfields: 07.01.2024 00:39
Filabatya: 07.01.2024 00:37 7mindfields
Якщо перше знайомство, я б для ознайомлення пошукав 7 plus/8 plus/XR, відносно недорого, легко знайти, відносно легко продати, якщо iOS не зайде. Якщо дуже бюджетне ознайомлення - за 2500 можна знайти 6s/6s plus на 64гб
эти аппараты давно отжили свое, и выглядит устаревшими , вы бы ещё порекомендовали 4s "для ознакомления" . Ознакомление должно приносить позитив, а не телефон 5+ летней давности.

Отправлено спустя 5 минут 1 секунду:
7mindfields: 07.01.2024 00:30
Filabatya: 07.01.2024 00:01 Захотіла дочка айфон і тут я розстроївся 13тка за свої гроші відстій проти 13про, конкурент піксель 8 я так розумію. тобто 25К зараз вхідний білет(за б у 13про) в світ актуальних айфонів?
За 16-17 можна розглянути б/в 12 pro на 128 (такой краще за базовий 13)
актуальні починаються з 11/11 про
для дочери будет важна актуальность модели, а не 12про с маленькими объективами , доложите и купите дочери нормальный подарок, а то как бы и купите, и стыдно предподнести, это как купить старое bmw) :gigi:
Donate
Member

Повідомлення

akr: 07.01.2024 02:38 13 про, наверное, бы решил вопрос оперативки, но очень дорого
У айфона есть проблема с оперативкой на уровне пользователя? :insane:
bes
Member

Повідомлення

akr: 07.01.2024 02:38 Я попробовал ХR как первый айфон и ничего не получилось
а есть какой то другой телефон которому 5 лет и у которого получилось ?
akr
Member

Повідомлення

bes redmi 8 pro note - кое как справлялся
Но это не решено и в 15ом, 6 гигов оперативы мало(наверное), 60 гц мало
В таком виде про, как инструмент для работы в такси выглядит хорошо, он отвечает "профессиональным" запросам к телефону и его многозадачности, но не отвечает финансовым
7mindfields
Member

Повідомлення

shnok: 07.01.2024 02:57
7mindfields: 07.01.2024 00:39
эти аппараты давно отжили свое, и выглядит устаревшими , вы бы ещё порекомендовали 4s "для ознакомления" . Ознакомление должно приносить позитив, а не телефон 5+ летней давности.
І до чого ти перднув про 4s, який вже не підтримується давно багатьма додатками? Я навів досить актуальні моделі які коштують від 100 до 150$ (Якщо людина не впевнена, що їй підійде система і не хоче втрачати кошти на купівлі і подальшому продажу дорогого смартфону), актуальна версія iOS 17.2.1; 7 plus підтримує iOS 15.7, 8 plus 16.6.1.1, XR iOS 17, у всіх трьох 3gb ram, чого цілком достатньо для користування в контексті айфонів (для ознайомлення)
Дуже іронічно виглядають історії про неактуальність моделей айфонів та сором з приводу старих bmw, коли в тебе конфіг на 1650 :lol:
kolesnukm
Member

Повідомлення

А до чого 1650 чи бмв), в старих моделях є ще нюанс із встановленням програм, вот колега на старий робочий се 1-го покоління тімс чи зум не може поставити бо версія іос застаріла, та і навіть на нових яка б іос не була плавна а різницю між 60 і навіть 90 чи 120 герц помітно, особливо коли користувався айфоном а потім взяв чи 13-15про чи щось на андроїд із більшою герцовкою.
Alligator
Member

Повідомлення

akr: 07.01.2024 04:51 bes redmi 8 pro note - кое как справлялся
Но это не решено и в 15ом, 6 гигов оперативы мало(наверное), 60 гц мало
В таком виде про, как инструмент для работы в такси выглядит хорошо, он отвечает "профессиональным" запросам к телефону и его многозадачности, но не отвечает финансовым
6 Гб мало для чего? iPad Pro 9.7" 2016 года имеет 2Гб ОЗУ и отрабатывает планы 3д полетов квадрокоптера быстрее и без проблем, в тоже время хуавей с 8Гб на борту может по середине полета упасть в ошибку из-за нехватки RAM.
iOS нельзя сравнивать с Android в лоб, 6 Гб у меня в iPhone 14 Pro Max и я понятия не приложу, что такое нужно запустить, чтоб они закончились.

Відправлено через 7 хвилин 7 секунд:
kolesnukm: 07.01.2024 08:03 А до чого 1650 чи бмв), в старих моделях є ще нюанс із встановленням програм, вот колега на старий робочий се 1-го покоління тімс чи зум не може поставити бо версія іос застаріла, та і навіть на нових яка б іос не була плавна а різницю між 60 і навіть 90 чи 120 герц помітно, особливо коли користувався айфоном а потім взяв чи 13-15про чи щось на андроїд із більшою герцовкою.
Zoom - Требуется iOS 11.0 или новее.
ОС iOS 11 совместима со следующими устройствами.
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone SE
iPhone 5s
Microsoft Teams - Требуется iOS 15.0 или новее.
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus///
iPhone 6s и iPhone 6s Plus — представленные 9 сентября 2015 года.

На секундочку - за окном 2024 год!
shnok
Member

Повідомлення

7mindfields: 07.01.2024 06:24
shnok: 07.01.2024 02:57 эти аппараты давно отжили свое, и выглядит устаревшими , вы бы ещё порекомендовали 4s "для ознакомления" . Ознакомление должно приносить позитив, а не телефон 5+ летней давности.
І до чого ти перднув про 4s, який вже не підтримується давно багатьма додатками? Я навів досить актуальні моделі які коштують від 100 до 150$ (Якщо людина не впевнена, що їй підійде система і не хоче втрачати кошти на купівлі і подальшому продажу дорогого смартфону), актуальна версія iOS 17.2.1; 7 plus підтримує iOS 15.7, 8 plus 16.6.1.1, XR iOS 17, у всіх трьох 3gb ram, чого цілком достатньо для користування в контексті айфонів (для ознайомлення)
Дуже іронічно виглядають історії про неактуальність моделей айфонів та сором з приводу старих bmw, коли в тебе конфіг на 1650 :lol:
перднув друже тут тільки ти, знаєш видно на досвіді про що говориш, стосовно 1650( при чому тут взагалі це, є люди в яких новенький бмв з салону, а відеокарти взагалі не має, вона їм не потрібна ;) ) я повинен кожного тижня оновлювати конфіг щоб такі як ти тут не смерділи? :lol:
Всі твої вищі телефони лайно навіть для ознайомлення, тому що не відображають реальної картини, бо своє вже віджили, а чому ти їх так піариш, у самого напевно 4с і намагаєшся втюхати іншим це застаріле лайно? (Твоїми словами друже написав, і на ти, бо культура то не про тебе)
Востаннє редагувалось 07.01.2024 09:20 користувачем shnok, всього редагувалось 3 разів.
leif
Member

Повідомлення

kolesnukm: 07.01.2024 08:03А до чого 1650 чи бмв), в старих моделях є ще нюанс із встановленням програм, вот колега на старий робочий се 1-го покоління тімс чи зум не може поставити бо версія іос застаріла, та і навіть на нових яка б іос не була плавна а різницю між 60 і навіть 90 чи 120 герц помітно, особливо коли користувався айфоном а потім взяв чи 13-15про чи щось на андроїд із більшою герцовкою.
якщо беру айфон 11 дружини після того як покористувався своїм LG G7+, то так, анімації на айось плавніші: і там і там 60гц, але айфон краще. але якщо взяти цей же 11 айфон поруч з пікселем 8про або 15 про макс, то 60гц миттєво помітні. звичайно, що коли користуєшся одним девайсом, то звикаєш і уваги не звертаєш, але апріорі 120гц у порівнянні з 60гц — велика перевага.
Alligator
Member

Повідомлення

Брати телефон якому 5+ для "ознайомлення" дуже тупа ідея, як мінімум в нього будет мертва батарея, що вже -100 в карму "першого враження", тут якраз з точність навпаки, якщо тобі потрібен девайс в якості контроллера управління якого безпілотного апарату та обмежений в бюджеті то якийсь Samsung Galaxy чи iPhone 11 в залежності від ПЗ, наявності та стану підійде краще нового телефону за таку ж вартість.
shnok
Member

Повідомлення

Alligator :beer:
Так ось і я про це, але в пана 7mindfields своя точка зору і тільки вона правильна)
мені здається це категорія людини, яка ходить зі старим девайсом, але каже що в нього айфоннннн)
kolesnukm
Member

Повідомлення

Alligator от тут мене пам'ять підвела )) це був аутлук від офіс 365)
Alligator
Member

Повідомлення

kolesnukm: 07.01.2024 09:50 Alligator от тут мене пам'ять підвела )) це був аутлук від офіс 365)
Ок, iPhone 8 - 2017 года. Ви так написали наче на Andorid воно йде на телефонах 0-их, а не OnePlus 3, Huawei Honor 8 Pro, Samsung Galaxy S8 2016-2017 років. :gigi:
kolesnukm
Member

Повідомлення

Я це написав до того що коли юзати старий пристрій не факт що все буде встановлюватися, і до чого тут Андроїд як рекомендація була із старих моделей iphone
Відповісти