Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
den55den
Member

Повідомлення

https://store.google.com/us/repair?pli=1&hl=en-US тут IMEI подивись ще, новий чи б.у. телефон? скидання настройків допоможе визначити ))) но краще цього не робити поки що)
Evgen88
Member

Повідомлення

Romani: 06.01.2024 12:18
den55den: 06.01.2024 10:38 :lol: мені замало 128, і 6 гігов замало, 8 впритик краще 12 :super:

Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
коли строго стоїш то це добре
Там 8 озу максимум. И все говорят что 6 вполне хватает.
Согласен, а как будет в дальнейшем?
Сейчас хватает, через три года нет, и так же с памятью ?
gidron69
Junior

Повідомлення

Выбираю себе на замену Реалми С3 что то похожее по характеристикам,только с 2 улучшениями.Хочется памяти хотя бы 6\128 и звук громче.Присмотрел пока себе ОРРО А58 или Motorola G54...Может кто предложит что то более интересное до 7000 грн? Экран только IPS,на амолед аллергия...
snapdragon999
Member

Повідомлення

Evgen88: 06.01.2024 09:31 Ребята посоветуйте строго стою на выборе памяти 128 или 256Gb, если покупаю iPhone 15
я думал ты уже купил))не надоело ещё с этими тролями бороться?))
Evgen88
Member

Повідомлення

snapdragon999: 06.01.2024 15:06
Evgen88: 06.01.2024 09:31 Ребята посоветуйте строго стою на выборе памяти 128 или 256Gb, если покупаю iPhone 15
я думал ты уже купил))не надоело ещё с этими тролями бороться?))
Они топят что бы брал Pixel! :lol: :laugh: Я не ведусь! :laugh:
den55den
Member

Повідомлення

я розповім як воно з сяомі на пікселі)
YumaX
Member

Повідомлення

gidron69
З цих двох - Moto G54, норм апарат :up:
Viktorovic
Junior

Повідомлення

den55den: 06.01.2024 12:34 https://store.google.com/us/repair?pli=1&hl=en-US тут IMEI подивись ще, новий чи б.у. телефон? скидання настройків допоможе визначити ))) но краще цього не робити поки що)
Ось що пише. І шо це може означати??
Вкладення
Screenshot_20240106-180053~2.png
den55den
Member

Повідомлення

kolesnukm: 03.01.2024 16:57
den55den: 03.01.2024 15:28 Дякую, це зрозуміло що стан вже по іншому перевірю)
будь ласка, але для надійності і перевірки всіх інших профілів. блокування і т.д., бажано спочатку скинути до заводських а тоді після того як завантажиться перевіряти все інше

Відправлено через 1 годину 19 хвилин 12 секунд:
згадав, ще можуть бути маленькі локальні оператори США, блокування яких аж ніяк не відображається на жодному сайті, тому все таки для надійності повне скидання
почитай ще 725 сторінку
Avenger80
Member

Повідомлення

Evgen88
snapdragon999
А какой смысл выбирать телефон не покупая его в ближайшей, к примеру, месячной перспективе? Это же смартфон - сегодня одна модель, через полгода бестбай уже другая модель и так всё время. Или есть модели вечные бестбаи, которые на протяжении нескольких лет (год-два года) являются лучшими. Честно не знаю такого в обычных смартфонах, особенно проходных, типа Redmi Note... позавчера бестбай был Redmi Note 5 (кстати, классная камера даже сегодня :) ), потом был Note 7 и так в каждый новый год свой Redmi Note N и т.д. и т.п. Свой смартфон есть у каждого периода. Так как можно долго выбирать смартфон не покупая его, тогда и модели будут меняться в зависимости от периода.
kolesnukm
Member

Повідомлення

Viktorovic: 06.01.2024 19:03
den55den: 06.01.2024 12:34 https://store.google.com/us/repair?pli=1&hl=en-US тут IMEI подивись ще, новий чи б.у. телефон? скидання настройків допоможе визначити ))) но краще цього не робити поки що)
Спробувати по іншим сайтам чи країнам приладі Гугл пробити імей, колись на 4pda хтось писав що це можуть бути телефони які вже задавали в сервіс

https://store.google.com/de/repair?hl=de
https://www.imei.info/uk/

Ще для Англії був якйсь сайт
snapdragon999
Member

Повідомлення

Avenger80: 06.01.2024 19:22
А какой смысл выбирать телефон не покупая
15 айфон ещё можно долго выбирать :gigi:
kolesnukm
Member

Повідомлення

del
Avenger80
Member

Повідомлення

snapdragon999
А что тот айфон 15 выбирать? Кто его может купить - тот просто купит и всё, а через год или два купит 16, 17... т.д. Не, ну если ради айфона полжизни копить деньги (или почку продавать) - то это клиника. А чтоб покупать смартфон на десять лет - это как? Любой смартфон может отходить и два и три и четыре года - главное не самый дешёвый брать и всё, а лучше флагман какой-то и тогда хватит надольше. И то, это смартфон... Может упасть, разбиться, утопить, потерять. А представь всю жизнь на него копил и в унитазе утопил... Абидно... :)
Filabatya
Member

Повідомлення

Avenger80
тому такі речі беруться в кредит, щоб можна було оплачувати його навіть без нього :super:
Востаннє редагувалось 06.01.2024 21:12 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
Avenger80
Member

Повідомлення

Filabatya
Угу, утопил, его нет... а ты всё платишь и платишь... :gigi: Не, я просто не понимаю - хочешь купить смартфон - ну примерно по своему доходу и покупаешь на несколько лет и всё. А в крайности бросаться - получаешь 10 тыс., а покупаешь смартфон за 50-80 тыс. грн - это как? Или тот который получает 100 тыс. - свободно покупает телефон за 50 тыс. и не трясётся, что купил его на 10 лет, он через год или два поменяет на такой же и всё. По Сеньке и шапка, как говорится.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

kolesnukm: 03.01.2024 16:57
den55den: 03.01.2024 15:28 Дякую, це зрозуміло що стан вже по іншому перевірю)
будь ласка, але для надійності і перевірки всіх інших профілів. блокування і т.д., бажано спочатку скинути до заводських а тоді після того як завантажиться перевіряти все інше

Відправлено через 1 годину 19 хвилин 12 секунд:
згадав, ще можуть бути маленькі локальні оператори США, блокування яких аж ніяк не відображається на жодному сайті, тому все таки для надійності повне скидання
через гугл https://store.google.com/us/repair можна спокійно дивитись чи було блокування під оператора чи неверлок. Відповідно якщо було блокування то варто скидати налаштування і перевіряти чи не софт анлок. Цим методом в цілому зручно пробивати інфу перед покупкою якщо прод божиться що неверлок :)

Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
Viktorovic: 06.01.2024 19:03
перевіряв всі свої телефони перед продажем. ні разу не бачив. Напевно був в оф. сервісі або цей імей попадає під якусь відзивну компанію. Яка модель і місяць/рік гарантії пише?
kolesnukm
Member

Повідомлення

aaleksandrenko не все так просто, так десь півтори роки тому попався із 4a 5G i Xfinity, по імей неверлок. Почав з'ясовувати що за фігня, найшов вже не пам'ятаю де якусь статую, що є різниця в тому як оператори купують і великі будуть значитися при перевірці тому що беруть велику партію на пряму із заводу чи де там а дрібні ні ((
Filabatya
Member

Повідомлення

Захотіла дочка айфон і тут я розстроївся 13тка за свої гроші відстій проти 13про, конкурент піксель 8 я так розумію. тобто 25К+ зараз вхідний білет(за б у 13про) в світ актуальних айфонів?
7mindfields
Member

Повідомлення

Filabatya: 07.01.2024 00:01 Захотіла дочка айфон і тут я розстроївся 13тка за свої гроші відстій проти 13про, конкурент піксель 8 я так розумію. тобто 25К зараз вхідний білет(за б у 13про) в світ актуальних айфонів?
За 16-17 можна розглянути б/в 12 pro на 128 (такой краще за базовий 13)
актуальні починаються з 11/11 про
Востаннє редагувалось 07.01.2024 00:32 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 2 разів.
Відповісти