Буду вдячний, за будь 'яку допомогу з підбором.
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
Хотілось би феррарі, але можна і таврію.Десь так це звучитьHeavyLow: ↑ 26.11.2023 11:44Матриця хотілось би OLED, але можна і QLED
120герц - обов'язковоНе впевнений на рахунок 120 hz, чи потрібні вони взагалі....
Ви вже не знайдете нових С2, а нових C1 тим більше. Тому вже треба C3 дивитись. І відповідаючи на ваше попереднє питання, так, для PS5 дуже бажано 120Гц, VRR, ALMM, HGIG і всяке таке. В принципі в оледах воно зазвичай є. Придивіться також до S90C самсунга. Я десь тижні два назад взяв S95C і це бімба. Вибирав між LG С3 і ним. Думаю, на різдво знову мають бути у офіціалів гарні знижки на них.HeavyLow: ↑ 26.11.2023 12:40 Дякую за відповіді!
Перечитав останні 22 сторінки і теж почав думати про LG C1,C2...
Буду дивитись в їх бік.
В такому бюджеті можливо варто б/у щось подивитись. Бачив тут на форумі [колись] топовий хайсенс нещодавно продавали на VA матриці - він буде в багато разів краще за будь-що нове за ті ж гроші, тим більше ви з приставки дивитесь і ОС вам не важлива. З нових навіть порадити нічого, за ці кошти хорошого точно нічого нема. Можу лишень підсказати, що діагональ 50" майже гарантовано буде на VA матриці і обравши такий тв ви принаймні не отримаєте сірий туман замість чорного кольору.v1rtu0z: ↑ 03.12.2023 18:27 Можливо щось до 12к зараз? Трошки боюсь ВА панелей тому шо монітор засвітився дуже швидко, в основному для нетфлікса ютуба, або стрімінгу з пк
Хотілося б 4к, і 43-55 (мабуть 55 точно ні?)
Веса обов'язково
Сиджу з хіомішною приставкою дивлюсь нетфлікс на 720р 26" старенному, і шось взагалі недобре себе почуваю
(Чи є якісь на форумі перевірені люди які саме тв привозять та продають?)
Не зрозумiв
Якщо коротко, вони обидва в чомусь дуже погані, треба тільки вибрати що з цього принципово.Garfield: ↑ 19.12.2023 21:34 Добрий вечір. Хочу купити телевізор для доньки, здебільшого для мультиків, можливо і я щось подивлюся, фільм або Ютуб. Є 2 моделі, але що краще вибрати не знаю. Порадьте, будь ласка. Я хочу гарне, яскраве та чiтке зображення, шоб все було плавно та без глюкiв. Здебiльшого, буду використовувати онлайн сервiси.
1. lg 50nano766qa або LG 55NANO769QA
2. samsung gu 50 cu 7179 uxzg
Наче ж в жодному з них нема VRR, початкові моделі.Tesseract: ↑ 19.12.2023 23:44 З цих двох у лижі підсвітка мабуть трохи краща буде, і є VRR, якщо надумаєте грати
Щоб хоч трошки наблизитись по якості до оледу, треба дивитись на топові лазерні проектори, а це цінник як мінімум вдвічі більше за 77 олед (від 5к без податків там, тобто десь 6к тут).ARomanA: ↑ 05.01.2024 22:07Хтось слідкує за проекторами?
Давно вже хотілось тру 4k 120Hz проектор, який покаже малу затримку в іграх і гарну картинку в кіно не за всі гроші світу, але таких не було на ринку.
Чи альтернативи 77" OLED немає для універсального використання? 77" це теж компроміс в порівнянні з проектором. Одні компроміси
Саме на Epson LS12000 дивлюсь, але працювати все одно буду за тв, який як монітор використовується...fantomrulezz: ↑ 07.01.2024 12:07Epson LS12000