Kirakishou: ↑
03.01.2024 12:41
Підкажіть, який плеєр ще із коробки має купу налаштувань в плані апкейлу, інтерполяції, дизерінгу, дебандінгу, правильного рендерера анімованих субтитрів? Перш ніж писати дурниці, спочатку розберіться, що це за плеєр та хто його пише.
K-lite, він же MPCHC, наприклад.
03.01.2024 12:41На нвідії з ним жодного разу не було проблем. Жодного. У мене не було ніяких проблем пов’язаних з відеокартою з кінця 2019-початку 2020 року, коли в хромі на ютубі бувало вилітав драйвер, але нвідія це досить швидко пофіксила і з тих пір що на ютубі, що в мпв все працювало, як годинник. Вчора поставив карту від амуде і з’явилось три проблеми, дві з яких частково пофіксив костилями, а ще для однієї гуглю рішення.
Замість того, щоб все працювало не те щоб краще, а хоча б не гірше ніж раніше, я тільки отримав чудові перші враження від карти амуде та чим себе зайняти на декілька днів, поки знайду нормальні рішення цих проблем.
Ні єдіного разрива™ не було, ага. Мабюуть, ті карти ще нормально дозволяють грати в сучасні ігри, чи нє? На нвідії проблема "зелених артефактів" у відторенні при перемотці теж є, траплялося і на gtx580 і на 1060, на 4080 теж (там віндовий програвач взагалі), але я навіть не підозрював, що це пздць яка проблема вселенського масштабу, виявляється, допоки ви не сказали. Те що відео атрефачить при перемотці - то це трапляється на будь-якому конфігу, і залежть явно не від ВК.
03.01.2024 12:41По споживанню електроенергії підтвердилось те, про що писали на реддіті. Вона споживає 50-70 Вт при звичайному скролі сторінок та перегляді відео на ютубі.
А з цмим хтось сперечався? Ну споживає і що з того, як вам забагато - ну не треба було купувати.
03.01.2024 12:41Щодо її продуктивності в іграх у мене зауважень немає, в цьому плані вона мене влаштовує. Думаю, що решту проблем теж вирішу тим чи іншим способом. Повертати я її не буду. Але це не те, чим повинен займатися покупець. Всі ці косяки повинні вирішувати програмісти амуде.
Наймали, як красивого , а питаєте як з розумного (с) Я вам нагадаю, шо ВК ви обирали для ігор від початку, а потім почалось що ви граєте годину на добу, а відео дивитесь 10 годин на добу. То треба було брати свіжий інтел зі встройкою для роботи з відео, а грати на іншій, а не намагатись знайти ідеальну відеокарту яка б і коштувала недорого і на багато років мала запас продуктивності і споживала б 0,5Вт в ігорях, а при перегляді відео б сама енергію виробляла б в мережу. Такого не існує.
Споживання - це не косяк, це особливість роботи архітектури і робити користувачу цим нічого, взагалі. Воно є таким яким є і це не зміниться. Не подобається - не беріть, стосовно артефактів у відтворенні, то знову ж таки - це ваші власні таргани, які залежать не від ВК, а від потоку/плеєра/налаштувань/контейнера. те що у вас на минулій нвідії воно працювало - ну пощастило, в мене завжди таке було на нвідіях, іноді трапляються і на 4080, який жах.
Резюме тут просте: ви з місяць обирали не те і не для того, а потім дивуєтесь, що ваш вибір не виправдав ваших очкувань
Особисто я не пам'ятаю головної вимоги "хочу карту, щоб не було артефактів перемотці відео
в mpv", зате про можливість програти 4к і не тільки в Геншин і щоб не дорого, бо грошей немає, і щоб надовго її вистачило - було. Ви взяли гарний компроміс, отримали купу переваг, з кількома "недоліками" і ще чимось невдоволені