Потрапив до рук PM-531 навігатор. Ніколи раніше не користувався навігаторами. Підкажіть дилетанту, Як і де в нього закачати карти Німеччини, Польщі та України?
Заздалегідь вдячний
Останні статті і огляди
Новини
PM-531 навігатор. Як у нього закачати карти Німеччини, Польщі та України?
-
Truchmann
Member
-
0kie
Member
Truchmann
Смартфон берёшь и пользуешься Гугл картами как навигатором. Там карты сами подтянутся какие надо или вручную закачать можно. Сторонние дорогие решения ушли в прошлое.
Смартфон берёшь и пользуешься Гугл картами как навигатором. Там карты сами подтянутся какие надо или вручную закачать можно. Сторонние дорогие решения ушли в прошлое.
-
Mike88
Member
Ага, особливо для фур, водіям яких треба зважати на габарити, загальну масу і нажантаження на вісь при прокладці маршруту.0kie: ↑ 03.01.2024 06:35 Сторонние дорогие решения ушли в прошлое.
Truchmann, колись використовували iGo з картами з TomTom, для Європи наче оптимальні
-
fan-zp
Junior
доброго,на там виндовс СЕ сходите вот сюда https://4pda.to/forum/index.php?showtop ... try1398462
-
Truchmann
Member
fan-zp
Я запитав на форумі 4pda. На жаль на тому форумі не лише не допомогли, але й прибрали пост. Це дивовижно.
Я запитав на форумі 4pda. На жаль на тому форумі не лише не допомогли, але й прибрали пост. Це дивовижно.
-
fan-zp
Junior
скачайте там карты,какие вам нужно,и закиньте на карту памяти,
там же есть инструкции по обновлению карт,
IGO какое стоит? Prima для грузовиков?
видео как обновать
там же есть инструкции по обновлению карт,
IGO какое стоит? Prima для грузовиков?
видео как обновать
- Вкладення
-
- iGO+R3+HERE+[Navteq]+2023.(Q2)+EUROPE_Full_maps.zip
- вот торрент,выберите нужные карты и вспомогательные файлы стран которые нужны,все можно не качать
- (44.07 Кіб)
-
Truchmann
Member
Що це IGO?
-
fan-zp
Junior
эээ ну это программа навигации,
у вас какая сейчас стоит в навигаторе? я ж спрашивал
у вас какая сейчас стоит в навигаторе? я ж спрашивал