По-моєму Ви казали, що є якісь скрипти, якими можна нафармити собі вдалий аккаунт та куртки. Чи вже немає сенсу це робити? У вас три леги з тенпула вище то везучий аккаунт чи гра всім так щедро насипає?
Відправлено через 1 годину 4 хвилини 23 секунди:
Ніхто не знає швидкого способу перебрати всі ці артефакти? Вони там додали доволі крутий менеджер артефактів, але які налаштування йому виставити? У мене найбільше артефактів з данжу для Райден і з данжу для Нахіди. Я зазвичай їх вручну перебираю, але зараз вже є менеджер артефактів. Типу виставити автоматичне блокування кубків з елементальним уроном та блокування шапки на кріти, а також щоб в сабстатах були кріти? Хоча мабуть все одно прийдеться потім вручну перевіряти.
- спойлер
Сьогодні закінчилсь підписка. Круток є на один гарант. Якби знати, коли буде Ахерон, то можна було б не продовжувати і спробувати пограти ф2п.
- спойлер
Офігеть! Вже чотири SSR в NIKKE. Хоча вчора почитав на реддіті відгуки про гру, люди скаржаться, що вона дуже жадібна та дорога. Мабуть дійсно це тому, що я зареєструвався, а потім довго в неї не грав.
- спойлер
Сам знайшов відповідь на це питання. Реролл в цій грі все ще актуальний.Kirakishou: ↑ 02.01.2024 07:33Чи вже немає сенсу це робити?
Також, подивився про реролл в Нікке - у мне вже є доволі непогані персонажі, тому там можна не рероллити.