Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Filabatya
Member
6.2 це межа 1 руки з довгими пальцями
-
leif
Member
The_Rusik
Чому не можна? Є ж айфони з 6.1", є піксель 8 6.2". якщо під одну руку. Не підходить?
Чому не можна? Є ж айфони з 6.1", є піксель 8 6.2". якщо під одну руку. Не підходить?
-
den55den
Member
6.4 нормально користуюся ми9т с 2019 року одною рукою, зараз намагаюся купити піксель 7а, щоб зрозуміти що воно таке і тепер буде два смарфони для кожної руки)
Отправлено спустя 2 минуты 56 секунд:
цікаво як про версія сьогодні почуває)
Отправлено спустя 2 минуты 56 секунд:
цікаво як про версія сьогодні почуває)
-
The_Rusik
Member
leif
Немае. Айфон 12-13-14 без чохла не комфортно тримати. Дуже гострі грані. Айфон 15 взяв в руку і відчуття як сяомі якийсь за 100 баксів, та дуже дешево виглядае. Чохли не ношу. Айфон 11 грані округлі і приемний, але дуже широкий, не зручно тримати.
Пикселі не хочу, відгуки не дуже, якість низька.
Хожу досі з айфон 7. Хочется вже обновити. Айфон 13 зелений подобается, але треба буде тоді чохол (
Купив Moto edge 40, чисто для роботи потрібен андроід, як другий смарт норм, але одною рукою користуватися неможливо.
Немае. Айфон 12-13-14 без чохла не комфортно тримати. Дуже гострі грані. Айфон 15 взяв в руку і відчуття як сяомі якийсь за 100 баксів, та дуже дешево виглядае. Чохли не ношу. Айфон 11 грані округлі і приемний, але дуже широкий, не зручно тримати.
Пикселі не хочу, відгуки не дуже, якість низька.
Хожу досі з айфон 7. Хочется вже обновити. Айфон 13 зелений подобается, але треба буде тоді чохол (
Купив Moto edge 40, чисто для роботи потрібен андроід, як другий смарт норм, але одною рукою користуватися неможливо.
Последний раз редактировалось The_Rusik 01.01.2024 18:23, всего редактировалось 1 раз.
-
leif
Member
The_Rusik
А асус зенфон останній?
А асус зенфон останній?
-
The_Rusik
Member
leif
В живу не бачив його, але по фото дизайн подобается, розміри ідеальні. А скільки вони підтримують свої смартфони?
Я так звик до айфону та ios, що думаю прийдется миритися з гострими гранями чи вдягати чохол. Мені 13-го думаю на роки 4 вистачить. А там вже видно буде.
В живу не бачив його, але по фото дизайн подобается, розміри ідеальні. А скільки вони підтримують свої смартфони?
Я так звик до айфону та ios, що думаю прийдется миритися з гострими гранями чи вдягати чохол. Мені 13-го думаю на роки 4 вистачить. А там вже видно буде.
-
7mindfields
Member
А потім ти прокинувся, фантазерThe_Rusik: ↑ 01.01.2024 18:19 Айфон 15 взяв в руку і відчуття як сяомі якийсь за 100 баксів, та дуже дешево виглядае.
-
CrackYu23
Member
Типовий користувач А що шторка у Вас тільки зверху відчиняється?А іконки робите,щоб не зручно було?А режим користування однією рукою ні не чули?А так звісно найкумедніша тема на оверах.The_Rusik: ↑ 01.01.2024 17:29 shnok
Снимите видео, как вы пользуетесь одной рукой смартом с 6.5 диагональю. Чтобы не перехватывать, и именной одной рукой. Как открыть верхнюю шторку и снизу нажать на иконку.
Усе іде з крайнощів у крайнощі.Всих з Новим роком
-
Donate
Member
Це може робити смарт по дешевше з тим же результатом...leif: ↑ 01.01.2024 17:50 Donate
Те, як обирають це одне, тут же про те, що вище написали, що "95% покупців флагманських телефонів не користуються навіть половиною їхніх можливостей". Мені ось і стало цікаво, що ж це за можливості такі. Адже навіть умовне блондінко, яка бере собі айфон 15 про макс для того щоб сидіти в соціальних мережах, браузері, месенжерах і знімати відео/фоткати сіські в інстаграм, цілком собі користується можливостями смарту і його залізом. Додати до цього більш-менш важкі іграшки і якесь мінімальне редагування відео на смартфоні і буде вже майже "користуватись на всі сто".
Такі фішки як pro Res на зовнішній накопичувач та інші приколи це не 50% можливостей.
RTX4090
та
RTX4060
обидві тянуть кс2 але є нюанси Так же в смартах
Для пересічного умовний pixel 7a що умовний айфоун 15 про макс дає +/- той же самий експіріенс. Тільки ціна одного 15к іншого 60к... Щоб закручувати гвинти один раз на рік на обовязково йти брати профессійний шуруповерт...
Якщо бюджет резиновий то взагалі пофігу на оце все з такими можливостями. Ось тут один в темі взагалі два собі телефона купив і обрав що хотів... Скільки таких в Україні які мають такі можливості?
1. Доп камери
2. Можливості в цілому камер. Всякі кіноєффекти, ProRes не знаю що там ще...
3. Процессор, кількість ОЗУ і ОЗП...
4. В айфонах ще є Lidar який на професійному рівні напевно штука дуже зручна...
5. Матеріали корпусу (тому що одягають чохол)
6. В цілому останні технології захисту єкранів (ща кинуть захистне скло зверху), дай самі єкрани це більш жир для професійного рівня.
Added in 4 minutes 31 seconds:
АОД це в цілому зручно. А ось від діагоналей десь більше 6,1+ пішов трішки не той єффект який потрібен. Смарти стали більше в довжину і не так більше в ширину... Що в цілому якось надзвичайної погоди не робить, просто коли скролиш телеграм більше інфи влазить. Береш в руки 12+ дюймовий планшет розумієш що це зовсім друга річ, навідь классичні вкладки в браузері єshnok: ↑ 01.01.2024 15:23 DonateЯ скажу, діагональ екрану, 6.1 особисто для мене це замало в наш час, і ще немає always on display, коли на попередньому смарті вже звик до нього...Дак ніхто тобі не скажить чого його не влаштовує 13 айфон за 25к і чого він хоче той з трьома камерами за 60к
Скільки % українців мають такі можливості щоб без проблем піти просто й купити 15 про макс? Я в ретейлі працював і скажу що таких 1-2 на РІК приходятьdevais: ↑ 01.01.2024 15:20 у вас підгорає за відсутністю фінансів чи що ?В кого є можливість купляє те що йому подобається більше .Я не хотів 13 про макс хоча він і дешевший.Буду я користуватися всіма функціями чи ні це моя власна справа,аби вони були в наявності.
Последний раз редактировалось Donate 01.01.2024 19:41, всего редактировалось 2 раза.
-
The_Rusik
Member
CrackYu23
Ну так сними видео как пользуешься одной рукой. Почему сразу все сливаются и не могут показать.
7mindfields
А по делу есть что написать? Или я не прав? Везде про айфон 15 говорят что это шлак, у вас тут это прям топ. Даже после айфон 11 это ужас, удешевили, с экономили на всем. Возьмите сразу несколько айфонов и сравните. После 11 вижу только падение качества и удешевление.
Ну так сними видео как пользуешься одной рукой. Почему сразу все сливаются и не могут показать.
7mindfields
А по делу есть что написать? Или я не прав? Везде про айфон 15 говорят что это шлак, у вас тут это прям топ. Даже после айфон 11 это ужас, удешевили, с экономили на всем. Возьмите сразу несколько айфонов и сравните. После 11 вижу только падение качества и удешевление.
-
7mindfields
Member
Ну то може ти розпишеш по пунктах, в чому там подешевшання відбулося в порівнянні з базовим 11 (дістав відро поп-корну)? З приводу того, що «всі кажуть що базовий 15 це шлак», також би пруфи не завадили, бо це зараз більше схоже на твої вологі фантазіїThe_Rusik: ↑ 01.01.2024 19:38 7mindfields
-
The_Rusik
Member
7mindfields
А вы можете доказать обратное? Жду ответа. Или нефанаты могут просто трепать языком не по делу?
А вы можете доказать обратное? Жду ответа. Или нефанаты могут просто трепать языком не по делу?
-
shnok
Member
так купите себе тел. с диагональю 4 дюйма еще проще одной рукой пользоваться. причем здесь как я пользуюсь, одной рукой, одной ногой, мне банально не хватает визуализации отображения контента на 6.1 после того как я юзал смарты с 6.7. Я ще написал по личному опыту, навязывать свою точку зрения не собираюсь, а вот вы начинайте навязывать про пользование смартом одной рукой, и т.д. Притом, не стоит сравнивать руки, хотя вот девушки юзают айфоны по 6.7. дюйма что-то не жалуютьсяThe_Rusik: ↑ 01.01.2024 17:29 shnok
Снимите видео, как вы пользуетесь одной рукой смартом с 6.5 диагональю. Чтобы не перехватывать, и именной одной рукой. Как открыть верхнюю шторку и снизу нажать на иконку.
А то наделают франкенштейнов, потом нельзя купить нормальный смарт. Одни лопаты.
-
7mindfields
Member
Тобто ти в черговий раз просто видав щось абсолютно безглузде без аргументації, а я замість тебе маю доводити що в 15 айфоні не відбулося «здешевшання на всьому», що «всюди не кажуть що це шлак» і взагалі він не «відчувається як сяомі за 100$»? Класно ти придумав (ні)The_Rusik: ↑ 01.01.2024 20:31 7mindfields
Мені також не подобаються айфони з їх політикою з приводу того, що вони перестали ставити ips в базові версії айфонів (окрім se серії), і так, корпус в 14 про міцніше за 15 про, але, на відміну від тебе, я не вигадую байки з приводу того, що там тотальна економія на всьому, тотальний хейт цієї моделі і якість матеріалів на рівні самого бюджетного ксяомі, це реально сюр якийсь, як і те, що ти такий «впевнений» iOS користувач, який навіть не чув про режим користування однією рукою в айфонах і просиш знімати якісь відео
Тобі ідеально підійде iPhone se 3rd gen - це той же сьомий айфон по формі (можна носити без чохла і користуватися однією рукою ), автономність вища, зі скляною кришкою (є безпровідна зарядка), єсім, залізо від 13го, навіть не треба сумувати по відсутності Touch ID, з мінусів хіба що відсутність нічного режиму (але цього і в сьомому не було) ??? profit
Також можна розглянути 11 про, він менший за 11й за габаритними параметрами (приблизно на 4мм в ширину і на 7 мм в довжину) і на вторинному ринку коштує десь як новий поко ф5
Якщо ж ти ладний миритися з гострими гранями в угоду компактному розміру - ще можна розглянути 13 міні, варіантів вистачає
-
devais
Member
купляють багато і в розстрочки річні .Зайдіть в Ябко на Бесарабці ,за годину 5 кліентів.Ну да не всі про макси беруть,але багато клієнтів на різну продукцію.А до війни я взагалі мовчу про продажі.Donate: ↑ 01.01.2024 19:15 ]
Скільки % українців мають такі можливості щоб без проблем піти просто й купити 15 про макс? Я в ретейлі працював і скажу що таких 1-2 на РІК приходять
-
leif
Member
ну от я спробував смарт дешевше, результат вийшов не той же.Donate: ↑ 01.01.2024 19:15Це може робити смарт по дешевше з тим же результатом...
особисто мені навіть 8 pro не дав. різниця помітна навіть в звичайному повсякденному користуванні.Donate: ↑ 01.01.2024 19:15Для пересічного умовний pixel 7a що умовний айфоун 15 про макс дає +/- той же самий експіріенс.
це не має стосунку до сабжу. мова про те, що "можливостями" флагманів користуються навіть звичайні користувачі, і нічого такого особливого і "професійного" з телефоном робити не потрібно для цього. в попередньому своєму пості я описав сценарії.Donate: ↑ 01.01.2024 19:15Ось тут один в темі взагалі два собі телефона купив і обрав що хотів... Скільки таких в Україні які мають такі можливості?
-
7mindfields
Member
Не скажи, з айфонами цей поінт точно не працює, є люди з 14 про/макс або 15 про/макс дійсно не використовують фічі, які закладені в про версії цих смартфонів, замість цього тупо сидять в мессенджерах/інстаграмах, пускаючи слину, тобто під їх кейси цілком би підійшов той же 12/13 про, наприклад, але ж вони вже «старі» і ходити з ними соромноleif: ↑ 02.01.2024 09:52ну от я спробував смарт дешевше, результат вийшов не той же.Donate: ↑ 01.01.2024 19:15Це може робити смарт по дешевше з тим же результатом...особисто мені навіть 8 pro не дав. різниця помітна навіть в звичайному повсякденному користуванні.Donate: ↑ 01.01.2024 19:15Для пересічного умовний pixel 7a що умовний айфоун 15 про макс дає +/- той же самий експіріенс.це не має стосунку до сабжу. мова про те, що "можливостями" флагманів користуються навіть звичайні користувачі, і нічого такого особливого і "професійного" з телефоном робити не потрібно для цього. в попередньому своєму пості я описав сценарії.Donate: ↑ 01.01.2024 19:15Ось тут один в темі взагалі два собі телефона купив і обрав що хотів... Скільки таких в Україні які мають такі можливості?
-
leif
Member
які саме фічі? в про рез не знімають?7mindfields: ↑ 02.01.2024 12:32є люди з 14 про/макс або 15 про/макс дійсно не використовують фічі, які закладені в про версії цих смартфонів
-
7mindfields
Member
Прорез, лідар та інше, 14/15 про макс цілком може стати бюджетним універсальним пристроєм для контент мейкерівleif: ↑ 02.01.2024 12:37які саме фічі? в про рез не знімають?7mindfields: ↑ 02.01.2024 12:32є люди з 14 про/макс або 15 про/макс дійсно не використовують фічі, які закладені в про версії цих смартфонів
-
leif
Member
яке "проф" викорситання лідару? епл же його для AR-штук усіляких додала, правильно?
що, наприклад?7mindfields: ↑ 02.01.2024 12:47та інше
а якщо фото/відео робиться в домашній фотоальбом то у них вже занадто багато можливостей? аж ніяк ні. людина фотографує свою родину, хоче отримати якомога кращі знімки чи відео від мобільного девайсу в авто-режимі, чому їй не купити для цього сабж?7mindfields: ↑ 02.01.2024 12:4714/15 про макс цілком може стати бюджетним універсальним пристроєм для контент мейкерів