Так-то справжнє дерев’яне вікно то дорого-богато, а продаж у зв’язку з апгрейдомDonate: ↑ 31.12.2023 17:44Окремий вид мистецтва це оголошення про продажу айфонів чи около... Ну типу продам 13 про макс на фоні совкового вікна це взагалі норма А запитувати таких навіщо ти його купував це те ще завдання7mindfields: ↑ 31.12.2023 17:40
Ти сидиш з відеокартою за 500грн у 2023 році, жалієшся що вона адекватно не працює на win10/11, а в іншому треді розповідаєш про покупку айфону 15/15 про, просто якийсь нескінченний сюр
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
7mindfields
Member
-
S
Member
А кто то юзает Ubuntu Touch? От гугла тошнит уже.
-
Evgen88
Member
7mindfields: ↑ 31.12.2023 17:40Ти сидиш з відеокартою за 500грн у 2023 році, жалієшся що вона адекватно не працює на win10/11 (!!!), а в іншому треді розповідаєш про покупку айфону 15/15 про, ціни на які від x70 раз більші за твій «топовий» радік, просто якийсь нескінченний сюрEvgen88: ↑ 31.12.2023 15:03
Ахаха во как Вы заговорили
Так кого ваш фанбой-поддакивае тут с моего 13 летнего радика угорает, в том то и соль с г...а пулю сделать!
И что бы работало
Работает адекватно, проблема была в другом не в видеокарте.
Так я ее покупал в 2011 год у с нуля, найти тебе цену ее тогда ?
Зачем мне видеокарта топовая, я не играю, я же не в детском садике!
Про 15 Про я слова не говорил, за простой 15 да.
Ладно время больше нет, если планы с 15-тым отпадут, короче на пробу куплю Pixel 7a.
Подскажите у 7а лучше камера чем у 6a ? (или одинаковые камеры, по снимкам) 6a просто легче он 178 гр, мне это важно.
И узнаю что за хваленное и рекомендуемое.
Проверю Вас советчиков!
-
Podolyanin
Member
95% покупців флагманських смартфонів не користуються навіть половиною їх можливостей і якщо запитати навіщо вони такий дорогий телефон купили, то починають придумувати якісь комічні відмазки на ходу і ще й ображатисьDonate: ↑ 31.12.2023 17:44 Окремий вид мистецтва це оголошення про продажу айфонів чи около... Ну типу продам 13 про макс на фоні совкового вікна це взагалі норма А запитувати таких навіщо ти його купував це те ще завдання
-
Evgen88
Member
Podolyanin: ↑ 31.12.2023 19:0295% покупців флагманських смартфонів не користуються навіть половиною їх можливостей і якщо запитати навіщо вони такий дорогий телефон купили, то починають придумувати якісь комічні відмазки на ходу і ще й ображатисьDonate: ↑ 31.12.2023 17:44 Окремий вид мистецтва це оголошення про продажу айфонів чи около... Ну типу продам 13 про макс на фоні совкового вікна це взагалі норма А запитувати таких навіщо ти його купував це те ще завдання
-
leif
Member
це якими, наприклад, якщо взяти айфон, скажімо?Podolyanin: ↑ 31.12.2023 19:02їх можливостей
-
Bender911
Member
тоді краще залишатися на тому з бренді до якого мама звикла, просто новішу модель брати. Наприклад, двом родичам міняв Redmi 4 на Redmi note 10 - обидва задоволені, бо відносно все звично. Це звісно якщо до цього досвід використання був гарний.devais: ↑ 31.12.2023 15:10 дуже наворочений явно не потрібно,щоб максимально зрозумілий для користування і батарейка щоб держала добре.Бюджет до 15 тисяч думаю десь так .Тут ньюанс що багато років на андроїді сиділа ,чи зможе вона опанувати нову ос ))Людина пенсійного віку,нові якісь знання даються не так легко.Кітайські версії не пропонувати))
-
OverPow
Member
ой немогууууEvgen88: ↑ 31.12.2023 18:347mindfields: ↑ 31.12.2023 17:40
Ти сидиш з відеокартою за 500грн у 2023 році, жалієшся що вона адекватно не працює на win10/11 (!!!), а в іншому треді розповідаєш про покупку айфону 15/15 про, ціни на які від x70 раз більші за твій «топовий» радік, просто якийсь нескінченний сюр
Работает адекватно, проблема была в другом не в видеокарте.
Так я ее покупал в 2011 год у с нуля, найти тебе цену ее тогда ?
Зачем мне видеокарта топовая, я не играю, я же не в детском садике!
Про 15 Про я слова не говорил, за простой 15 да.
Ладно время больше нет, если планы с 15-тым отпадут, короче на пробу куплю Pixel 7a.
Подскажите у 7а лучше камера чем у 6a ? (или одинаковые камеры, по снимкам) 6a просто легче он 178 гр, мне это важно.
И узнаю что за хваленное и рекомендуемое.
Проверю Вас советчиков!
Та путин быстрее сдохнет, чем ты что-то себе выберешь и купишь
ты еще 5 лет будешь на форуме одни и те же вопросы задавать
-
Romani
Member
Відповідь дуже проста. На випадок, якщо буде потрібно.Podolyanin: ↑ 31.12.2023 19:0295% покупців флагманських смартфонів не користуються навіть половиною їх можливостей і якщо запитати навіщо вони такий дорогий телефон купили, то починають придумувати якісь комічні відмазки на ходу і ще й ображатисьDonate: ↑ 31.12.2023 17:44 Окремий вид мистецтва це оголошення про продажу айфонів чи около... Ну типу продам 13 про макс на фоні совкового вікна це взагалі норма А запитувати таких навіщо ти його купував це те ще завдання
-
Donate
Member
Тільки це не працює в техніці, так як купівля умовної 4090 за 100к не дасть ніякого бонусу перед 4060 якщо нею не користуватись на повну. З телефонами таж ситуація, як із будь якою технікою + в неї ще є амортизація + враховуєм нещасні випадки + рахуєм то що через рік-півтора вийде наступна карта і вона на класс нижче підеRomani: ↑ 01.01.2024 00:45Відповідь дуже проста. На випадок, якщо буде потрібно.Podolyanin: ↑ 31.12.2023 19:02
95% покупців флагманських смартфонів не користуються навіть половиною їх можливостей і якщо запитати навіщо вони такий дорогий телефон купили, то починають придумувати якісь комічні відмазки на ходу і ще й ображатись
Умовний Lidar, Prores RAW і ще там не знаю що це взагалі професійні рішення які пересічному взагалі до однгого місця
-
login55
Member
У такому випадку брати iPhone 15 Plus, через значну перевагу у батареї, та й екран +Evgen88: ↑ 31.12.2023 14:43devais: ↑ 31.12.2023 14:34
купив 15 pro max і шкодую що раніше цього не зробив))хотів мамі на новий рік щось купити ,але щось поки не приходить на ум.Що можете порекомендувати?Или тоже не вестись, и брать сразу iPhone 15, так как на нем остановился,devais: ↑ 31.12.2023 14:34
купив 15 pro max і шкодую що раніше цього не зробив))хотів мамі на новий рік щось купити ,але щось поки не приходить на ум
-
devais
Member
датчик щоб не глючив треба і реклама не потрібна .Poco f4 нормально 6/128 ?Bender911: ↑ 31.12.2023 19:32 міняв Redmi 4 на Redmi note 10 - обидва задоволені, бо відносно все звично
-
Bender911
Member
devais
Так, для мами думаю супер вибір. А чи глючить там щось все одно буде зрозуміло із досвіду використання.
Так, для мами думаю супер вибір. А чи глючить там щось все одно буде зрозуміло із досвіду використання.
-
leif
Member
не розумію такої логіки для телефонів, адже про рез та інші умовно "про" функції (яких не так і багато, це не соні 1 мк5) це не те, що формує високу вартість того ж 15 про макс.Donate: ↑ 01.01.2024 01:24Тільки це не працює в техніці, так як купівля умовної 4090 за 100к не дасть ніякого бонусу перед 4060 якщо нею не користуватись на повну. З телефонами таж ситуація, як із будь якою технікою
немає великого різноманіття моделей, виробникам доводиться одним телефоном покривати великий сегмент різних користувачів, і те, що якась частина функцій виявиться кимось незтребуваною, це цілком природньо з таким підходом. в той же час, не важливо що ти будеш фоткати — контент для свого блогу чи дружину, дітей та собаку — ти отримаєш гарні знімки, 5х оптичний телевічок, норм відео, от за це ти заплатиш. також заплатиш за якісний екран, відносно довгий час роботи, приємні динаміки — і це все стане в нагоді будь-кому, так само, як і гарна збірка/матеріли. потужне залізо реально знадобиться меншому відсотку народу, але все одно якось його використають чи навіть пограють у важкі ігри на ньому більше 5% юзерів. особливо, коли вийде death stranding, AC і тд. (мій backbone one rev. 2, до слова, вже доїхав зі штатів. потестую трохи — відпишусь).
коротше кажучи, на мою думку, якщо підходити з боку комбінації гарної камери+дисплею+часу роботи+щоб все інше було на високому рівні, то флагманський айфон цілком собі виправдана покупка практично будь кому.
а от чи вартує переплата за 15 про макс відносно інших варіантів, у яких чи дисплей чи камера чи щось ще слабше, тут вже кожен сам буде вирішувати, в залежності від своїх пріорітетів/сприйняття/бюджету на телефон.
-
0F
Member
Я так розумію, в тебе навантаження на ЦП в принципі не падає нижче 100%?Donate: ↑ 01.01.2024 01:24 якщо нею не користуватись на повну
-
Donate
Member
Дак ніхто тобі не скажить чого його не влаштовує 13 айфон за 25к і чого він хоче той з трьома камерами за 60кleif: ↑ 01.01.2024 12:19 а от чи вартує переплата за 15 про макс відносно інших варіантів, у яких чи дисплей чи камера чи щось ще слабше, тут вже кожен сам буде вирішувати, в залежності від своїх пріорітетів/сприйняття/бюджету на телефон.
В мене основне питання як раз до того що обирають аби як...
Офк якщо в тебе бюджет необмежений то ти можеш брати любий дорогий телефон... Але якщо він лімітований, знайти якусь відверту позицію купівлі це прямо проблема
В мене взагалі забавить наскількі деградувало в цілому за межами ПК заліза спільнота... Якісь серйозних тестів знайти взагалі важко. Купують аби як...
Яке це відношення має до ГП? Хоча купівля самого високоядерного ЦП теж в цілому тупа ідея так як в наступному поколінні все буде краще... Як наприклад купівля 2700х на майбутнє0F: ↑ 01.01.2024 12:35 Я так розумію, в тебе навантаження на ЦП в принципі не падає нижче 100%?
-
devais
Member
у вас підгорає за відсутністю фінансів чи що ?В кого є можливість купляє те що йому подобається більше .Я не хотів 13 про макс хоча він і дешевший.Буду я користуватися всіма функціями чи ні це моя власна справа,аби вони були в наявності.
Востаннє редагувалось 01.01.2024 15:25 користувачем devais, всього редагувалось 1 раз.
-
shnok
Member
Donate
Я скажу, діагональ екрану, 6.1 особисто для мене це замало в наш час, і ще немає always on display, коли на попередньому смарті вже звик до нього...Дак ніхто тобі не скажить чого його не влаштовує 13 айфон за 25к і чого він хоче той з трьома камерами за 60к
-
The_Rusik
Member
shnok
Снимите видео, как вы пользуетесь одной рукой смартом с 6.5 диагональю. Чтобы не перехватывать, и именной одной рукой. Как открыть верхнюю шторку и снизу нажать на иконку.
А то наделают франкенштейнов, потом нельзя купить нормальный смарт. Одни лопаты.
Снимите видео, как вы пользуетесь одной рукой смартом с 6.5 диагональю. Чтобы не перехватывать, и именной одной рукой. Как открыть верхнюю шторку и снизу нажать на иконку.
А то наделают франкенштейнов, потом нельзя купить нормальный смарт. Одни лопаты.
-
leif
Member
Donate
Те, як обирають це одне, тут же про те, що вище написали, що "95% покупців флагманських телефонів не користуються навіть половиною їхніх можливостей". Мені ось і стало цікаво, що ж це за можливості такі. Адже навіть умовне блондінко, яка бере собі айфон 15 про макс для того щоб сидіти в соціальних мережах, браузері, месенжерах і знімати відео/фоткати сіські в інстаграм, цілком собі користується можливостями смарту і його залізом. Додати до цього більш-менш важкі іграшки і якесь мінімальне редагування відео на смартфоні і буде вже майже "користуватись на всі сто".
Такі фішки як pro Res на зовнішній накопичувач та інші приколи це не 50% можливостей.
Те, як обирають це одне, тут же про те, що вище написали, що "95% покупців флагманських телефонів не користуються навіть половиною їхніх можливостей". Мені ось і стало цікаво, що ж це за можливості такі. Адже навіть умовне блондінко, яка бере собі айфон 15 про макс для того щоб сидіти в соціальних мережах, браузері, месенжерах і знімати відео/фоткати сіські в інстаграм, цілком собі користується можливостями смарту і його залізом. Додати до цього більш-менш важкі іграшки і якесь мінімальне редагування відео на смартфоні і буде вже майже "користуватись на всі сто".
Такі фішки як pro Res на зовнішній накопичувач та інші приколи це не 50% можливостей.