Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
radical
Member

Повідомлення

mklm: 28.12.2023 18:02 дві одночасно не будуть працювати 100%, бо агп не вміє в крос/слай/тощо
"Одночасно", це мається на увазі, що можна виводити картинку на два монітори через різні карти.
Я навіть на оцьому
https://theretroweb.com/motherboards/s/asus-p5vdc-mx
запускав дві карти, хоча там PCIe карта взагалі не була запланована.
moonlight49
Member

Повідомлення

Якщо комусь цікава шумна Відеокарта GeForce 8600 GT 512 MB DDR2, то ось посилання на володаря, віддає, наявність фото: viewtopic.php?f=26&t=276457
Бумик
Member

Повідомлення

moonlight49
Спасибо за ссілку.Мне такая интересна для одного конфига,написал ТС ,но захочет ли он отправлять только карту,вопрос.Остальное из той темі не интересно,у самого полная квартира подобнім завалено.

Отправлено спустя 4 часа 15 минут 1 секунду:
ТС прочитал мою месагу в теме и проигнорил.Значит,пока что не быть SLI из GF8600 на конфиге 939 сокет с 2-х ядерным процом :super:
offece-trader
Member

Повідомлення

Все на праздниках :)

Появился тут вот такой комплект, может кому будет интересно под востановление.
XFX 8600GTS в количестве 2х штук. Со слов бывшего хозяина работали в слае лет 10 назад, потом валялись в гараже. Внешне целые. При включении с обоими компьютер грузится, но картинки не дает ни одна. Если ту которая на черном текстолите вставить второй картой в комп, то гпу_з показывает про нее всю инфу (фото 2), про ту которая на зеленом текстолите ничего не показывает. Турбины на обоих рабочие, но на одной при работе сильно попердывает, надо смазывать. Может кто захочет реставрировать, отдаю по цене металла, просто выбросить жалко. Актуально до конца выходных, потом поедет в металл. Фото:
спойлер
Зображення
Зображення

Цена 150 грн за обе.
ApostolCV
Member

Повідомлення

Це ж відома всім відвальна серія 8800 :laugh:
Знайомий свою вже раза 3 у духовці запікав при 185°С.
Після останнього вона таки досить довгою була жива доки її не замінили.
offece-trader
Member

Повідомлення

ApostolCV: 11.01.2024 13:01Це ж відома всім відвальна серія 8800
Это же 8600, или они такие же ?
ApostolCV
Member

Повідомлення

offece-trader, це все одно й те самые.
З плюсів є шанс , що поведеться на прогрів. Якщо "не почали рости вуса".
offece-trader
Member

Повідомлення

ApostolCV: 11.01.2024 13:28 offece-trader, це все одно й те самые.
З плюсів є шанс , що поведеться на прогрів. Якщо "не почали рости вуса".
Ну мне вообще непонятно, почему картинки нет, а гпу_з и память и чип видит нормально, внешне оно все целое. В общем вариант для очумелых ручек :)
spoglyadach
Member

Повідомлення

:eek: щіто? Це звідки такі цінники опше беруться на нашому рідному лохє
спойлер
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/vide ... bserved_ad
ApostolCV
Member

Повідомлення

spoglyadach, новый штамп вірусу лютує.)
Death
Member

Повідомлення

шановне панство а нікого не засмутило на скріні число 256 та філрейт ?
spoglyadach
Member

Повідомлення

Нє, а що там? Бо мене від ціни трохи засліпило то я і не придивлявсь, можливо гпуз не коректно відображає інфу. Таке трапляється іноді
Zakarul
Member

Повідомлення

1000 грн за отстойную карту от продавца-ноунейма. Такую объяву можно даже не рассматривать. Такое покупать нельзя не при каких раскладах.
Впрочем, если хочется быть ...., то вперёд :laugh:
spoglyadach
Member

Повідомлення

Ну це всьо фігня, щяс буде топ-крінжуха, тільки давайте без черги і без бійки бо відяха така лише одна і дістанеться вона справжньому цінителю
спойлер
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/sapp ... bserved_ad
О, ще є авторська ігрова збірка від цього ж продавця, два ядра, три гіга і кілька пшиків фарби з балончика. Тільки для справжніх слонів
спойлер
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/sist ... derIndex=4
Викусітє любителі ібеїв вотєтіх :lamer:
Zakarul
Member

Повідомлення

"Продам видеокарту Sapphire AGP Radeon HD3850 512 MB DDR3 (256bit) (670/1660) (Dual DVI, HDCP) в идеальном состоянии.
полностью рабочая без каких либо проблем. кто в теме - по цене вопросов задавать не будет. удачных покупок"

Все правильно он пишет. Тот кто в теме не будет задавать вопросов по цене и пройдет мимо. Потому что ее можно купить в районе 1000 грн, а если постараться, то и дешевле.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Так ніяких питань і немає, нам аби просто подивитись та поговорити в мене така на щастя вже є. Правда якихось дуже гарячих емоцій від неї не отримав, шось мабуть не так роблю або не знаю як правильно використовувати. А за таку суму можна навіть новою купити з коробкою і усіма ділами, я якось купував для знайомого, хоча там дешевше вийшло. Треба буде пізніше викласти фоточєк, в мене десь були :up:
Zakarul
Member

Повідомлення

Никаких эмоций не вызывает потому что именно этих версий от sapphire вагон и маленькая тележка. А вот найти his iceq, это уже совсем другая история. Они и выглядит сильно приятнее, частоты имеет повыше и сам охлад куда лучше. Ну и в разы реже + цена раза в 3 выше.
anyname
Member

Повідомлення

offece-trader: 11.01.2024 13:26
ApostolCV: 11.01.2024 13:01Це ж відома всім відвальна серія 8800
Это же 8600, или они такие же ?
Первые опыты с без свинцовыми припоями от нвидии.они отваливались скорее не от температуры , а из за повторяющихся циклов нагрев-охлаждение. У меня на 8800gts512mb ни разу температуры выше 60 градусов не было , что не помешало ей отвалиться аккурат к релизу gtx470 , которая грелась по дефолта до 105 градусов и отвалилась аккурат к релизу 1070gtx.
ApostolCV
Member

Повідомлення

Хто може підказати , яким чином плата ASRock 775i65g виставляє множник для ОЗУ і від чого це залежить.
Я точно пам'ятаю , що заставляв її працювати в режимі DDR400 з X6800 FSB1066@ FSB800.
Але на холодну захотів погоняти і, у холодному стоці при FSB1066 пам'ять завелася як 177(DDR344) що м'яко кажучи не дуже.
Що скажуть практики /теоретики?
radical
Member

Повідомлення

ApostolCV: 14.01.2024 10:58 Хто може підказати , яким чином плата ASRock 775i65g виставляє множник для ОЗУ і від чого це залежить.
FSB800 - 1:1 200MHz
FSB1066 - 3:2 177MHz

У мене Е7500 (чи 7400?) працював 3:2 аж на 300.
Одного разу память на авто завелася з якогось доброго дива, як на P5PE-VM, на 5:4, але мені більше не вдалося це відтворити
Відповісти